Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά έχω δεί οτι μερικά sites φτιάχνουν δικά τους live score και τα ενημερώνουν αυτοί, όπως πχ: www.agones.gr , κτλπ γνωρίζω αρκετά απο html αλλα αυτό δεν είναι αρκετό,

αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι:

1. Τι γλώσσες προγραμματισμού χρειάζεται να ξέρω ουτοσώστε να μην δυσκολευτώ?

2. Αυτό το site θα πρέπει να έχει hosting και μάλιστα που να χωράει απεριόριστες σελίδες μέσα?

3. Πόσο περίπου θα με κοστίσει για να γίνει ολο αυτό?

περιμένω απαντήσεις!!!

Δημοσ.

Βασικά έχω δεί οτι μερικά sites φτιάχνουν δικά τους live score και τα ενημερώνουν αυτοί, όπως πχ: www.agones.gr , κτλπ γνωρίζω αρκετά απο html αλλα αυτό δεν είναι αρκετό,

αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι:

1. Τι γλώσσες προγραμματισμού χρειάζεται να ξέρω ουτοσώστε να μην δυσκολευτώ?

2. Αυτό το site θα πρέπει να έχει hosting και μάλιστα που να χωράει απεριόριστες σελίδες μέσα?

3. Πόσο περίπου θα με κοστίσει για να γίνει ολο αυτό?

περιμένω απαντήσεις!!!

1)Μιλάμε για Web based εφαρμογές, μπορεί να είναι οτιδήποτε (Java/PHP/Flash)

2) όχι, είναι δυναμικές σελίδες, δηλαδή έχεις 1-2 σελίδες που από κάπου τραβάνε δεδομένα (δηλαδή όταν βλέπεις εσύ στο στοίχημα τους αγώνες της παρασκευής πχ δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο αρχείο paraskeuh_13/10/2012.html)

2) Αν θες να κρατάς ιστορικό τότε θα χρειαστείς χώρο για την βάση σου αλλά και πάλι δεν θέλει κάτι το τρελό

3)δεν έχω ιδέα

Η ερώτηση μου είναι έχει να κάνει με το 2), οι μεγάλες εταιρίες έχουν ανθρώπους που παρακολουθούν και ενημερώνουν το site διαρκώς, εσύ μόνος τι θα κάνεις; λογικά θα υπάρχουν έτοιμες υπηρεσίες που σου δίνουν τις πληροφορίες και τις διαχειρίζεσαι όπως θες

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα και με τις ανάγκες του υπόλοιπου σάιτ σου και με τις απαιτήσεις σου σε resources, ταχύτητα και επιλογές, από 2-3 ευρώ το μήνα για ένα οποιοδήποτε shared hosting plan μέχρι πολλά ευρώ το μήνα (εκατοντάδες πχ) για ένα πολύ δυνατό dedicated server. Αλλά είμαι αρκετά σίγουρος πως για αρχή ένα shared hosting plan θα σου κάνει τη δουλειά με το παραπάνω.

Δημοσ.

1)Μιλάμε για Web based εφαρμογές, μπορεί να είναι οτιδήποτε (Java/PHP/Flash)

2) όχι, είναι δυναμικές σελίδες, δηλαδή έχεις 1-2 σελίδες που από κάπου τραβάνε δεδομένα (δηλαδή όταν βλέπεις εσύ στο στοίχημα τους αγώνες της παρασκευής πχ δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο αρχείο paraskeuh_13/10/2012.html)

2) Αν θες να κρατάς ιστορικό τότε θα χρειαστείς χώρο για την βάση σου αλλά και πάλι δεν θέλει κάτι το τρελό

3)δεν έχω ιδέα

Η ερώτηση μου είναι έχει να κάνει με το 2), οι μεγάλες εταιρίες έχουν ανθρώπους που παρακολουθούν και ενημερώνουν το site διαρκώς, εσύ μόνος τι θα κάνεις; λογικά θα υπάρχουν έτοιμες υπηρεσίες που σου δίνουν τις πληροφορίες και τις διαχειρίζεσαι όπως θες

Για αρχή θα βάζω τα ματς μόνος μου και μετά αν δεν τα καταφέρνω θα βάλω και άλλον.

Δηλαδή με μια γλώσσα java πχ θα μπορώ να το φτιάξω;

Ανάλογα και με τις ανάγκες του υπόλοιπου σάιτ σου και με τις απαιτήσεις σου σε resources, ταχύτητα και επιλογές, από 2-3 ευρώ το μήνα για ένα οποιοδήποτε shared hosting plan μέχρι πολλά ευρώ το μήνα (εκατοντάδες πχ) για ένα πολύ δυνατό dedicated server. Αλλά είμαι αρκετά σίγουρος πως για αρχή ένα shared hosting plan θα σου κάνει τη δουλειά με το παραπάνω.

Oταν λες shared hosting plan? μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα;

Δημοσ.

δεν είναι το θέμα να βάλεις την λίστα με τους αγώνες, το θέμα είναι να την ενημερώνεις

αυτό απαιτεί 3πλες βάρδιες

Σε php μπορείς να το κάνεις, αν θες γραφικά και τρέλες σε Flash

γενικά PHP & Flash.

Δημοσ.

δεν είναι το θέμα να βάλεις την λίστα με τους αγώνες, το θέμα είναι να την ενημερώνεις

αυτό απαιτεί 3πλες βάρδιες

Σε php μπορείς να το κάνεις, αν θες γραφικά και τρέλες σε Flash

γενικά PHP & Flash.

Ωραία θα δοκιμάσω να μάθω php αν είναι..σε ευχάριστω για τις απαντήσεις!

Παραδείγματα: shared hosting, VPS και dedicated. Για το τί είναι ακριβώς: shared hosting, VPS και dedicated.

οκ εαν είναι να αγόρασω χώρο απο το πρώτο site που δίνεις..σε ευχαριστώ παντως!

Δημοσ.

Καλά, κοίτα και τριγύρω, μπορεί να βρεις φθηνότερα. Πάντως σε γενικές γραμμές στα shared plans κοιτάς κυρίως την τιμή, καθώς είναι όλα πάνω κάτω τα ίδια.

Δημοσ.

Καλά, κοίτα και τριγύρω, μπορεί να βρεις φθηνότερα. Πάντως σε γενικές γραμμές στα shared plans κοιτάς κυρίως την τιμή, καθώς είναι όλα πάνω κάτω τα ίδια.

Στο www.papaki.gr δεν υπάρχει τίποτα; γιατί συνήθως απο εκεί αγοράζω.

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω έχει shared hosting plan από δωρεάν (το οποίο όμως δεν σου δίνει βάση δεδομένων) και μετά από 4.45 ευρώ το μήνα ως και 12.45 ευρώ το μήνα. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, επιλέγεις. Έχε πάντως υπ' όψιν πως μπορείς να βρεις τα ίδια και πολύ φθηνότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...