Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 @Dino. Βλέπω να αρχίζουμε μεγάλο διάλογο οι 2 μας... Τι λες ρε Καραμήτρο* που θα με πεις κι Ασπροβασίλη!!! Εγώ προσπαθώ ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός να του πω κατά την γνώμη και την εμπειρία μου τι είναι καλύτερο για αυτόνα... Ούτε με τους πράσινους είμαι είτε με τους μπλε. AMD είχα πριν, Intel έχω τώρα. Και πιο πρίν πάλι Intel και ακόμα παλιότερα AMD κ.ο.κ Τώρα τελευταία σε έχει πιάσει ένας απίστευτος φανμποϊσμός με την ΑΜD. Γνώμη μου αυτή, δεν θέλω να σε προσβάλω. Έχω εκδηλώσει άλλωστε ουκ ολίγες φορές την εκτίμησή μου. Και πάμε τώρα: - Κατανάλωση. Μάλλλλλον μπερδεύεις τους Bulldozer με τους FM1. Έχουν μικρούλα κατανάλωση οι καημένοι...Στα όρια του i3 είναι: http://www.anandtech...83850-review/9. Στο ξαναείπα στα PMs. Ο fm1 είναι στα ίδια με τον G. Λίγο πάνω-λίγο κάτω δεν έχει διαφορά. Κι ο ένας είναι τετραπύρηνος με ΠΟΛΥ καλύτερη VGA πάνω του... Στα ίδια με τον G δεν είναι επουδενί αν δουλεύει και η κάρτα του Llano, διπλάσια κατανάλωση έχει. Δεν μπορεί το πλεονέκτημα της vga να το επικαλούμαστε μόνο για τα θετικά του. - Γιατί περισσότερο θόρυβο? ΑΝ βάλεις μια ΑΜ ψύκτρα σαν αυτή που έβαλες κι εσύ, τότε πάλι το ίδιο δεν θα είναι? Χωράει άνετα στο budget. Δεν σε βλέπω να την βάζεις όμως. Για pc σαλονιού μιλάμε. - Χειρότερο κουτί? Έχεις "υποκειμενική" άποψη? Η Silverstone είναι μια αναγνωρισμένη εταιρία στον χώρο αλλά και η Techsolo είναι μια καθαρά Γερμανική εταιρία (καμία σχέση με Κίνα πλευρά) που βγάζει εξειδικευμένα προϊόντα. Σου είπα τα έχω δουλέψει και τα ξέρω. Έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Δεν είναι χειρότερο το κουτί από το silverstone? - Για το HD graphics πάω πάσο. Λάθος. Νόμιζα πως η G σειρά δεν έχει Integraded GPUs. Οκ, μόνο ο Πάπας STM είναι αλάθητος. Εν κατακλείδι, ΘΕΩΡΩ ότι όταν με τα ίδια χρήματα μπορώ να πάρω κάτι πολύ καλύτερο, να μην το προτιμήσω? Υποκειμενικά μιλώντας πάντα Γιατί το καλύτερο δεν είναι απόλυτο. Θα κριθεί με βάση την χρήση. Οι ταινίες παίζουν άριστα και με τα hd graphics. Άρα τι μένει? Οι καθημερινές δουλειές γραφείου. Εκεί ο τετραπύρηνος Llano θα μένει αναξιοποίητος και ο pentium με τον intel core θα δείχνει τα δόντια του. Σε όλες τις εφαρμογές που θα αξιοποιούν μέχρι 2 πυρήνες (στο 90% δλδ) ο pentium θα είναι αισθητά καλύτερος λόγω της χαώδους διαφοράς core to core. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε ότι είναι φτηνότερος και καιει και λιγότερο νομίζω ότι δεν τίθεται δίλημμα. Για την αναβάθμιση δεν σχολίασες κάτι. Σε τι θα πάει με το fm1 αν -λέμε τώρα- θέλει να αλλάξει? Γιατί με το b-75 mobo θα μπορεί να βάλει μέχρι και i7 ivy... Υ.Γ. Κι αν θελήσει να παίξει κανα PRO ας πούμε... Τι θα κάνει με την HD2000 και τον G620? Θα πάρει μια 7750 και θα παίξει. Η οποία θα έχει και καλύτερη αποδοση με τον g620. *Προς αποφυγή παρεξηγήσεως από τρίτους, με Θάνο και Dino πειραζόμαστε. Μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς Eννοείται ρε!
Thanos1972 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 *Προς αποφυγή παρεξηγήσεως από τρίτους, με Θάνο και Dino πειραζόμαστε. Μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς Λολ ουτε το ειδα αυτο.χαχαχαχαχα.εγω παλι με τον dino δεν πειραζομαι,του τα χωνω χυμα.ετσι δεν ειναι Βαγγελη?
silversurfer.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Κουτί με eSATA εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάπου (δεν λέω ότι δεν υπάρχει), ούτε καν desktop ποσώς HTPC. Αν επιμένεις για κουτί με USB 3.0 θα πρέπει να πάμε σε πιο ακριβές λύσεις, αλλά όπως σου εξήγησα το θεωρώ περιττό. EDIT Αυτό έχει και USB3.0 και eSATA. Απλά κοίτα πόσο κάνει: Lian Li PC-50 SPECS Αυτό το κουτί έχει usb3 και σε καλή τιμή http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=25159&catid=10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα