panseit Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Έχουν γίνει ήδη διαθέσιμα τα Windows 8 Pro στο MSDNAA(32 και 64bit).Νομίζω ότι αν έχει λήξει το subscription σου θα πρέπει να κάνεις upgrade όπως και οι RC χρήστες αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Προσωπικά τα Windows 8 δεν τα έχω δοκιμάσει.Τα 7 μου μπουτάρουν σε 6" άρα πόσο πιο γρήγορα να πάει;Αλλά θα τα δοκιμάσω σε λίγες μέρες από περιέργια και μόνο.
lionheart20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μετα απο δοκιμη των windows 8 απο την rc εκδοση μεχρι και την τελικη μπορω να πω οτι τα windows 8 ειναι ενα windows phone λειτουργικο και τιποτα παραπανω,απλα θελουν να ενοποιησουν 1 λειτουργικο για ολες τις συσκευες,Desktop,laptop,phone,tablet. τα Desktop μιας και εχουν πεσει οι πωλησεις δεν τους ενδιαφερουν πλεον. Ναι τα windows 8 Bootaρουν ποιο γρηγορα 4 με 5 δευτερολεπτα. (Σουπερ feature,ειλικρινα αυτα τα 4 δευτερολεπτα ειναι λογος για να τα αγορασουμε ολοι.) Οπως επισης εχουν και την μαγικη δυνατοτητα με τα tiles να μας ενημερωνουν για το αν η μαρια ειναι στο facebook και μιλαει με γκομενο. Εννοιτε πως θα εχουν αισθηση οτι ειναι πιο γρηγορα καθως εχουν αφαιρεσει aero και οτι αλλες ομορφιες ειχε η desktop εμπειρια. Οποιος ειναι desktop χρηστης με ποντικι και με πληκτρολογιο ας μεινει στα 7.δεν αξιζει για κανενα λογο σ αυτη τη φαση να αλλαξει η να αγορασει κατι που δεν φτιαχτηκε για τον σταθερο τους υπολογιστη η για το λαπτοπ τους. Προσωπικα μενω στα 7 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος 4
oldnew Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μετα απο δοκιμη των windows 8 απο την rc εκδοση μεχρι και την τελικη μπορω να πω οτι τα windows 8 ειναι ενα windows phone λειτουργικο και τιποτα παραπανω' date='απλα θελουν να ενοποιησουν 1 λειτουργικο για ολες τις συσκευες,Desktop,laptop,phone,tablet. τα Desktop μιας και εχουν πεσει οι πωλησεις δεν τους ενδιαφερουν πλεον. Ναι τα windows 8 Bootaρουν ποιο γρηγορα 4 με 5 δευτερολεπτα. (Σουπερ feature,ειλικρινα αυτα τα 4 δευτερολεπτα ειναι λογος για να τα αγορασουμε ολοι.) Οπως επισης εχουν και την μαγικη δυνατοτητα με τα tiles να μας ενημερωνουν για το αν η μαρια ειναι στο facebook και μιλαει με γκομενο. Εννοιτε πως θα εχουν αισθηση οτι ειναι πιο γρηγορα καθως εχουν αφαιρεσει aero και οτι αλλες ομορφιες ειχε η desktop εμπειρια. Οποιος ειναι desktop χρηστης με ποντικι και με πληκτρολογιο ας μεινει στα 7.δεν αξιζει για κανενα λογο σ αυτη τη φαση να αλλαξει η να αγορασει κατι που δεν φτιαχτηκε για τον σταθερο τους υπολογιστη η για το λαπτοπ τους. Προσωπικα μενω στα 7 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος[/quote'] Καταρχην, τα γραφεις ωραία και χιούμοριστικα.. Έχεις όμως και δίκιο και αδικο. Ενοειτε ότι πρώτος στόχος ειναι οι ταμπλέτες. Ολες οι έρευνές, ητε συμφωνούν πολοι ητε όχι, δείχνουν ότι σε 5 χρονια οι υπολογιστές θα προωριζονται κυρίως για δουλεία. Οι ταμπλέτες θα κυριαρχίσουν πληρως.. Εκεί ειναι το χρημα. Γι αυτό φτιάχτηκαν τα 8. Όπως γραφούν και πολλοί, αν ήταν για τα pc, μένανε και στα 7. Απο εκεί και περα windows phone λειτουργικό δεν το λες. Μπορεί στο ui να μοιάζει αλλα δεν ειναι. Ειναι ένα πληρη λειτουργικό που τρεχει τα παντα. Ολες τις x86 εφαρμογές. Και ειναι και σε όλα τα σημεία πολυ καλυτερο. Δεν μπουταρει 4-5 δευτερόλεπτα γρηγορότερα όπως γραφεις, αλλα αρκετά γρηγορότερα, αναλόγως και το μηχάνημα παντα. Ας μην διαφωνεισουμε σε αυτά. Δε διαφωνούν ούτε οι χειρότεροι επικριτές τους. Επίσης μη παραγνωρίζεις τη χρησιμότητά των tiles. Οι περισσότεροι σε πληροφορώ αυτό θέλουν. Να βλέπουν αν η Μαρια μιλαει στο facebook με τον γκόμενο ανα πάσα στιγμή, χωρίς καν να ανοίξουν το facebook. Και να βλέπουν ακριβώς το ιδιο για αλλα 50 πράγματά. Μεγαλο ποσοστό χρησιμοποιει pc μονο για facebook, και 2-3 παρόμοιά πραγματα. Οπότε μη παραγνωρίζεις τη σημασία σε κατι τετοια. Στην πραγματικότητα οποίος γραφει αρνητικά για τα 8, παντα αναφέρεται στο ui, που όντως σχεδιάστηκε για touch. Για το λειτουργικό αυτό καθαυτό δεν εχει να πει τίποτα αρνητικό, γιατί μονο θετικά έχει. Ειναι γρηγορότερο ξαναλέω. Πραγμα που σημαίνει ότι έχεις μια "δωρεάν" (απο την άποψη ότι δεν αλλάζεις hardware) αναβαθμηση. Τη γνώμη μου γραφω. Οσο ποιο αντικειμενικά μπορω. Δε δινω δεκαρα αν κάποιος θέλει να μεινει και στα 98. Δε με πληρώνει η microsoft να επηρεάσω κανέναν. Δικαίωμά του ειναι. Υποτίθεται ότι γραψουμε για τα 8 εδω. Αν κάποιος επιθυμεί να μεινει στα xp, μάλλον ειναι εκτός θέματος. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App 5
ektor7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Έχει δωθεί στο θέμα για τα windows8,εφαρμογή,για απενεργοποίηση του star menu και αλλά που έχουν σχέση με το μέτρο. Κοιτάχτε το,οσοι θέλουν να απαλλαγούν από το metro!
Panagiotis32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τρέχοντας!!! xD Να μου λείπει το βύσσινο! Τα 7ρια θα τα εχω για πολύ καιρό ακόμα. Δεν βλέπω λόγο να τα αλλάξω. Οι περισσότεροι σε πληροφορώ αυτό θέλουν. Να βλέπουν αν η Μαρια μιλαει στο facebook με τον γκόμενο ανα πάσα στιγμή, χωρίς καν να ανοίξουν το facebook. Και να βλέπουν ακριβώς το ιδιο για αλλα 50 πράγματά. Μεγαλο ποσοστό χρησιμοποιει pc μονο για facebook, και 2-3 παρόμοιά πραγματα. Οπότε μη παραγνωρίζεις τη σημασία σε κατι τετοια. Αυτα τα κωλόζωα μας εχουν καταστρέψει τον πλανήτη.... Και δεν αναφέρομαι μονο στον τομεα της πληροφορικής, αλλά το γενικεύω πολύ αν με πιάνετε...
oldnew Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αυτα τα κωλόζωα μας εχουν καταστρέψει τον πλανήτη.... Και δεν αναφέρομαι μονο στον τομεα της πληροφορικής' date=' αλλά το γενικεύω πολύ αν με πιάνετε...[/quote'] Η αλήθεια ειναι ότι δε σε πιάνουμε.. Παω στοίχημα οι περισσότεροι συγγενείς σου, μεγαλύτεροι σε ηλικία, εως και 1ου βαθμού, αυτά κάνουν στο pc οσοι ασχολούνται.. . τους εντάσεις και αυτούς στην κατηγορία "κωλοζωα"... Εσι αλήθεια με τι ασχολησαι συνήθως στο pc για να δω σε ποια κατηγορία να σε εντάξω; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App 2
g_alkis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αυτά που γράφεις για περισσότερους κτλ κτλ δεν συμβαδίζουν με την υπογραφή σου.
oldnew Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αυτά που γράφεις για περισσότερους κτλ κτλ δεν συμβαδίζουν με την υπογραφή σου. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
ParhsG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Που ξέρετε οτι το μέλλον ειναι οι ταμπλέτες; Οπως ειναι τωρα εγω δε βρισκω καμια χρησιμότητα εκτος απο κατανάλωση πληροφορίας. Με tablet ειναι κουραστικο να το κρατας πολλες ώρες και να πατας κουμπια σαν βλακας. Ακομα και το μελλον να ειναι στις ταμπλετες το παρον δεν ειναι ωστε να φάμε τη μουφα του win8. Για καποια πραγματα βολευει το ταμπλετ αλλα δε ξερω για ποσα. Ακομα και ετσι να ειναι desktop/λαπτοπ θα χρειάζεται για πολλες εφαρμογες. Προσωπικά με ssd / i7 εκτος απο το boot το φορτωμα του desktop μου φαινεται πιο αργό. Τα charms μεγάλη αηδια οπως και τα πλακάκια τους. Καποια πραγματα μου αρεσαν στις metro εφαρμογές αλλα εκει μονο. Και βέβαια μπορούμε να συνηθήσουμε το νέο περιβάλλον αλλα αυτο δε σημαίνει πως ειναι καλό. Οπως μπορουμε να συνηθισουμε στο κάπνισμα , στο justin bieber κ.α Δε καταλαβαινω γιατι αν θελω να ανοιξω μια νεα εφαρμογή πρεπει να γεμισει ολη η οθονη μου και να μπορω να τις ταξινομισω θα ειναι σαν να ψαχνεις ψιλο στα αχυρα,ειδικα με κλασικες εφαρμογες. Το να ανοιξω μια εφαρμογή μονο με το ποντικι ειναι πιο δυσκολο στα 8. Οπως και να εχει θελει μεγαλυτερη κινηση να κανεις.Κατα τα αλλα απο εμφανιση ειναι πολυ κακογουστια. Ειδικα αν διαλέξεις περιεργο χρωμα για background γινεται τσιρκο..
ektor7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Οποταν μενεις στα 7 και αφηνεις τα 8 να τα απολαυσουν αυτοι που τους αρεσουν! Και ετσι δε χρειαζεται καν να μπεις στη διαδικασια να τα συνηθησεις! End of story!
oldnew Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Που ξέρετε οτι το μέλλον ειναι οι ταμπλέτες; Οπως ειναι τωρα εγω δε βρισκω καμια χρησιμότητα εκτος απο κατανάλωση πληροφορίας. Με tablet ειναι κουραστικο να το κρατας πολλες ώρες και να πατας κουμπια σαν βλακας. Ακομα και το μελλον να ειναι στις ταμπλετες το παρον δεν ειναι ωστε να φάμε τη μουφα του win8.Για καποια πραγματα βολευει το ταμπλετ αλλα δε ξερω για ποσα. Ακομα και ετσι να ειναι desktop/λαπτοπ θα χρειάζεται για πολλες εφαρμογες. Προσωπικά με ssd / i7 εκτος απο το boot το φορτωμα του desktop μου φαινεται πιο αργό. Τα charms μεγάλη αηδια οπως και τα πλακάκια τους. Καποια πραγματα μου αρεσαν στις metro εφαρμογές αλλα εκει μονο. Και βέβαια μπορούμε να συνηθήσουμε το νέο περιβάλλον αλλα αυτο δε σημαίνει πως ειναι καλό. Οπως μπορουμε να συνηθισουμε στο κάπνισμα ' date=' στο justin bieber κ.α Δε καταλαβαινω γιατι αν θελω να ανοιξω μια νεα εφαρμογή πρεπει να γεμισει ολη η οθονη μου και να μπορω να τις ταξινομισω θα ειναι σαν να ψαχνεις ψιλο στα αχυρα,ειδικα με κλασικες εφαρμογες. Το να ανοιξω μια εφαρμογή μονο με το ποντικι ειναι πιο δυσκολο στα 8. Οπως και να εχει θελει μεγαλυτερη κινηση να κανεις.Κατα τα αλλα απο εμφανιση ειναι πολυ κακογουστια. Ειδικα αν διαλέξεις περιεργο χρωμα για background γινεται τσιρκο..[/quote'] Αν και την απάντηση στην εδωσε ο ektor, ορισμένες παρατηρήσεις. Όχι ειδικά για εσένα που όντως κολαει η απάντηση του ektor, αλλα γενικά για όσους σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο, αλλα δεν απορρίπτουν τα 8. Ο Αριστοτελης έλεγε, δεν μπορείς να έχεις άποψη για κάτι που δε γνωρίζεις. Όλα τα παραπάνω ειναι εντελώς δεδομένο για κάποιον που εχει επαφη με ταμπλέτα, ότι έχουν γραφτεί απο κάποιον που δεν εχει ιδέα τι ειναι μια ταμπλέτα, και τι εμπειρια χρησης και ευκολία δινει σε σχεση με pc/laptop. Τα έχουν γραψει 10δες για να αναθεωρήσουν πληρως αφού πάρουν ταμπλέτα. Συνήθως ipad μεχρι σημερα. Σχεδόν ολοι οσοι πήραν ipad, χρησιμοποιουν το pc 70-90% λιγότερο.. Πλην επαγγελματιών φυσικα. Αμα είσαι γραφίστας και τρέχεις photoshop ολη μερα ενοειτε δε θα σε καλύψει. Το 80-90% απο ότι κανει ενας μέσος χρήστης, γίνεται ΣΗΜΕΡΑ πολυ καλύτερα σε ταμπλέτα απο ότι σε λαπτοπ. Η εμπειρια με την αφη ειναι μερα με τη νύχτα. Υστέρα απο λίγο απορείς πως δουλευες τόσα χρονια με το ποντίκι. Φυσικά θες και εφαρμογές κατάλληλες για αφη, αλλιώς η εμπειρια μπορεί να ειναι χειρότερη. Εκεί ειναι η δύναμή του ipad. Σε android, τις ταμπλέτες θα τις κρινεις τώρα που βγήκε το nexus που ειναι η πρώτη σοβαρή android ταμπλέτα. Γιατί μεχρι στιγμής δεν ήταν στο ιδιο επιπεδο με ipad και η εμπειρια που αφηναν ήταν ανάμικτη, να μη πω αρνητική. Τώρα όταν δεν έχεις εμπειρια σε ταμπλέτα , αυτά που γραφω σου φαίνονται τρίχες. Αντιθετως αυτος που εχει, καταλαβαίνει τι λεω. Τα win8 σκοπεύουν να σε απαλλάξουν μακροχρόνια τουλάχιστον πληρως απο το pc/notebook/laptop, ή τουλάχιστον σε τεραστιο ποσοστό. Το να βλέπεις μια ταμπλέτα σε ένα καταστημα δε σημαίνει ότι καταλαβαινεις την χρησιμότητά της και έχεις άποψη. Άποψη έχεις μονο μετα απο καθημερινή χρηση. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App 1
ParhsG Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Με απλά λόγια κανεις δε ξέρει το μέλλον. Πολλα λεγαν οτι θα ειναι το μελλον και δεν ηταν τελικά. Τα ταμπλετ ειναι για ορισμένες χρησεις και για αλλες δεν ειναι. Επισης ειναι δυσκολο στον απλό κοσμο να μαθει πιο απλα πραγματα. Απο resistive σε capative screen για επαγγελματική χρηση πολλοί εχουν μαθει να πατανε παρα να σέρνουν και δε το αντέχουν ως κινηση. Επισης σε πολλα μαγαζια με touch screen (αμεση πωληση) ενω εχουν touch screen εχω δει να παιζουν με ποντικι. Προς το παρον τα ταμπλετ κανουν περιορισμενα πραγματα και το 80% οσων ξερω απο απλους εως super user ειναι αδυνατον να τα κανουν σε απλο ταμπλετ. Εδω ακομα και με τα smartphone ελάχιστοι τα αξιοποιούν. Επίσης μου φαινονται πολυ ελαφριες δηλωσεις οτι ολα τα αλλα θα πεθάνουν χαρη των ταμπλετ κτλ. ΛΟΛ. Ειδικα σε επαγγελματικό περιβάλλον δε προκειται. Οπου χρειαζεται γρηγορο κειμενο-input το κλασικο πληκτρολογιο ειναι το καλύτερο.
ektor7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Με απλά λόγια κανεις δε ξέρει το μέλλον. Πολλα λεγαν οτι θα ειναι το μελλον και δεν ηταν τελικά. Τα ταμπλετ ειναι για ορισμένες χρησεις και για αλλες δεν ειναι. Επισης ειναι δυσκολο στον απλό κοσμο να μαθει πιο απλα πραγματα. Απο resistive σε capative screen για επαγγελματική χρηση πολλοί εχουν μαθει να πατανε παρα να σέρνουν και δε το αντέχουν ως κινηση. Επισης σε πολλα μαγαζια με touch screen (αμεση πωληση) ενω εχουν touch screen εχω δει να παιζουν με ποντικι. Προς το παρον τα ταμπλετ κανουν περιορισμενα πραγματα και το 80% οσων ξερω απο απλους εως super user ειναι αδυνατον να τα κανουν σε απλο ταμπλετ. Εδω ακομα και με τα smartphone ελάχιστοι τα αξιοποιούν. Επίσης μου φαινονται πολυ ελαφριες δηλωσεις οτι ολα τα αλλα θα πεθάνουν χαρη των ταμπλετ κτλ. ΛΟΛ. Ειδικα σε επαγγελματικό περιβάλλον δε προκειται. Οπου χρειαζεται γρηγορο κειμενο-input το κλασικο πληκτρολογιο ειναι το καλύτερο. Γι'αυτο το λόγο τα 8,έχου και τις δυο ιδιότητες και τα ταπλετ της μετατρέπονται και σε ultrabooks!
raxanas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Προσωπικα εδω και καποιες μερες εχω τα Windows 8 Pro λογω πανεπιστημιου που ηταν δωρεαν.Ειναι οντως πιο γρηγορα απο τα 7 ομως το Metro σε καμια περιπτωση δεν το λες χρηστικο.Εχω βαλει στο σταρτ των 7 κ να μπενει κατευθιαν σε ντεσκτοπ ομως το θεωρω το πιο αθλιο feature που προσπαθησε ποτε να πουλησει η microsoft.Καθολου χρηστικο κ μονο χρησιμο για τους καζουαλ χρηστες που τους νοιαζει με ποιον γκομενο μιλαει η μαρια π ειπαν κ οι προηγουμενοι.Για end users εντελως αχρειαστο.Και επισης εχοντας χρησιμοποιησει ταμπλετ δεν το θεωρω για κανενα λογο ικανο να εξαφανισει τα pc.Εχεις δει σοβαρα games σε ταμπλετ?Με τι hardware?Δεν νομιζω.Τα ταμπλετ ειναι για καζουαλ τυπους που μονο που τους νοιαζει ειναι το χαζοfacebook και τα 70000 tags και check in τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα