Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορουμ. Θα άθελα να λυσω μια απορια που έχω. Εχω ένα κουτι thermaltake overseer. Πανω, μπροστά και στο πλάι έχει 200άρηδες ανεμιστήρες, και στο πάτωμα και πίσω 120άρηδες. Ο μπροστα, ο πλαι και ο κάτω βαζουν αέρα, και βγάζουν οι υπόλοιποι. Η Η100 μπάινει μέσα στο κουτί στο πάνω μέρος. Θέλω να ρωτήσω, αν βάλω την Η100 χωρίς τους δικούς της ανεμιστήρες, το ρευμα που δημιουργουν οι δυο πάνω 200άρηδες επαρκεί για την ψύξη της? Η λαλακια ειναι οτι έχω ενα ανεμιστήρα για τις μνήμες και μπήκα στα μεράκια να τον βάλω και δεν χωράει επειδή ειναι οι ανεμιστήρες του ψυγείου. Γιαυτό σας ρωτάω να δω τις απόψεις σας. Το θέμα ειναι καθαρά αισθητικό, αλλά αν λειτουργεί και χωρίς τα ανεμηστήρια της θυσιάζω και 4-5 βαθμούς για να μπεί το μνημοφουρφουρι.

Προς το παρών έκανα αυτό...

Ακόμα μια φωτο με την μόντα

post-213127-0-85993600-1345585163_thumb.jpg

post-213127-0-16589300-1345585893_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπαίνει ο ανεμιστήρας πάνω από το memory cooler;

Αν είναι αυτό το θέμα σου απλά βγάλε το memory cooler έτσι και αλλιώς δε προσφέρει τόσα όσα ο θόρυβος που παράγει.

Η απόδοση όμως του ψυγείου σου χωρίς ανεμιστήρες θα είναι χάλια. Η Η100 έχει 3 πόντους ψυγείο. Δεν έχει κανένα τέρας να το πας παθητικά.

Ολα τα από πάνω αν έχω καταλάβει καλά και αν εννοείς ότι θα βάλεις το ψυγείο χωρίς ανεμιστήρες.

Δημοσ.

Ακριβώς. Απλά πανω απο το ψυγείο ειναι 2 200αρηδες, και σκεφτομαι αν μπορουν να υποκαταστησουν τους 120αρηδες του ψυγείου.

Δημοσ.

Λοιπόν, το core temp με την διαταξη της φωτο χθες το βραδυ έδειξε 26 βαθμους θερμοκρασια επεξεργαστη, 32 βαθμους θερμοκρασία συστήματος. Χωρις τους ανεμιστηρες 33 επεξεργαστής, όλα αυτα σε idle. Μαλλον θα ξηλώσω το memery cooler.

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι να δημιουργείται ρεύμα δροσερού αέρα ανάμεσα από την ψύκτρα από τους 200άριδες όπως λες. Αν αυτό γίνεται τότε δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Από εκεί και πέρα αν δεν περνάει καθόλου αέρας για να δροσίζει το νερό, τότε ναι αργά η γρήγορα θα ζεσταθεί πάρα πολύ, το έχω δοκιμάσω να την τρέξω με κλειστά τα ανεμιστήρια που της φοράω και μετά από αρκετή ώρα ανέβαζε επικίνδυνα θερμοκρασίες, στο ελαφρώς clockαριμένο μου 2500k. Η H100 δεν θέλει και ιδιαίτερη ροή αέρα λόγω της απόδοσης που έχει, εκτός και αν κάνεις υψηλό overclock.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...