Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 ειναι καλες mb αυτες; ειχα μια ζωη asus για αυτο το λεω... Πολύ καλές. Όπως και οι asus. καλα το κουτι το εβαλα στην τυχη αλλα δεν μου χαμογελασε Οld school. Μου άρεσε. τα 650 βατ ειναι καλα; Υπεράνετος είσαι. μου λες για την ψυξη; δλδ αν κανω oc με αυτη ειμαι οκ; http://www.plaisio.g...MD-AM2-AM3.htm Πόσο o/c θα κάνεις πια? Μια χαρά είσαι! καρτα γραφικων πρεπει να ειμαστε οκ. εγω εχω την 6850 αλλα πρεπει να ειναι αρκετα καλυτερη ε; Ναι, είναι πολύ καλύτερη. Ποιό είναι το τωρινό σου μηχάνημα btw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 εχω εναν ι3 3.2 550 με 4 γιγα ραμ ddr3 την 6850 τον εχω βαλει για πουλημα για να χαμηλωσω λιγο τα εξοδα... επαιζα μονο rfactor, rbr 2012 και τετοια και μου εβαλαν το τριπακι με το fsx και με εβαλαν σε μπελαδες... να σου πω, στα υπολοιπα παιχνιδια δεν θα εχουμε προβλημα ε; μηπως να παω σε καλυτερη καρτα γραφικων; εχει πουθενα κανενα σαιτ που να δειχνει καποιο παιχνιδι και να λεει με γραφηματα οτι η ταδε καρτα το τρεχει με ταδε fps και αλλα στατιστικα; της ΑΤΙ ειμαι ρε γαμωτο αλλα ολα τα φορουμ λενε καρφωτα nvidia για το fsx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 εχω εναν ι3 3.2 550 με 4 γιγα ραμ ddr3 την 6850 τον εχω βαλει για πουλημα για να χαμηλωσω λιγο τα εξοδα... επεζα μονο rfactor, rbr 2012 και τετοια και μου εβαλαν το τριπακι με το fsx και με εβαλαν σε μπελαδες... Δεν θέλει το μηχάνημά σου αλλαγή, μια χαρά είναι και για το fsx. Ποιά είναι η οθόνη σου? να σου πω, στα υπολοιπα παιχνιδια δεν θα εχουμε προβλημα ε; Κανένα. Θα τα παίζεις όλα άψογα. μηπως να παω σε καλυτερη καρτα γραφικων; Πόσο είναι το μπάτζετ τελικά? εχει πουθενα κανενα σαιτ που να δειχνει καποιο παιχνιδι και να λεει με γραφηματα οτι η ταδε καρτα το τρεχει με ταδε fps και αλλα στατιστικα; Πολλα. Γκουκλαρε και θα βρεις. της ΑΤΙ ειμαι ρε γαμωτο αλλα ολα τα φορουμ λενε καρφωτα nvidia για το fsx... Οποιαδήποτε μέτρια προς καλή κάρτα θα το πάει νερό. Ο επεξεργαστής είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 σε τηλεοραση το παιζω 32 αρα παιζει ρολο; Αμ δεν το παιζει. εχω κανει ολες τις ρυθμισεις και σερνεται. Τρεχει βεβαια με 20 fps οποτε θελει αλλα δεν εχει καλα γραφικα. Αν φορτωσω και rex,utx και αλλα addon τοτε παει στα 12-15... το μπατζετ 1200-1500 πολυ μαξ! τι πρεπει να googlaro γιατι δεν ξερω τι να γραψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ποιά ακριβώς είναι για να δούμε την ανάλυσή της. Μονιτορ δεν έχεις? Η τελευταία σύνθεση που σου έκανα πιστεύω ότι σε υπερκαλύπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 32lh3000 ειναι. σε fullhd τα παιζω ολα. μονιτορ δεν εχω. Γιατι μου ειπες οτι μια χαρα ειναι το pc μου αφου δεν τρεχει μια. εγω θελω ετσι... http://www.youtube.com/watch?v=MKNw4Ii-uVM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=CJprdq2fXUA&playnext=1&list=PL8EC526161268FC05&feature=results_main Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Η σύνθεση του Dino είναι μια χαρά. Παραείναι θα έλεγα. Μια μικρούλα παρατήρηση. Επειδή έχω κάνει διατριβή στις GB και επειδή ανέφερες την λέξη OC πολλές φορές, θα πας σε αυτήν: http://www.plaisio.g...3-Z77X-UD3H.htm Κλασσική και αγαπημένη επιλογή πολλών clockers. Η απλή (όχι UD στο τέλος) δεν έχει LLU και τα capacitors που έχει δεν θα τα έλεγες και της σειράς, αλλά σίγουρα δεν είναι σαν της UD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 μπορει να την ανεφερα πολλες φορες αλλα πειραζει που ακομα δεν εχω μαθει να κανω; λενε οτι ειναι πολυ ευκολο με αυτους τους cpu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Τίποτα δεν πειράζει. Με απλά βηματάκια και τίποτα υπερβολικό, όλα εύκολα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εύκολο είναι, ναι. Να έχεις υπόψιν σου ότι το fsx δεν είναι παιχνίδι. Χρειάζεται διάβασμα και αρκετές ώρες αν θες να έχεις μια σοβαρή εμπερία. Επειδή δεν αναφέρθηκε: Τιμονιέρα για αεροπλάνο έχεις? Γιατί αν δεν έχεις, ότι μηχάνημα και να πάρεις, άχρηστο θα είναι. To joystick δεν κάνει. Θες κανονικό αεροπορικό τιμόνι (yoke) + το throttle. Kάτι σαν αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 αυτο εχω αλλα εχουν χαλασει τα πεταλια του (βασικα μου το χαρισε το φιλαρακι που εχει φτιαξει σπιτι του σωστο πιλοτηριο).Μωρε το pc να φτιαξω και ολα τα αλλα... μου εχει μεινει η απορια που μου ειπες για τον ι3 οτι ειναι αρκετος, μην κανω κατι λαθος και δεν τον εκμεταλλευομαι στο επαρκο... Η τηλεοραση ειναι οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Αρκετός δεν είναι, αλλά δεν είναι και τόσο αδύναμός για να πας να σκάσεις 1500ευρώ. Όλα θέμα στάθμισης είναι. Υποκειμενικό είναι αυτό βέβαια και απλά προσωπική μου γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 αυτο εχω αλλα εχουν χαλασει τα πεταλια του (βασικα μου το χαρισε το φιλαρακι που εχει φτιαξει σπιτι του σωστο πιλοτηριο).Μωρε το pc να φτιαξω και ολα τα αλλα... μου εχει μεινει η απορια που μου ειπες για τον ι3 οτι ειναι αρκετος, μην κανω κατι λαθος και δεν τον εκμεταλλευομαι στο επαρκο... Η τηλεοραση ειναι οκ; Ποια ΜΒ έχεις? Ρωτάω μήπως τελικά βάλεις μόνο CPU... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Αντί να δώσεις τόσα λεφτα για αναβάθμιση ,άλλαξε τον επεξεργαστή .Είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελεια που έδινε κάποιο παιδί έναν ι5 760 γύρω στα 120ε ή υπερχρόνισε αυτόν που έχεις όπως έκανα εγω(ι3 530 στα 3,8). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psilos1975 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Αντί να δώσεις τόσα λεφτα για αναβάθμιση ,άλλαξε τον επεξεργαστή .Είχε πάρει το μάτι μου μια αγγελεια που έδινε κάποιο παιδί έναν ι5 760 γύρω στα 120ε ή υπερχρόνισε αυτόν που έχεις όπως έκανα εγω(ι3 530 στα 3,8). καμια σχεση!!! τι σχεση εχει ο i7 υπερχρονισμενος με αυτον εδω που αναφερει ο φιλος!!!! ΚΑΜΙΑ!!!! ΦΙΛΕ βραχε διαβασα ολο το νημα απο την αρχη καταρχην να σου πω οτι ειμαι πολυ πορωμενος με fsx και addons και εχω αρκετη εμπειρια.. αν και κακογραμενο το fsx συνερχετε μονο με addons ... και μετα θελεις i7 οπως αυτον που εχω εγω για να τρχει ικανοποιητικα! ι7 χ980 και ενω τον εχω με υδροψυξη στημενο τον εχω στοκ δεν τον εχω κανει καθολου oc..τρεχει οπως τα video που ανερτησες!!! θα σου πω και τι αλλα specs εχω αλλα το fsx εχει φιλοσοφια cpu!!! οσο μεγαλυτερος τοσο το καλυτερο ειχα 4 πυρηνο παλι ιντελ αλλα μολις αλλαξα συστημα και πηγα σε αυτο που αναφερω μερα με τα μαυρα μεσανυχτα!!!! ουτε θεμα μνημης ειναι 6 gb στα 1600 και χρησιμοποιει μαζι με τα windows κοντα στα τρια σε πληρη εργασια!!!! θεμα cpu και μονο! α και καρτα γραφικων εχω thn 6970 2gb ati εννοειτε και μην ακους και διαβαζεις για χαζα του τυπου καλυτερα με nvidia ολα διαφημιση ειναι και εμποριο! το θεμα ειναι να κανεις οσο ποιο φτηνα αλλα σωστα την δουλεια σου!!!! και να ευχαριστηθεις το τονιζω μετα απο αρκετα addons τον απολυτο simulator ρωτησε με οτι θελεις... αλλα διχως ποδοστηρια εμπειρια γιοκ ! εχω την ιδια τιμονιερα που εχεις και εσυ μαζι με τις μανετες και επιπλεον για το airbus στυλ εχω το G940 δες το στο google!! τα λεμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα