Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι Άλλαξε Κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό και Μνήμη,,,,,

Εγώ τα άλλαξα και όλα ΟΚ

κοινώς θες 200Ε....

Kοίτα αγγελίες στο site η βάλε ζήτηση........

Οτι ναναι ετσι????

Shawnm,δεν θα αλλαξεις τιποτα προς το παρον.και δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι λεμε.μιλαμε για τις θερμοκρασιες που ανεβαζει ο υπολογιστης σου στα υποσυστηματα του.δηλαδη στον επεξεργαστη,στην καρτα γραφικων και σε καποια τσιπακια της μητρικης.οι θερμοκρασιες που λεμε ειναι ο πρωτος υποπτος γιατι οταν ζεστενεται πολυ η ο επεξεργαστης η η καρτα γραφικων,ριχνει τις επιδοσεις της (τα κολληματα που λες) για να κρυωσει.γιαυτο και οταν κανεις restart επανερχεται μετα.κρυωνει λιγο και μετα απο λιγη ωρα ξαναζεστενετε και παλι τα ιδια απο την αρχη.

ομως οι θερμοκρασιες των υποσυστηματων δειχνουν να ειναι φυσιολογικες.το θεμα με του 100 βαθμους επανω στην μητρικη κατα πασα πιθανοτητα ειναι λαθος ενδειξη αλλα εαν δεν ειναι,ανοιξε το πλαινο απο το κουτι σου να αεριζεται λιγο(βαλε και κανεναν επιδαπεδιο ανεμιστηρα να το φυσαει) και κανε ξανα το τεστ και δες εαν βελτιωθηκε καθολου η κατασταση.τον υπολογιστη τον εχεις καθαρισει ποτε απο σκονες?(το κουτι μεσα,οχι το πληκτρολογιο).

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι ναναι ετσι????

Shawnm,δεν θα αλλαξεις τιποτα προς το παρον.και δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι λεμε.μιλαμε για τις θερμοκρασιες που ανεβαζει ο υπολογιστης σου στα υποσυστηματα του.δηλαδη στον επεξεργαστη,στην καρτα γραφικων και σε καποια τσιπακια της μητρικης.οι θερμοκρασιες που λεμε ειναι ο πρωτος υποπτος γιατι οταν ζεστενεται πολυ η ο επεξεργαστης η η καρτα γραφικων,ριχνει τις επιδοσεις της (τα κολληματα που λες) για να κρυωσει.γιαυτο και οταν κανεις restart επανερχεται μετα.κρυωνει λιγο και μετα απο λιγη ωρα ξαναζεστενετε και παλι τα ιδια απο την αρχη.

ομως οι θερμοκρασιες των υποσυστηματων δειχνουν να ειναι φυσιολογικες.το θεμα με του 100 βαθμους επανω στην μητρικη κατα πασα πιθανοτητα ειναι λαθος ενδειξη αλλα εαν δεν ειναι,ανοιξε το πλαινο απο το κουτι σου να αεριζεται λιγο(βαλε και κανεναν επιδαπεδιο ανεμιστηρα να το φυσαει) και κανε ξανα το τεστ και δες εαν βελτιωθηκε καθολου η κατασταση.τον υπολογιστη τον εχεις καθαρισει ποτε απο σκονες?(το κουτι μεσα,οχι το πληκτρολογιο).

το κουτί το έχω ανοιχτό και η θερμοκρασία του δωματίου είναι αρκετά καλή λόγω του κλιματιστικού! και ναι το καθαρίζω αρκετά συχνά!

Δημοσ.

Απαντηστε ρε κο$%$@#$λα στο παλικαρι.εγω στεγνωσα,παω για υπνο.

χα χα μακάρι να μου βρει κάποιος την λύση! σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε!

Δημοσ.

Δυστυχώς κι εγώ το μόνο που σκέφτομαι σε πρώτη φάση το PSU είναι. Μήπως αρχίζει και ζεσταίνεται και σταματάει να παρέχει τα υποσυστήματα με σωστό ρεύμα.

1. Δεν μου λες, όταν μας έβαλες το screenshot από το HWMonitor σου εμφάνισε το πρόβλημα όπως σου ζήτησε ο Θάνος?

2. Μπορείς να μου πεις πως καθαρίζεις το PC σου? πχ έχεις κάποιο blower?

Δημοσ.

Δυστυχώς κι εγώ το μόνο που σκέφτομαι σε πρώτη φάση το PSU είναι. Μήπως αρχίζει και ζεσταίνεται και σταματάει να παρέχει τα υποσυστήματα με σωστό ρεύμα.

1. Δεν μου λες, όταν μας έβαλες το screenshot από το HWMonitor σου εμφάνισε το πρόβλημα όπως σου ζήτησε ο Θάνος?

2. Μπορείς να μου πεις πως καθαρίζεις το PC σου? πχ έχεις κάποιο blower?

το screenshot βγήκε όταν άρχιζε να ψιλοκολαει. και το pc το καθαρίζω προσεχτικά αφαιρώντας ένα, ένα τα υποσυστήματα φυσώντας την σκόνη!

Δημοσ.

Με τι φυσάς?

Το κάνεις και μέσα στο PSU? (από τα ανοίγματα)

ναι το κάνω και μέσα στο τροφοδοτικό και φυσάω με το στόμα μου δυνατά για να βγει η σκόνη!

Δημοσ.

Μαλιστα. Θα σε συμβούλευα να το πηγαίνεις σε ένα πρατήριο και να φυσάς με τον αέρα. Όσο δυνατά και να φυσήξεις, δεν πρόκειται να κάνεις πολύ δουλειά. Παίρνεις τα "χοντρά" με άλλα λόγια.

Δημοσ.

Μαλιστα. Θα σε συμβούλευα να το πηγαίνεις σε ένα πρατήριο και να φυσάς με τον αέρα. Όσο δυνατά και να φυσήξεις, δεν πρόκειται να κάνεις πολύ δουλειά. Παίρνεις τα "χοντρά" με άλλα λόγια.

αλλά από ότι βλέπω, μετά τον καθαρισμό που του κάνω δεν μένει η παραμικρή σκόνη!

Δημοσ.

Κατεβασε λιγο το gpuz και εχε το ανοιχτο απο πισω και βαλε να παιξεις το παιχνιδι.οταν κολλαει πηγαινε στην καρτελα sensors και δες λιγο το gpuload.προφανως και οταν θα το βλεπεις θα ειναι πολυ λιγο το load γιατι θα εχεις βγει απο το παιχνιδι (με alt+tab να βγαινεις) οποτε υπολογισε εκει που αρχισαν τα κολληματα.ταυτοχρονο εχε και το task manager ανοιχτο απο πισω να βλεπεις το Load του επεξεργαστη.

Δημοσ.

Κατεβασε λιγο το gpuz και εχε το ανοιχτο απο πισω και βαλε να παιξεις το παιχνιδι.οταν κολλαει πηγαινε στην καρτελα sensors και δες λιγο το gpuload.προφανως και οταν θα το βλεπεις θα ειναι πολυ λιγο το load γιατι θα εχεις βγει απο το παιχνιδι (με alt+tab να βγαινεις) οποτε υπολογισε εκει που αρχισαν τα κολληματα.ταυτοχρονο εχε και το task manager ανοιχτο απο πισω να βλεπεις το Load του επεξεργαστη.

ορίστε! (σορρυ που άργησα να την ανεβάσω)

post-221319-0-05497900-1345851885_thumb.png

Δημοσ.

Οπως βλεπεις ουτε ο επεξεργαστης σου τερματιζει σε Load αλλα ουτε και η καρτα γραφικων.μαλιστα ειναι λιγο το Load της καρτας γραφικων σε ολη την διαρκεια.και απο θερμοκρασιες εισαι καλα.

βρες απο κανενα φιλο σου τροφοδοτικο να δοκιμασεις.δεν μπορω να καταλαβω που μπορει να ωφειλονται αυτα.(εκτος και εαν το παιχνιδι που σου κανει αυτα ειναι το rage μονο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...