Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή αυτή η πρακτική τύπου Apple' date=' αλλά το λογισμικό της MS χρησιμοποιείται και στον επαγγελματικό χώρο. Αν κάνει ότι γουστάρει χωρίς να λαμβάνει υπ' όψιν την επαγγελματική χρήση τότε πάει για φούντο. Θα γράψει στα @@ της δηλάδή πολυεθνικές, τράπεζες, κυβερνήσεις έτσι απλά; Και που χρησιμεύει το Metro εκεί;[/quote']

Οι εταιρίες και οι επαγγελματιες εχουν καταντήσει να ειναι οι χειρότεροι πελατες,για τη ms! Εχουν κολλήσει στα παμπάλαια λογισμικα κ προγράμματα και δε λεν να ξεφύγουν!

Εμείς και η νεα ταση προς τις touch συσκευες,ειναι το χρημα και το μελλον της σαν εταιρία!

Γι'αυτο δε θα έκανα τίποτα άλλο,απο το να ενισχύσω αυτό το κομμάτι στα προϊόντα μου,ιδίως όταν βλέπω οτι έχω μείνει πολυ πίσω σε σχεση με τον ανταγονισμο!

Sent from my HTC HD2 using Insomnia

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχήν το metro αφεαυτό δεν είναι ούτε τεχνολογική πρόοδος, ούτε οπισθοδρόμηση προφανώς. Έμμεσα μπορεί να συμβάλει στην τεχνολογική πρόοδο, καθώς είναι -σε ένα βαθμό- κομμάτι - εξωτερικό χαρακτηριστικό της ενοποίησης των συσκευών. Η ενοποίηση θα γίνονταν αργά η γρήγορα είτε το ήθελε είτε όχι η ms. Η πρόοδος της τεχνολογίας δεν εξαρτάται τόσο από τις προθέσεις όσο από τις αναγκαιότητες. Πετυχημένη εταιρία είναι αυτή που διαβάζει έγκαιρα μια αναγκαιότητα και κλίνει προς την υλοποίησή της.

Εμένα δεν μου αρέσει το metro και δεν θα βάλω win 8 για δύο βασικούς λόγους: α) Το μηχάνημα πετάει στα 7 β) Δεν θέλω να ξεβολευτώ ούτε στο ελάχιστο.

Θα πει κάποιος: Και θα τρέχεις μια ζωή 7? Όχι. Απλά θα προχωρήσω στην αλλαγή όταν θα εξαναγκαστώ από τις συνθήκες, όταν δεν θα πάει πια άλλο. Έτσι έκανα και με τα xp.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά, τα έχετε δοκιμασει εσείς που γράφετε ότι δεν σας αρέσουν; Δε σας αρέσει δηλαδή να ανοίγει το pc σε μισό χρονο; Δε σας αρέσει να τρέχουν ποιο γρήγορα οι εφαρμογές; Δε σας αρέσει ένα ποιο ελαφρύ λειτουργικό; Εμένα (και σε πολλούς άλλους) δε μου άρεσαν ποτε τα vista, αλλα αμα μου έλεγες γιατί, υπηρχε επιχειρηματολογία. Ήταν ποιο αργα, ποιο βαρια κλπ. Εδω δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε το ακριβώς αντίστροφο. Μη ταυτίζετε το ui με το λειτουργικό. Αναγνωριζω ότι πολυ θεωρούν ότι ξεβολεύονται. Και εγώ δεν ξετρελαθηκα με το να δουλεύω με ποντίκι metro. Όχι για τα εικονίδια που μια χαρά βολεύουν. Αλλα για τα υπολοιπα. Να τραβάς με το ποντίκι τα άκρα της οθόνης ή το πανω μέρος να το πας κάτω για να κλείσεις μια εφαρμογή. Και καθυστερημενος να είσαι κατακαβαινεις ότι ολο αυτό φτιάχτηκε για touch. Ότι δουλεύει με ποντίκι, δουλεύει αλλα η εμπειρια που σου δινει τοτε ειναι ανάμικτη. Εχει γεμίσει το νετ με 10λογους απο πολυ σοβαρά σιτε "γιατί δε με βολεύουν τα 8". Σε κάθε περίπτωσή, τα θετικά ειναι πολυ περισσότερα απο τα αρνητικά. Δεν ειναι λυση να μενεις στα 7. Ειναι σχεδόν βέβαιο ότι με κολπάκια μετατρέπεις το ui σαν τα 7 και κρατας μονο τα θετικά για οποίον επιμένει να μη θέλει να αλλάξει καθόλου συνήθειες. Τα tile έχουν και θετικά. Αυτό που γραφούν ολοι ότι ενημερώνεσαι άμεσα για email κλπ.

Σωστές τους μια ευκαιρία και μετα θαψτε τα.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Οι εταιρίες και οι επαγγελματιες εχουν καταντήσει να ειναι οι χειρότεροι πελατες,για τη ms! Εχουν κολλήσει στα παμπάλαια λογισμικα κ προγράμματα και δε λεν να ξεφύγουν!

Και ποιος ο λόγος να το κάνουν; Εφόσον η δουλειά τους εξακολουθεί να γίνεται σωστά γιατί πρέπει να αναβαθμίζονται κάθε τρεις και λίγο; Όπως πάει η κατάσταση θα βγάζει καινούργιο λειτουργικό κάθε χρόνο ή ανά δεύτερο χρόνο. Και εμείς θα πρέπει να ακολουθούμε; ΟΚ η αναβάθμιση από Vista σε 7 χρειαζόταν λόγω κακού χειρισμού από την Microsoft (είχε αρκετό καιρό στη διάθεση της και δεν τον αξιοποίησε), αλλά από 7 σε 8... Τόσο γρήγορα πάλιωσαν τα 7;

Και όσο για κάποιους που λένε συνεχώς για την ταχύτητα, μόνο γι' αυτό χρειάζεται αλλαγή ολόκληρου του λειτουργικού; Με τους SSD επιτυγχάνεις τέτοιες ταχύτητες και δεν χρειάζεται να αλλάξεις λειτουργικό.

Προσωπικά θα παραμείνω στα 7, τουλάχιστον μέχρι την κυκλοφορία των επόμενων windows. Την δουλειά μου την κάνω μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

H microsoft κάνει τα πάντα για να εντυπωσιάσει και να πουλήσει κάτι παραπάνω αλλά δεν νομίζω στο τέλος να κάνει κάτι γιατί μπαίνει στην μάχη σε τομείς όπως smartphones πολύ αργά

Δημοσ.

Δεν ειναι λυση να μενεις στα 7.

σε ποιο πρόβλημα δεν είναι λύση να μείνεις στα 7? έχουν κάποιο πρόβλημα και παρουσιάζονται τα 8 σαν λύση?

όπως είπαν και σε άλλο Post, βάζεις SSD και πετυχαίνεις ΤΗΝ ταχύτητα χωρίς να αλλάξει λειτουργικό.και γλιτώνεις και το metro

• Like 1
Δημοσ.

σε ποιο πρόβλημα δεν είναι λύση να μείνεις στα 7? έχουν κάποιο πρόβλημα και παρουσιάζονται τα 8 σαν λύση?

όπως είπαν και σε άλλο Post' date=' βάζεις SSD και πετυχαίνεις ΤΗΝ ταχύτητα χωρίς να αλλάξει λειτουργικό.και γλιτώνεις και το metro[/quote']

Αν αυτό σε ευχαριστεί παω πάσο. Παντως θα έρθει κάποια στιγμή που μερικές εφαρμογές θα απαιτούν 8ρια για να τρέξουν..

Δημοσ.

Αν αυτό σε ευχαριστεί παω πάσο. Παντως θα έρθει κάποια στιγμή που μερικές εφαρμογές θα απαιτούν 8ρια για να τρέξουν..

Γιατί έχουν βγεί εφαρμογές που απαιτούν 7ρια ? Εδώ αρκετοί είναι ακόμα στα ΧP/Vista.

• Like 1
Δημοσ.

Α να γεια σου. Τότε θα βάλουμε όλοι. Τώρα για ποιόν λόγο να βάλουμε?

Δημοσ.

Υποχρεωτικό δεν ειναι.. Οποίος θέλει μενει και στα millenium..

Μια αναλυση για τα 8ρια: http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1231210040

• Super Moderators
Δημοσ.

είδες συνθήκες για trim σε raid 0? :P

Δημοσ.

για εμάς που κατεβάσαμε τα Windows 7 από MSDNA τι γίνεται; θα μπορούμε να τα κάνουμε upgrade και αν ναι με ποιο τρόπο;

Νομιζω οτι απο βδομαδα θα γινουν διαθεσιμα και τα 8 στο MSDNAA. Οποτε αν εχεις ακομα συνδρομη περιμενε λιγο

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά όποιος θέλει μένει στα 7αρια. Δεν υποχρεώνουμε κανέναν. Τα 8αρια πάντως έχουν πάρα πολλές βελτιώσεις under the hood και λιγότερο εμφανισιακά.

Για τον φίλο πιο πάνω που είπε ότι θα απαιτούν 8αρια οι εφαρμογές μέχρι να γίνει αυτό θα έχουμε αλλάξει 10pc και 7 windows. Οπότε αυτό που λες δεν στέκει.

Κι εμένα στην αρχή δεν μου άρεσαν τα 8. Θυμάμαι που τα έβαλα όταν βγήκε η CP, τα πέρασα από περιέργεια και τα πέταξα στο επόμενο μισάωρο. Μετά πάλι με έπιασε αυτό που λέω κάτσε να τα δώσω άλλη μια ευκαιρία και το αποτέλεσμα πάλι ήταν να τα πετάξω στο 15λεπτο. Τώρα τα κράτησα γτ όντως ασχολήθηκα λίγο μαζί τους (10λεπτά στην ουσία) για να μάθω δυνατότητες του μετρο και με βοήθησε και το office 2013 που πέρασα στα 7αρια, οπότε μου ήρθε πιο ομαλή η μετάβαση. Βέβαια με ξενέρωνε αφάνταστα που ήταν στα αγγλικά αλλά το προσπέρασα σε μια μέρα αυτο :)

Δημοσ.

Νομιζω οτι απο βδομαδα θα γινουν διαθεσιμα και τα 8 στο MSDNAA. Οποτε αν εχεις ακομα συνδρομη περιμενε λιγο

Δυστυχώς μου έχει λήξει. Ξέρεις σε αυτή την περίπτωση πως γίνεται το upgrade;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...