Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα το πρόβλημα μου είναι το εξής, όταν ανάβω το λαπτοπ μου δείχνει μέχρι την αρχική οθόνη των bios και εκεί παγώνει καθώς τα ηχεία κάνουν συνεχόμενα μπιπ χωρίς κάποιο patern.

Έχω αλλάξει την Ram με καινούργια δούλεψε μια φορά μετά δεν ξαναδουλεψε. Εβγαλά την Cpu την ξανά έβαλα αλλά τίποτα. Τα bios είναι phoenix.

Αναμένω τα φώτα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασες να αποσυνδέσεις το πληκτρολόγιο του φορητού;

Το συνεχόμενο μπιπ που αναφέρεις πολλές φορές ευθύνεται σε πλήκτρο που έχει κολλήσει ή βραχυκυκλώσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν δυο ειδών μπιπ το συνεχόμενο μπιιιιιιιιίπ και το μπιπ-μπιπ-μπιπ

Δε θυμάμαι ποιο αντιστοιχεί σε τι αλλα σίγουρα όταν ακούγεται αυτός ο ήχος ένας απο τους δυο είναι λόγος

Ή πρόβλημα με ΚΑΡΤΑ γραφικών ή πρόβλημα με ραμ.εφοσον δείχνει μάλλον είναι ραμ

Απλα τσεκάρε τις ραμ βάλε μια μια και σε διαφορετικά slot να δοκιμασεις για αρχή αυτο και ενημέρωσε μας :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο που σου λέω μήπως έχεις θέμα με τα slot της μητρικής

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό με τις μνήμες. Όπως είπα αγόρασα μια νέα μνήμη και την έβαλα στο 2 slot που είχα και δούλεψε κανονικά, δεν είχα πολύ χρόνο για να το τσεκάρω και έτσι το έσβησα και έφυγα. Όταν δοκίμασα να το ανοίξω μου έβγαζε πάλι το πρόβλημα.

Λες να φταίει η μνήμη??? όταν τις βγάζω μου βαράει 1-3-3-1 μπιπ λογικά για τις μνήμες είναι αυτό.

Δημοσ.

Ναι ή μνήμες ή ΚΑΡΤΑ γραφικών είναι με πρόβλημα. Απο θερμοκρασίες είσαι Οκ ; Μπες στο bios να το δεις και αυτο ποτέ δεν ξέρεις . Αλλα λογικα μάλλον τα δυο πρώτα . Είπες έχεις δοκιμάσει την καινούργια ραμ και στα δυο σλοτ;ένα ένα και δούλεψε ;

Δημοσ.

1o Δεν μπορώ να μπω στα Bios γιατί παγώνει στην οθόνη όταν κάνουν boot τα bios όσο και να πατάω να μπω στα settings δεν μπαίνει.

2ο την μνήμη την έβαλα ταυτόχρονα την 1η φορά μαζί με την ήδη υπάρχουσα για να δω αν δουλεύει και άνοιξε τα windows χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα, την 2η φορά που το ανοιξα μου εμφάνισε το πρόβλημα που πίστευα οτι έλυσα με την νέα μνήμη.

Τσέκαρα κανονικά τις μνήμες μετά στα 2 slot 1 κάθε φορά.

Δημοσ.

Μήπως έχει θέμα η μητρική σου στα slot και στο bios γενικα δεν κάνει boot μάλλον κάτι τέτοιο είναι στη μητρικη έχεις θέμα :(

Δημοσ.

Thnx αυτο πιστευω και εγω οτι τα slot της μητρικης εχουν θεμα.

Ευχαριστώ για την βοηθεια παντως καλη σου μερα.

Δημοσ.

Καλη σου μέρα και καλη επιτυχία φίλε μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...