rafailidis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 γεια χαρα σε ολους εφτιαξα μια βαση δεδομενων για επαφες (με forms,tables,queries) στο απλο (default) template της access. Δεν προσεξα ομως οτι η microsoft εχει και καποια ετοιμα templates για διαφορες χρησεις. Πως μπορω ν'αλλαξω απο το default template να δημιουργηθει η βαση μου σε ενα αλλο template της επιλογης μου? Ευχαριστω
nspyrou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 γεια χαρα σε ολους εφτιαξα μια βαση δεδομενων για επαφες (με forms,tables,queries) στο απλο (default) template της access. Δεν προσεξα ομως οτι η microsoft εχει και καποια ετοιμα templates για διαφορες χρησεις. Πως μπορω ν'αλλαξω απο το default template να δημιουργηθει η βαση μου σε ενα αλλο template της επιλογης μου? Ευχαριστω Είναι απλό: Δεν το αλλάζεις! Η σχεδίαση των φορμών και των ερωτημάτων βασίζεται στην σχεδίαση των πινάκων. Αυτό σημαίνει οτι για να μπορέσεις να μεταφέρεις ότι έχεις κάνει στο καινούριο "template" θα πρέπει να στήσεις νέα βάση, και να μεταφέρεις τις αλλαγές σου στο καινούριο accdb. Οπότε ξεκίνησε ένα καινούριο accdb με βάσει το template που θες, και αντίστοιχα μετέφερε σιγά-σιγά τις αλλαγές σου και τις προσαρμογές σου πάνω του.
rafailidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 α!τοσο καλα!!!! ευχαριστω παντως για την απαντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα