Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό πάροχο Internet και σταθερής τηλεφωνίας ώστε να έχω καλή ταχύτητα Internet και σταθερή τηλεφωνία χωρίς διακοπές στην γραμμή και διάφορα άλλα προβλήματα

καθώς με την Forthnet δεν είμαι ευχαριστημένος ...

Ευχαριστώ !!!

Δημοσ.

εδω το θεμα ειναι τεραστιο και να σου πω το γιατι.πολλες φορες δεν ειναι θεμα παροχου αλλα ειναι θεμα γραμμης.εσυ δεν μας λες τιποτα.δεν παιζει καλα εχεις αποσυνδεσεις τι απο ολα?τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου?τι εξοπλισμο εχεις?το λεω διοτι εχω forthnet σε 2 σπιτια και παιζω μια χαρα και στα 2.αν πχ εισαι 5 Km μακρια απο τον οτε δεν θα παιξει καμια εταιρεια καλα.και παει λεγοντας.για αρχη τι προβληματα εχεις τι εταιρεια εχεις και τα χαρακτηριστικα της γραμμης.αν ειναι θεμα χαλκου και πας σε αλλο παροχο θα εχεις τα ιδια.αν ειναι θεμα εσωτερικης καλωδιωσης που τυγχαινει αρκετες φορες παλι και σε αλλη εταιρεια θα εχεις θεμα.αν ειναι θεμα εξοπλισμου τοτε με αλλοπαροχο θα φτιαξει.ειναι πολλα στην μεση και αυτα που αναφερεις ειναι τελειως γενικα για να καταφερω να σου απαντησω.

Δημοσ.

Μακρια απο wind.

Εχω hol και στη δουλεια και στο σπιτι και ειμαι ευχαριστημενος.

Παλια ειχα την ακατανομαστη σπιτι και τις μισες μερες του μηνα ημουν χωρις ιντερνετ! Και απο υποστηριξη? Ααααα απιθανη.... με λιγα λογια wind = ΓΤΠ

Προσωπικη καθαρα η αποψη μου

Δημοσ.

γενικα οι αποσυνδεσεις κτλ μπορει να ειναι και θεμα χαλκου αλλα γενικοτερα ναι δεν ακους καλα λογια για τhn wind.

Δημοσ.

εδω το θεμα ειναι τεραστιο και να σου πω το γιατι.πολλες φορες δεν ειναι θεμα παροχου αλλα ειναι θεμα γραμμης.εσυ δεν μας λες τιποτα.δεν παιζει καλα εχεις αποσυνδεσεις τι απο ολα?τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου?τι εξοπλισμο εχεις?το λεω διοτι εχω forthnet σε 2 σπιτια και παιζω μια χαρα και στα 2.αν πχ εισαι 5 Km μακρια απο τον οτε δεν θα παιξει καμια εταιρεια καλα.και παει λεγοντας.για αρχη τι προβληματα εχεις τι εταιρεια εχεις και τα χαρακτηριστικα της γραμμης.αν ειναι θεμα χαλκου και πας σε αλλο παροχο θα εχεις τα ιδια.αν ειναι θεμα εσωτερικης καλωδιωσης που τυγχαινει αρκετες φορες παλι και σε αλλη εταιρεια θα εχεις θεμα.αν ειναι θεμα εξοπλισμου τοτε με αλλοπαροχο θα φτιαξει.ειναι πολλα στην μεση και αυτα που αναφερεις ειναι τελειως γενικα για να καταφερω να σου απαντησω.

Την Cyta πως την βλέπεις ???

Δημοσ.

απο dslam εχει alcatel οπως και η forthnet.h forthnet απλα εχει και siemens.με την cyta δεν μου αρεσει ενα πραγμα.

η τηλεφωνια ειναι voip.δεν με χαλαει το οτι ειναι voip αμμεσα διοτι σαν ποιοτητα ειναι οκ αλλα με χαλαει που σου δινουν αυτοι το ρουτερ που θελουν που ειναι preconfigured και δεν μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες εσυ.δεν μπορω μια εταιρεια να με δεσμευει με ενα σαπιδι ρουτερ των 10 ευρω για να εχω τηλεφωνια.αν δεν θες τηλεφωνια τοτε οκ το αλλαζεις αλλα αμα θες τοτε το παντρευεσαι το ρουτερ.θελω να εχω πληρη προσβαση στο ρουτερ και να βαζω οτι ρουτερ θελω εγω ανα πασα στιγμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...