jmallen3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα! Άνοιξα πριν λίγες ημέρες το λαπτοπ μου για να κανω μια εγκατασταση ενός hdd caddy και στη συνέχεια ενώ το εκλεισα μου περίσσεψαν κάποιες βίδες 5-6 που δεν μπορω να βρω με τιποτα που πανε μιας και ολες οι τρυπες ειναι συμπληρωμένες Το λαπτοπ μου ειναι το Clevo W170HN. Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω καποιο manual για να δω που υπαρχουν βιδες και να το ανοιξω παλι και να δω που δεν υπάρχουν? Επίσης για κάθε ενδεχόμενο που χρειαστώ την εγγύηση και εχουν αντιρρήσεις στο πλαισιο απο οπου το πηρα, μπορω να αγορασω απο καπου ίδιες βίδες για να μην φαίνονται χρησιμοποιημένες?
madtaz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εάν άνοιξες μόνο το καπάκι για το HDD δεν μπορεί να ναι τόσο δύσκολο να εντοπίσεις από που λείπουν οι βίδες, ο σκληρός συνήθως έχει από πάνω μια λάμα που τη συγκρατούν 4-5 βιδούλες + οτι βίδες έβγαλες από το εξωτερικό κάλυμμα της θέσης του σκληρού! 1
jmallen3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δεν ανοιξα μονο το καπακι για το HDD madtaz, άνοιξα ολο το λαπτοπ σε σημείο να μπορώ να δω τα παντα στο εσωτερικό του.
madtaz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 μμμ... τότε είναι λίγο πιο λόγικο να ξέχασες μερικές, βρήκα μόνο το user manual και όχι το service manual που μάλλον χρειάζεσαι, ρίξε όμως μια ματιά μπορεί να βρεις κάτι. http://www.clevo.com.tw/en/e-services/download/USRManualOut.asp?model=W1x0HNx&menual=+GO+ 1
jmallen3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το κοιταξα αλλα δεν βρηκα κατι που να βοηθαει δυστυχως... Καποια άλλη λυση/βοήθεια?
FoZzZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 αν τις εβαλες στο εξωτερικο καλυμα.τοτε κοιτα απο μεσα εχει κ εκει βιδες. και αν δεν κανω λαθος εχει κ 2 το καλυμα του σκληρου δισκου.
jmallen3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ότι φαίνεται με το μάτι από έξω τις εχω βαλει για αυτο και δεν μπορω να βρω απο που στο καλο λοιπουν...
EddieObscurant Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 κάτω απο το πληκτρολόγιο τις έβαλες?
iniohos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Αν το λαπτοπ λειτουργει, κρατησε τις βιδες στην ακρη. Δεν πειραζει. Το ειχα παθει και εγω αυτο με ενα παλιο μου λαπτοπ. Και ξερω και 2-3 που το εχουν παθει. Απο αυτους 1 μονο βρηκε που του λειπανε οι βιδες γιατι δεν εμπαινε σωστα στην usb θυρα το stickακι που ειχε (ηταν βιδες που κραταγαν την μητρικη απο την μια πλευρα) Απο την αλλη ψαξε για deasembbly videos στο youtube για το μοντελο που εχεις και δες μηπως ετσι βρεις ακρη. υγ το χειροτερο ηταν οταν εστηνα το σταθερο μου υπολογιστη και μου περισσευανε βιδες και τελικα ηταν βιδες απο τον παλιο σταθερο...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Αν είναι κάτω απο 5 βιδακια και το pc λειτουργεί δεν έχεις θέμα αλλα δοκιμασε τα όλα αν λειτουργούν συμφωνώ με το φίλο απο πάνω Και εγω έχω απο το δικο μ 4 που περισσεύουν αλλα είμαι Οκ Sent from my iPhone using Insomnia
jmallen3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Κανα 5αρι-6 βιδες ειναι αλλα θελω να τις βαλω γιατι εαν χρειαστω εγγυηση μετα απο Πλαισιο θα μου πουν αφου το ανοιξες δεν ισχυει η εγγυηση οποτε πρεπει οπωσδήποτε να βρω που πανω. Το πληκτρολογιο δεν το ειχα βγαλει οποτε δεν εβγαλα τις βιδες που το κρατανε.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Κατα πάσα πιθανότητα έχεις χάσει εγγύηση απο τη στιγμή που το ανοίξες ακόμα και τις βίδες να βάλεις θα φανεί ότι έχει μπει κατσαβιδι πάνω τους Γιατι το ανοιξες τι πηγές να φτιάξεις ; Sent from my iPhone using Insomnia
jmallen3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 1)Ψάχνω ήδη να βρω βιδες καινουριες για να τις αλλαξω ολες και 2)Οταν το ειχα παει γιατι ειχε χρειαστει η εγγυηση οι βιδες οταν μου το επεστρεψαν απο το πλαισιο δεν ειχα το μπλε κερακι και φαινοντουσαν να εχουν χρησιμοποιηθει απο κατσαβιδια των ιδιων, οποτε δεν θα εχω προβλημα λογικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα