fisikok32 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 παιδιά ψαχνω ένα κινητό τηλέφωνο με αυτονομία 600 hrs και πάνω , με τιμή το ανώτερο 120 ευρώ . δεν με ενδιαφέρουν και πολύ τα υπόλοιπα . Ας είναι αφής ή ακόμα καλύτερα το κλασσικό με πληκτρολόγιο. περιμένω τις προτάσεις σας...
stratigos24 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πηρα το samsung αυτο και μου κραταει η μπαταρια 8 μερες (και μπορει και παραπανω απλα στις 8 μου μενει μια μπαρα μονο μπαταριας και το φορτιζω). Μεχρι στιγμης εχει φορτισει 5-6 φορες (και κρατησε το ιδιο και την πρωτη εως και σημερα). Και αν αυτο που εννοεις ως ''αυτονομια'' ειναι το ιδιο με το ''χρονος αναμονης σε ωρες'' τοτε εχει 526. Βεβαια δεν εχει τιποτα αλλο περαν απο κλησεις και μηνυματα. Δεν εχει δηλαδη καμερα, bluetooth, υπεριθρες κλπ.
kostas_dr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Κρατάει όντως η μπαταρία του τόσο; Μπράβο.
stratigos24 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Tι εγινε Κωστα? Ολα καλα? Nαι, και δεν το περιμενα. Αφου φαντασου ειναι 1000mAh που στην ουσια ειναι υπερβολικα για αυτο, αν σκεφτουμε οτι κατι galaxy, atrix κλπ που ειναι πολυ μπαταριοφαγα, εχουν 1700 mAh - 1900 mAh κλπ. Και τις κοπελας μου αυτο κραταει πολυ (ισως λιγο λιγοτερο απο το δικο μου, αλλα δεν το εχουμε δει ποτε, το φορτιζει οποτε να'ναι) αλλα δεν ειναι dual sim και αν δεν κανω λαθος εχει 800 mAh μπαταρια. Βεβαια σαν ''χρονος αναμονης σε ωρες'' λεει οτι εχει 560, αρα περισσοτερες απο του δικου μου τις 526.
kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Όλα καλά φίλε. Και πάλι, χρόνος αναμονής 560 ή 526 ώρες είναι πάρα πολύ. Φαντάζομαι θα είναι πολύ βολικό σε ταξίδια ή στις διακοπές ε; Μέχρι να χρειαστεί να το φορτίσεις, έχεις γυρίσει πίσω.
fisikok32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μάλιστα... καλό μου φαίνεται και με πολύ καλή τιμή... ευχαριστώ στρατηγέ24 !
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Αν το ζητούμενο είναι η μεγάλη αυτονομία χωρίς να σε ενδιαφέρουν άλλες λειτουργίες, είναι μια πολύ καλή λύση. Και η τιμή είναι καλή.
stratigos24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μάλιστα... καλό μου φαίνεται και με πολύ καλή τιμή... ευχαριστώ στρατηγέ24 ! Nα εισαι καλα. Οπως σου λεει και ο Κωστας, αν δεν ζητας κατι παραπανω και απλα ενα κινητο για μηνυματα-τηλεφωνα που θα ξεχνας να φορτισεις, παρτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εγώ θα σου πρότεινα αυτό : http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithCharacteristics-42620.action Μην κοιτάς της vodafone την τιμή,υπάρχει και αλλού φθηνότερα.Σκυλί το κινητό,το έχω κανά εξάμηνο και ξεχνάω να το φορτίσω.
mouxaxa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μιας και σήμερα το κινητό έκανε μπάνιο ψάχνω κι εγώ ένα απλό και κατέληξα στο Nokia 113. Θεωρητικά έχει φοβερή αυτονομία αλλά δεν νομίζω να το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις. Από την άλλη βδομάδα που γυρίζω Αθήνα λέω να το πάρω. Στα 50 ευρώ αρκετά καλό μου φαίνεται.
rufous Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Το SAR της κάθε συσκευής να τσεκάρεις επίσης. Το Samsung που πρότεινε ο φίλος είναι πολύ καλό, αλλά έχει υψηλό SAR 0,99 (βεβαία υπάρχουν και χειρότερα!). Προσοχή!!! Το Nokia 113 που σκέφτεσαι έχει SAR 1.46 W/kg!!!!! Μιλάμε ψήνεσαι κανονικά! Γενικά πάντως τα Samsung φημίζονται για το χαμηλό SAR. Εγώ έχω αυτό: http://www.gsmarena.com/samsung_e2152-3448.php Ηθελα οπωσδήποτε dual sim, ελαφρύ, με όλες τις βασικές λειτουργίες και χαμηλά ακτινοβολία. Αυτονομία χαλαρά μια εβδομάδα... Μη κουράζω άλλο, αυτά...
mouxaxa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή ο φίλος rufous με προβληματισε αρκετά με το sar δεν κατέληξα στο 113. Σκέφτομαι τώρα για κάποιο φτηνό Samsung με χαμηλό SAR αλλά επειδή με το παλιό μου νόκια χρησιμοποιούσα και αυτό και το είχα χρυσοπληρώσει λέω να μην πάει τώρα για πέταμα και για αυτό σκέφτομαι για νόκια. Θα έχω πρόβλημα με χρήση με Samsung ή κάποια άλλη εταιρεία πχ alcatel που έχει και αυτή φτηνά; Ξέρει κανείς; Είχα καταλήξει στο Nokia C1-01 αλλά ως παλιό μοντέλο δεν το βρίσκω πουθενά διαθέσιμο από ελληνική αντιπροσωπεία και δεύτερον αφού το παρήγγειλα τελικά εισαγωγής εδώ και μια εβδομάδα δεν μου το έχουν φέρει οπότε πάει για ακύρωση η παραγγελία. Η παραγγελία έγινε απο το e-click και αυτοί οι ίδιοι μου πρότειναν να την ακυρώσω αλλά τους έδωσα άλλη μια μέρα να μιλήσουν με τον προμηθευτή τους.
Haldol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το Nokia 113 το έχω εγώ. Ικανοποιητική η αυτονομία του, αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα. Με τυπική χρήση μου κρατάει 2-3 ημέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα