deesnider Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ειναι δυσκολο να προωθεις ενα προιον το οποιο ο ιδιος απορριπτει. Σύμφωνα με τους κανόνες τού marketing, ήμουν ο χειρότερος πωλητής πού πέρασε από τη λιανική ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις προμήθειες επί πωλήσεων που εισέπραττα, ήμουν ένας απ' τους καλύτερους! Το πόσα είδη πούλησα, στα οποία όχι μόνο δεν πίστευα, αλλά τα θεωρούσα ό,τι πιο ανάξιο αναφοράς μπορούσε να υπάρξει, είναι αδύνατο να μετρηθεί. Το μόνο κίνητρο που χρειαζόμουν, ήταν η ενημέρωση τού τύπου «Αυτό πρέπει να φύγει», από τον ...αφέντη (βλ. εργοδότης). Αν είχε δε και προμήθεια, δε χρειαζόταν καν να ιδρώσω. Δυστυχως δεν εχω πιστωτικη αλλα ουτε και μετρητα... Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? Είπαμε ρε παιδάκι μου! Θα δανειστείς! Ναι είχαμε που το ξέρεις; Το δίναμε στα πρόβατα..... Μπεεεεεε!!!! Εσύ τον δοκίμασε; Φανταστικος ε; Τι σου γιατρεψε;; Την φαλακρα σου;; Ασε κατάλαβα την στυση που δεν ειχες ε;; Και τώρα βαρας ανέφερα χοντρές ε;;; Σου προτείνω να γράφεις και στην WV να πάρεις και μια BMW ( εσύ να την ζητήσεις με καφετέρια στον εξοπλισμό για να απολαμβάνεις αυτό το θείο ρόφημα) και θα πας ταξίδια συνέχεια τσάμπα και θα πίνεις καφέ για ενέργεια (γιατί θα χτυπάς και πολλά γκομενακια....τώρα επειδή θα ειναι χοντρές και τυφλες μην σε νοιάζει βουρ εσυ..) και στο τέλος θα γίνεις εκατομμύριουχος και από τα δυο άρα δισεκατομμύριουχος δλδ. Και ασε εμάς εδώ στα πρόβατα ... Μπεεεεεεε (Με τι σχετική επιφυλακτικότητα πάντα: ) Δε φαντάζομαι να μην κατάλαβες με ποιον μιλάς, επειδή άλλαξα φωτογραφία στο προφίλ! Εντάξει, δεν έβαλα smiley στο post, αλλά υποθέτω ότι δεν υπάρχει θέμα παρερμηνείας... 1
militarist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Σύμφωνα με τους κανόνες τού marketing, ήμουν ο χειρότερος πωλητής πού πέρασε από τη λιανική ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις προμήθειες επί πωλήσεων που εισέπραττα, ήμουν ένας απ' τους καλύτερους! Το πόσα είδη πούλησα, στα οποία όχι μόνο δεν πίστευα, αλλά τα θεωρούσα ό,τι πιο ανάξιο αναφοράς μπορούσε να υπάρξει, είναι αδύνατο να μετρηθεί. Το μόνο κίνητρο που χρειαζόμουν, ήταν η ενημέρωση τού τύπου «Αυτό πρέπει να φύγει», από τον ...αφέντη (βλ. εργοδότης). Αν είχε δε και προμήθεια, δε χρειαζόταν καν να ιδρώσω. Είπαμε ρε παιδάκι μου! Θα δανειστείς! (Με τι σχετική επιφυλακτικότητα πάντα: ) Δε φαντάζομαι να μην κατάλαβες με ποιον μιλάς, επειδή άλλαξα φωτογραφία στο προφίλ! Εντάξει, δεν έβαλα smiley στο post, αλλά υποθέτω ότι δεν υπάρχει θέμα παρερμηνείας... :shock: :shock: χαχαχαχαχα!!!!! επειδή κοιτουσα από το iphone δεν έβλεπα όλεςω τις πληροφορίες !!!!! νόμιζα πως ήσουν κανένας της organo gold!!!! τι να πώ τα πέρνω όλα πίσω !!!! :-D πω πω!!! θα παρεξηγιομασταν χωρις λόγο!!!
deesnider Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 :shock: :shock: χαχαχαχαχα!!!!! επειδή κοιτουσα από το iphone δεν έβλεπα όλεςω τις πληροφορίες !!!!! νόμιζα πως ήσουν κανένας της organo gold!!!! τι να πώ τα πέρνω όλα πίσω !!!! :-D Είπα κι εγώ, τι έπαθε αυτός;
militarist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Είπα κι εγώ, τι έπαθε αυτός; χαρηκα και εγώ πως μπήκε κανένας τησ organo .... καιρό έχω να κράξω κάποιον....
deesnider Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 χαρηκα και εγώ πως μπήκε κανένας τησ organo .... καιρό έχω να κράξω κάποιον.... Άμα είναι για 'σένα, να προσποιηθώ ρε παιδί μου! Λοιπόν, άκου τι ανακάλυψα: Είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία - organo gold τη λένε - με την οποία αν ασχοληθείς, σε λίγους μήνες θα χρησιμοποιείς πεντακοσάευρα για κωλόχαρτο. Δώσε μου τον αριθμό τής πιστωτικής σου και από 'κει κι ύστερα μη σε νοιάζει τίποτα. Μόνο βιάσου, διότι θα αρπάξει άλλος την ευκαιρία...
newtech Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Λοιπόν εφτιαξα εγω εταιρια orEgano PLATINUM Vultures Με λιγα λογια ειναι λιγο απο Oregano λιγο απο Platinum και λιγο απο Vultures Συνδρομη 299 ευρω.. Περιλαμβάνει 3 κιλα OREGANO 2 καρτες χορού και 1 φωτογραφια απο Γυπα. Αν γραψεις 5 ατομα θα γλιτοσεις την συνδρομη (199€/μηνα) και για καθε επιπλέον ατομο θα παιρνεις 39.99€ 3
deesnider Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Λοιπόν εφτιαξα εγω εταιρια orEgano PLATINUM Vultures Παραλίγο να με στείλεις αδιάβαστο! Μέχρι να παρατηρήσω το «Live Show» στη φωτογραφία τού ...ναού, ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω...ποιο καινούργιο mlm είναι αυτό το ...Platinum!
newtech Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Παραλίγο να με στείλεις αδιάβαστο! Μέχρι να παρατηρήσω το «Live Show» στη φωτογραφία τού ...ναού, ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω...ποιο καινούργιο mlm είναι αυτό το ...Platinum! Ε ναι.. τι ειμαστε GOLD και χαζα.. ΠΛΑΤΙΝΑ!
kostas_dr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δε φαντάζομαι να μην κατάλαβες με ποιον μιλάς, επειδή άλλαξα φωτογραφία στο προφίλ! Πάλι άλλαξες βρε; Τι θα γίνει με σένα; Πας να μας μπερδέψεις; newtech, η φωτο απο γύπα είναι η συγκεκριμένη μόνο, ή παίζουν και άλλες; Σημαντική απορία!
deesnider Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πάλι άλλαξες βρε; Τι θα γίνει με σένα; Πας να μας μπερδέψεις; Άσε κι έγινα ρεζίλι στο ίνδαλμα! Μπήκε ο αληθινός Dee Snider στο insomnia, είδε ότι είχα αντικαταστήσει τη φάτσα του μ' εκείνη τού Χαρούλη και μού έβαλε άσχημο χέρι...
newtech Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πάλι άλλαξες βρε; Τι θα γίνει με σένα; Πας να μας μπερδέψεις; newtech, η φωτο απο γύπα είναι η συγκεκριμένη μόνο, ή παίζουν και άλλες; Σημαντική απορία! Εχουμε 24 ειδη όρνεων. Επισεις εχουμε το Original σλογκαν. WISH YOU WERE HERE http://www.youtube.com/watch?v=3YrKkuDr1Rw
kostas_dr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Άσε κι έγινα ρεζίλι στο ίνδαλμα! Μπήκε ο αληθινός Dee Snider στο insomnia, είδε ότι είχα αντικαταστήσει τη φάτσα του μ' εκείνη τού Χαρούλη και μού έβαλε άσχημο χέρι... dee, ποιός είναι ο κυριούλης στη φωτο;
deesnider Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 dee, ποιός είναι ο κυριούλης στη φωτο; Αυτός - που τού πήρα το ονοματεπώνυμο για nickname - χωρίς το make-up! Γλυκιά φατσούλα, δε μπορείς να πεις...
NAPOLI_2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Πάντως σε περιεχόμενο είναι καλό. Περιγραφικός ο φίλος! Όντως, όμως σου βγαίνουν τα μάτια να το διαβάσεις. Κοπέλα είναι! Oκ, ποσοι απο δω το ψηνετε να παμε σε μια παρουσιαση στας Αθηνας under cover και να διασκορπιστουμε στο χωρο και να κανουμε αθωες ηλιθιες ερωτησεις στους ομιλητες? Διοτι πραγματικα διαβασα το κειμενο της κοπελας και πραγματικα με επεισε να παω (σε μια αυτοκαταστροφικα αντιστροφη ψυχολογια) Eγω μεσα!
kostas_dr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Γλυκιά φατσούλα, δε μπορείς να πεις... Μόνο γλυκιά (και τριανταφυλένια) ; Να κανονίσουμε να τον στείλουμε σε καμιά συγκέντρωση των όρνεων, sorry των καλών ανθρώπων που θέλουν να μας κάνουν όλους πλούσιους ενώ κοιμόμαστε, να γελάσουμε λίγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις