Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. έχω ένα πρόβλημα το οποίο με ενοχλεί για αρκετό καιρό και δεν εχω καταφέρει να βρω λύση! το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές οποιοδήποτε games θα έχει υπερβολικά χαμηλό fps (5-10) αλλά αν κάνω ένα restart το pc το πρόβλημα εξαφανίζεται αλλά ξαναεμφανιζεται αργότερα και πρέπει να κάνω συνέχεια την ίδια διαδικασία! το πρόβλημα συμβαίνει και κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως τα settings του! αν ξέρει κάποιος τι τρέχει θα του ειμουν ευγνώμων αν με βοηθούσε.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποα ειναι η καρτα σου,το τρφοδοτικο σου και ο επεξεργαστης σου?

προβλημα ερμοκρασων μου ακουγεται.κατεβασε το hwmonitor,ασε το ανοιχτο απο πισω και βαλε να παιξεις το παιχνιδι.οταν δεις οτι αρχιζει να κολλαει,βγες απο το παιχνιδι και δες max θερμοκρασιες.

Δημοσ.

προβλημα ερμοκρασων μου ακουγεται.κατεβασε το hwmonitor,ασε το ανοιχτο απο πισω και βαλε να παιξεις το παιχνιδι.οταν δεις οτι αρχιζει να κολλαει,βγες απο το παιχνιδι και δες max θερμοκρασιες.

1) nvidia geforce gt 430 1GB

2) είναι της fujitsu όπως και το pc και είναι 280 watt

3) θα το κατεβάσω και θα ανεβάσω την εικόνα σε λίγο

Δημοσ.

να και η εικονα

post-221319-0-29665000-1345651871_thumb.png

Δημοσ.

Πάντως το 101 του AUX, αν αναφέρεται ως συνήθως στο nb και δεν είναι λάθος ένδειξη, είναι ιδιαίτερο ανησυχητικό.

και τι φταίει για αυτό?

Δημοσ.

Σκόνη, κακός εξαερισμός - υψηλές θερμοκρασίες στο κουτί σου. Οι θερμοκρασίες της κάρτας σου είναι οκ. Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις τους drivers της κάρτας γραφικών? Έχεις τους τελευταίους?

Δημοσ.

Συνήθως το SYSTIN είναι το NB και το AUXTIN είναι τα VRMs. Αν έχεις AMD είναι σίγουρο πως είναι VRMs. Τα οποία είναι χειρότερο που ανεβαίνουν εκεί ψηλά...

Και οι 60 βαθμοί στα Cores, αν έχει κάνα Phenom είναι πολλοί. Και από εκεί έχει θέμα.

Θα έλεγχα την Mobo και για σκασμένους πυκνωτές. Μπορεί να έχει χαλάσει κάποιος και να στέλνει πολύ ρεύμα

Δημοσ.

Και οι 60 βαθμοί στα Cores, αν έχει κάνα Phenom είναι πολλοί. Και από εκεί έχει θέμα.

Το Q8200 εχει.το λεει στο hwmonitor.αλλα νομιζω οτι απο εκει ειναι καλα απο θεμα θερμοκρασιας.

Και βλακεια ειπα πριν για τις θερμοκρασιες της καρτας γραφικων.μπροστα μου ειναι και δεν τις ειδα....

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά επειδή είμαι αρκετά άσχετος από αυτά που λέτε και δεν καταλαβαίνω γρι, τελικά υπάρχει τρόπος να λύσω το πρόβλημα μου?

Δημοσ.

Ναι Άλλαξε Κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό και Μνήμη,,,,,

Εγώ τα άλλαξα και όλα ΟΚ

κοινώς θες 200Ε....

Kοίτα αγγελίες στο site η βάλε ζήτηση........

Δημοσ.

Ναι Άλλαξε Κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό και Μνήμη,,,,,

Εγώ τα άλλαξα και όλα ΟΚ

κοινώς θες 200Ε....

Kοίτα αγγελίες στο site η βάλε ζήτηση........

η κάρτα δεν έχει κλήσει ούτε χρόνο! και η μνήμη μου είναι 4 GB γιατί να την αλλάξω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...