Still_Shady Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ποιες ειναι οι υποδεεστερες δυνατοτητες? Το windows store η οπως αλλιως το λενε? Ενας αδιαμφισβητητος λογος ειναι οτι εμφανησιακα ειναι χειροτερο. Το aero ειναι πολυ συμπαθητικο με τις διαφανειες του και δεν ειχαν λογο να το αφαιρεσουν. Και δεν μπορω να ακουω δικαιολογιες οτι το εκανε αργο, αφου χρησιμοποιει hardware acceleration και τελος παντων στη χειροτερη οποιος θελει το απενεργοποιει η βαζει classic theme. Το start menu φυσικα θα το κατεβασουμε. Θα ειναι unofficial με αγνωστες παρενεργειες στην ταχυτητα και σταθεροτητα του συστηματος αναλογα με το τι χακιες εχουν κανει. Πολυ καλυτερα θα ηταν απλως να το ειχαν αφησει σαν επιλογη, οπως και την απενεργοποιηση του metro. Παλι θα πρεπει να ειναι εξοικειομενος βεβαια με το metro αφου ειναι το μονο επισημο interface Εχω δοκιμασει την consumer preview των 8 και τη release preview των 2012 και ειδικα για το δευτερο βλαστημαω την ωρα και τη στιγμη που θα ειμαι αναγκασμενος να εγκαθιστω αυτο το εκτρωμα σε servers. Φυσικα θα κατεβασω και τις τελευταιες εκδοσεις. Δεν μπορω να κανω και αλλιως. Αλλα δεν παυω να ελπιζω οτι ο κοσμος θα τα υποδεχτει με την ιδια θερμη που επιφυλασσε για τα vista και οτι στην επομενη εκδοση θα το ξανασκεφτουν πριν πετσοκοψουν αγαπητα features με γελοιες δικαιολογιες και με το ετσι θελω 1. Καταλαβες τι εκανες; το πηγες κατευθειαν στον σχεδιασμο, γιατι πραγματικα τα 7 εχουν υποδειεστερες λειτουργιες. Δεν εχoυν ουτε καν Store. Οσο για τον σχεδιασμο φιλτατε, κατεβασε οτι θες για το σταρτ. Το μετρο ειναι χρονια μπροστα του. 1
Maldino Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Χρησιμοποιω εδω και πολλα χρονια πειρατικα win7. Εχω original license key για winXP. Δικαιουμαι αναβαθμιση με τα 40€, και αν ναι ποια ειναι η διαδικασια?
ektor7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ποιες ειναι οι υποδεεστερες δυνατοτητες? Το windows store η οπως αλλιως το λενε? Ενας αδιαμφισβητητος λογος ειναι οτι εμφανησιακα ειναι χειροτερο. Το aero ειναι πολυ συμπαθητικο με τις διαφανειες του και δεν ειχαν λογο να το αφαιρεσουν. Και δεν μπορω να ακουω δικαιολογιες οτι το εκανε αργο' date=' αφου χρησιμοποιει hardware acceleration και τελος παντων στη χειροτερη οποιος θελει το απενεργοποιει η βαζει classic theme. Το start menu φυσικα θα το κατεβασουμε. Θα ειναι unofficial με αγνωστες παρενεργειες στην ταχυτητα και σταθεροτητα του συστηματος αναλογα με το τι χακιες εχουν κανει. Πολυ καλυτερα θα ηταν απλως να το ειχαν αφησει σαν επιλογη, οπως και την απενεργοποιηση του metro. Παλι θα πρεπει να ειναι εξοικειομενος βεβαια με το metro αφου ειναι το μονο επισημο interface Εχω δοκιμασει την consumer preview των 8 και τη release preview των 2012 και ειδικα για το δευτερο βλαστημαω την ωρα και τη στιγμη που θα ειμαι αναγκασμενος να εγκαθιστω αυτο το εκτρωμα σε servers. Φυσικα θα κατεβασω και τις τελευταιες εκδοσεις. Δεν μπορω να κανω και αλλιως. Αλλα δεν παυω να ελπιζω οτι ο κοσμος θα τα υποδεχτει με την ιδια θερμη που επιφυλασσε για τα vista και οτι στην επομενη εκδοση θα το ξανασκεφτουν πριν πετσοκοψουν αγαπητα features με γελοιες δικαιολογιες και με το ετσι θελω[/quote'] 1.Το aero ειναι απλα ενα θεμα(που μπορεις να το προσθεσεις) και δεν επιρεαζει τη παραγωγικοτητα! 2.Το start menu το εχω 4 μήνες και λειτουργει μια χαρα,χωρις να μου προκαλει κανενα προβλημα! 3.Το metro ειναι το κυριο χαρτί της ms,δε θα φύγει με το να κοπανιεστε μερα νυχτα! 4.Ουτε στα καλύτερα σου ονειρα δε θα εχει την αποδοχη του vista.Τα 8 ειναι πολυ καλυτερα του προηγουμενου λογισμικου(7),σε ολα τα επιπεδα για,να εχουμε τετοιου είδους φαινομενα! 5.Για server,βαλε 7 ή linux.Τωρα μιλαμε για κανονικα pc&laptops! Σε τι υπερεχουν τα 8: 1.Ταχυτητα. 2.Πιο ελαφρυ 3.Περισσοτερα και πιο λειτουργικα tools(task manager,explorer ribbon κ.α.) 4.Αμεση ενημερωσεμη των social λογαριασμο σου,χωρις να εχεις καμια εφαρμογη κ browser ανοιχτο(κερδιζεις μπολικο χρονο και δε κοιτας καθε τρις και λιγο τα emails,fb,twiter κ.α)! 5.Καλυτερη αξιοποιηση και διαχειριση,του hardware που εχει το συστημα σου! 6. Στα trackpad των λαπτοπς,θε εχουν πολυ βολικα,χρησιμα και παραγωγικα gesture! Υπαρχουν και αλλα,προφανως,αλλα νωμιζω αυτα ειναι αρκετα,για να κανω τη ζωη μου πολυ πιο ευκολη σε σχεση με σενα που θα μείνεις στα 7! Sent from my HTC HD2 using Insomnia 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εγω που εχω αγορασει πριν τις 2 Ιουνίου με win7 ποσο θα πρεπει να πληρωσω για να κατεβασω το win8?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εγω που εχω αγορασει πριν τις 2 Ιουνίου με win7 ποσο θα πρεπει να πληρωσω για να κατεβασω το win8? 40 euro
gnsX Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ποιες ειναι οι υποδεεστερες δυνατοτητες? Το windows store η οπως αλλιως το λενε? Ενας αδιαμφισβητητος λογος ειναι οτι εμφανησιακα ειναι χειροτερο. Το aero ειναι πολυ συμπαθητικο με τις διαφανειες του και δεν ειχαν λογο να το αφαιρεσουν. Και δεν μπορω να ακουω δικαιολογιες οτι το εκανε αργο, αφου χρησιμοποιει hardware acceleration και τελος παντων στη χειροτερη οποιος θελει το απενεργοποιει η βαζει classic theme. Το start menu φυσικα θα το κατεβασουμε. Θα ειναι unofficial με αγνωστες παρενεργειες στην ταχυτητα και σταθεροτητα του συστηματος αναλογα με το τι χακιες εχουν κανει. Πολυ καλυτερα θα ηταν απλως να το ειχαν αφησει σαν επιλογη, οπως και την απενεργοποιηση του metro. Παλι θα πρεπει να ειναι εξοικειομενος βεβαια με το metro αφου ειναι το μονο επισημο interface Εχω δοκιμασει την consumer preview των 8 και τη release preview των 2012 και ειδικα για το δευτερο βλαστημαω την ωρα και τη στιγμη που θα ειμαι αναγκασμενος να εγκαθιστω αυτο το εκτρωμα σε servers. Φυσικα θα κατεβασω και τις τελευταιες εκδοσεις. Δεν μπορω να κανω και αλλιως. Αλλα δεν παυω να ελπιζω οτι ο κοσμος θα τα υποδεχτει με την ιδια θερμη που επιφυλασσε για τα vista και οτι στην επομενη εκδοση θα το ξανασκεφτουν πριν πετσοκοψουν αγαπητα features με γελοιες δικαιολογιες και με το ετσι θελω wow ρε man,ποιος θα βάλει Windows 8 Server ακόμα δεν βγήκε; Δηλαδή θέλετε να πείτε κάτι και το χέζετε,ακόμα με NT είναι τόσοι και τόσοι και θα βάλουν τώρα 8. Εκτός των άλλων έχει ολόκληρη φασαρία για το Metro,ενώ το κλασσικό είναι ένα κλικ μακριά,όχι δύο,ένα Να μου πεις έγινε ολόκληρο θέμα για το κόψιμο των gadgets ενώ ουσιαστικά ότι είχαν σε gadget είναι στο Metro
Spyros_Spy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Γιατί τα 8,δεν εχουν το γνώριμο περιβαλλον,για να δουλεψει?Πρεπει ντε κ καλα να βαλει τα 7!? Το start menu των 7,ειναι δωρεαν να το κατεβασεις κ να το εγκαταστησεις(2 λεπτα ολη η διαδικασια),εκτος αν θες να φας 1ωρα για να περασεις τα 7 και να έχεις και υποδιεστερο λογισμικο και λιγοτερες δυνατοτητες?! Sent from my HTC HD2 using Insomnia Εγώ ρε παιδιά όταν μπήκα στην παρουσίαση των Windows 8 σε Laptop το παλικάρι από την Microsoft είχε το κλασσικό W7 περιβάλλον και όταν πάταγε το Start έμπαινε στο metro style menu.
Palp Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί τόσο πανικός για το start menu. Το χρησιμοποιεί πραγματικά κανένας τόσο συχνά στα w7/vista/xp που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό; Απλά μία λίστα με shortcuts είναι και τίποτα παραπάνω... Και αν ακόμα κάποιος θέλει shortcuts των προγραμμάτων, εκτός από αυτά που έχει στο taskbar, στα w7 πας το ποντίκι κάτω αριστερά για να πατήσεις το start, και στα w8 πας κάτω αριστερά για να επιστρέψεις στο metro σελίδα που έχει πάλι όλα τα shortcuts. Μερικοί έχουν κολήσει σε παλιές συνήθειες που δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερα από το να είναι απλά συνήθειες. Το metro κάνει ακριβώς το ίδο πράγμα με πολλές περισσότερες πληροφορίες με τα live tiles. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Η MS δεν έχει καταλάβει (ή μάλλον ξέχασε) ότι ένας από τους βασικούς λόγους που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν win είναι ότι τα ξέρουν και δεν θέλουν να ζορίζονται στο ελάχιστο. Αν είναι να κάτσω να εκνευριστώ με το metro και όλες τις άλλες αλλαγές, γιατί να μην φάω καλύτερα την ώρα μου να μάθω linux? Aν είναι να βγω από τις συνήθειές μου, ας το κάνω για κάτι πραγματικά διαφορετικό. 3
Bspus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 wow ρε man,ποιος θα βάλει Windows 8 Server ακόμα δεν βγήκε; Δηλαδή θέλετε να πείτε κάτι και το χέζετε,ακόμα με NT είναι τόσοι και τόσοι και θα βάλουν τώρα 8. Ξερεις πολλους με ΝΤ? Αυτα ειναι end of life 6-7 χρονια τωρα. Και τα 2000 τουλαχιστον 2. Οποιος εχεις τετοια λειτουργικα σε παραγωγη χωρις να υπαρχει καποια ιδιαιτερη και εξαιρετικη κατασταση ειναι αδικαιολογητος. Τα 2012 (windows server 8) θα κυκλοφορησουν και αυτα αν οχι μαζι με τα 8, λιγο μετα. Οποτε γιατι σου κανει εντυπωση να αναφερομαι σε αυτα σε thread για τα 8? Ουτε τα 8 εχουν κυκλοφορησει. Και να δεχτω το γεγονος οτι σε home OS ολα αυτα τα εξτρα που εμενα δεν με ενδιαφερουν εχουν καποια αξια. Σε server και pro λειτουργικα γιατι να τα υποστω? Ποιος τα θελει εκει? 2
Palp Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Οπότε δεν θέλεις να ανταλλάξεις μία λίστα με shortcuts με ένα "ζωντανό" μωσαικό που θα σου προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές σου, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, emails, ιστοσελίδες, καιρό κ.α. Πραγματικά θεωρείς ότι η λίστα με τα shortcuts είναι πιο λειτουργική και σου προσφέρει περισσότερα αυτή τη στιγμή που δεν αξίζει να δώσεις ούτε 10 δευτερόλεπτα για να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Αν ήταν να μην αλλάζαμε συνήθειες ποτέ για να μην μπερδευόμαστε ας μέναμε στο nokia 3210 και ας αφήναμε τα android και τα smartphones για τα παιδιά μας... 2
katsikoula Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 μόλις έκανα την αίτηση και εγώ. για να δούμε.....
21century Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Οι υπόλοιποι πρέπει να περιμένουμε την αναβάθμιση, αλήθεια sp2 για τα 7αρια ποτε θα δούμε;
oldnew Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Τα 8αρια μια χαρά ειναι, και θα πανε 2 χαρές. Απλα όπως αποδυκνιεται απο τόσους που αντιδράνε στην αλλαγή του start menu, θα ήταν πολυ καλο να είχε βαλει η microsoft ένα 2ο ui εναλλακτικό ώστε καθένας να έβλεπε ότι θέλει. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο και θα γλυτώναμε ολοι πολυ γκρίνια. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App 1
warriorgr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 αυτοι που πηραν καινουριο λαπτοπ με windows 7 μετα θα κανουν format για να βαλουν τα 8 ή θα ειναι κατι σαν update;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα