Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

βρήκα στα carrefour (Βέροια) πολύπριζα ασφαλείας 5 θέσεων + 2 θύρες φόρτισης usb.

3 ευρώ!

Τα ειδα και εγω φιλε μου εδω Τριπολη αλλα εγραφε στο ραφι απο 10 ευρω στα 5 ευρω .... μπορεις να επιβεβαιωσεις αν σου εγινε εξτρα αφαιρεση χρηματων χρησιμοποιωντας την καρτα καρφουρ στο ταμειο δλδ απο 5 να πηγε στα 3 ?

Δημοσ.

Κι αν δεν σου είναι κόπος (ίσως να δουλεύεις και πολύ κοντά αν κρίνω από το nickname) αν μπορείς να μου πάρεις ένα, θα σου ήμουν ευγνώμων. Θα έρθουμε φυσικά σε επικοινωνία!

Δημοσ.

Βαζει καποιος το κουπονι απο το Θεμα που ειναι στα 6 ευρω παιρνει 7 πολυμπριζα τα πληρωνει στο συνολο 15 ευρω(διοτι πρεπει να συμπληρωσεις 20 ευρω συνολο στις αγορες που θα κανεις) κραταει 2-3 αυτος αν τα χρειαζεται και τα αλλα τα πουλαει οσο τα πηρε ή τα κανει δωρο σε φιλους και γνωστους.

Easy ;)

Δημοσ.

Καλα αυτο με το θεμα εχει σωσει πολυ κοσμο.

Πηγα να παρω την Κυριακη το απογευμα και γυρισα καμια 7 και μου λεγανε οτι μεσα σε 2 ωρες εξαφανιζονται...

Πλεον πρεπει να λες στον περιπτερα σου να σε κραταει μια!!! :P

Δημοσ.

Τα ειδα και εγω φιλε μου εδω Τριπολη αλλα εγραφε στο ραφι απο 10 ευρω στα 5 ευρω .... μπορεις να επιβεβαιωσεις αν σου εγινε εξτρα αφαιρεση χρηματων χρησιμοποιωντας την καρτα καρφουρ στο ταμειο δλδ απο 5 να πηγε στα 3 ?

3€ τιμή στο καρτελάκι(από 10€).

και για του λόγου το αληθές...

post-98972-0-08154000-1345617578_thumb.jpg

post-98972-0-28895200-1345617628_thumb.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...