Simos805 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Παιδιά βοήθεια!! Εδώ και αρκετή ώρα έχει κολήσει ο υπολογιστής και δεν κουνιέται ούτε το βελάκι αλλά δεν θέλω να το κλείσω διότι δεν έχω αποθηκεύσει κάτι που έκανα!! Τι να κάνω;;;; Υπάρχει τρόπος να σόσω αυτό που έκανα;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
kosegdit Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πάτα Ctrl + Alt + Delete, μήπως και νιώσει να μπορέσεις να ανοίξεις task manager για να δεις ποιο πρόγραμμα κόλλησε. Αλλιώς αν δεν θέλεις να τον κλείσεις δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις εκτός από το να το κοιτάς και να περιμένεις. Δεν είπες όμως τι windows έχεις και τι έκανες την ώρα που κόλλησε. Γιατί αν π.χ. έκανες κάτι στο Word και έσκασε το Word, τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Αν crashαρε κάτι άλλο τότε μπορείς να κλείσεις μόνο την διεργασία που κόλλησε και να συνεχίσεις.
Simos805 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Φυσικά πάτησα Control+Alt+Del αλλά δεν νιώθει τπτ... Εγώ αυτό που έκανα ήταν στο Cinema 4D, αλλά κράσαρε την ώρα που πάτησα ένα παράθυρο φακέλου από τη γραμμή εργασιών κάτω. Έχω Windows 7 Sent from my iPhone using Insomnia
kosegdit Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τι να σου πω δεν ξέρω, εγώ από τα νεύρα μου θα του είχα κάνει ήδη reset. Ίσως βρεθεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.
madtaz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πάτα Ctrl+Alt+Delete και κάνε τερματισμό διεργασίας στον explorer, μετά πάτα ''Αρχείο'' ''Νέα Διεργασία'' και πληκτρολόγισε explorer και πάτα Enter. Αν δε δουλέψει αυτό τότε αν αυτό το κάτι περιλαμβάνεται στο πακέτο των προγραμμάτων του Office, μόλις κάνεις restart και ξανανοίξεις το word,Excell,.... θα σου εμφανίσει μια επιλογή για ανάκτηση πρόχειρου αρχείου από αυτόματη αποθήκευση.
Simos805 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Με δεν κινείται καθόλου το βελάκι οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Τελικά του έκανα reset... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα