Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ψαχνει ο γιος μου για ενα 1200-1400 κυβικα απο 2005 και μετα μεχρι 60.000 χλμ και μεγιστο τιμης 5.000 Σκεφτεται τα εξης : Mitshubishi colt 1.3 Peugeot 204 1.4 Suzuki Shift 1.3 Opel corsa 1.2-.1.4 Fiat pundo sport (6 ταχυτητων) VW Polo 1.4 ............................................ Τι λετε για αυτα ή καποιο αλλο ? Σημαντικο η καταναλωση η πραγματικη εντος πολης (οχι κεντρο) να μην ξεπερναει τα 8l/100χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 αν σε ενδιαφερει η αξιπιστια ψηφιζω γιαπωνεζικο αυτοκινητο ενα swift , ενα yaris , ενα micra θα ηταν καλες περιπτωσεις.βεβαια με τα μεταχειρισμενα παντα υπαρχει ενα ρισκο(σε τι κατασταση το ειχε ο προκατοχος κλπ....) για καταναλωσεις νομιζω πανω κατω τα ιδια ειναι.θα δωσω ενα ψηφο παραπανω στο μικρα λαμβανοντας υποψη πινακες που εχω διαβασει και το εχουν ως ενα απο τα οικονομικοτερα ειτε στην καταναλωση ειτε στα σερβις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Βρίσκεται ο κολλητός μου στην ίδια ακριβώς αναζήτηση. Όλοι του λένε για Hyundai Getz (και φίλος μηχανικός). Λένε ότι δεν βγάζει τίποτα κι ότι έχει φτηνή συντήρηση. Η κατανάλωση 6-7, σύμφωνα με μηχανικό που ρώτησε. Ο ίδιος μηχανικός είπε ότι τα Hyundai έχουν την αξιοπιστία που είχαν τα Toyota μέχρι και το 95-96, κι ότι είναι εντελώς παρεξηγημένα αυτοκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 αν σε ενδιαφερει η αξιπιστια ψηφιζω γιαπωνεζικο αυτοκινητο ενα swift , ενα yaris , ενα micra θα ηταν καλες περιπτωσεις.βεβαια με τα μεταχειρισμενα παντα υπαρχει ενα ρισκο(σε τι κατασταση το ειχε ο προκατοχος κλπ....) για καταναλωσεις νομιζω πανω κατω τα ιδια ειναι.θα δωσω ενα ψηφο παραπανω στο μικρα λαμβανοντας υποψη πινακες που εχω διαβασει και το εχουν ως ενα απο τα οικονομικοτερα ειτε στην καταναλωση ειτε στα σερβις. Βρίσκεται ο κολλητός μου στην ίδια ακριβώς αναζήτηση. Όλοι του λένε για Hyundai Getz (και φίλος μηχανικός). Λένε ότι δεν βγάζει τίποτα κι ότι έχει φτηνή συντήρηση. Η κατανάλωση 6-7, σύμφωνα με μηχανικό που ρώτησε. Ο ίδιος μηχανικός είπε ότι τα Hyundai έχουν την αξιοπιστία που είχαν τα Toyota μέχρι και το 95-96, κι ότι είναι εντελώς παρεξηγημένα αυτοκίνητα. Ευχαριστω.Κι εγω Γιαπωνεζο θα ελεγα (8 Γιαπωεζικα καινουργια εχουν περασει απο τα χερια μου) αλλα το Getz παρα ειναι μικρο και το Yaris και micra δεν του αρεσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω.Κι εγω Γιαπωνεζο θα ελεγα (8 Γιαπωεζικα καινουργια εχουν περασει απο τα χερια μου) αλλα το Getz παρα ειναι μικρο και το Yaris και micra δεν του αρεσουν. Μήπως μπερδεύτηκες και νομίζεις ότι λέω για το i10; To Getz είναι στο μέγεθος των Swift,Yaris κλπ, με πολύ μεγάλους χώρους για την κατηγορία του. Δες το στο car για να είσαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 εχω μικρα του 2000 1.3,και μεσα στη πολη δε καιει τιποτα. μετα απο 12 χρονια και 108.000χλμ το μονο προβλημα που εβγαλε ειναι ο συμπιεστης AC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpmotors Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ψαχνει ο γιος μου για ενα 1200-1400 κυβικα απο 2005 και μετα μεχρι 60.000 χλμ και μεγιστο τιμης 5.000 Σκεφτεται τα εξης : Mitshubishi colt 1.3 Peugeot 204 1.4 Suzuki Shift 1.3 Opel corsa 1.2-.1.4 Fiat pundo sport (6 ταχυτητων) VW Polo 1.4 ............................................ Τι λετε για αυτα ή καποιο αλλο ? Σημαντικο η καταναλωση η πραγματικη εντος πολης (οχι κεντρο) να μην ξεπερναει τα 8l/100χλμ Θα σου πρότεινα το colt γιατι παει σαν διάολος, για τα 1.3cc πάει απίστευτα καλά με μικρή κατανάλωση και έχει και ιαπωνική αξιοπιστία! Αν δεν καταλήξεις εκει σαν δεύτερη επιλογή σου δίνω το suzukaki μιας και κάτοχος είναι τέρας αξιοπηστίας. ΜΑΚΡΥΑ απο το polo μακράν τα πιο ζημιαρικα μικρά δίχως καθόλου νεύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα ξαναπηρε ο γιος ενα μεταχερισμενο Seat ibiza 1.4 101 ιππων και του εβαλα υγραεριο γιατι η βενζινη δεν παλευεται.Εβαλα και στο δικο μου Honda CRV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ειχε ιμπιζα το πουλησες και πηρες παλι ιμπιζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 αφοσίωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ειχε ιμπιζα το πουλησες και πηρες παλι ιμπιζα? Ναι ..Ηταν του 2006 1.2 με 69 αλογα και πηρα του 2003 με 101 αλογα full εξοπλισμο.Μολις γυρισα που τοο γεμισα αεριο 320 χλμ 40 λιτρα αρα 12,5 λιτρα / 100 χλμ.Ολα εντος πολης. Λιγο παραπανω απο οτι εκαιαγε σε βενζινη το παλιο αλλα με τιμη μοναδας 0,85 και οχι 1,8 σχεδον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 12,5 ειναι τραγικα μεγαλη καταναλωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα ψαχνω και εγω ενα μικρο με μικρη καταναλωση για να πηγαινω στη δουλεια.Απο Μελλισια παω Αλιμο καθε μερα..Πριν παντρευτω εμενα Ηλιουπολη και δεν με ενοιαζε και τοσο.Με το GTI καιω 20ε 100αρα καθε 2 μερες.Λεω για μεταχειρισμενο Micra 1000 του 98.Εχει κανεις να μου πει ποσο καει περιπου?Οδηγω πλεον αρκετα συντηριτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 12,5 ειναι τραγικα μεγαλη καταναλωση Με τιμη λιτρου 0,85 ομως ειναι πολυ οικονομικη. Ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα ψαχνω και εγω ενα μικρο με μικρη καταναλωση για να πηγαινω στη δουλεια.Απο Μελλισια παω Αλιμο καθε μερα..Πριν παντρευτω εμενα Ηλιουπολη και δεν με ενοιαζε και τοσο.Με το GTI καιω 20ε 100αρα καθε 2 μερες.Λεω για μεταχειρισμενο Micra 1000 του 98.Εχει κανεις να μου πει ποσο καει περιπου?Οδηγω πλεον αρκετα συντηριτικα. Γιατι δεν βαζεις υγραεριο στο υπαρχον να το ευχαριστηθεις κι ολας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα ψαχνω και εγω ενα μικρο με μικρη καταναλωση για να πηγαινω στη δουλεια.Απο Μελλισια παω Αλιμο καθε μερα..Πριν παντρευτω εμενα Ηλιουπολη και δεν με ενοιαζε και τοσο.Με το GTI καιω 20ε 100αρα καθε 2 μερες.Λεω για μεταχειρισμενο Micra 1000 του 98.Εχει κανεις να μου πει ποσο καει περιπου?Οδηγω πλεον αρκετα συντηριτικα. εχω micra του 2000, 1.3. ειναι πολυ ευχαριστο και οικονομικο. τσιμπα το. απλα να ξερεις το 1000ρι δε παει βημα αμα βαλεις 2 ατομα μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα