Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχώ κάποιες απορίες σχετικά με τον πρώτο μικρό γαλαξία (Galaxy Mini GT-S5570).

1.Στο XDA είδα την CM9 Beta 7,μία ROM της GalaxyICS Team και στο Changelog γράφει ότι τα Games τρέχουν όπως και στο GingerBread.Ισχύει?Δηλαδή εάν την βάλω θα μπορώ να παίζω Modern Combat και Fifa 12 όπως στο GB.

2.Τι διαφορά έχει η Adreno 200 του Galaxy Mini με την Adreno 200 του Optimus ME.Στο YouTube έχω δει ότι του Galaxy Mini ξεπερνάει άνετα του Optimus ME (και του Optimus One)

Αυτά προς το παρών!

Δημοσ.

το πήρες τελικά; είναι καλό; Σκεφτόμαι και εγώ να το πάρω, ψάχνω ένα μικρό σε καλή τιμή..

Δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά έχει πολλά θετικά!(Σύμφωνα πάντα με το YouTube,αν και παντού λένε ότι πετάει)

1.Καλή υποστήριξη από Devs στο XDA

2.Με την CM7 το μικρό πετάει στους 12 ουρανούς.Παίζεις άνετα Modern Combat,Angry Birds Space,Fifa 12,Asphalt 5 κτ.λ

3.Σηκώνει άνετα ICS και μάλιστα οι Devs είναι πολύ κοντά στο να φτιάξουν και την κάμερα.Και μην σε ανησυχεί η λέξη ICS.Αν ψάξεις στο YouTube για CM9 Beta 7 θα δεις και εσύ ότι πηγαίνει όπως (περίπου) το SGS.

4.Παίρνει επίσημη αναβάθμιση σε GB μέσω Kies ή OTA.

5.Παίρνει και CM10 (Jelly Bean) με ελάχιστα Bugs.Τα βασικά πάντως λειτουργούν κανονικά (YouTube,Data,Phone,Wifi,GPS,SMS)

Υ.Γ.Το κινητό απογειώνεται και χωρίς βοήθεια (Overclocking,Custom ROMs)!Επίσης η GPU είναι πολύ καλή.Στα Benchmarks με CM7 το κινητό βγάζει 1985 στο Quantrant Standart.

Δημοσ.

Λοιπόν το πήρα σήμερα!Μιλάμε του έβαλα το Jelly Bean CM10 και το κινητό πετάει.Παίζω Angry Birds Space χωρίς Overclocking και το Fifa 12 δείχνει να μην ζορίζεται καθόλου μα καθόλου.Δεν έχω δει διαφορά με το Gingerbread.Κορυφαίο το μικρό.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εγώ έχω το samsung galaxy y και το έχω κάνει root. Βέβαια δεν έχω τολμήσει να βάλω custom rom αν και θέλω jelly bean πάρα πολύ Πώς έβαλες το fifa 12;;;!!

Δημοσ.

Έβαλα το Game Booster και το Chainfire3D Pro από το Play Store έβαλα και τα Plugin τις Qualcomm.Ρύθμισα τον επεξεργαστή στα 806Mhz με Lagfree Governor και πολύ απλά το έτρεξα.Περιττό να πω ότι δεν κόλλαγε καθόλου μα καθόλου!Για μένα ο καλύτερος συνδυασμός για Gaming στο Galaxy Mini είναι η εξής:Stock ROM πειραγμένη από τον φούρνο του XDA (π.χ.Andro-ID,Chocobread,Emanon7) + Adrenaline Engine + OC στα 806Mhz!!Η καλύτερη Custom ROM στο Galaxy Y είναι η TermaROMGR.Τώρα βέβαια εξαρτάτε γιατί το θέλεις το JB.Από την φάτσα ή από το SDK Version?Εάν το θες για την φάτσα υπάρχει μία πειραματική ROM (http://www.teamandroid.com/2012/08/12/install-android-41-jelly-bean-galaxy-y-s5360-custom-firmware/) την οποία δεν την προτείνω γιατί έχει ένα σκασμό Bugs!!!Εάν πάλι το θες για το SDK Version λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει.Αυτά από εμένα!

Δημοσ.

Εγώ απλός θέλω την έκδοση JB να μοιάζει όσο το δυνατόν γίνεται με την stock. Δηλαδή δεν θέλω πολλές παραμετροποιήσεις. Μόλις βάλω custom ROM θα χάσω τα παιχνίδια που έχω τώρα; (πχ pes12, angry birds space)

Επίσης έχω ακούσει ότι το overclock τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία. Μην με κάνεις να αποχωρηστώ το live wallpaper μου!!!

Και αφού κάνω ότι μου είπες, πώς θα βάλω το fifa 12;

Ευχαριστώ.

UPDATE: Έβαλα όλα τα προγράμματα που είπες, μόνο το lagfree governor δεν υπήρχε στο play store. Έχεις να μου προτείνεις κανα άλλο;

Δημοσ.

Δυστυχώς το Galaxy Y δεν το βλέπω να παίρνει JB τουλάχιστον για τώρα...Τώρα εάν βάλεις Custom ROM θα πρέπει απλώς να κάνεις ξανά εγκατάσταση το .apk του PES 2012 καθώς τα Data του παιχνιδιού δεν χάνονται.Το Angry Birds Space δυστυχώς θα χαθεί αλλά μπορείς να το κάνεις BackUp με το Titanium Back Up από το Play Store!Οπότε ούτε αυτό χάνεται.Τώρα εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις OC τον επεξεργαστή καθώς το Galaxy Y έχει ήδη δυνατό CPU (832Mhz)!!!Το LagFree Governor δεν είναι πρόγραμμα αλλά τύπος λειτουργίας επεξεργαστή.Εξαρτάτε από το εάν έχεις Overclockable Kernel (Πυρήνας ο οποίος μπορεί να υπερχρονίσει την CPU).Αν και για SGY δεν υπάρχουν και πολλοί Kernel απ'όσο ξέρω (ήμουν κάτοχος του SGY).Τύποι λειτουργίας επεξεργαστών είναι και ο Perfomance (Αποκλειστικά για επιδόσεις),OnDemand (Χαλαρή λειτουργία,ότι πρέπει για CPU >800Mhz),Powersave (Για εξοικονόμηση μπαταρίας) και ο Lagfree ο οποίος πειράζει το λειτουργικό για να μην έχεις "χοντρά" κολλήματα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Σου είμαι ευγνόμων φίλε μου, είσαι θεός!!!! Αλλά απο'ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται να βάλω custom ROM και να κάνω overclock to SGY μου. Καλορίζικο να είναι το <<μικρό σου>>!!!

Χίλια Ευχαριστώ:-):-):-):-):-)

Δημοσ.

Φυσικά και ΔΕΝ χρειάζεται να το "πειράξεις"!Το SGY είναι θηριάκι από μόνο του.Όταν έχεις 832Mhz και δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις από ένα Android κινητό,το SGY (και κάθε SGY) σαρώνει!!!!!Οτιδήποτε πρόβλημα έχεις εδώ είμαστε!!!! :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Μου στέλνεις τότε το λινκ που το κατέβασες σε pm (προσωπικό μήνυμα). Κατέβασα το apk αλλά θέλω λινκ για data files. Το SGY και το mini σε διαβεβαιώ είναι τα καλύτερα στην τιμή τους!!!

OK!θα στο στείλω σε 3 λεπτάκια.Όσο αναφορά την τελευταία πρόταση:Συμφωνώ και επαυξάνω!!Μικρά στο μέγεθος,μεγάλα στην απόλαυση!

Δημοσ.

OK!θα στο στείλω σε 3 λεπτάκια.Όσο αναφορά την τελευταία πρόταση:Συμφωνώ και επαυξάνω!!Μικρά στο μέγεθος' date='μεγάλα στην απόλαυση![/quote']

Σε ευχαρηστώ. Ακριβώς όπως λες είναι, ειδικά τώρα που έβγαλα το live wallpaper ρολάρει σαν κινητό των 600€. Όχι ότι το επιβαρύνουν τα live wallpapers αλλά όσο να'ναι τρώνε λιγάκι RAM

Δημοσ.

Σε ευχαρηστώ. Ακριβώς όπως λες είναι, ειδικά τώρα που έβγαλα το live wallpaper ρολάρει σαν κινητό των 600€. Όχι ότι το επιβαρύνουν τα live wallpapers αλλά όσο να'ναι τρώνε λιγάκι RAM

Σωστός!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά έχει πολλά θετικά!(Σύμφωνα πάντα με το YouTube,αν και παντού λένε ότι πετάει)

1.Καλή υποστήριξη από Devs στο XDA

2.Με την CM7 το μικρό πετάει στους 12 ουρανούς.Παίζεις άνετα Modern Combat,Angry Birds Space,Fifa 12,Asphalt 5 κτ.λ

3.Σηκώνει άνετα ICS και μάλιστα οι Devs είναι πολύ κοντά στο να φτιάξουν και την κάμερα.Και μην σε ανησυχεί η λέξη ICS.Αν ψάξεις στο YouTube για CM9 Beta 7 θα δεις και εσύ ότι πηγαίνει όπως (περίπου) το SGS.

4.Παίρνει επίσημη αναβάθμιση σε GB μέσω Kies ή OTA.

5.Παίρνει και CM10 (Jelly Bean) με ελάχιστα Bugs.Τα βασικά πάντως λειτουργούν κανονικά (YouTube,Data,Phone,Wifi,GPS,SMS)

Υ.Γ.Το κινητό απογειώνεται και χωρίς βοήθεια (Overclocking,Custom ROMs)!Επίσης η GPU είναι πολύ καλή.Στα Benchmarks με CM7 το κινητό βγάζει 1985 στο Quantrant Standart.

Υπαρχει καποιος οδηγος για το πως περναμε την cm10(jelly bean)?

Δημοσ.

Φίλε μου κοίτα.Πρέπει να κάνεις root,μετά να βάλεις Custom Recovery και μετά κατεβάζεις την ROM και τα GApps.Βέβαια επειδή το partition του /system είναι οριακό για τα Gapps πρέπει να βάλεις τα Gapps Lite στο Thread της ROM στο XDA.Πρώτα ξεκίνα με το rooting και την εγκατάσταση της Recovery και μετά συνεχίζουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...