raxanas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μα ηδη εχω βαλει τα 8αρια....Ασχετα αν χρειαστηκε καποια ωρα παραμετροποιησης για να τα φερω στα μετρα μου(αχρειαστα services,minor tweaks,εγκατασταση της start των 7).Μακ δεν θα βαλω λογω πιστεύω και ελλειψης games.Χρησιμοποιω λινουξ για programming και θα τα προτιμουσα για main εαν υπηρχε η υποστηριξη των εταιριων στο θεμα gaming και οχι να βασιζομαι στο wine..Το τελευταιο απο που το εχεις συμπερανει?Χμμμ...Μαλλον εσυ δεν βγαζεις νοημα
ektor7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 start8! http://www.youtube.com/watch?v=7SD5mW-X4vI Και το ωραιο ειναι οτι οι απενεργοποιησεις ισχυουν μονο για τον κενσορα και οχι για το touch! Ετσι λοιπων,οσοι θα παρουν καποιο απο τα νεα tablets που θα γινοντε και λαπτοπς,μπορουν να απενεργοποιησουν ολες τις μετρο δυνατοτητες και να μη χριαζεται η επανεργοποιηση τους για tablet χρηση!
alex8850 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πω πω πω...αντί να κοιτάμε τα ουσιαστικά, ότι όντως είναι καλύτερο λειτουργικό, κοιτάμε την εμφάνιση...χαχαχα και έλεος... Οι λύσεις για όσους έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία τους για ένα ΚΟΥΜΠΙ δόθηκαν από πολλούς... Ειλικρινά σας παρακαλώ αφιερώστε πλέον ενέργεια και χρόνο να δούμε τι είναι αυτό το νέο εργαλείο και τι καλό-κακό έχει...
The.Joker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 λειτουργικο απαιχτο, ui ιδιόρυθμο για τους γνωστούς λογους
KilliK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 οι προβλεψεις μου: 1.θα παει απατο στα smartphones 2.θα παει πολυ καλα στα tablets,ισως γινει ο τριτος δυνατος παικτης της αγορας. 3.θα εχει χλιαρη υποδοχη στα desktops, οπως τα vista. που σημαινει σε 2 χρονια θα βγουν τα "bug-free" 9.
ektor7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 οι προβλεψεις μου: 1.θα παει απατο στα smartphones 2.θα παει πολυ καλα στα tablets,ισως γινει ο τριτος δυνατος παικτης της αγορας. 3.θα εχει χλιαρη υποδοχη στα desktops, οπως τα vista. που σημαινει σε 2 χρονια θα βγουν τα "bug-free" 9. 1.ποτε δε ξερεις... 2.Σε 2χρονια θα ειναι κυριαρχα, σ'αυτη την αγορα! 3.Ποια ειναι τα bugs,για να χρειαστει νεο bug-free λογισμικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα