Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα 8αρια μια χαρά ειναι' date=' και θα πανε 2 χαρές. Απλα όπως αποδυκνιεται απο τόσους που αντιδράνε στην αλλαγή του start menu, θα ήταν πολυ καλο να είχε βαλει η microsoft ένα 2ο ui εναλλακτικό ώστε καθένας να έβλεπε ότι θέλει. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο και θα γλυτώναμε ολοι πολυ γκρίνια.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App[/quote']

Αν είμουν η ms,εννοείται θα τους άφηνα να γκρινιάζουν και θα έβαζα στο λογισμικο μου αυτα που θεωρω ως σωστα και εξυπηρετούν τους σκοπους μου και τα συμφέροντα μου!

Δλδ. θα εκανα το ιδιο,μ'αυτο που έχει ήδη κάνει!

Οσοι θέλουν desktop ui μονο,έχει win7!

Για μας τους υπολοιπους,που γουσταρουμε το metro κ τις νεες δυνατοτητες του desktop,χωρίς να μυξοκλαιμε,για ενα start κ ενα aero theme,ας απολαυσουνε τα win8!

Επιλογες υπάρχουν και ας επιλεξει ο καθένας τι του ταιριάζει και τι οχι!

Sent from my HTC HD2 using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο το έχω και εγω απορία.. Άντε και δηλώνουμε το κλειδι απο νόμιμα vista & 7 και πληρώνουμε τα 40€, το iso(?) που θα μας δώσουν θα είναι κάτι σαν upgrade ή θα μας επιτρέπει να κάνουμε κανονικα format;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Αυτο το έχω και εγω απορία.. Άντε και δηλώνουμε το κλειδι απο νόμιμα vista & 7 και πληρώνουμε τα 40€' date=' το iso(?) που θα μας δώσουν θα είναι κάτι σαν upgrade ή θα μας επιτρέπει να κάνουμε κανονικα format;

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

Κατεβαζεις το upgrade tool και μεσον αυτου, κανεις ή upgrade ή clean install ή φτιαχεις dvd!

Το κωδικο(που αυτον ουσιαστικά πληρώνεις) λογικα στο στέλνουν στο email!?

Δημοσ.

Αν είμουν η ms' date='εννοείται θα τους άφηνα να γκρινιάζουν και θα έβαζα στο λογισμικο μου αυτα που θεωρω ως σωστα και εξυπηρετούν τους σκοπους μου και τα συμφέροντα μου!

Για μας τους υπολοιπους,που γουσταρουμε το metro κ τις νεες δυνατοτητες του desktop,χωρίς να μυξοκλαιμε,για ενα start κ ενα aero theme,ας απολαυσουνε τα win8!

Sent from my HTC HD2 using Insomnia[/quote']

Μπορεί να έχεις και δίκιο. Απλα τα 7 δεν ειναι η εναλλακτικη λυση για όσους δεν θέλουν metro. Ακριβώς επειδή τα 8 ειναι καλύτερα απο κάθε άποψη. Ειναι κριμα να μενει κάποιος σε ένα παλαιότερο και χειρότερό λειτουργικό απλα και μονο επειδή δεν του αρέσει το metro, ή να εφαρμόζει χακεριες ή εξτρά προγραμματα για να ξανα εμφανίσει το menu.

Προσωπικά πιστεύω ότι τελικά σχεδον ολοι θα χρησιμοποιουσαν το metro περιβάλλον. Απλα δε θα ειχαμε την γκρίνια..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν είναι έτσι δεν είναι κακο.. Ο κωδικός στο mail λογικα αφου πέσει το παραδακι. :)

Δημοσ.

Μπορεί να έχεις και δίκιο. Απλα τα 7 δεν ειναι η εναλλακτικη λυση για όσους δεν θέλουν metro. Ακριβώς επειδή τα 8 ειναι καλύτερα απο κάθε άποψη. Ειναι κριμα να μενει κάποιος σε ένα παλαιότερο και χειρότερό λειτουργικό απλα και μονο επειδή δεν του αρέσει το metro' date=' ή να εφαρμόζει χακεριες ή εξτρά προγραμματα για να ξανα εμφανίσει το menu.

Προσωπικά πιστεύω ότι τελικά σχεδον ολοι θα χρησιμοποιουσαν το metro περιβάλλον. Απλα δε θα ειχαμε την γκρίνια..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App[/quote']

Κρίμα ή όχι,η εταιρία αποφασησε οτι το νεο λογισμικο της θα εχει και το μετρο και θα υποστηρίξει μ'αυτο τα νεα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της!

Ουτε εμένα μ'αρεσει η metro start screen στα wp,αλλα δε θα βγω στα φορουμ να παραπονιεμαι,αλλά ουτε θα διαγραψω όλα τα καλα που μου προσφέρει αυτο το λογισμικο!

Θα αγοράσω ενα κινητο με wp8 για τη συνολικη εμπειρία και ας μη μ'αρεσει η start screen!

Εγω αποφασίζω ποιες ειναι οι προτερεοτητες μου και με βαση αυτες,κανω και την επιλογη μου!

Δε μπορούμε να τα έχουμε ολα και παντα!

Αν θες το καινούριο,πάρτο και μη χρησιμοποιεις το metro!Και να μην ακούσω οτι δε γίνεται,γιατί μια χαρά γίνεται!

Αν είναι έτσι δεν είναι κακο.. Ο κωδικός στο mail λογικα αφου πέσει το παραδακι. :)

Ετσι γινεται!

Και ειναι τεσταρισμενο απο την rp,οτι δουλεύει μια χαρά!

Δημοσ.
Μπορω να εχω στο λαπτοπ και τα 7 και τα 8;γιατι μπορει να μην με βολεψουν τα 8.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Ναι κανονικοτατα!

Δημοσ.

Εχω τα windows xp 64 bit original,χωρις ομως να τα εχω εγκατεστημενα μιας και ειμαι σε mac. Για την αναβαθμιση σε windows 8 με 40€, αρκει να παω στο site της microsoft και να δωσω το νουμερο ενεργοποιησης, η πρεπει οπωςδηποτε να ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο για να κανει ελεγχο genuine? σαν κανονικη τιμη για καποιον που δεν εχει αλλα windows ισχυει το 70€ που λενε?

Δημοσ.

Αν είμουν η ms,εννοείται θα τους άφηνα να γκρινιάζουν και θα έβαζα στο λογισμικο μου αυτα που θεωρω ως σωστα και εξυπηρετούν τους σκοπους μου και τα συμφέροντα μου!

Καλή αυτή η πρακτική τύπου Apple, αλλά το λογισμικό της MS χρησιμοποιείται και στον επαγγελματικό χώρο. Αν κάνει ότι γουστάρει χωρίς να λαμβάνει υπ' όψιν την επαγγελματική χρήση τότε πάει για φούντο. Θα γράψει στα @@ της δηλάδή πολυεθνικές, τράπεζες, κυβερνήσεις έτσι απλά; Και που χρησιμεύει το Metro εκεί;

• Like 3
Δημοσ.

Οκ μπορει πλεον να σταματησει το bashing σε οσους δεν αρεσουν τα win8;Το οτι καποιος εχει χ,ψ λογους που δεν του αρεσουν τα win8 δεν σημαινει οτι μυξοκλαιει οπως ειδα καποιους να λενε.Ποτε δεν καταλαβα το σκεπτικο"αμα δεν σου αρεσει μεινε στα 7".Fyi η εννοια του personal computer ειναι να προσαρμοζεις τον υπολογιστη στις αναγκες σου και οχι το αντιθετο-γιαυτο υπαρχουν πολλοι που λενε οτι τα win8 θα σκοτωσουν το pc.Αμα ειναι να λεμε μονο τα θετικα σε οποιοδηποτε θεμα τοτε να το κλεισουμε το μαγαζι και να το κανουμε "things i love about <insert topic here >!

Στο θεμα της παραγωγικοτητας δεν υπαρχει μια συνταγη για ολους,καθενας δουλευει στο pc του οπως τον βολευει.Το να εισαγεις εναν νεο τροπο δουλειας,με ελαχιστες δυνατοτητες παραμετροποιησης,φυσικο και αναμενομενο ειναι να δημιουργησει προβληματα/δυσφορια ακομα και στους πιο προσαρμοσιμους ανθρωπους.Το να λες οτι ενα λειτουργικο ειναι μη παραγωγικο χωρις να το δοκιμασεις ειναι αδικο αλλα και το να σε κραζουν επειδη το δοκιμασες και το θεωρεις μη παραγωγικο για σενα ειναι εξισου αδικο,οπως ειπα δεν υπαρχει μια συνταγη.Μπορει σε μερικους να ειναι παραγωγικο να βλεπεις στα tiles live updates για fb,tweeter etc αλλα απο την αλλη πλευρα το να εχεις ανοιχτα 2-3 excelοφυλλα,την χ εφαρμογη εταιρικης db και το εταιρικο mail και σε καθε μεταβαση στο start menu να χανεις τον ειρμο των σκεψεων σου μπορει να θεωρηθει ως μη παραγωγικο.(fun fact:η συντριπτικη πλειοψηφια των εταιριων που τωρα αναβαθμιζονται απο win xp λογω μελλοντικου τερματισμου υποστηριξης ουτε καν σκεφτονται τα 8,παρολο που η αναβαθμιση στα 8 στις περισοτερες περιπτωσεις βγαινει φτηνοτερη απο τα 7 ακομα και αν υπολογιστει και η μετεκπαιδευση στο συνολικο budget)

• Like 7
Δημοσ.

Τα win8 μετά από αρκετή χρήση που τους έκανα έχω να πω μονο ότι απλά είναι τραγικά, πολύ ποιο βαριά απ ότι τα win7 όσο το ότι πετάνε που λένε μερική θα το δουν αφού τα έχουν επάνω και βάζουν η θα βγάζουν προγράμματα για χρήση internet είναι καλά αλλα μονο μέχρι εκεί όπως και τα tablet αλλα γενικά μην μασάτε με τα παραμυθια που σας λέει η m$ .Μερική μπορεί να πουν ότι εξαρτάται το σύστημα που έχεις λοιπόν με (6 Core Amd) και (NV 560 Ti) και 8 giga δεν είναι και χρεπι, οποτε σκεφτιτετο πολύ πριν πάτε εκεί, καλλίτερα free να τα δουλέψετε λίγο καιρό και μετά αποφασίζεται. Ξέρω ότι μερική μπορεί να με κατηγορήσουν γιατί δεν θα τους αρέσουν αυτά που έγραψα αλλα αυτά είναι προσωπική εμπειρία και άποψη μετά από τόση χρήση που τους έκανα. A ξέχασα να σας αναφέρω και για τις παρα πολλές ασυμβατότητες που έχουν σε παρα μα παρα πολλά προγράμματα

• Like 1
Δημοσ.

Τα win8 μετά από αρκετή χρήση που τους έκανα έχω να πω μονο ότι απλά είναι τραγικά, πολύ ποιο βαριά απ ότι τα win7 όσο το ότι πετάνε που λένε μερική θα το δουν αφού τα έχουν επάνω και βάζουν η θα βγάζουν προγράμματα για χρήση internet είναι καλά αλλα μονο μέχρι εκεί όπως και τα tablet αλλα γενικά μην μασάτε με τα παραμυθια που σας λέει η m$ .Μερική μπορεί να πουν ότι εξαρτάται το σύστημα που έχεις λοιπόν με (6 Core Amd) και (NV 560 Ti) και 8 giga δεν είναι και χρεπι, οποτε σκεφτιτετο πολύ πριν πάτε εκεί, καλλίτερα free να τα δουλέψετε λίγο καιρό και μετά αποφασίζεται. Ξέρω ότι μερική μπορεί να με κατηγορήσουν γιατί δεν θα τους αρέσουν αυτά που έγραψα αλλα αυτά είναι προσωπική εμπειρία και άποψη μετά από τόση χρήση που τους έκανα. A ξέχασα να σας αναφέρω και για τις παρα πολλές ασυμβατότητες που έχουν σε παρα μα παρα πολλά προγράμματα

Fail... Ειπαμε να σχολιαζουμε αλλα μην λεμε και ο,τι μας κατεβει.Αν εξαιρεσουμε το ui,ειναι το καλυτερο win λειτουργικο που εχει κυκλοφορησει μεχρι σημερα.

• Like 3
Δημοσ.

Καλή αυτή η πρακτική τύπου Apple, αλλά το λογισμικό της MS χρησιμοποιείται και στον επαγγελματικό χώρο. Αν κάνει ότι γουστάρει χωρίς να λαμβάνει υπ' όψιν την επαγγελματική χρήση τότε πάει για φούντο. Θα γράψει στα @@ της δηλάδή πολυεθνικές, τράπεζες, κυβερνήσεις έτσι απλά; Και που χρησιμεύει το Metro εκεί;

Μα τι; Δε θα έχουνε "metro" και Store στις τράπεζες; Α, όλα κι όλα, αν λες πως δεν αξίζει κάποια εταιρία να επενδύσει για να φέρει την παραγωγικότητα των win8 (support, learning curve προσωπικού κτλ) είναι χαζοπούλια. Το ίδιο και ένας ελεύθερος επαγγελματίας πχ ή το μπακάλικο της γειτονιάς που τρέχει excel για να κρατάει τα στοιχεία του και κάποια εμπορική εφαρμογή του 1998, και θέλει απλά να πάρει νέο λάπτοπ γιατί του χάλασε το παλιό αλλά θέλει να κρατήσει το παλιό του νόμιμα αγορασμένο και πληρωμένο OS;

Να συνεχίσουν να τρέχουνε 7 ή XP και να μείνουνε πίσω στην τεχνολογία; Ή απλά ΝΑ ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ τα 8 γιατί έτσι;

Όχι, δεν πρέπει, γιατί θίγονται τα fanboyz και κάποιοι κολλημένους που είναι τόσο πιο πολύ guru από εμάς τους "haters" που ξέρουν να κάνουν download-mount ένα iso σε vm...και να δοκιμάσουνε την rc.

Αχ, ελπίζω να καταφέρω κάποτε να φτάσω κι εγώ εκεί για να έχω δικαίωμα να λέω πως ΙΣΩΣ - ΙΣΩΣ, κάποιον να μην τον βολεύουν τα windows 8, και να θέλει να παραμείνει σε xp/7 χωρίς να πρέπει να χαρακτηρίζεται ειρωνικά "έξυπνο πουλί".

ΥΓ: Δεν χρησιμοποιώ καν windows δεν πρόκειται να αγοράσω τα 8 ή τα 7(εκτός και αν χρειαστώ νέο λαπτοπ και τα φάω στη μάπα υποχρεωτικά), το metro με νοιάζει λιγότερο από άλλα πράγματα (πχ UEFI) όμως μπορώ να καταλάβω γιατί ίσως να μην αρέσουν τα 8 σε όλους. Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν και επιμένουν να μιλούν για "haters/ανιδεους/χαζοεξυπνοπούλια" κτλ. Όλα καλά.

Δημοσ.

Παιδια για εμας που καναμε αγορά laptop με windows 7 πριν τις 2 Ιουνίου δεν χρειαζεται να κανουμε εγγραφη απτο site της microsoft για την αναβαθμιση ε;

Περιμενουμε να κυκλοφορησουν 26 Οκτωβριου και τα αγοραζουμε 40€ απτο site με την καρτα μας ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...