Hamurabi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω στο σπιτι μου ενσυρματο δικτυο που μοιραζει ιντερνετ. Θα αγορασω συντομα ενα ipad2 και θελω σε μια πριζα δικτυου να βαλω ενα (δε θυμαμαι πως το λενε) μαραφετι το οποιο ναχει μια κεραια για να βγαζει οποτε θελω ασυρματο ιντερνετ. θελω αυτο ναχει ον/οφ και να χει οσο πιο μικρη κεραια γινεται για να βγαζει τη μικροτερη δυνατη ακτινοβολια. εγω σενα δωματιο θελω μονο να εκπεμπει ασυρματο ιντερνετ. ευχαριστω
jim_p Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αρα θελεις ενα access point. http://www.skroutz.gr/c/125/access_points.html
Hamurabi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αυτο ακριβως θελω. Γνωριζετε καποιο με τη μικροτερη δυνατη εμβελεια/ακτινοβολια λογω οτι εχω νεογεννητο παιδι στο χωρο;
madtaz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δεν υπάρχει μικρότερη δυνατή ακτινοβολία όταν υπάρχει νεογέννητο γενικότερα στο σπίτι, πόσο μάλιστα στον ίδιο χώρο.... Θα σου συνιστούσα να ξεχάσεις αυτή τη σκέψη τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσει μερικά χρόνια το παιδι, ακόμα και ασύρματο τηλέφωνο αν έχεις στο σπίτι θα σε συμβούλευα να το αντικαταστήσεις με σταθερή συσκευή! Το μυαλό ενός νεογέννητου είναι πολύ ευαίσθητο στα μαγνητικά πεδία, και ακόμη περισσοτερο σε τέτοιου είδους ακτινοβολία με συχνότητες 2,4GHz. Θα είναι καλό να ακούσεις τη συμβουλή μου και πιστεύω θα συμφωνήσουν και άλλοι εδώ μέσα. Φιλικά πάντα!
Hamurabi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Γιαυτον ακριβως το λογω κανοντας ανακαινιση στο σπιτι πριν γεννηθεθ το μωρο εφτιαξα ΕΝσυρματο δικτυο. Επισης εχω σταθερα τηλεφωνα αλλα επειδη οταν δουλευω (ολη μερα δηλαδη) η γυναικα ειναι ολη την ωρα με το μωρο αγκαλια, ταυτοχρονα να της φτιαχνει γαλα συνεχεια και να πρεπει να σηκωσει και τηλεφωνο ή να παρει εκεινη αναγκαστικαμε και πηραμε και ενα ασυρματο τηλεφωνο που ομως ειναι eco δηλαδη λεει οτι οταν ειναι στη βαση βγαζει ελαχιστη ακτινοβολια. Στο θεμα του wifi... δεν υπαρχει λυση για την ελαχιστη δυνατη ακτινοβολια;αν τοβαζα σε αλλο δωματιο; στον πανω οροφο εχουν wifi παντως οποτε δυστηχως δε το γλυτωνουμε ετσι κι αλλιως
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν υπάρχει μικρότερη δυνατή ακτινοβολία όταν υπάρχει νεογέννητο γενικότερα στο σπίτι, πόσο μάλιστα στον ίδιο χώρο.... Θα σου συνιστούσα να ξεχάσεις αυτή τη σκέψη τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσει μερικά χρόνια το παιδι, ακόμα και ασύρματο τηλέφωνο αν έχεις στο σπίτι θα σε συμβούλευα να το αντικαταστήσεις με σταθερή συσκευή! Το μυαλό ενός νεογέννητου είναι πολύ ευαίσθητο στα μαγνητικά πεδία, και ακόμη περισσοτερο σε τέτοιου είδους ακτινοβολία με συχνότητες 2,4GHz. Θα είναι καλό να ακούσεις τη συμβουλή μου και πιστεύω θα συμφωνήσουν και άλλοι εδώ μέσα. Φιλικά πάντα! Χωρις κανενα ισχνος ειρωνειας εχεις καποια σχεση με την ιατρικη? Ρωταω γιατι για οσα λες δεν υπαρχει καμια επιστημονικη αποδειξη, ενω και οι ενδειξεις ειναι ανεπαρκεις. Φυσικα συμφωνω οτι καλο ειναι να ειμαστε προσεκτικοι αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να γνωριζουμε ποιες συχνοτητες σε τι ισχυ κανουν προβλημα στα μωρα και μαλιστα στο μυαλο του πχ... Γιαυτον ακριβως το λογω κανοντας ανακαινιση στο σπιτι πριν γεννηθεθ το μωρο εφτιαξα ΕΝσυρματο δικτυο. Επισης εχω σταθερα τηλεφωνα αλλα επειδη οταν δουλευω (ολη μερα δηλαδη) η γυναικα ειναι ολη την ωρα με το μωρο αγκαλια, ταυτοχρονα να της φτιαχνει γαλα συνεχεια και να πρεπει να σηκωσει και τηλεφωνο ή να παρει εκεινη αναγκαστικαμε και πηραμε και ενα ασυρματο τηλεφωνο που ομως ειναι eco δηλαδη λεει οτι οταν ειναι στη βαση βγαζει ελαχιστη ακτινοβολια. Στο θεμα του wifi... δεν υπαρχει λυση για την ελαχιστη δυνατη ακτινοβολια;αν τοβαζα σε αλλο δωματιο; στον πανω οροφο εχουν wifi παντως οποτε δυστηχως δε το γλυτωνουμε ετσι κι αλλιως Καταρχην τη δουλεια την κανουν δυο ειδων συσκευες. Ειτε access point ειτε wifi router (ισως να εχεις κανεναν παρατημενο). Υπαρχουν συσκευες που δεχονται ρυθμιση της ισχυος τους, και υπαρχουν καποιες ακομη που παιρνουν custom firmware και μπορεις να ρυθμισεις με script τις ωρες που θα δουλευουν και τις ωρες που θα κλεινουν απο μονες τους. Anyway ενα φθηνο tp-link 5110G μπορει να κανει τη δουλεια που θες, εχει Ηigh Power Mode και Low Power Mode ενω στο Low Power Mode εχει και 4-5 διαβαθμισεις, μπορεις εσυ να βαλεις στο MIN. Βεβαια δεν εχει κουμπι on/off αλλα μπορεις να βγαζεις το βυσμα του ρευματος απλως και να το βαζεις πισω οταν θες να το ανοιξεις.
madtaz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Χωρις κανενα ισχνος ειρωνειας εχεις καποια σχεση με την ιατρικη? Ρωταω γιατι για οσα λες δεν υπαρχει καμια επιστημονικη αποδειξη, ενω και οι ενδειξεις ειναι ανεπαρκεις. Φυσικα συμφωνω οτι καλο ειναι να ειμαστε προσεκτικοι αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να γνωριζουμε ποιες συχνοτητες σε τι ισχυ κανουν προβλημα στα μωρα και μαλιστα στο μυαλο του πχ... Με την Ιατρική δεν έχω σχέση, αλλά είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και ποτέ δεν γράφω τη γνώμη μου αν πρώτα δεν έχω ψάξει για κάποιο θέμα και να το έχω επαληθεύσει. Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ που λέει για όλες τις περιπτώσεις ακτινοβολίας μέσα στο σπίτι. Προσωπίκα είμαι κάθετα αντίθετος με τη χρήση συσκευών εκπομπής ακτινοβολίας μέσα σε σπίτι που υπάρχει παιδί στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης του. Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τη δικιά του άποψη και τη σέβομαι απόλυτα! 1
leventakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Με την Ιατρική δεν έχω σχέση, αλλά είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και ποτέ δεν γράφω τη γνώμη μου αν πρώτα δεν έχω ψάξει για κάποιο θέμα και να το έχω επαληθεύσει. Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ που λέει για όλες τις περιπτώσεις ακτινοβολίας μέσα στο σπίτι. Προσωπίκα είμαι κάθετα αντίθετος με τη χρήση συσκευών εκπομπής ακτινοβολίας μέσα σε σπίτι που υπάρχει παιδί στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης του. Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τη δικιά του άποψη και τη σέβομαι απόλυτα! +1 και απο μενα, και για τα κινητα δεν εχει αποδειχθει ακομα αλλα ακομα και εγω που ειμαι 30 χρησιμοποιω χαντς φρι για να αποφυγω ακτινοβολια..νεογενητο+ηλεκτ/κη ακτινοβολια δεν πανε μαζι και αυτο το λεει επισης ενας αποφοιτος Πληροφορικης και Τηλε/νιων
Hamurabi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Και να σας πω ρε παιδια. αν μενεις σε πολυκατοικια οπου ο απο κατω σου εχει wifi, ο απο πανω σου wifi, θα κανει σημαντικη διαφορα για το αν εχεις και εσυ ή οχι;
Hamurabi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Επισης καποιο access point Με on/οff κουμπι;
barca10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Επισης καποιο access point Με on/οff κουμπι; Τα περισσότερα ap δεν έχουν on/off κουμπί γιατί ειναι σχεδιασμένα να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο. Απλά βγαζε το καλώδιο ρεύματος, δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 a.σεκαποια access points μπορεις να ρυθμισεις την ενταση σε λιγοτερο.πχ καποια air live Το κανουν. β.δυστυχως και να κλεισει καποιος τα δικα του εχει απο τους γειτονες τα dects οπως και τα wifi τα οποια πολλες φορες ειναι σαν να ειναι στο ιδιο μας το σημα.και τι θα πεις στον γειτονα παρε eco decct?επισης τα κινητα ειναι ακομα χειροτερα μια που λενε οτι παιζουν κοντα στα 1000Mw.επισης καποια ρουτερ εχουν κουμπι ον/off αλλα το καλο ειναι οτι σε ολα μπορεις να μπεις μεσα στο μενου και να το απενεργοποιησεις.επισης καποιο παλιο adsl router me Μια δυο αλλαγες μπορεις να το κανεις access point.απλα πρεπει να του κλεισεις τον dhcp και να του δωσεις μια παρομοια ip με αυτην που εχει το adsl router.
Hamurabi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια το access point θα μπει σε πριζα πουναι πισω απο επιπλα οποτε δε γινεται να βγαζω/βαζω απτο ρευμα. πρεπει να βρω με διακοπτη ον/οφ. καμια ιδεα;
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 θα κλεινεις το wireless μεσα απο το μενου απο καποιο Pc που ειναι με καλωδιο.τα vigor εχουν διακοπτη αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ειναι φτηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα