Stefanos-Markos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ψάχνω ενα plug-in για Safari 6.0 όπως αυτό του VLC που δεν υπάρχει πλέον. Δεν θέλο να στήσω flash γιατί μόνο προβλήματα μου δημιουργεί. Δοκήμασα το FlashToHTML5 αλλά δεν δουλεύει παντού. Καμιά ιδέα για το τη μπορεί να γίνει?? Cheers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αυτο εδω λες οτι δεν υπαρχει http://sourceforge.net/projects/vlc/files/1.0.5/macosx/vlc-plugin-1.0.5-intel.dmg/download?accel_key=60%3A1345625474%3Ahttp%253A//www.videolan.org/vlc/download-macosx.html%3A845fc3f3%24823f82c119ecb25fa14b22e9e103671345ae274a&click_id=8780a4de-ec36-11e1-8e6d-001d0966656d-4&source=accel Τι προβλημα εχεις με το flash στο youtube συγκεκριμενα η γενικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos-Markos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το συγκεκριμένο δεν δουλεύει σε Safari 6.0 και flash δεν το θέλο γενικά. Δεν είναι μόνο για το youtube αλλά και για κάποια άλλα online streaming websites. Καμία άλλη ιδέα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δυστηχως δεν ξερω καποιο αλλο plugin , αλλα τι προβλημα σου κανει? Στο ρωταω αυτο γιατι ειχα προβλημα και εγω με βιντεακια σε διαφορες σελιδες και στο youtube (μου κολαγε το βιντεο,εκανε buffering,ενω ειχε φορτωσει γυρναγε η μπαρα στην αρχη και εδειχνε σαν να μην το ειχε φορτωσει ποτε και διαφορα τετοια). Το προβλημα το ειχα και μετα το update του safari σε 6 , αφου δοκιμασa διαφορες λυσεις που ειχα βρει (reset του safari,clean την cache του Lion,απενεργοποιηση του html5 στο youtube,εγκαταστη αλλου browser Goggle Chrome) τελικα το προβλημα λυθηκε με εγκατασταση του Mountain Lion. Ελπιζω να σε βοηθησα καπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos-Markos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο, απλά μερικές φορές ή αργούσε πάρα πολύ να μου φορτόση βίντεο ή κράσαρε στα ξαφνηκά. Και γενικότερα μου ζόριζε αρκετά και τον Safari αλλά και το σύστημα επι του συνόλου. Οπότε το ξύλοσα ελπίζοντας να δουλέψει to plug-in. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αν εισαι με Lion κανε update σε Mountain Lion , ετσι μου λυθηκε εμενα το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos-Markos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το έχω κάνει το update εδώ και καιρό. Το θέμα είναι οτι αυτο το πρόβλημα μου παρουσιαστηκε τώρα. Ίσως να πρέπει να ξαναγυρίσω σε chrome, με το media player του δεν είχα αυτά τα θέματα. Βέβαια πλέον και αυτός είναι αρκετά ποιο αργός απο safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εγω θα σου ελεγα να κανεις ενα clean installation του Mountain Lion , πιστευω θα σου λυθουνε ολα τα προβληματα που μπορει να εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos-Markos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Για να κάνω τα ML clean install λόγο σχολής και απαιτήσεων είναι απλά αδύνατο αυτη την στιγμή. Για να το στήσω απο την αρχή το μηχάνημά μου θέλω τουλάχιστων 2 με 3 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα