Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[Τι έγινε το Section με τα προβλήματα μας με το Site; Κοίταξα τρις (3) φορές από πάνω μέχρι κάτω..]

Ήθελα να ρωτήσω το staff ή κάποιον που το θυμάται. Πως γίνεται να βγάλω το bbcode και να έχω ξανά τον κώδικα ενώ γράφω τα μηνύματά μου στο Φόρουμ;

Δημοσ.

Νταξ, σοβαρά ρε.. τι καμουφλάζ ήταν αυτό εκεί κάτω..;;

Τι να πω ρε φίλε.. Transfer please!

ΥΓ.: Ty Πάνο...

Δημοσ.

Κάτσε ρε Πάρσι, still. Το κλείνεις και μετά δεν έχεις τις εντολές abbreviated απ'τα κουμπιά;

Όλα Manual; Έχουμε και δουλειές.. :P

Δημοσ.

Εννοείς, να είσαι στο απλό mode του editor, να επιλέγεις μία λέξη και με κλικ στο κουμπάκι π.χ. Bold να σου προσθέτει αυτόματα τα

>
[b][/b]

πριν και μετά τη λέξη; Ή να κάνει το ίδιο, απλά με συνδυασμούς πλήκτρων (π.χ. CTRL+B για Bold);

Όχι, δυστυχώς το «απλό» mode του text editor του forum δεν υποστηρίζει πλέον τέτοια κόλπα. Όπως θα πρόσεξες, δε μπορείς καν να κάνεις κλικ στα κουμπιά, γίνονται grayed-out και απενεργοποιούνται.

Συμπάσχω πάντως :(, κι εμένα με χάλασε σε αυτό το θέμα ο νέος CKEditor σε σχέση με τον RTE editor που είχαμε πιο πριν...

Δημοσ.

Ο άλτης (Insomnia.gr) έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του λοιπόν. Είπα και εγώ, δεν θα υπήρχε κάτι που να με χαλάσει στο τελευταίο Update, όλα άψογα ήταν.

Ty Pars.

Δημοσ.

Από λίγο που το έψαξα πάντως, ο CKEditor στο WYSIWYG mode υποτίθεται πως είναι πιο σταθερός και με λιγότερα bugs από τον RTE, γι' αυτό οι developers του IP.Board προτίμησαν να κάνουν την αλλαγή.

Αν αυτό αληθεύει και τα περισσότερα μέλη του forum χρησιμοποιούν το WYSIWYG mode (με εσένα, εμένα και μία μειοψηφία να προτιμά το απλό mode), νομίζω πως είναι καλό deal. "The needs of the many..." κλπκλπ

320x240.jpg

Δημοσ.

Σωστός, και το καταλαβαίνω. Όντως είναι πολύ πιο φιλικό προς τον νέο χρήστη το WYSIWYG (Copy/paste φυσικά..), αλλά η δυνατότητα επιλογής θα ήταν αρχοντιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...