Προς το περιεχόμενο

EchoLife HG520c Internet+IPTV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω την εξης απορια.

Εχω ενα EchoLife HG520c και εχω συνδεδεμενη την STB θυρα σε ενα ubiquiti και ασυρματα "οδηγω" την πορτα STB σε ενα δευτερο σημειο και κατεβαζω καλωδιο στον δεκτη του connx-tv.

Σημερα προσπαθησα να παρω και ιντερνετ στο δευτερο σημειο. Αγορασα ενα switch 100mbit εβαλα το καλωδιο του STB στο switch και ενα δευτερο καλωδιο απο μια θυρα ethernet στο switch.

Με ενα 3ο καλωδιο "οδηγησα" τα 2 σηματα στο POE του Ubiquiti, αλλα οταν γινεται αυτο το EchoLife HG520c ειναι απροσιτο.

Πως μπορω να το διορθωσω αυτο? Υπαρχει τροπος ωστε να εχω ταυτοχρονα internet και connx-tv στο απεναντι μερος?

Ευχαριστω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η θυρα stb δενειναι σεταρισμενη οπως ολες οι αλλες θυρες οποτε δεν μπορει να μεταφερει ιντερνετ οσο ξερω με τον γνωστο τροπο για αυτο και δεν μπορεις να παρεις ιντερνετ.πρεπει να παρεις απο καποια αλλη υποδοχη ιντερνετ αλλα μετα δεν ξερω αν μπορεις με καποιο τροπο να τα περασεις και τα 2 απο το ubiquiti και μετα απο την αλλη πλευρα να τα σπασεις παλι.δηλαδη switch πριν το ubiquiti και ενα switch μετρα.δεν ξερω αν θα πετυχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...