nikosops Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 καλησπερα παιδια. σημερα αποφασισα να τακτοποιησω τα αρχεια (τα περισσοτερα ηταν συντομευσεις απο προγραμματα) την επ. εργασιας. εκανα φακελους και τα εβαλα μεσα. Παρατηρω ομως οτι τα περισσοτερα αρχεια δεν εμφανιζουν το εικονιδια τους. δειτε την φωτο! Ακομα οταν ανοιγω ενα προγραμμα με εμφανιζει το ιδιο παλι αυτο το εικονιδιο! Πως μπορω να το κανω να το δειχνει κανονικα. Δοκιμασα να παω τα αρχεια παλι στην επ. εργασιας και ολα τα προβληματα ειχαν λυθει. Τα ξαναβαλα στον φακελο και εχω παλι το ιδιο προβλημα.
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αν κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες που δείχνει η συντόμευση; Είναι το σωστό path; Πάτα αλλαγή εικονιδίου και επέλεξε το εκτελέσιμο, σου δείχνει μετά το εικονίδιο;
deesnider Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αν δημιουργήσεις συντόμευση του ...οτιδήποτε, σε συγκεκριμένο σημείο (π.χ. επιφάνεια εργασίας) και στη συνέχεια μετακινήσεις τη συντόμευση κάπου αλλού (ακόμα και σε φάκελο που δημιουργείς πάλι στην επιφάνεια εργασίας), είναι απολύτως λογικό να μη λειτουργεί, αφού αλλάζει η «διαδρομή». Γι' αυτό και - όπως και ο ίδιος παρατήρησες - όταν βάζεις ξανά τις συντομεύσεις στην αρχική τους θέση («χύμα» στην επιφάνεια εργασίας και όχι μέσα σε φάκελο), είναι πάλι λειτουργικές.
nikosops Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αν κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες που δείχνει η συντόμευση; Είναι το σωστό path; Πάτα αλλαγή εικονιδίου και επέλεξε το εκτελέσιμο, σου δείχνει μετά το εικονίδιο; Ναι ειναι το σωστο path και οι συντομευσεις δουλευουν μια χαρα! Απλα δεν εμφανιζονται τα εικονιδια. Πατησα αλλαγη εικονιδιου και επελεξα το ιδιο αλλα παλι δεν αλλαξε κατι Αν δημιουργήσεις συντόμευση του ...οτιδήποτε, σε συγκεκριμένο σημείο (π.χ. επιφάνεια εργασίας) και στη συνέχεια μετακινήσεις τη συντόμευση κάπου αλλού (ακόμα και σε φάκελο που δημιουργείς πάλι στην επιφάνεια εργασίας), είναι απολύτως λογικό να μη λειτουργεί, αφού αλλάζει η «διαδρομή». Γι' αυτό και - όπως και ο ίδιος παρατήρησες - όταν βάζεις ξανά τις συντομεύσεις στην αρχική τους θέση («χύμα» στην επιφάνεια εργασίας και όχι μέσα σε φάκελο), είναι πάλι λειτουργικές. τοτε θα δοκιμασω να κανω συντομευση απο το αρχειο κατευθειαν στο φακελο που θελω
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αν δημιουργήσεις συντόμευση του ...οτιδήποτε, σε συγκεκριμένο σημείο (π.χ. επιφάνεια εργασίας) και στη συνέχεια μετακινήσεις τη συντόμευση κάπου αλλού (ακόμα και σε φάκελο που δημιουργείς πάλι στην επιφάνεια εργασίας), είναι απολύτως λογικό να μη λειτουργεί, αφού αλλάζει η «διαδρομή». Γι' αυτό και - όπως και ο ίδιος παρατήρησες - όταν βάζεις ξανά τις συντομεύσεις στην αρχική τους θέση («χύμα» στην επιφάνεια εργασίας και όχι μέσα σε φάκελο), είναι πάλι λειτουργικές. Δεν ισχύει αυτό. Μπορείς να μετακινείς τις συντομεύσεις όπως και όπου θέλεις. Αυτό κάνω εγώ, κάνω φακέλους και οργανώνω τα εικονίδια σε κατηγορίες και δουλεύουν κανονικά. Εξάλλου ο Nikos λέει ότι η συντόμευση δουλεύει, μόνο το εικονίδιο δεν εμφανίζεται.
sargio01 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε να επανεπιλέξεις το εικόνιδιο της συντόμευσης μέσω των ιδιοτήτων της (δεξί κλίκ πάνω στη συντόμευση --> ιδιότητες --> συντόμευση --> αλλαγή εικονιδίου).
deesnider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δεν ισχύει αυτό. Μπορείς να μετακινείς τις συντομεύσεις όπως και όπου θέλεις. Αυτό κάνω εγώ, κάνω φακέλους και οργανώνω τα εικονίδια σε κατηγορίες και δουλεύουν κανονικά. Εξάλλου ο Nikos λέει ότι η συντόμευση δουλεύει, μόνο το εικονίδιο δεν εμφανίζεται. Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, αλλά αν εγώ μετακινήσω κάποια συντόμευση από την αρχική της θέση ...μου ψοφάει! Δεν το κάνω συχνά βέβαια, αλλά όποτε το επιχείρησα τελευταία, είχα το αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που λέει ο φίλος: Το εικονίδιο εμφανίζεται κανονικά, αλλά το διπλό κλικ στη συντόμευση δεν την ανοίγει! Ίσως να έχουν φάει καμιά σφαλιάρα τα windows στο δικό μου μηχάνημα και να θεώρησα ότι αυτό ισχύει γενικά... Sorry anyway για την εσφαλμένη πληροφορία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα