dou74 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Η φίλη σου , λέμε τώρα φιλη, μιλάμε σαινι σκέτο και wv και organo πω πω δισεκατομυρια ....... Μ@λ@κι@Σ Άλλη φίλη με κάλεσε στην παρουσίαση της Organo Gold φίλε militarist..αλλά δεν έχεις και πολύ άδικο..και οι 2 φίλες σαίνια...
militarist Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Άλλη φίλη με κάλεσε στην παρουσίαση της Organo Gold φίλε militarist..αλλά δεν έχεις και πολύ άδικο..και οι 2 φίλες σαίνια...Τον Σεπτέμβριο που θα είμαι Ελλάντα θα περάσω από τα μέρη τους...... Θα έχει πολύ πλακα 1
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 militarist έχεις μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις! Πλέον μιλάμε για τρισεκατομμύρια. Τι να μας... τα κακόμοιρα τα δισ; 1
militarist Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 militarist έχεις μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις! Πλέον μιλάμε για τρισεκατομμύρια. Τι να μας... τα κακόμοιρα τα δισ; Είδες αυτοί οι άγιοι άνθρωποι παλεύουν να μας σώσουν και εμείς δεν δεχόμαστε ούτε συνδρομή να πληρώσουμε Αχάριστοι !!!!
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ούτε τώρα που χρωστάμε της Μιχαλούς δεν εννοούμε να γίνουμε άνθρωποι! Να μας σώσουνε πάνε και μεις τους κοροϊδεύουμε. Ντροπή και αίσχος!
djcat Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μήπως να ενημερώσουμε τον Αντωνάκη να λυθεί και το πρόβλημα της Ελλάδος; Τόσα τρις κρίμα είναι να πάνε χαμένα...
nomikarios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα φίλε djcat. Λές να μας την πέσανε οι πυραμιδόμαγκες? όντως δεν δουλεύει..το έκανα copy paste αφού το αναζήτησα από google..κάτι περίεργο συμβαίνει τελικά.. !! Εν πάση περιπτώσει δείτε κι εδώ : http://www.drosostalida.com/activities2.asp?eid=5147 ελπίζω να παίζει αυτό το link μετά από τα βουντού των πυραμιδόμαγκων ! Νομίζω ότι το πέτυχα(γαμ..ω τον firefox μου μέσα !) Εδώ είναι λοιπόν: http://www.thrillionairegreece.com/ Παιδιά, θα μου επιτρέψετε την παρέμβαση και τη διαφωνία μου, γιατί γνωρίζω για το συγκεκριμένο event (thrillionaire revolution) και έχω να πω αρκετά καλά λόγια. Καταρχάς, δεν έχει καμία μα καμία σχέση με WorldVentures, Herbalife και πυραμίδες. Γενικώς, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με MLM οποιασδήποτε ονομασίας και μορφής. Ούτε σε βάζει να δημιουργήσεις δίκτυο πωλήσεων ή συνεργατών ή δεν ξέρω τι άλλο, ούτε επιδοκιμάζει τέτοιες πρακτικές. Τέτοια πράγματα καλά κάνουμε και τα κράζουμε, γι' αυτό άλλωστε η σελίδα αυτή είναι πρώτη στις αναζητήσεις google για WV. Το συγκεκριμένο event ουσιαστικά παρουσιάζει μορφές επιχειρηματικότητας και δημιουργίας εισοδήματος, μέσω του ίντερνετ. Όχι μόνο affiliate marketing, αν ρωτήσει κάποιος, αλλά facebook, twitter, και άλλα. Οπωσδήποτε, δεν υπόσχονται το εύκολο χρήμα! Σου λένε ξεκάθαρα ότι πρέπει να βάλεις τον κ*λο σου κάτω και να δουλέψεις. Και θα ρωτήσει κάποιος υποψιασμένος, "δηλαδή κάνουν ολόκληρο σεμινάριο και δεν προωθούν τα προϊόντα τους;" Φυσικά και τα προωθούν! Το θέμα είναι ότι: πρώτον, μπορείς να αποκτησεις πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες και μόνο από την παρουσία σου εκεί, χωρίς να αγοράσεις τίποτα άλλο, δεύτερον, δεν ασκούν πίεση ούτε σου κάνουν πλύση εγκεφάλου για να αγοράσεις (Έχω πάει σε MLM παρουσιάσεις και γνωρίζω πώς είναι, ειλικρινά δεν έχει καμία σχέση) και τρίτο και κυριότερο, τα προϊόντα αυτά καταλαβαίνω ότι μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος, δηλαδή έχουν πρακτική εφαρμογή και οικονομική χρησιμότητα, εάν φυσικά κάποιος το θέλει και ασχοληθεί σοβαρά. Όσο για την πιασάρικη γλώσσα που χρησιμοποιούν και επεσήμανε ο kostas_dr, εντάξει, δε λέω, ίσως είναι λίγο υπερβολικό σαν διαφήμιση που είναι, αλλά τουλάχιστον δεν σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.. Και το thrillionaire πιασάρικο είναι σαν λέξη, αλλά δεν σημαίνει ότι υποσχονται...τρισεκατομμύρια, είναι λογοπαίγνιο με τη λέξη thrill. Οπότε λοιπόν καμία σχέση με MLM και μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα για την αγαπημένη μας εταιρεία.
dou74 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Παιδιά, θα μου επιτρέψετε την παρέμβαση και τη διαφωνία μου, γιατί γνωρίζω για το συγκεκριμένο event (thrillionaire revolution) και έχω να πω αρκετά καλά λόγια. Καταρχάς, δεν έχει καμία μα καμία σχέση με WorldVentures, Herbalife και πυραμίδες. Γενικώς, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με MLM οποιασδήποτε ονομασίας και μορφής. Ούτε σε βάζει να δημιουργήσεις δίκτυο πωλήσεων ή συνεργατών ή δεν ξέρω τι άλλο, ούτε επιδοκιμάζει τέτοιες πρακτικές. Τέτοια πράγματα καλά κάνουμε και τα κράζουμε, γι' αυτό άλλωστε η σελίδα αυτή είναι πρώτη στις αναζητήσεις google για WV. Το συγκεκριμένο event ουσιαστικά παρουσιάζει μορφές επιχειρηματικότητας και δημιουργίας εισοδήματος, μέσω του ίντερνετ. Όχι μόνο affiliate marketing, αν ρωτήσει κάποιος, αλλά facebook, twitter, και άλλα. Οπωσδήποτε, δεν υπόσχονται το εύκολο χρήμα! Σου λένε ξεκάθαρα ότι πρέπει να βάλεις τον κ*λο σου κάτω και να δουλέψεις. Και θα ρωτήσει κάποιος υποψιασμένος, "δηλαδή κάνουν ολόκληρο σεμινάριο και δεν προωθούν τα προϊόντα τους;" Φυσικά και τα προωθούν! Το θέμα είναι ότι: πρώτον, μπορείς να αποκτησεις πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες και μόνο από την παρουσία σου εκεί, χωρίς να αγοράσεις τίποτα άλλο, δεύτερον, δεν ασκούν πίεση ούτε σου κάνουν πλύση εγκεφάλου για να αγοράσεις (Έχω πάει σε MLM παρουσιάσεις και γνωρίζω πώς είναι, ειλικρινά δεν έχει καμία σχέση) και τρίτο και κυριότερο, τα προϊόντα αυτά καταλαβαίνω ότι μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος, δηλαδή έχουν πρακτική εφαρμογή και οικονομική χρησιμότητα, εάν φυσικά κάποιος το θέλει και ασχοληθεί σοβαρά. Όσο για την πιασάρικη γλώσσα που χρησιμοποιούν και επεσήμανε ο kostas_dr, εντάξει, δε λέω, ίσως είναι λίγο υπερβολικό σαν διαφήμιση που είναι, αλλά τουλάχιστον δεν σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.. Και το thrillionaire πιασάρικο είναι σαν λέξη, αλλά δεν σημαίνει ότι υποσχονται...τρισεκατομμύρια, είναι λογοπαίγνιο με τη λέξη thrill. Οπότε λοιπόν καμία σχέση με MLM και μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα για την αγαπημένη μας εταιρεία. Φίλε nomikarios επέτρεψε μου να διαφωνήσω λίγο, όχι ως προς το αν είναι MLM το thrillionaire revolution..,που ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι, αλλά ως προς το ότι δεν παύει να είναι μια μεγάλη εξαπάτηση του κόσμου ότι μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά από το τίποτα.. 1ον) Οποιος κάνει συνέδρια και καλεί κόσμο να πληρώσει 50€ από(άκουσον άκουσον) 300€!!!! για μία παρουσίαση δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρός άνθρωπος. 2ον) Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να βγάζεις χωρίς να κάνεις σχεδόν τίποτα,εύκολα και ΝΟΜΙΜΑ λεφτά από το ίντερνετ..ούτε έχω κάποιο γνωστό που έχει βγάλει(δεν μιλάω για affiliate το οποίο κι αυτό ουσιαστικά είναι απάτη από την άποψη ότι μπορεί να μην κοροιδεύεις κάποιον, τα λεφτά όμως είναι πιο μαύρα και από τον Σάκα Ζούλου.. ..οι παλαιότεροι θα τον θυμάστε !) 3ον) Ξέρω πολύ καλά ότι το Thrillionaire είναι λογοπαίγνιο με την λέξη thrill και δεν εννοεί τρισεκατομμύρια. όπως επίσης ξέρω ότι ο ομογενής Ελληνοαυστραλός(που καλα καλά δεν μιλάει Ελληνικά)τύπος δεν μου γεμίζει το μάτι...αλλά για κράχτης καλός είναι ! Και τέλος πέσμου αν γνωρίζεις εσύ κάποιον που τα κονόμησε από αυτήν την ιστορία(και όχι αυτές τις μπαρούφες που αραδιάζουν στα βίντεο) και θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου ότι δεν είναι απάτη. Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση επέτρεψε μου να αμφιβάλλω για την σοβαρότητα και την ηθική(όταν παίρνεις λέφτα από τον κόσμο πουλώντας αέρα κάθε αλλό παρά ηθικό το βρίσκω) του όλου εγχειρήματος.
nomikarios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Φίλε nomikarios επέτρεψε μου να διαφωνήσω λίγο, όχι ως προς το αν είναι MLM το thrillionaire revolution..,που ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι, αλλά ως προς το ότι δεν παύει να είναι μια μεγάλη εξαπάτηση του κόσμου ότι μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά από το τίποτα.. 1ον) Οποιος κάνει συνέδρια και καλεί κόσμο να πληρώσει 50€ από(άκουσον άκουσον) 300€!!!! για μία παρουσίαση δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρός άνθρωπος. 2ον) Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να βγάζεις χωρίς να κάνεις σχεδόν τίποτα,εύκολα και ΝΟΜΙΜΑ λεφτά από το ίντερνετ..ούτε έχω κάποιο γνωστό που έχει βγάλει(δεν μιλάω για affiliate το οποίο κι αυτό ουσιαστικά είναι απάτη από την άποψη ότι μπορεί να μην κοροιδεύεις κάποιον, τα λεφτά όμως είναι πιο μαύρα και από τον Σάκα Ζούλου.. ..οι παλαιότεροι θα τον θυμάστε !) 3ον) Ξέρω πολύ καλά ότι το Thrillionaire είναι λογοπαίγνιο με την λέξη thrill και δεν εννοεί τρισεκατομμύρια. όπως επίσης ξέρω ότι ο ομογενής Ελληνοαυστραλός(που καλα καλά δεν μιλάει Ελληνικά)τύπος δεν μου γεμίζει το μάτι...αλλά για κράχτης καλός είναι ! Και τέλος πέσμου αν γνωρίζεις εσύ κάποιον που τα κονόμησε από αυτήν την ιστορία(και όχι αυτές τις μπαρούφες που αραδιάζουν στα βίντεο) και θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου ότι δεν είναι απάτη. Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση επέτρεψε μου να αμφιβάλλω για την σοβαρότητα και την ηθική(όταν παίρνεις λέφτα από τον κόσμο πουλώντας αέρα κάθε αλλό παρά ηθικό το βρίσκω) του όλου εγχειρήματος. Δε θέλω να κάνω συζήτηση για ένα θέμα που έχει συζητηθεί κατά κόρον, απ' όσο γνωρίζω, στο παρελθόν εδώ μέσα ("χρήματα μέσω διαδικτύου"), ούτε έχει νόημα, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα του thread και είμαστε off topic. Απλά έκανες μια αναφορά στην οποία υπαινίχθηκες για τον συγκεκριμένο Ελληνοαυστραλό και συσχέτισες το event -για το οποίο, σου είπα, είμαι σε θέση να γνωρίζω- με MLM. Ως προς τα σημεία που θέτεις: 1) Για την "εικονική" έκπτωση: μάλλον δεν γνωρίζεις για τεχνικές πωλήσεων ή θεωρείς ότι όποιος τις χρησιμοποιεί είναι αυτομάτως και απατεώνας; Ολα τα ρολόγια της Invicta, για να σου δώσω ένα μόνο παράδειγμα, αν πας να αγοράσεις αυτή τη στιγμή στο Amazon έχουν "έκπτωση" μέχρι και πάνω από 85% (ενδεικτικά ένα μοντέλο από 695 λίρες το πουλάνε 104 λίρες)! Ok, και εμένα μου κακοφαίνεται, ναι! Αλλά αυτό δεν σημαίνει, σώνει και καλά, ότι το Amazon κάνει απατεωνιες... 2) Κανείς σοβαρός άνθρωπος, ούτε οι συγκεκριμένοι ούτε άλλοι, δε θα σου πουν ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά χωρίς να κάνεις σχεδόν τίποτα. Εδώ τουλάχιστον αυτό συνέβη και μάλλον δε διάβασες καλά το post μου! Μοναδική μου ένσταση, ότι ίσως και να το δείχνουν κάπως πιο εύκολο απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα, αλλά καμία σχέση με "εύκολο χρήμα", όπως οι WV. Δεν κάνω διαφήμιση για το thrillionaire, έχει και τα καλά του και τα κακά του σημεία! Απλά η κεντρική ιδέα είναι ότι, εάν "στήσεις" ένα σύστημα (όχι με επιστράτευση τρίτων!), με προσπάθεια εννοείται, μπορεί να σου αποφέρει εισοδήματα. Και επειδή με ρώτησες: ναι, γνωρίζω άτομα (στην Ελλάδα) που βγάζουν χρήματα με αυτόν τον τρόπο, είτε περισσότερα είτε λιγότερα. Αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, νόμιμα πάντοτε και με πραγματικές υπηρεσίες, όχι απαραίτητα μάρκετινγκ! Επειδή εσύ δε γνωρίζεις, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν... Ούτε υπονοεί κανείς από αυτούς ότι το έκαναν εύκολα, ούτε προσπαθούν να προσηλυτίσουν κόσμο. Το affiliate marketing είναι μόνο ένα από αυτά τα προϊόντα...Και αυτό είναι νόμιμο, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, εννοείται. Δυστυχώς πολλές εταιρείες MLM βαφτίζουν τα προϊόντα τους affiliate, ενώ το τελευταίο δεν βασίζεται σε επιστράτευση πωλητών και δημιουργία δικτύων (βλέπε πυραμίδες!) Τώρα αν εσύ το θεωρείς ανήθικο, ok, με τη δική σου οπτική γωνία όλος ο κλάδος του μάρκετινγκ και της διαφήμισης πρέπει να εξοβελιστεί στο πυρ το εξώτερον γι' αυτό το λόγο. ΥΓ. Το γεγονός ότι κάποιος δε μιλάει καλά ελληνικά, τι σημασία έχει όταν ουσιαστικά έχει σαν μητρική του τα αγγλικά;
dou74 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δε θέλω να κάνω συζήτηση για ένα θέμα που έχει συζητηθεί κατά κόρον, απ' όσο γνωρίζω, στο παρελθόν εδώ μέσα ("χρήματα μέσω διαδικτύου"), ούτε έχει νόημα, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα του thread και είμαστε off topic. Απλά έκανες μια αναφορά στην οποία υπαινίχθηκες για τον συγκεκριμένο Ελληνοαυστραλό και συσχέτισες το event -για το οποίο, σου είπα, είμαι σε θέση να γνωρίζω- με MLM. Ως προς τα σημεία που θέτεις: 1) Για την "εικονική" έκπτωση: μάλλον δεν γνωρίζεις για τεχνικές πωλήσεων ή θεωρείς ότι όποιος τις χρησιμοποιεί είναι αυτομάτως και απατεώνας; Ολα τα ρολόγια της Invicta, για να σου δώσω ένα μόνο παράδειγμα, αν πας να αγοράσεις αυτή τη στιγμή στο Amazon έχουν "έκπτωση" μέχρι και πάνω από 85% (ενδεικτικά ένα μοντέλο από 695 λίρες το πουλάνε 104 λίρες)! Ok, και εμένα μου κακοφαίνεται, ναι! Αλλά αυτό δεν σημαίνει, σώνει και καλά, ότι το Amazon κάνει απατεωνιες... 2) Κανείς σοβαρός άνθρωπος, ούτε οι συγκεκριμένοι ούτε άλλοι, δε θα σου πουν ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά χωρίς να κάνεις σχεδόν τίποτα. Εδώ τουλάχιστον αυτό συνέβη και μάλλον δε διάβασες καλά το post μου! Μοναδική μου ένσταση, ότι ίσως και να το δείχνουν κάπως πιο εύκολο απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα, αλλά καμία σχέση με "εύκολο χρήμα", όπως οι WV. Δεν κάνω διαφήμιση για το thrillionaire, έχει και τα καλά του και τα κακά του σημεία! Απλά η κεντρική ιδέα είναι ότι, εάν "στήσεις" ένα σύστημα (όχι με επιστράτευση τρίτων!), με προσπάθεια εννοείται, μπορεί να σου αποφέρει εισοδήματα. Και επειδή με ρώτησες: ναι, γνωρίζω άτομα (στην Ελλάδα) που βγάζουν χρήματα με αυτόν τον τρόπο, είτε περισσότερα είτε λιγότερα. Αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, νόμιμα πάντοτε και με πραγματικές υπηρεσίες, όχι απαραίτητα μάρκετινγκ! Επειδή εσύ δε γνωρίζεις, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν... Ούτε υπονοεί κανείς από αυτούς ότι το έκαναν εύκολα, ούτε προσπαθούν να προσηλυτίσουν κόσμο. Το affiliate marketing είναι μόνο ένα από αυτά τα προϊόντα...Και αυτό είναι νόμιμο, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, εννοείται. Δυστυχώς πολλές εταιρείες MLM βαφτίζουν τα προϊόντα τους affiliate, ενώ το τελευταίο δεν βασίζεται σε επιστράτευση πωλητών και δημιουργία δικτύων (βλέπε πυραμίδες!) Τώρα αν εσύ το θεωρείς ανήθικο, ok, με τη δική σου οπτική γωνία όλος ο κλάδος του μάρκετινγκ και της διαφήμισης πρέπει να εξοβελιστεί στο πυρ το εξώτερον γι' αυτό το λόγο. ΥΓ. Το γεγονός ότι κάποιος δε μιλάει καλά ελληνικά, τι σημασία έχει όταν ουσιαστικά έχει σαν μητρική του τα αγγλικά; Όπως είπες το θέμα είναι off-topic και δεν θα μακρυγορήσω. Ξέρω πολύ καλά την πολιτική των "εικονικών" εκπτώσεων αλλά και πάλι μου χτυπάει πολύ άσχημα(και όχι μόνο σε μένα πιστεύω) σε βαθμό που να καταλαβαίνω αμέσως το πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι.. Επίσης, καλό είναι να μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για κάποιον χωρίς να τον γνωρίζεις Για την "εικονική" έκπτωση: μάλλον δεν γνωρίζεις για τεχνικές πωλήσεων ή θεωρείς ότι όποιος τις χρησιμοποιεί είναι αυτομάτως και απατεώνας) Όποιος εκφράζει την άποψη του σημαίνει ότι δεν έχει ιδέα από πωλήσεις,marketing, διαφήμιση κτλπ.? Νομίζω ότι η γενίκευση δεν ωφελεί πουθενά. Όπως επίσης και οι αόριστες απαντήσεις του τύπου : .."ναι ξέρω άτομα"...Δώσε ονόματα και στοιχεία για να ξέρουμε κι εμείς πόσα λεφτά έβγαλαν και με ποιόν τρόπο τελικά... Δεν το συνεχίζω..γιατί απλά το ανέφερα σαν μιά ακόμη απάτη που ανακάλυψα στο ίντερνετ. Δεν είπα ότι είναι MLM....γιατί δεν πιστεύω ότι είναι. Αλλά ναί..το θεωρώ ΑΠΑΤΗ, όπως θεωρώ απάτη κάθε είδους παραπλανητική διαφήμιση και προσπάθεια πώλησης με όποιον τρόπο γίνεται κι από όπου κι αν προέρχεται. Και εν πάση περιπτώσει, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο υποστήριξη σε κάτι που είναι προφανώς απάτη..Όσο κι αν το θέλουμε το μάυρο δεν γίνεται άσπρο..
nomikarios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Όποιος εκφράζει την άποψη του σημαίνει ότι δεν έχει ιδέα από πωλήσεις,marketing, διαφήμιση κτλπ.? Νομίζω ότι η γενίκευση δεν ωφελεί πουθενά. Όπως επίσης και οι αόριστες απαντήσεις του τύπου : .."ναι ξέρω άτομα"...Δώσε ονόματα και στοιχεία για να ξέρουμε κι εμείς πόσα λεφτά έβγαλαν και με ποιόν τρόπο τελικά... Δεν το συνεχίζω..γιατί απλά το ανέφερα σαν μιά ακόμη απάτη που ανακάλυψα στο ίντερνετ. Δεν είπα ότι είναι MLM....γιατί δεν πιστεύω ότι είναι. Αλλά ναί..το θεωρώ ΑΠΑΤΗ, όπως θεωρώ απάτη κάθε είδους παραπλανητική διαφήμιση και προσπάθεια πώλησης με όποιον τρόπο γίνεται κι από όπου κι αν προέρχεται. Και εν πάση περιπτώσει, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο υποστήριξη σε κάτι που είναι προφανώς απάτη..Όσο κι αν το θέλουμε το μάυρο δεν γίνεται άσπρο.. Δεν θέλω να συνεχίσω το θέμα. Καμία όρεξη δεν έχω να... διαφημίσω τον Χάλικ και την εταιρεία του, απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Επαναλαμβάνω ότι έχω γνώση του θέματος, ενώ εσύ έβγαλες τα συμπεράσματά σου μόνο από μία διαφημιστική σελίδα στο ίντερνετ... Θα ξαναπώ ότι δεν δίνω καμία υποστήριξη, όπως υπαινίσσεσαι, σε αυτά που προωθεί. Σε αλλους μπορεί να φανούν υπερβολικά, σε άλλους αντιθέτως αρκετά χρήσιμα. Μέχρι το σημείο όμως να τα απορρίπτουμε συλλήβδην σαν απάτη, υπάρχει μεγάλη απόσταση νομίζω. Φυσικά και δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει, ανέφερα άλλωστε τις ενστάσεις μου για τον τρόπο παρουσίασης καθώς και ότι παρουσιάζεται ως ευκολότερο απ' ό,τι είναι. Από την άλλη, θα πω για ακόμα μια φορά ότι παρουσιάζει διάφορους εγκυρότατους τρόπους απόκτησης εισοδημάτων μέσω ίντερνετ, χωρίς να χρειάζεται ντε και καλά να αγοράσεις τα προϊόντα του, οπότε κάτι θετικό δίνει έτσι κι αλλιώς. Καμία απάτη. Μεγαλύτερη σημασία για μένα έχει το όλο mindset του τύπου (μοιάζει αρκετά με αυτό του Tim Ferriss, αν έχεις υπόψη). Και φυσικά, ούτε σου λέει να δημιουργήσεις δίκτυα πωλήσεων ούτε έχει καμία σχέση με πυραμίδες ούτε έχει επιχείρηση MLM. Ούτε με το "The secret", το law of attraction και τέτοια new age παραμυθάκια έχει σχέση, αν αναρωτιέται κάποιος. Όσο για το να σου δώσω...στοιχεία (ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα; ) ατόμων που έβγαλαν λεφτά μεσω facebook professional pages, renting shares, κλπ., θα το εκλάβω σαν τρολάρισμα, επιεικώς...
dou74 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δεν θέλω να συνεχίσω το θέμα. Καμία όρεξη δεν έχω να... διαφημίσω τον Χάλικ και την εταιρεία του, απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Επαναλαμβάνω ότι έχω γνώση του θέματος, ενώ εσύ έβγαλες τα συμπεράσματά σου μόνο από μία διαφημιστική σελίδα στο ίντερνετ... Θα ξαναπώ ότι δεν δίνω καμία υποστήριξη, όπως υπαινίσσεσαι, σε αυτά που προωθεί. Σε αλλους μπορεί να φανούν υπερβολικά, σε άλλους αντιθέτως αρκετά χρήσιμα. Μέχρι το σημείο όμως να τα απορρίπτουμε συλλήβδην σαν απάτη, υπάρχει μεγάλη απόσταση νομίζω. Φυσικά και δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει, ανέφερα άλλωστε τις ενστάσεις μου για τον τρόπο παρουσίασης καθώς και ότι παρουσιάζεται ως ευκολότερο απ' ό,τι είναι. Από την άλλη, θα πω για ακόμα μια φορά ότι παρουσιάζει διάφορους εγκυρότατους τρόπους απόκτησης εισοδημάτων μέσω ίντερνετ, χωρίς να χρειάζεται ντε και καλά να αγοράσεις τα προϊόντα του, οπότε κάτι θετικό δίνει έτσι κι αλλιώς. Καμία απάτη. Μεγαλύτερη σημασία για μένα έχει το όλο mindset του τύπου (μοιάζει αρκετά με αυτό του Tim Ferriss, αν έχεις υπόψη). Και φυσικά, ούτε σου λέει να δημιουργήσεις δίκτυα πωλήσεων ούτε έχει καμία σχέση με πυραμίδες ούτε έχει επιχείρηση MLM. Ούτε με το "The secret", το law of attraction και τέτοια new age παραμυθάκια έχει σχέση, αν αναρωτιέται κάποιος. Όσο για το να σου δώσω...στοιχεία (ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα; ) ατόμων που έβγαλαν λεφτά με αυτόν τον τρόπο (ποιον συγκεκριμένα, αλήθεια, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι), θα το εκλάβω σαν τρολάρισμα, επιεικώς... Επειδή σε θεωρώ αρκετά σοβαρό από τα γραφόμενα σου θα δεχτώ ευχαρίστως αυτά που λές και το θέμα το λήγουμε εδώ. Αν με ήξερες βέβαια θα καταλάβαινες ότι καμία σχέση με τρολάρισμα δεν έχω(λές να μην καταλαβαίνω ότι δεν δίνονται στοιχεία δημόσια?..απλά ήθελα να τονίσω ότι είμαι δύσπιστος σε κάθε είδους απάτη..), καθότι δεν είμαι ούτε κανα πιτσιρίκι (είμαι άλλωστε μεγαλύτερος σου) ούτε ψευτόμαγκας.Καλή σου μέρα λοιπόν και μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας για τις πυραμίδες πλέον .
MonoMalvado Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Να σου δειξει "διάφορους εγκυρότατους τρόπους απόκτησης εισοδημάτων μέσω ίντερνετ" καποιος ο οποιος διαφημιζεται μεσω αυτης ->http://www.thrillionairegreece.com/ της ιστοσελιδας χλωμο το κοβω...Νομιζα οτι καμπυλωθηκε ο χωροχρονος και χαζευα στο netscape..... Στο δια ταυτα νιωθω σχεδον προσβεβλημενος και ριγμενος που δεν με εχει πλησιασει κανεις ακομα να μου μιλησει για μια μεγαλη ευκαιρμπλαμπλαμλπα...Νιωθω οτι χανω ολο το νταβαντουρι.Αν εχετε κανα γνωστο καντε το κονε να ενημερωθω σας παρακαλω. Πολυ καλη και η ιδεα για ομαδικο ντου σε συνεδριο.Σε συνεννοηση μπορουμε να φτιαξουμε καμια 20αρια απο αυτες τις αρχι2ες που ξεδιπλωνουν και να γραφει πανω "You should be smarter"... 1
djcat Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Να σου δειξει "διάφορους εγκυρότατους τρόπους απόκτησης εισοδημάτων μέσω ίντερνετ" καποιος ο οποιος διαφημιζεται μεσω αυτης ->http://www.thrillionairegreece.com/ της ιστοσελιδας χλωμο το κοβω...Νομιζα οτι καμπυλωθηκε ο χωροχρονος και χαζευα στο netscape..... Στο δια ταυτα νιωθω σχεδον προσβεβλημενος και ριγμενος που δεν με εχει πλησιασει κανεις ακομα να μου μιλησει για μια μεγαλη ευκαιρμπλαμπλαμλπα...Νιωθω οτι χανω ολο το νταβαντουρι.Αν εχετε κανα γνωστο καντε το κονε να ενημερωθω σας παρακαλω. Πολυ καλη και η ιδεα για ομαδικο ντου σε συνεδριο.Σε συνεννοηση μπορουμε να φτιαξουμε καμια 20αρια απο αυτες τις αρχι2ες που ξεδιπλωνουν και να γραφει πανω "You should be smarter"... Βρες το shogun να σου κάνει ενημέρωση. Είναι όλα τα λεφτά ο τύπος!
kostas_dr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Στο δια ταυτα νιωθω σχεδον προσβεβλημενος και ριγμενος που δεν με εχει πλησιασει κανεις ακομα να μου μιλησει για μια μεγαλη ευκαιρμπλαμπλαμλπα...Νιωθω οτι χανω ολο το νταβαντουρι.Αν εχετε κανα γνωστο καντε το κονε να ενημερωθω σας παρακαλω. Υπομονή! Με την επιδημία της μ@λ..., ε της επιτυχίας του όλου εγχειρήματος όλο και κάποιος γνωστός θα βρεθεί να σε "σώσει"! Αλλά που να' ξερε τι θα επακολουθήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις