Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοιτε πως θα εχουν αισθηση οτι ειναι πιο γρηγορα καθως εχουν αφαιρεσει aero και οτι αλλες ομορφιες ειχε

η desktop εμπειρια.

H taskbar στα windows 8 παραμενει διαφανης, αρα τις διαφανειες δεν τις εχουν αφαιρεσει. Πως λοιπον κερδισαν κατι απο αυτο? Αφαιρωντας μας το customization? Επισης, για πρωτη φορα απο τα 95, οι μπαρες των παραθυρων ειναι μονοχρωμες. Ακομα και στα 98 ειχε 2 χρωματα και smooth εναλλαγη απο το ενα στο αλλο. Ακομα και το κακογουστο μπλε των ΧΡ ειχε αρκετες αποχρωσεις ωστε να δινει μια ψευδαισθηση οτι ειναι πιο solid.

Επισης το Border των παραθυρων το εχουν μεγαλωσει σε grotesque επιπεδο. Στα 7 και τα vista μπορουσες να ριξεις το border padding στο 0 και εφτιαχνε πολυ αισθητικα, ειδικα σε χαμηλες αναλυσεις.

Δεν μπορω ουτε στιγμη να πιστεψω οτι αυτες οι αλλαγες επηρεαζουν την αποδοση. Εινα καθαρα δηλωση οτι υιοθετουν μια minimal αισθητικη χωρις να σου δινουν δυνατοτητα επιλογης, και που τελικα κατα τη γνωμη μου καταληγουν στο αποκρουστικο.

Τα παραπανω δεν τα λεω ως παραπονο, αλλα ως πραγματικη απορια. Στο κατω κατω το PC το θεωρω πρωτιστως εργαλειο και αμα under the hood ειναι οντως αισθητα καλυτερα θα τα χρησιμοποιησω.

Και για να μην λεω μονο αρνητικα, χρησιμοποιησα το classic shell και με εξεπληξε ευχαριστα. Πολλες επιλογες, λειτουργει απταιστα, απενεργοποιει τα Hotspots του μετρο και γενικως, αν εξαιρεσεις 1-2 δευτερολεπτα στο login μπορεις να ξεχασεις οτι το metro υπηρξε ποτε. Τουλαχιστον προβληματα λειτουργικοτητας με το interface δεν εχω πλεον.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα ειχα προβλημα με τα 8 αλλα δε μου αρεσει οπως το υλοποιησαν να ενώσουν ασχετα πραγματα. Θα δειξει βεβαια αν αρεσει στο κοσμο και το αντιγραψουν και αλλοι. Το android/apple αισθητικά και απο ευχρηστια πιστευω πως ειναι καλυτερα απο windows 8. Ισως τα ultrabook να λενε παντως αλλα ταυτοχρονη χρηση keyboard/οθονης ενω ειναι καθετα το θεωρω fail εργονομικά.Μονο αν το διπλώσεις

Προσωπικα εδω και καποιες μερες εχω τα Windows 8 Pro λογω πανεπιστημιου που ηταν δωρεαν.Ειναι οντως πιο γρηγορα απο τα 7 ομως το Metro σε καμια περιπτωση δεν το λες χρηστικο.Εχω βαλει στο σταρτ των 7 κ να μπενει κατευθιαν σε ντεσκτοπ ομως το θεωρω το πιο αθλιο feature που προσπαθησε ποτε να πουλησει η microsoft.Καθολου χρηστικο κ μονο χρησιμο για τους καζουαλ χρηστες που τους νοιαζει με ποιον γκομενο μιλαει η μαρια π ειπαν κ οι προηγουμενοι.Για end users εντελως αχρειαστο.Και επισης εχοντας χρησιμοποιησει ταμπλετ δεν το θεωρω για κανενα λογο ικανο να εξαφανισει τα pc.Εχεις δει σοβαρα games σε ταμπλετ?Με τι hardware?Δεν νομιζω.Τα ταμπλετ ειναι για καζουαλ τυπους που μονο που τους νοιαζει ειναι το χαζοfacebook και τα 70000 tags και check in τους

Καποιο λογο θα ειχαν , ακομα και το σπασιμο νευρων .. Δηλαδη εστω και στο Metro να σε εβγαζε το start(αν το κραταγαν) καλυτερα θα ταν.Τα ταμπλετ μπορουν να εχουν και εχουν πολυ σοβαρες χρήσεις και λυνουν προβληματα, αλλα δεν ειναι δυνατον να αντικαταστησουν τα pc.

Bspus ισως το κλασικ να ειναι λυση αλλα δε μου αρεσε τοσο εμφανισιακα ισως δε το ειδα καλά. Κυριως αισθητικό ειναι το πρόβλημα. Το android στην εκδοση 4 καναν κατι παρομοιο και η apple αλλα δε το καναν τοσο κακογουστο..

Δημοσ.

Προσωπικα εδω και καποιες μερες εχω τα Windows 8 Pro λογω πανεπιστημιου που ηταν δωρεαν.Ειναι οντως πιο γρηγορα απο τα 7 ομως το Metro σε καμια περιπτωση δεν το λες χρηστικο.Εχω βαλει στο σταρτ των 7 κ να μπενει κατευθιαν σε ντεσκτοπ ομως το θεωρω το πιο αθλιο feature που προσπαθησε ποτε να πουλησει η microsoft.Καθολου χρηστικο κ μονο χρησιμο για τους καζουαλ χρηστες που τους νοιαζει με ποιον γκομενο μιλαει η μαρια π ειπαν κ οι προηγουμενοι.Για end users εντελως αχρειαστο.Και επισης εχοντας χρησιμοποιησει ταμπλετ δεν το θεωρω για κανενα λογο ικανο να εξαφανισει τα pc.Εχεις δει σοβαρα games σε ταμπλετ?Με τι hardware?Δεν νομιζω.Τα ταμπλετ ειναι για καζουαλ τυπους που μονο που τους νοιαζει ειναι το χαζοfacebook και τα 70000 tags και check in τους

Aς θεωρισουμε οτι εχεις δικαιο για αυτα που λες!Με ποια λογικη πρεπει να εχεις προσβαση και πραγματα που χρειαζεσαι σ'ενα pc,μονο εσυ και οι αλλοι ομοιοι σου,end user οχι οι απλοι καζουαλ χρηστες?!

Ποιος εισαι εσυ που θα ορισεις στην ms,για ποιους user πρεπει να απευθηνεται το λογισμικο της?!

Και τελος,αφου εισαι τοσο ψαγμενος,end user,γιατι δε πας σε κανενα linux και να αφησεις εμας του καζουαλ χρηστες να απολαυσουμε το λογισμικο που η ιδια η ms αποφασησε να μας ποσφερει?!

Υ.Γ.Προφανως,θα γνωριζεις ποσο γραμμενους σας εχει η ms ,εσας τους end users,μπροστα στα δισεκατομυρια που θα τους προσφερουν οι ποταποι καζουαλ χρηστες!

Δημοσ.

Πανω απο ολα ειμαι gamer και προφανως επιλεγω windows λογω το οτι linux gaming ειναι υπερβολικα περιορισμενο.....Ηδη η αρχη γινετε με το steam και ελπιζω να ακολουθησουν κ αλλα.....Χμμμ ισως να περιμενα να σκεφτει να βγαλει απλα μια καποια end-user εκδοση?Btw και η μανα μου casual user ειναι ομως και αυτη βρηκε το metro δυσχρηστο soooooo??Whats ur point?Οταν φαει το κ@@@@ η m$ οταν δει οτι το προιον της θα ειναι οπως τα millenium η και τα vista δηλαδη εμπορικες αποτυχιες (οχι τοσο τα 2α αλλα τα πρωτα..) τοτε θα δεις αν θα μου δινει τη δυνατοτητα η οχι.......Αν εσενα ενα δυσχρηστο UI,5 sec πιο γρηγορο boot και 5-6 ανουσια μπιχλιμπιδια για να ανεβαζεις τα "πικουλινια σου η τα tag σου" η για να βλεπεις τον καιρο πιο ευκολα σου δικαιολογουν την ουσια υπαρξης τους παω πασο....Για touchscreen ειναι αλλο θεμα ποσο βολικο ειναι..Και στο κατω κατω αν ηθελε ας τα εβγαζε για tablet μονο.....Για αυτο κ δεν θα παρει τα φραγκα μ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ'αρχας,εγω δεν εμαθα να παραπονιουμε με πραγματα που μπορω να τα φερω στα μετρα μου!

Εχω παρει το ταπλετ με τα vista και εκατσα 2 εβδομαδες και τα εφερα σε μια κατασταση που να μπορω να κανω την δουλεια μου,οσο γινεται ποιο ανετα και καλα!Δεν εβρισα την ms γιατι μου πουλησε ενα λογισμικο,που για τα σημερινα δεδομενα,για touch χρηση ηταν αρκετα δυσχριστο by default!

Τωρα για τα windows 8,δε νωμιζω να σε χαλασει ιδιετερα να κανεις 2 πραγματακια που θα σου παρουν 2λεπτα(οχι 2 εβδομαδες,που χρειαστικα εγω) και να το φερεις στα μετρα σου και στα μετρα της μητερας σου!

Ειμαστε σε ενα φορουμ που συζηταμε,ρωταμε και γενικα ψαχνουμε ή ψαχνομαστε για να βελτιωνουμε τις γνωσεις και την εμπειρια χρησης ή γενικη!

Με αλλα λογια αν σε χαλα τοσο ολο το θεμα metro ui,θα μπορουσε απλα να πεις οτι δε το γουσταρεις και να ρωτησεις αν υπαρχει τροπος να απαλλαγεις απ'αυτο!

Το να ζητας για τον Α ή Β λογο,να φτιαχνουν λογισμικα μονο στα μετρα σου ή στα μετρα μιας μεριδας χρηστων και να π@@@@ογραφουν τους υπολοιπους,που ζητουν μια αλλου ειδους χρηση και εμπειρια,το λιγοτερο που θα το χαρακτηριζα,ειναι προκλητικα εγωιστικο και θρασυ!

Τωρα,τα 2 λεπτα που σου υποσχεθηκα:

Το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα!

Και για start menu,υπαρχει το vistart!

Υ.Γ.Η MS δεν βγαζει ξεχοριστο λογισμικο για τα tablet για 2 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ λογους:

1.Γιατι παντα πιστευαν και πιστευουν οτι τα tablets και γενικα οι touch συσκευες με μεγαλες οθονες,ειναι προεκταση ή επεκταση του desktop και οχι των κινητων!Γι'αυτο ξεκινησε με τα xp και εφτασε μεχρι τα windows8!Απο το 2002 παντα τα tablet της ετρεχαν desktop λογισμικο!

2.H μεγαλη πιεση που δεχεται απο την intel,λογο του οτι δε θελει απο την μερια της,να κυριαρχισουν οι arm σε ολες τις touch συσκευες και να μεινει εξω η x86/x64 απο το μεγαλο φαγοποτι των δισεκατομισιων που πεζονται αυτη τη περιοδο σ'αυτη την αγορα!

Και κλεινοντας αυτη τη αναφορα,θα σου ελεγα να μη περιμενεις τα 8,οτι θα αποτυχουν!

Τα 8 δε ειναι απλα ενα καινουριο λογισμικο(οπως ηταν τα millenium ή τα vista,που αναφερες) που θελει απλα να πλασαρει η ΜS!

Ειναι ο κεντρικος κρικκος που ενωννει μια μεγαλη συμμαχεια και θα στηριχθει και θα προωθηθει,απο ολους που θα συμμετεχουν σ'αυτην!Ειναι πολλοι μεγαλοι κολοσσοι που στηριζονται και πονταρουν στην επιτυχια αυτου του λογισμικου και δε προκειται να το αφησει κανενας απ'αυτους, να βουλιαξει!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.
Πανω απο ολα ειμαι gamer και προφανως επιλεγω windows λογω το οτι linux gaming ειναι υπερβολικα περιορισμενο.....Ηδη η αρχη γινετε με το steam και ελπιζω να ακολουθησουν κ αλλα.....Χμμμ ισως να περιμενα να σκεφτει να βγαλει απλα μια καποια end-user εκδοση?Btw και η μανα μου casual user ειναι ομως και αυτη βρηκε το metro δυσχρηστο soooooo??Whats ur point?Οταν φαει το κ@@@@ η m οταν δει οτι το προιον της θα ειναι οπως τα millenium η και τα vista δηλαδη εμπορικες αποτυχιες (οχι τοσο τα 2α αλλα τα πρωτα..) τοτε θα δεις αν θα μου δινει τη δυνατοτητα η οχι.......Αν εσενα ενα δυσχρηστο UI' date='5 sec πιο γρηγορο boot και 5-6 ανουσια μπιχλιμπιδια για να ανεβαζεις τα "πικουλινια σου η τα tag σου" η για να βλεπεις τον καιρο πιο ευκολα σου δικαιολογουν την ουσια υπαρξης τους παω πασο....Για touchscreen ειναι αλλο θεμα ποσο βολικο ειναι..Και στο κατω κατω αν ηθελε ας τα εβγαζε για tablet μονο.....Για αυτο κ δεν θα παρει τα φραγκα μ...[/quote']

Προσωπικά ολο το πρόβλημα πιστεύω οφείλεται στο γεγονός ότι νομίζεις ότι είσαι power user, ενώ είσαι ενας σχεδόν μέσος χρήστης.. Και δε με ενδιαφέρει ακόμα και αν σπουδαζεις πληροφορική στο πανεπ. Αυτά που γραφεις, αυτό δείχνουν παντως. Σε διαφορετική περίπτωσή, έχεις βγάλει συμπέρασμάτα χωρίς να ασχοληθείς ιδιαίτερα.. Ο power user (και ούτε καν.. Ακόμα και ο πολυ κάτω απο αυτή την κατηγορία) βρίσκει τρόπο να φέρει το λειτουργικό στα μετρα του. Τα link πχ που εχει ο ektor παραπάνω τα βρίσκει απλα μπαίνοντας σε ένα φόρουμ και ο σχεδόν dummy user..

Το αν θα ήταν καλύτερό να εχει στις ρυθμίσεις του λειτουργικού τη δυνατότητα να αλλάξεις κάποια πράγματά πχ προσθήκη start menu κλπ για να τα φέρεις σε ποιο pc κατασταση, ειναι μια συζήτησή ενδιαφέρουσα όντως. Δε θα ψαχνανε για εξωτερικές λύσεις αυτοι που επιθυμούν κάτι τέτοιο. Προφανώς η ms θέλει να στρέψει ολους τους χρήστες προς την touch κατεύθυνσή πιστεύω.

Τα 8 έχουν όντως μεγαλη αλλαγή σε ui. Δε διαφωνισε κανεις ποτε αυτό. Επίσης όντως ο βασικός λόγος της αλλαγής ειναι για χρηση σε ταμπλέτα. Αν δεν είχε τέτοιο στόχο, προφανώς και δεν θα έφτιαχνε τέτοιο ui. Και στο μέλλον πιστεύω θα το εξελίξει πολυ περισσότερο προς την touch κατεύθυνσή. Οποιαδήποτε αλλαγή, ακόμα και προς το καλύτερό παντα θα ξεβολεψει τους πάντες για ένα διάστημα. Δωσε στη μανα σου να δουλέψει mac λειτουργικό που θεωρείται απλούστερο, και αμα δεν της φανει δυσκολότερο απλα και μονο επειδή ειναι διαφορετικό, σφυρα μου..

Τα ανούσια μπιχλιμπίδια που γραφεις, δεν ειναι ανούσια για ολους. Καθε λειτουργικό προσπαθει να καλύψει πολλές κατηγορίες χρηστών.

Επίσης σε αυτό που ρώταγες σε προηγούμενο ποστ, ναι εχω δει πολλά και σοβαρά παιχνίδια σε ταμπλέτα, και με άψογα γραφικά αν και δεν ειμαι gamer. Το να το αμφισβητείς και να το αγνωεις ακυρώνει ότι γνωρίζεις απο ταμπλέτες. Υπάρχουν android tablet με 8 καρτες γραφικών ενσωματομενες στο soc και έρχονται άλλες με 16 και έπεται συνέχεια.. Αν νομίζεις ότι αυτά τα soc τα φτιαχνουν για πλάκα.. Το αν μπορεις να παίξεις χωρίς μοχλό ειναι αλλο θεμα.. Αν και πλεον συνδεεις και μοχλό..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators
Δημοσ.
Υπάρχουν android tablet με 8 καρτες γραφικών ενσωματωμένες στο soc και έρχονται άλλες με 16 και έπεται συνέχεια.

Χμ... κάτι πάει στραβά με αυτή την πρόταση :D

Μάλλον εννοείς multi-core gpus (?)

Δημοσ.

Χμ... κάτι πάει στραβά με αυτή την πρόταση :D

Μάλλον εννοείς multi-core gpus (?)

Soc γραφω με 8 καρτες γραφικών. Δε γραφω 8 ξεχωριστά τσιπ.. Το ιδιο πραγμα λεμε με αλλα λογια. Αν δεις το λογικό διάγραμμα του soc, δείχνει 8 τετράγωνα οπου κάθε ένα ειναι και μια κάρτα γραφικών. Εχει την ιδια δύναμή που θα είχε αν είχε 8 καρτες γραφικών. Πρακτικά ναι, ειναι αυτό που γραφεις. Εχει καμία διαφορα;

• Moderators
Δημοσ.

Εχει την ιδια δύναμή που θα είχε αν είχε 8 καρτες γραφικών. Πρακτικά ναι, ειναι αυτό που γραφεις. Εχει καμία διαφορα;

Έχει διαφορά. Το ένα είναι πολύ πρόχειρος τρόπος να πεις αυτό που εννοείς -και ασαφής (μια κάρτα γραφικών δεν περιέχει μόνο τη GPU, και επίσης δεν είναι απαραίτητα single core GPU), και μπερδεύει στην ανάγνωση (κάρτες γραφικών σε system-on-a-chip).

Επίσης, ποιό "λογικό διάγραμμα" έχεις υπόψιν σου;

Δημοσ.

Έχει διαφορά. Το ένα είναι πολύ πρόχειρος τρόπος να πεις αυτό που εννοείς -και ασαφής (μια κάρτα γραφικών δεν περιέχει μόνο τη GPU' date=' και επίσης δεν είναι απαραίτητα single core GPU), και μπερδεύει στην ανάγνωση (κάρτες γραφικών σε system-on-a-chip).

Επίσης, ποιό "λογικό διάγραμμα" έχεις υπόψιν σου;[/quote']

Οκ, για να κλείσει το offtopic, ας συμφωνήσουμε ότι γραφωντας κυριολεκτικά ισχύει αυτό που γραφεις εσι. Δε διαφωνώ πουθενά ότι πρόκειται γι αυτό που γραφεις. Απλα το γραφω απλα , γράφοντας ένα multicore gpu, αμφιβάλω αν πολλοί καταλαβαίνουν για τι ακριβώς μιλαμε. Αν πιστεύει ότι εχει μεγαλη διαφορα απο αυτό που γραφω, το ξεκαθάρισες.

Δημοσ.

Για την ακριβεια χρειαστηκαν 4 λεπτα αφοθ τα ειχα εγκαταστησει για να κρύψω το μέτρο και να βαλω το σταρτ των windows 7 και να ξεκιναει σε ντεσκτοπ μοουντ.Το θεμα δεν ειναι αυτο....Δηλαδη να το φερω εγω στα μέτρα μ.Ηταν τοσο δυσκολο να μου δινουν την επιλογή απενεργοποιησης?Δεν νομιζω..Καποια οικογενεια που απλα πηρε λαπτοπ με 8 και δεν τους βολευει τι θα κανουν?..Τωρα για το αν ειμαι power η μεσος user ασε με να το ξερω εγω καλυτερα....Ισως να ηταν υπερβολη με τη συγκριση των μιλενιουμ....Προφανως και δεν θα τα αφησουν να αποτυχουν κ με καθε τροπο θα τα προωθησουν και πιθανον θα τα καταφερουν....Για τα μακ απλα ασχολιαστο.....Και το τελευταιο λογισμικο στη γη να ηταν δεν θα το εγκαθιστουσα...Καλυτερα λινουξ αλλα αλου ειναι το θεμα....Μπορεις εσυ πχ η μανα σου να κανει φορματ το καινουριο λαπτοπ της σε αλλο λειτουργικο αφου την μπερδευει το μετρο και δεν το μπορει?Μαλλον οχι....Τωρα αυτα π λεει το παλικαρι για τα ταμπλετ απλα γελαω.....Μην συγκρινουμε tegra με αλήθινες gpu...Καλη προσπαθεια μεν αλλα εχει παρα πολυ δρομο....Κ στα ταμπλετ εχεισ δει καποιον ΑΑΑ τιτλο?Η fruit ninja,angry birds αντε και κανα port οπως GTA 3?

Δημοσ.

Raxans. Ο oldnew θέλει να πιστευει οτι το ταμπλετ θα ειναι ο απολυτως αντικαταστατης για ολα σε βαθμο 80-90%. Ο περισσοτερος κοσμος που ξερω διαφωνεί απο απλους user,gamers μεχρι οτι θες..

Δημοσ.

Raxans. Ο oldnew θέλει να πιστευει οτι το ταμπλετ θα ειναι ο απολυτως αντικαταστατης για ολα σε βαθμο 80-90%. Ο περισσοτερος κοσμος που ξερω διαφωνεί απο απλους user,gamers μεχρι οτι θες..

Να διορθωσω.Δεν ειναι μονο τα tablets που εχουν και θα εχουν touch oθονη,αλλα και τα laptop,all in one desktop και ακομη και αυτονομα touchscreen monitors(με καταλληλο σχεδιασμο κ μηχανησμο,θα περνουν τη καταλληλη θεση αναλογα με τη χρηση-touch ή casual desktop) θα κυκλοφορησουν στον επομενο/-α χρονο/-ια!

Οποταν αυτο δε σημαινει καταναγκαστικα οτι θα κυριαρχησουν τα tablet,αλλα οτι ολες οι συσκευες smartphone,tablets,laptops και desktops θα εκμεταλευονται τις δυνατοτητες που τους προσφερει το/τα καινουριο/-ια λογισμικα και ο καθε χρηστης αναλογα με το τις αναγκες ή το τι θελει να κανει τη δεδομενη στιγμη θα χειριζεται το συστημα του οπως θελει!

http://www.youtube.com/watch?v=cNnLdBTRhOw

http://www.youtube.com/watch?v=Lo6u_sLnsrM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τωρα αυτα π λεει το παλικαρι για τα ταμπλετ απλα γελαω.....Μην συγκρινουμε tegra με αλήθινες gpu...Καλη προσπαθεια μεν αλλα εχει παρα πολυ δρομο....Κ στα ταμπλετ εχεισ δει καποιον ΑΑΑ τιτλο?Η fruit ninja' date='angry birds αντε και κανα port οπως GTA 3?[/quote'] Αναφέρεις όλα τα απλα games, και δεν αναφέρεις τα 3d. Δηλαδή πχ το need for speed σε χαλάει σε ταμπλέτα; Ειδικά το ipad εχει παρα πολλά παιχνίδια. Τα γραφικά για 10 ίντσες οθόνη ή μικρότερες μια χαρά ειναι. Δεν ειναι όλα τα παιχνίδια τύπου angry birds. Ρωτα αυτούς που έχουν αν ειναι ευχαριστημένοι απο τα γραφικά. Και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Ούτε καταλαβαινω τι ενοεις port. Δηλαδή για εσένα τι θα έπρεπε, να βγαίνουν πρώτα σε ταμπλέτα και 3 μήνες μετα σε pc;

Edit.. Ακόμα ένα παράδειγμα των χαλιά γραφικών που μας περιμένουν στις ταμπλέτες, τύπου angry birds.. :)

Αυτή τη φορα για win8 RT:

http://www.youtube.com/watch?v=gHHApNJS3LQ&feature=youtube_gdata_player

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.

Για την ακριβεια χρειαστηκαν 4 λεπτα αφοθ τα ειχα εγκαταστησει για να κρύψω το μέτρο και να βαλω το σταρτ των windows 7 και να ξεκιναει σε ντεσκτοπ μοουντ.Το θεμα δεν ειναι αυτο....Δηλαδη να το φερω εγω στα μέτρα μ.Ηταν τοσο δυσκολο να μου δινουν την επιλογή απενεργοποιησης?Δεν νομιζω..

Για τα μακ απλα ασχολιαστο.....Και το τελευταιο λογισμικο στη γη να ηταν δεν θα το εγκαθιστουσα...Καλυτερα λινουξ αλλα αλου ειναι το θεμα....

Για να καταλάβω,

1.Δεν θα βάλεις ένα λειτουργικό που σου αλλάζει τις συνήθειες μετά απο 20 χρόνια (Windows 8)

2.Δεν θα βάλεις ένα λειτουργικό που δεν σου αλλάζει τις συνήθειες ούτε μετά απο 20 χρόνια (Mac OS X)

3.Θα έβαζες ένα λειτουργικό που σου αλλάζει τις συνήθειες όποτε ξυπνήσει στραβά ο αρχι-developer

that makes sense

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...