Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας...είχα κλειδώσει το λάπτοπ και μετά όταν πήγα πάλι ήταν κλειστό και δεν ανοιγε...κάηκε το τροφοδοτικό;; γιατί το λαμπακι που δείχνει αν είναι στην πρίζα είναι σβηστό

Δημοσ.

Μπαταρια δεν εχει? Το λαμπακι ειναι του τροφοδοτικου? Αν ναι δοκιμασε σε αλλη πριζα. Αν παλι δεν αναβει ναι καηκε.

Δημοσ.

Μπαταρια δεν εχει? Το λαμπακι ειναι του τροφοδοτικου? Αν ναι δοκιμασε σε αλλη πριζα. Αν παλι δεν αναβει ναι καηκε.

το λαπμακι ειναι στο περιβλημα και εχει μια ενδειξη μιας πριζας για αυτο πιστευω οτι ειναι το τροφοδοτικο .η μπαταρια ειναι αφορτηστη και δεν μπορω να ξερω αλλα υποθετω οτι αυτο ειναι το δοκιμασα και σε αλλη πριζα και τιποτα...

Δημοσ.

Για ποιο μοντέλο πρόκειται;

Μπορείς να βρεις να δοκιμάσεις διαφορετικό συμβατό φορτιστή;

Δημοσ.

το λαπμακι ειναι στο περιβλημα και εχει μια ενδειξη μιας πριζας για αυτο πιστευω οτι ειναι το τροφοδοτικο .η μπαταρια ειναι αφορτηστη και δεν μπορω να ξερω αλλα υποθετω οτι αυτο ειναι το δοκιμασα και σε αλλη πριζα και τιποτα...

Παλι δεν καταλαβαινω. Το λαμπακι που δεν αναβει ειναι πανω στο τροφοδοτικο ή πανω στον φορητο ?

Δημοσ.

Το λαμπάκι είναι πάνω στο φορητό και τώρα κοίταξα το εγχειρήδιο το υπολογιστη και λεει οτι αυτο το λαμπακι ειναι "φωτεινη ενδειξη τροφοδοτικου AC"

Δημοσ.

Ωραια αρα δεν μπορεις να ξερεις αν φταιει το τροφοδοτικο ή αν εχει καει η μητρικη. Δυστυχως το πιο πιθανο ειναι το 2ο. Αν εχεις ενα πολυμετρο κοιτα αν βγαζει ταση εξοδου το τροφοδοτικο. Αν οχι φταιει αυτο αν ναι σκουρα τα πραγματα.

Δημοσ.

Ωραια αρα δεν μπορεις να ξερεις αν φταιει το τροφοδοτικο ή αν εχει καει η μητρικη. Δυστυχως το πιο πιθανο ειναι το 2ο. Αν εχεις ενα πολυμετρο κοιτα αν βγαζει ταση εξοδου το τροφοδοτικο. Αν οχι φταιει αυτο αν ναι σκουρα τα πραγματα.

που βρισκω πολυμετρα?

Δημοσ.

όπως αναφέρω εδώ http://www.insomnia.gr/topic/456520-boot-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1/

και εμένα δεν ανάβει απο το power button και το φωτάκι του ειναι μονίμως σβηστό. ΟΜΩΣ το λαπτοπ δουλεύει με τη διαδικασία που περιγράφω. Εχω καταλήξει στο συμπερασμα πως εχει πάθει βλάβη ο διακόπτης. Απλα το δικό μου το asus έχει και ενα δευτερο διακοπτη με το οποίο ανάβει ο υπολογιστής αλλά μπαίνει σε ένα λινουξοειδες λειτουργικό. Ομως βρήκα το κόλπο , μόλις πάει να μπουτάρει στο λινουξ πατάω del μπαινω στο bios του λεω να μπουτάρει κανονικά και πραγματικά δουλεύει.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να φταιει απλά ο διακόπτης οπότε φαντάζομαι η ζημιά και το κόστος επισκευής της είναι μικρό (σε σχεση με καψιμο μητρικής κτλ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...