vagelis81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ποιο assasin s creed μου προτεινετε να παιξω.Εχω ασχοληθει λιγο με το 2 στο παρελθον και θα ηθελα να ξαναπαιξω καποιο.Ποιο θεωρειτε το καλυτερο;
Xristaras12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 ξεκινα απο το 2 κ παρτα με την σειρα μετα. ολα ειναι αξιοσημειωτα,με το δικο τους κομματι στην ιστορια. το 2 μεχρι στιγμης ειναι το καλυτερο παρ ολα αυτα το brotherhood κ revelations δεν πανε πισω σε καμια περιπτωση.Το καθενα εχει τα δικα του συν στον χαρακτηρα κ τον αναβαθμιζουν. αν θες να μαθεις ολη την ιστορια ξεκινας με το πρωτο.
Greygore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Θα πρότεινα και γω το 2ο πρώτα, κυρίως για να αποφύγεις το πρώτο -- δεν είναι κακό παιχνίδι αλλά κάπου στο 1/3 του αρχίζει και γίνεται μονότονο (μια και έχει την ίδια δομή σε όλα τα assassinations, παίζεις τα ίδια και τα ίδια investigations για καμία ώρα ενώ το assassination mission το τελειώνεις σε κανά 10λεπτο). Το Assassin's Creed 2 έχει ευτυχώς μια ανακεφαλαίωση στην αρχή οπότε δεν "χάνεις" κάτι περισσότερο απο 1-2 αναφορές στους διαλόγους.
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Θα πρότεινα και γω το 2ο πρώτα, κυρίως για να αποφύγεις το πρώτο -- δεν είναι κακό παιχνίδι αλλά κάπου στο 1/3 του αρχίζει και γίνεται μονότονο (μια και έχει την ίδια δομή σε όλα τα assassinations, παίζεις τα ίδια και τα ίδια investigations για καμία ώρα ενώ το assassination mission το τελειώνεις σε κανά 10λεπτο). Το Assassin's Creed 2 έχει ευτυχώς μια ανακεφαλαίωση στην αρχή οπότε δεν "χάνεις" κάτι περισσότερο απο 1-2 αναφορές στους διαλόγους. Καλά που το είπατε παιδιά. Και εγώ στην ίδια απορία ήμουν. Με το 2ο λοιπόν
Xristaras12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 στο revelations τουλαχιστον ξεχασα να αναφερω υπαρχει κ ενα ωραιο multiplayer αν σε ενδιαφερει με αρκετα ικανους παικτες χωρις cheats κλπ. προσωπικα μου εχει χαρισει αρκετες ωρες παιχνιδιου,μετα απο λιγο το βαριεσαι αλλα επανερχεσαι παλι..
Xristaras12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 απο τοτε που πηρα το revelations δεν μπηκα παλι στο brotherhood αν κ 2 φορες που προσπαθησα δεν βρηκε κοσμο. εχω καιρο να δω βεβαια :Ρ
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Κατάλαβα. Ρε Χρήστο εσύ είσαι? Δεν σε κατάλαβα που άλλαξες το avatar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα