Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αποφάσισα να κάνω format ρουτίνας (win7) στο laptop μου μιας κ είχε περάσει χρόνος.

Ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισα να μην κάνω copy/paste τα αρχεία μου (~300gb) σε έναν εξωτερικό, αλλά να κρατήσω ένα backup σε έναν εξωτερικό πάλι, μέσω του Norton Ghost 15.

Χρησιμοποιώντας την επιλογή Backup My Files (δλδ όχι image του υπολογιστή, αλλά backup αρχείων), αποθηκεύτηκαν στον εξωτερικό φάκελοι με αρχεία .fbf.

Αφού έκανα το format κ επανεγκατέστησα το Norton Ghost 15, χρησιμοποίησα την επιλογή Recover My Files κ έπειτα Import Backup Destination, προκειμένου το πρόγραμμα να "διαβάσει" τα αρχεία.

Αυτό που πρέπει να κάνω μετά είναι μία αναζήτηση με διάφορα κριτίρια, προκειμένου να μου εμφανίσει τα αρχεία. Στην προκειμένη περίπτωση προφανώς δε χρειαζόντουσαν κριτίρια, καθώς θέλω όλα μου τα αρχεία. Κάνοντας αναζήτηση χωρίς κριτίρια, εμφανίζει το μήνυμα "Your search criteria returned more files than can me displayed. Narrow your search to find fewer files".

Στη ουσία δλδ, υπάρχει ένα όριο 10.001 αρχείων που μπορούν να εμφανιστούν σε έκαστη αναζήτηση, πράγμα που σημαίνει πώς πρέπει κάθε φορά να κάνω αναζήτηση με κριτίρια που θα εμφανίζουν λιγότερα από 10.001 αρχεία, να τα επαναφέρω κ μετά πάλι από την αρχή.

Καθώς καίγομαι, δοκιμάσα με κριτίρια την ημερομηνία (πχ 1/1/1990 - 31/12/2002) όπου μου εμφάνισε γύρω στα 8.000 αρχεία, τα επανέφερα, ωστόσο δεν επανεφέρεται η δομή των φακέλων, δηλαδή όσες χιλιάδες αρχεία είχα, μετά από αυτή την κουραστική διαδικασία θα επαναφέρονταν χύμα σε ένα φάκελο.

Ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε κ στη συνημμένη εικόνα, η δομή των φακέλων αποθηκεύεται κ η διαδρομή κάθε αρχείο φαίνεται στη στήλη folders.

Φυσικά κ θεωρώ απαράδεκτο για μία τέτοια εφαρμογή να έχει τέτοιους περιορισμούς, όσο δευτερεύουσα κ αν θεωρεί τη συγκεκριμένη επιλογή.

Αρχικά, υπάρχει τρόπος να "ξεκλειδώσω" τον περιορισμό των 10.001 αρχείων?

Και ύστερα υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω με την προηγούμεη δομή τους, δεδομένου ότι αυτή είναι αποθηκευμένη για έκαστο αρχείο?

Δεν περιορίζομαι στο Norton Ghost 15, καθώς ενδεχομένως προηγούμενες εκδόσεις να κάνουν σωστά τη δουλειά, είτε άλλα προγράμματα να αναγνωρίζουν τα αρχεία .fbf, είτε ακόμα να γίνει η δουλειά με κάποια scripts.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

post-230889-0-19762300-1345563164_thumb.jpg

Δημοσ.

Και τι σε χαλούσε να κάνεις ένα copy-paste όλα τα αρχεία και να μην πρέπει να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα για την επαναφορά τους;

Έκανες την ζωή σου δύσκολη.

Όσον αφορά το norton και την δομή των φακέλων, μήπως έχει κάποια επιλογή το πρόγραμμα που να κρατάει την δομή στην επαναφορά;

Δημοσ.

Το λες κ μαζοχισμό :/

Απ'όσο έχω δει δεν έχει κάτι κ το έχω ψάξει αρκετά.

Το οξύμωρο είναι ότι στην αναζήτηση σου έχει μια επιλογή για αναζήτηση στους φακέλους, όπου έχει ακριβώς τη δομή σε explorer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...