Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καμια σχεση!!! τι σχεση εχει ο i7 υπερχρονισμενος με αυτον εδω που αναφερει ο φιλος!!!!

Εχουν και οι δυο 4 πυρηνες και από ότι θυμάμαι το fsx δεν εκμεταλεύεται το ΗΤ ,οπότε και με κλοκαρισμα κοντα στα 4ghz θα είναι μια χαρα.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας! νινο η μητρικη μου δεν σηκωνει ι7 ρωτησα αλλα δεν! psilos εχω φαει τρελο κολημα με το fsx. εχω utx europe, ftx, rexe, accelator, πολλα αεροσκαφοι και παρα πολλα αεροδρομια. Εχω δει απειρα setups αλλα φυσικο ειναι να μην τα τρεχει το pcακι μου. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα την προσφορα του dino απο το πλαισιο με μια αλλαγη αν ειναι στην καρτα γραφικων μιας και αφου δεν παιζει ρολο θα επιλεξω ΑΤΙ! (πες μου μια ικανη σε αυτα ή λιγοτερα χρηματα). Το εχω καταχαρει το τιμονι αλλα με τα fps που παιζω καταλαβαινεις...Σου στελνω και πμ να μου πεις καποια πραγματα για το fsx μην βγαινω offtopic...

Δημοσ.

Διάβασα σε αρκετά sites ότι ναι μεν παίρνεις το λίγο παραπάνω με έναν i7 αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο από τον αντίστοιχα χρονισμένο i5. Το παιχνίδι δεν βλέπει τα threads που σου δίνει ο i7.

Τώρα μην μου συγκρίνεις βέβαια τον i7-3770k με τον i5-560. Υπάρχει διαφορά στην αρχιτεκτονική.

Εγώ στο πρότεινα για να μην δίνεις 1500 ευρώ. Οπότε αν πας για καινούριο θα σου πρότεινα 3570k. Αν έχεις τα φράγκα τότε χτύπα τον 3770k. Όχι τον 3770 που σου έβαλε ο Dino. Το παιχνίδι θέλει υψηλά χρονισμένους πυρήνες. Όσο πάει. Γιαυτό σου λέω 3570k (με το αντίστοιχο MB για να τον κλοκάρεις).

Για να πάρεις αυτά που βλέπεις στα Video πρέπει να είσαι πάνω από 4.0-4.2 GHz. Οι τρελαμένοι με το Game παίζουν με i7 στα 4.8GHz (οι i7 είναι πιο cherry-picked γιαυτό εγγυώνται πιο ψηλό OCing).. O i7-980x του φίλου έχει 6 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ πυρήνες (12 threads αλλά αυτά είπαμε είναι άχρηστα) και χρονισμένοι στα 3.6GHz, γιαυτό δεν θέλει OCing.

Δημοσ.

και τι διαφορα τιμης εχει ο 3770k με τον 3570k; με ασφαλεια και με την ψυξη που εχει το παραπανω μηχανημα του dino μεχρι ποσα μπορει να ανεβει; Αν παει ανετα 4 ειμαι οκ. Αν και οπως εχω πει δεν ξερω ακομα πως γινεται αλλα πιστευω οταν τον παρω στα χερια μου θα τον καταφερω (να δουλεψει οχι να τον καψω χτυπα ξυλο)

Δημοσ.

Τώρα μην μου συγκρίνεις βέβαια τον i7-3770k με τον i5-560. Υπάρχει διαφορά στην αρχιτεκτονική.

Ο καθενας που ενημερωνεται λίγο μπορει να καταλάβει ότι οποισδηποτε ί7 και ι5 δευτερης και τριτης γενιας είναι καλύτεροι από αυτούς της πρωτης.Απλώς οι διαφορες τους στο συγκεκριμενο παιχνίδι δεν είναι τόσο μεγαλες ώστε να δικαιολογει τα χρηματα που χρειάζονται για μια τέτοια αναβαθμιση.

Διαφορά τιμής 3570κ - 3770κ κανενα 100αρι

Δημοσ.

και τι διαφορα τιμης εχει ο 3770k με τον 3570k; με ασφαλεια και με την ψυξη που εχει το παραπανω μηχανημα του dino μεχρι ποσα μπορει να ανεβει; Αν παει ανετα 4 ειμαι οκ. Αν και οπως εχω πει δεν ξερω ακομα πως γινεται αλλα πιστευω οταν τον παρω στα χερια μου θα τον καταφερω (να δουλεψει οχι να τον καψω χτυπα ξυλο)

Είπαμε θέλεις και άλλη ΜΒ για τους (Κ). Επείδη τράψηξε λίγο το θέμα και αλλάξαν πράγματα, μπορείς να ξαναπείς πόσο είναι το budget σου? (μόνο για το PC)

Δημοσ.

Λοιπόν. Το budget σου είναι υπεραρκετό. Σου έβαλα ποιοτικά πράγματα σε κουτί/PSU/MB/SSD/RAM γιατί νομίζω το PC σου τα αξίζει. Και δεν φτάσαμε τα 1300. Μπορεί να πέσει αν τα αλλάξουμε αλλά θα σε συμβούλευα να τ' αφήσεις.

Αν είσαι σίγουρος πως θα μείνεις στο FSX και δεν θα αρχίσεις τα FPS η 7850 είναι πέραν του δέοντος αρκετή. Αλλιώς θα πάμε σε GTX660Ti (~70-90 ευρώ πάνω).

Ότι αλλαγή θες το συζητάμε. Αν θες να υπερβάλεις και να πας σε 2011 i7, σε εξαπήρυνο (12 threads) επεξεργαστή, τότε θα πιάσουμε το πάνω άκρο του budget, τα 1500

post-71156-0-38902300-1345991741_thumb.jpg

Δημοσ.

ΤΟ ξαναλεμε το fsx ειναι κακογραμενο και θελει διαδικασια για να παιξει σωστα δεν ειναι μονο το hardware αλλα kai to σοφτ...

ορισμενα αντονς εχουν διαδικασια και δεν βαζεις οτι θελεις οπως να ναι...

απο εκει και περα ασχολουμε με το fs απο το 1997 και το συγκεκριμενο θελει i7 τουλαχιστον για να παιξει σωστα και για μενα ατι 6970 εχω βαλει με ολα τα παντα ful!

ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα.

ME TON quadcore ειχα θεμα να φορτωσει τα σωστα αδδον ηθελε 15 min καθε φορα..

ενω τωρα σε 1,30 min ειναι set!

αυτο μου λει πολλα.

Δημοσ.

αυτο θελω και εγω. Αν ειναι να δωσω τοσα χρηματα ειδικα τωρα που ειναι δυσκολα τα πραγματα και απογιητευτω τοτε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά τον 3770k του έβαλα...

Και το τουλάχιστον i7 δεν το έπιασα... Τι έχει από εκεί και πάνω? ΔΛΔ να στήσουμε κανα PC με quad Opteron/XEON για να παίξουμε FSX???

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Bράχε δες και το παρακάτω. Δεν σου έβαλα quad channel γιατί φεύγει πολύ το μαλλί και δεν νομίζω να δεις διαφορές. Οι μνήμες θα δουλέψουν κανονικά dual. Η ψύκτρα δεν λέει αν είναι για 2011 σοκετ αλλά λογικά θα κάνει, καθώς η ίδια σλιμ το αναφέρει. Προσθέτεις και έναν hdd.

Ρε παιδιά τον 3770k του έβαλα...

Και το τουλάχιστον i7 δεν το έπιασα... ΔΛΔ να στήσουμε κανα PC με quad Opteron/XEON για να παίξουμε FSX???

Δεν είναι παιχνίδι το fs. Εδώ είναι το θέμα.

post-228313-0-71827400-1345994433_thumb.jpg

Δημοσ.

πιστευω με τον 3770κ ειμαι οκ. Σε αυτο εχω καταληξει. Λιγο στην gpu εχω χαθει αλλα για ΑΤΙ με βλεπω 7950. Τι λετε; Οχι μονο για fsx αλλα και για αλλα βαρια παιχνιδια. Μνημες οκ, μητρικη σχεδον οκ , κουτι ελεγα full για περισοτερο αερα αλλα εδω μπορει να λεω λαλακιες δεν ξερω και καλα και ισως 750βατ τροφοδοτικο να ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Την σύνθεση που σου έβαλα την είδες?...

Όλα αυτά που λες σε καλύπτουν και με το παραπάνω... Για GPU περίμενε 1-2 εβδομάδες αν μπορείς. Αν όχι η 7950 μοίαζει ως την καλύτερη λύση αυτήν την στιγμή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...