Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion DV6-6B13EV - 500,5€ - Μulitrama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες καμια γνωμη?

Ψαχνω και γω κατι μεχρι 500€ με USB 3.0, HDMI και καρτα γραφικων.

Στο πλαισιο παιζει και αυτο. Ποια η γνωμη σας για τον Intel® Pentium B970 2.30Ghz. σε σχεση με τον i5 2430Μ 2.40Ghz?

Δημοσ.

Μαγκες καμια γνωμη?

Ψαχνω και γω κατι μεχρι 500€ με USB 3.0, HDMI και καρτα γραφικων.

Στο πλαισιο παιζει και αυτο. Ποια η γνωμη σας για τον Intel® Pentium B970 2.30Ghz. σε σχεση με τον i5 2430Μ 2.40Ghz?

turbo-x + pentium επεξεργαστη ή HP + intel i5 2430M ??..μμμ.......μεγαλο διλλημα indeed! χαχα..

..περα απ'την πλακα, μην ασχολεισαι με turbo-x.. απο εμενα 1000 φορες η επιλογη του HP.. ΑΝ

το μουλτιραμα δωσει κανα κομματι γιατι "Κατόπιν παραγγελίας, ενημέρωση διαθεσιμότητας εντός 5 εργάσιμων ημερών"

Δημοσ.

Εγώ απο προσωπική εμπειρία θα έμενα μακριά από την συγκεκριμένη σειρά των hp. Είναι κυριολεκτικά για πέταμα. Βγάζουνε άπειρα προβλήματα και ειδικά εκτός εγγύησης , και πιο συγκεκριμένα στην μητρική άρα πεταμένα λεφτά γιατί μετά από ένα χρόνο είναι για τα σκουπίδια :/

• Like 1
Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μακρυα απο HP λογο το οτι παρεχουν μονο 1 χρονο εγγυηση σε ολα τα μοντελα της.

Κατ εμε δεν συμφερει καθολου ασε που δεν εχουν καμια μεταπωλητικη αξια.

Προτιμησε μοντελα με 2 χρονια εγγυηση και ας δωσεις κατι παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλοί γνωστοί μου έχουν hp λαπτοπ (dv7 και probooks) και δεν εχω ακουσει κανενα παράπονο. Εγω προσωπικά πάντως οσον αφορα τον τομέα του λαπτοπ ειμαι φαν της Dell

Sent from my Galaxy Note

Δημοσ.
Τα G6 βγάλανε κακό όνομα... Τα DV δεν είναι καλύτερη σαν σειρά;

Νομιζω τα probooks και τα envy ειναι τα τοπ της εταιρείας

Sent from my Galaxy Note

Δημοσ.

Το εν λόγω laptop το είχα πάρει για την αδελφή μου πριν 3-4 μήνες στα Media Markt με 497ε (προσφορά, για λίγα κομμάτια, εκτός φυλλαδίου)...

Άψογη, στιβαρή κατασκευή, κανένα overheating problem, τουλάχιστον μέχρι ταινίες, παιχνίδια δε παίζει οπότε...

Για μένα αξίζει, USB3 και ξεχωριστή καρτα γραφικών δε βρίσκεις με 500ε...

Δημοσ.

Παιζει και ενα φουτζιτσου στα 475€, (υπαρχει ξεχωριστο θεμα) χωρις λειτουργικό.

Το θεμα ειναι fujitsu ή hp?

Ποιο ειναι πιο αξιοπιστο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...