Προς το περιεχόμενο

Περί Local Area Connection Status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

συναντώ ένα πρόβλημα με το router μου. Το smartphone που πήρα δυστυχώς δεν μπορεί να συνδεθεί μαζί του. Κολλάει συνεχώς στο βήμα "Λήψη διεύθυνσης IP από το ρούτερ...". Ψάχνοντας στο ίντερνετ για την λύση του κατέληξα στην ακόλουθη διεύθυνση http://www.speedtouch.net.nz/500ChangeIPaddress_v4.3.htm

Έχω κολλήσει στο βήμα 15, καθότι δεν μπορώ να βρω το κουμπί Repair στα Windows 7 που διαθέτω. Θα ήθελα ωστόσο και την άποψή σας στο κατά πόσο το λινκ αυτό θα μπορούσε να μου λύσει το πρόβλημα ή τσάμπα παιδεύομαι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

ασε τα Links και τα repair τα οποια καμια σχεση.

αλλαξε α.καναλι στο ασυρματο του ρουτερ.

β.αλλαξε κλειδωμα στο ρουτερ.αν εχεις wpa2 βαλτο wpa αν εχεις wpa βαλτο wpa2 η βαλτο wpa/wpa2 και ξαναδοκιμασε.πιθανη ασυμβατοτητα.επισης αν εχεις ορεξη κανε firmware update στο ρουτερ η στο κινητο πιο καινουριo firmware η αναβαθμιση αν υπαρχει

το Link ειναι καμια σχεση με αυτο που θες.ελπιζω να μην εκανες τιποτα απο ολα αυτα και τα κανεις χειροτερα.αν πειραξες κατι καλο θα ηταν να κανεις κανα hard reset στο ρουτερ και να το ξανασεταρεις απο την αρχη για να μην εχεις θεματα αμα εχει πειραχτει κατι.το Link ειναι πως να αλλαξεις Ip στο thomson καμια σχεση με αυτο που θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...