Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Outlook Express σε windows XP. Όταν πάω να κάνω επισύναψη κάποιου αρχείου δεν μπορεί να μου ανοίξει τα shortcuts για να επιλέξω κάποιο αρχείο μέσα από αυτά. Αντίθετα μου περνάει όλο το shortcut σαν αρχείο .LNK. Αυτό πως γίνεται να λυθεί και αντί να μου επισυνάπτει αρχείο .LNK να μου ανοίγει όμορφα κι ωραία το φάκελο που δείχνει το shortcut?

Θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία λύση, αν υπάρχει, στο πρόβλημα και όχι να μου προτείνει να μην χρησιμοποιώ συντομεύσεις. Δυστυχώς είναι σε δικτυακό σκληρό δίσκο και οι συντομεύσεις είναι απαραίτητες.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Ελπίζω σε γρήγορη απάντηση γιατί καίγεται ο κ@λ@ς μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανένας δε μπορεί να βοηθήσει? Απ' ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα είναι στον explorer και στο τρόπο που προσπελάσει τα αρχεία. Υπάρχει κάποια λύση?

Δημοσ.

To outlook express δεν "ξερει" να ερμηνευσει αν εσυ θες οντως να κανεις attach το lnk που ειναι ενα απλο αρχειο στην πραγματικοτητα η να το ερμηνευσει ως shortcut και να διαβασει το path που περιεχει.

Το πιο απλο για μενα

Δεξι κλικ στο shortcut, properties, find target σε παει στο αρχειο. Μετα δεξι κλικ στο αρχειο και send to mail recipient. Αν το default mail client σου ειναι το express θα στο ανοιξει με ετοιμο νεο mail και attachment. Αν εχεις εγκαταστησει και κανονικο outlook θα εχει σιγουρα παρει τη default θεση οποτε πρεπει πρωτα να αλλαξεις αυτο.

Μπορεις επισης να το αντιγραψεις καπου στην επιφανεια εργασιας και μετα να το κανεις attach (και μετα να το σβησεις)

Μπορεις να κανεις ενα map drive στο δικτυακο σημειο που βρισκεται το αρχειο οποτε θα φαινεται σαν δισκος στο My computer με το δικο του drive letter. Οποτε θα ειναι ευκολο να το βρει κανεις.

Κανενα απο τα παραπανω βεβαια δεν απαντα την ερωτηση πως θα το κανεις να ερμηνευσει τα lnk με τον τροπο που θες αλλα αυτο ισως απλα να ειναι αδυνατο

• Like 1
Δημοσ.

Thanks για την απάντηση...οπότε θα πρέπει να βρω κάποιο άλλο πρόγραμμα.Τι μου προτείνεται? Θα ήταν καλύτερα να μοιάζει με το ΟΕ γιατί εδώ κάποιοι από τους υπαλλήλους θέλουν χαρτάκι με σημειώσεις για να στείλουν ένα mail.

thanks a lot και πάλι :)

Υ.Γ. Καλά έχω κολλήσει...είναι δυνατόν να μην έβγαλαν ένα update να διορθώνει αυτό το κενό???

Δημοσ.

Εφοσον το ΟΕ πεθαινει με τα ΧΡ, ειναι καλη ιδεα να το αλλαξεις.

Το με τι ομως ειναι δυσκολο να απαντηθει. Δεν εχω βρει κανενα που να μου αρεσει οσο το ΟΕ. Το live mail ειναι φριχτο αλλα και το thunderbird και καποια αλλα που εχω δει και καποτε μου αρεσαν εχουν γινει αντιπαθητικα στις τελευταιες εκδοσεις.

Οι τελευταιοι υπολογιστες που μας φερνουν εχουν windows 7 και office 2010, και με βαρια καρδια κατεληξα να ρυθμιζω το Outlook 2010 για χρηστες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...