Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Ψάχνω για gaming mouse.Μπορώ να διαθέσω έως 60 ευρώ.Μου αρέσει πολύ το logitech g300 που ειναι και στα μισά του budget.Ποια ειναι η γνωμη σας για το ποντικι αυτο;;Καθε προταση ειναι ευπροσδεκτη..

Δημοσ.

Για να παίζει παιχνίδια το θέλει!!

Αυτό που θα του πρότεινα θα ήταν το Intelli εάν υπήρχε ακόμα στην αγορά ή ένα πλησιέστερο http://www.zowiegear.com/products?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=43&category_id=1

που δεν νομίζω να συγκρίνεται με αυτό που πρότεινες εσύ!

Δημοσ.

Για να παίζει παιχνίδια το θέλει!!

Αυτό που θα του πρότεινα θα ήταν το Intelli εάν υπήρχε ακόμα στην αγορά ή ένα πλησιέστερο http://www.zowiegear...3&category_id=1

που δεν νομίζω να συγκρίνεται με αυτό που πρότεινες εσύ!

Ασε αν μου λες οτι αυτη η ... δεν σιγκρινεται με το cyborg R.A.T 5 που του προτεινα, τοτε παρατα το αθλημα με τα gaming ποντικια!

Αυτο που του προτεινα ειναι απλα κορυφη και παταει κατω και το deathadder και το αλλο που προτεινες

Δημοσ.

Ασε αν μου λες οτι αυτη η ... δεν σιγκρινεται με το cyborg R.A.T 5 που του προτεινα, τοτε παρατα το αθλημα με τα gaming ποντικια!

Αυτο που του προτεινα ειναι απλα κορυφη και παταει κατω και το deathadder και το αλλο που προτεινες

Μάλιστα!

Άμα γουστάρεις διαστημόπλοιο για mouse οκ πάω πάσο!

Άμα θες ένα moyse να σε βολεύει κοιτάς αυτά που πρότεινα!

Δημοσ.

Μάλιστα!

Άμα γουστάρεις διαστημόπλοιο για mouse οκ πάω πάσο!

Άμα θες ένα moyse να σε βολεύει κοιτάς αυτά που πρότεινα!

Το r.a.t εχει τα παντα ρυθμιζομενα και ειναι καλυτερο κατ εμε! Τα εχω χρησιμοποιησει και τα 2 και το r.a.t με αφησε πιο ικανοποιημενο

Δημοσ.

Το deathadder προτείνω και εγώ, δεν υπάρχει καλύτερο gaming ποντίκι σε αυτά τα λεφτά ειδικά αν πρόκειται για FPS. Σου προτείνω την Black Edition.

Δημοσ.

G500 ενα μεγάλο ΟΧΙ ,πολύ κακή ροδέλα!!

Death και Intelli top gaming ποντίκια!!

Η χρήση τους ξαναλέμε απλά να παίζεις!

Τρομερή αίσθηση και κάθονται άψογα στο χέρι!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αγορασα το Vengeance M90 το πηρα γιατι το βρηκα στα 50 ευρα σε υπερβολικα καλη κατασταση και λογο των πολλων κουμπιων που εχει. Αν δεν εχεις τετοια θεματα πας για Deathadder.

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά ενοείται ότι αν θέλει κάποιος ένα ποντίκι με πολλά πλήκτρα, φρου φρου και αρώματα λόγο χρήσης macros η οτιδήποτε άλλο δεν θα πάει να μου αγοράσει το Deathadder.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...