Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι ερωτήσεις απευθύνονται σε 5χρονα; :huh:

(γιατί τέτοιου επιπέδου μου μοιάζουν και μπορεί να τα προσβάλω τα παιδάκια κιόλας)

Δημοσ.

Επειδη οι σελιδες ειναι παρα παρα πολλες και εχω διαβασει αρκετα απο αυτα, πραγματικα λυπαμαι για το τι μπορει να παθει ο ανθρωπινος εγκεφαλος. Ποσο πληση μπορεις να του κανεις, ποσο ευαισθητος και ευαλωτος ειναι. Αν τελικα υπαρχει κολαση και παραδεισος, ολοι αυτοι που ειναι στην κορυφη της συγκεκριμενης εταιρειας (που ο θεος να την κανει εταιρεια αυτην την απατεωνια), ευχομαι μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου να πανε προς τα "κατω" και οχι προς τα "πανω".

Να τους βρασουν μεσα στα καζανια. Αλλα απτην αλλη μαγκια τους. Ειναι οι ΜΟΝΟΙ που βγαζουν χρηματα στην συγκεκριμενη εταιρεια, γιατι ειναι απτους πρωτους και ολοι αυτοι που ειναι απο κατω παιρνουν το τριτο το μακρυτερο. Γλεντανε με τα φραγκα των αλλονων. Ειναι και "νομιμοι" στα χαρτια. Αλλα και παλι.............πραγματικα λυπαμαι για το ανθρωπινο ον και λυπαμαι ακομη περισσοτερο που υπαρχουν τετοιου ειδους ανθρωποι που κανουν κακο στους συνανθρωπους τους για να ζουνε αυτοι βασιλιαδες και ειδικα σε αυτους τους καιρους που ζουμε εναν εφιαλτη ολοι μας. Αυτα απο εμενα.

Δημοσ.

Οταν καποιος δεν καταλαβενει αφου ΒΛΕΠΕΙ ολα αυτα τα βιντεο που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ 2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο..

1)H ειναι κουτοι και απελπισμενοι αυτοι που γραφονται οποτε καλο θα ηταν να βοιθισουμε οσο μπορουμε

2)H ειναι κουτοπόνηροι και ξερουν οτι υπαρχουν αυτοι που αναφερω στο point 1 και θα οικονομήσουν.

Οπως και να εχει.. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ και αυτο πρεπει να καταλαβουν ΟΛΟΙ.

Σε αλλες MLM η προμηθεια ειναι απο τα SALES κατα κυριο λογο. Δηλαδη σου δίνουν COMMISONS αναλογα τι θα πουλήσεις.

Εδω ναι μεν ΥΠΑΡΧΕΙ προϊών (τα ταξίδια)  αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Αυτο πρεπει να βαλουν στο μυαλο τους οσοι θελουν να αρχισουν. Οτι η εταιρια θα τους δωσει ΛΕΦΤΑ μονο αν ΓΡΑΨΟΥΝ ατομα και οχι αν πανε / πουλησουν 100 διακοπες!!! 

Θα το γραψω με απλα λογια για να το καταλαβουν ΟΛΟΙ..

Εχεις μια εταιρια που πουλαει ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. Και ψαχνεις αντιπροσοπους.

θα πω οτι εισαι η Hewlett Packord (μην κανω και διαφήμιση).

Ψαχνεις λοιπον τρωπο να πουλησεις τα Laptop σου.

Βρισκεις το Πλαισιδο (μαγαζι).

Ποτε λοιπον θεωρεις οτι ειναι λογικο να του δωσεις χρηματα? 

1)Οταν θα πουλισει τα LAPTOP ειτε απο το μαγαζι του ειτε απο αλλα μικροτερα λιανικης που συνεργαζεται?

2)Οταν θα βρει αλλα μικροτερα καταστηματα που δεν θα αγορασουν λαπτοπ απο αυτον αλλα απλα θα συνεργαζονται μαζι του

Αν απαντησες το 1 τοτε μπραβο.. εχεις κανονικο IQ και μπορεις να καταλαβεις οτι προκειτε για ΑΠΑΤΗ

Αν απαντησες το 2 τοτε Ξανα μπραβο. Εχεις Φαντιστικο IQ και μπορεις τωρα να αποδεχτεις επισεις και την κληρονομία που σου εστειλε ο Πριγκιπας αλ αφατ ουστουν κρομπαχ απο την ΝΙΓΗΡΙΑ γιατι πεθανε και ο νομιμος αντιπροσοπος βρηκε ΕΣΕΝΑ τυχερε φιλε καθος και το μαιλ που σου εστειλαν απο το ΙΣΠΑΝΙΚΟ λοττο που κερδισες 1.000.000€ (ακομα και αν δεν εχεις παιξει ποτε) και απλα πρεπει να δωσεις τα στοιχεια σου και φυσικα κανα 500€ μεσω WESTERN UNION!

• Like 2
Δημοσ.

Six month pay (WHO?) membership commisions , february come (came!!) friend spyros (who's friend?) and wake up me because say me ... (no comment here) please start fire? (Who are you the Prodigy's Firestarter?) You want to come with or you NOT stay here??? (Ultra combo on English :|||||) Oh yes come with you  (or he wanted to say CUM with you? cause otherwise its "Oh yes I am comming with you") .... I go back to my job.. AND SAY who is crazy now..

And I say... 

2potwtg.jpg

Τωρα το ειδα...

Στο VIDEO στο youtube..

WV GLOBAL FAMYLY

!!!!! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες καλησπέρα κι απο μένα..

Έχοντας χαλάσει φιλία 15+ χρόνων με την κολλητή μου επειδή ακριβώς ήθελε να με μπλέξει με ύπουλο τρόπο στην WV πριν κανα τετράμηνο, και έχοντας την μεγάλη ομολογουμένως χαρά να παρεβρεθώ σε μια συνάντηση παρουσίαση της Organo Gold προ μηνός(δεν το ήξερα από πρίν αλλά το ψυλλιαζόμουνα όταν με κάλεσε άλλη φίλη μου σε σπίτι κολλητής της για να μας παρουσιάσει κάποιο είδος καφέ που προωθούσε) έχω να πώ ένα πράγμα.. Μακριά και αγαπημένοι..

Αν και η αλήθεια είναι ότι πλέον βρίσκω μεγάλη χαρά να τους αποστομώνω όταν αρχίζουν και παιζουν την κασσέτα: (δεν είναι πυραμίδα μπλα μπλα μπλα.. κτλπ.)

Στην δέ organo gold αφού μας έκανε την παρουσίαση ένας τύπος μέσα στην καλή χαρά μας παρουσίασε μετά και έναν από τους 2 "γκουρού" της εταιρείας στην Ελλάδα, 20 χρονών παρακαλώ :-D , που βγάζει πάνω από 40.000 € τον μήνα. Καταλαβαίνετε ότι έχοντας πλέον κατουρηθεί απο τα γέλια δεν άντεξα και όταν μας ρώτησε αν έχουμε απορίες(και ενώ οι άλλοι 4-5 της παρέας δεν είχαν από ότι κατάλαβα εμπειρία από πυραμίδες) τους έστειλα: Αφού δεν έχω λεφτά τώρα να γραφτώ τους λέω...γιατί δεν μου τα δανείζετε εσείς και να σας τα δώσω πίσω ΄οταν τα βγάλω από τις πωλήσεις ..Πάγωσε το αίμα τους και πετάχτηκαν, και ο πιτσιρικάς και ο άλλος : "Μα δεν είμαστε τράπεζα" μου λένε. μέσα στην τσαντίλα :-D :-D :-D :-D !!!..δεν το συνέχισα και μαλακία μου..αλλά ήμουνα καλεσμένος σε ξένο σπίτι οπότε σεβάστηκα την οικοδέσποινα.αν και αυτή χωμένη ήταν στην εταιρεία...και την φίλη μου που με είχε καλέσει(και ευτυχώς με είχε ενημερώσει για το τί πρόκειται και το είχα ψυλλιαστεί).Για να μην τα πολυλογώ δεν είχαν τί να μου πούν....

Στην δε WV... πήγαμε για καφέ με την πρώην "κολλητή" μου, και έξω από την καφετέρια μου λέει ότι θα έρθει μια "φίλη" της για "δουλειά". Επειδή όταν αυτή πήγαινε,εγώ ερχόμουνα,το έπιασα αμέσως το υπονοούμενο αλλά δεν ήθελα να κάνω φασαρία και έτσι με το που καθίσαμε μετά από λίγο εμφανίστηκε η "φίλη της".Κατευθείαν ανοίγει laptop και νά'σου WV..you should be here και παπαγαλάκια από Αλεξανδρούπολη και Κύπρο κυρίως,να προσπαθούν να δείξουν εκατομμυριούχοι :-D !! πώπω τί λές ρέ όλα αυτά μεσα σε λίγους μήνες και ασημί BMW? :-D  και εμένα που δεν μου αρέσει το ασημί τί θα κάνω δλδ? :-D .

Τελειώνει η παρουσίαση και η τύπισσα νομίζοντας ότι είμαι διανοητικά καθυστερημένο μου βγάζει να υπογράψω συμβόλαιο :-D ..Φυσικά έφυγε άπραγη και δεν ξαναμίλησα έκτοτε με την "κολλητή "μου..

Για να μην τα πολύλογώ, πλέον πιστεύω ακράδαντα στο δόγμα του Deesnider ότι όλοι αυτοί οι τύποι θέλουν κράξιμο...και άγριο μάλιστα από την αρχή..κανένας οίκτος..Πόσο μάλλον όταν τη σήμερον ημέρα με το fb και όλα τα social media έχουν ξεφύγει και ο κάθε "έξυπνος"-Νεάντερνταλ-wannabe εκατομμυριούχος( γιατί εμείς είμαστε χαζοί και δεν βλέπουμε το καλό που μας κάνουν) βάζει και από μια αγγελία καθημερινά εντελώς μή κατατοπιστική που εύκολα ξεγελάει πολύ κόσμο πάνω στην απελπισία του..

Προχθές μάλιστα τα έχωνα άγρια σε τύπισσα σε γκρουπάκι στο fb που κορόιδευε τον κόσμο για να μπει στην Herbalife και ότι δεν είναι πυραμίδα..και ότι έχει προιόντα υγιεινής(που από 500 κιλά γίνεσαι 50) και άλλα τέτοια.Το τί κράξιμο της έριξα δεν λέγεται..Το ευχαριστήθηκα...Φυσικά εξαφανίστηκε και έσβησε όλα της τα post...

Κλείνοντας επειδή αρκετά σας ζάλισα να αναφέρω ότι πήρε το μάτι μου μια νέα εταιρεία-απάτη αυτό εδώ..:http://www.thrillionairegreece.com/... έχει ακούσει κάποιος κάτι? μέχρι και ομογενή αστροναύτη επιστράτευσαν για να μας πείσουν...χαχαχα..Την καλησπέρα μου στο forum και πάλι..

Επεξ/σία από dou74
  • Like 1
Δημοσ.

Κλείνοντας επειδή αρκετά σας ζάλισα να αναφέρω ότι πήρε το μάτι μου μια νέα εταιρεία-απάτη αυτό εδώ..:http://www.thrillionairegreece.com/... έχει ακούσει κάποιος κάτι? μέχρι και ομογενή αστροναύτη επιστράτευσαν για να μας πείσουν...χαχαχα..Την καλησπέρα μου στο forum και πάλι..

Πολύ καλά τα είπες - δε μας ζάλισες καθόλου. Όρεξη να έχεις να δουλεύεις κόσμο  :-D

Το link σου δε δουλεύει.

Δημοσ.

Πολύ καλά τα είπες - δε μας ζάλισες καθόλου. Όρεξη να έχεις να δουλεύεις κόσμο  :-D

Το link σου δε δουλεύει.

Καλησπέρα φίλε  djcat.

Λές να μας την πέσανε οι πυραμιδόμαγκες? όντως δεν δουλεύει..το έκανα copy paste αφού το αναζήτησα από google..κάτι περίεργο συμβαίνει τελικά.. :-D !! Εν πάση περιπτώσει δείτε κι εδώ : http://www.drosostalida.com/activities2.asp?eid=5147 ελπίζω να παίζει αυτό το link μετά από τα βουντού των πυραμιδόμαγκων :D !

Καλησπέρα φίλε  djcat.

Λές να μας την πέσανε οι πυραμιδόμαγκες? όντως δεν δουλεύει..το έκανα copy paste αφού το αναζήτησα από google..κάτι περίεργο συμβαίνει τελικά.. :-D !! Εν πάση περιπτώσει δείτε κι εδώ : http://www.drosostalida.com/activities2.asp?eid=5147 ελπίζω να παίζει αυτό το link μετά από τα βουντού των πυραμιδόμαγκων :D !

Νομίζω ότι το πέτυχα(γαμ..ω τον firefox μου μέσα :-D !) Εδώ είναι λοιπόν:

http://www.thrillionairegreece.com/

Δημοσ.

Τόσες πολλές π@π@ριές μαζί, δύσκολα βρίσκεις, αλλά αυτό παραπάει!

"ΜΑΘΕΤΕ πώς να αναπροσαρμόσετε τον «Σκληρό Δίσκο» του μυαλού σας, να αποσυνδεθείτε από το «Σύστημα» του Ελεγχόμενου μοτίβου σκέψης και να αναπτύξετε την Ψυχολογία της Αριστείας." 

Format στο μυαλό τους θέλουν! :P

• Like 1
Δημοσ.

Τόσες πολλές π@π@ριές μαζί, δύσκολα βρίσκεις, αλλά αυτό παραπάει!

"ΜΑΘΕΤΕ πώς να αναπροσαρμόσετε τον «Σκληρό Δίσκο» του μυαλού σας, να αποσυνδεθείτε από το «Σύστημα» του Ελεγχόμενου μοτίβου σκέψης και να αναπτύξετε την Ψυχολογία της Αριστείας." 

Format στο μυαλό τους θέλουν! :P

Κρίμα ρε γαμώτο..δεν πρόλαβα το συνέδριο ..μόνο 49€ από 300€ έχασα την μοναδική ευκαιρία να γίνω τρισεκατομμυριούχος :-D :-D :-D !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...