anteleid Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 εχω πεθανει στα γελια με τα σχολια σας παιδια να ειστε ολοι καλα! εμενα η επειρια μου ειναι προσφατη μολις μιας εβδομαδας κ μαλιστα την ''πατησα΄΄ απο συγγενη! σε μια εξορμηση λοιπον στα ορεινα της πολης μου με την μανα μου κ για μια δουλεια σταματησαμε καπου το μεσημερακι για καφε.εκει δουλευε συγγενης μας βασικα της μανας μου συγγενης εχω την ειχα μια δυο φορες ολες κ ολες.μετα τις χαιρετουρες κτλ αρχισαμε την συζητηση περι οικογενειας τι κανουν τα παιδια της που βρισκονται κτλ.μας λεει λοιπον αυτη οτι ο γιος της σπουδαζε σε κοντινη πολη στην δικια μας αλλα λογω ασχημων οικονομικων της οικογενειας οπως ειπε δεν εβγαιναν να του νοικιασουν σπιτι κ ετσι το παιδι ηταν αναγκασμενο καθημερινα να πηγαινοερχεται.με ρωταει κ μενα που δουλευω κτλ μεχρι εκεινη την στιγμη ηταν ολα σε κλιμα μυρλας κ μιζεριας για την ασχημη οικονομικη κατασταση της οικογενειας της με το που ακουσε τι δουλεια κανω γυρισε το παραμυθι κ αυτο βεβαια το καταλαβα κατοπιν.μου λεει λοιπον δεν ερχεσαι να παμε την παρασκευη αμα δεν δουλευεις καπου μαζι επειδη δεν εχω παρεα κτλ.που της λεω να μωρε μου λεει σε μια παρουσιαση για καφε που θελουμε με την ιδιοκτητρια να βαλουμε εδω στο μαγαζι!!!! επειδη ντραπηκα να της πω οχι της λεω καλα παμε! σε καλο δρομο ειναι οι υποψιες σας εμενα δεν ηταν εκεινη την στιγμη! στην μια ωρα που κατσαμε εκει μου ειπε τουλαχιστον 5 φορες οτι θα με παρει τηλεφωνο να παμε.τες πα να μην σας κουραζω την παρασκευη με παιρνει τηλεφωνο κ μου λεει ενταξει θα ρθεις? ναι της λεω θα ερθω κοιτα μου λεει επειδη θα αργησω λιγο εγω πηγαινε εσυ βρες τον ταδε πες οτι σε στελνω εγω θα σε κερασει καφε κ μεχρι να τον πιεις θα ερθω κ εγω.η συναντηση περιττο να σας πω ηταν σε ξενοδοχειο της πολης.παω εκει περα ζηταω τον κυριο κ μου λεει η ρεσεψιονιστ αν θελετε περιμενετε λιγο ειναι μεσα στην αιθουσα αλλα σε λιγο θα κανουν διαλλειμα.ειδα βασικα κ κατι αλλους να περιμενουν καθομαι μαζι τους κ ολοι αναρωτιοταν τι ακριβως συναντηση ηταν αυτη.καποια στιγμη βγαινουν απο την αιθουσα συσκεψεων κατι τυποι που δεν ξερω πς ακιρβως να τους χαρακτηρισω.μας πλησιαζει ενας ευγενεστατος φαινομενικα κυριος με μελισταλαχτο γλειωδη τροπο μας χαιρεταει ολους κ μας ρωταει πως πινουμε τον καφε.η διπλανη μου που ακομα δεν ειχε καταλαβει περι τινος προκειται ρωτησε τι καφε εχετε κ εγω πινω εσπρεσο! απεφυγε να της απαντησει κ την ξαναρωταει πως πινει τον καφε,κ εκει που πειρμεναμε τον καφε εκανε την εμφανιση του ο σταρ της βραδιας!! πρωην δημαρχος της περιοχης!ο μεσσιας να ερχοτανε τετοια αποδοχη δεν θα ειχε!αν κ αρχιζε να μην μου αρεσει το κλιμα κ η ολη φαση περιμενα αναγκαστικα την συγγενη! κ δεν ειχα κ σημα εκει μεσα να την παρω!εν τω μεταξυ ολη αυτη την ωρα μεχρι να αρχισει η παρουσιαση μας εφεραν κ τον καφε ενα νεροπλυμμα στην κυριολεξια αοσμο αγευστο ανουσιο εντελως.καποια στιγμη εν ειχαν ετοιμαστει τα παντα μας φωναζουν μεσα για να αρχισουμε!οπως σαφως εχετε ολοι καταλαβει επροκειτο για παρουσιαση της ORGANO GOLD.και εκει αρχισε το πανυγυρι κανονικα.σηκωνεται ενας να κανει τον προλογοτης παρουσιασης εννοειταιο δε οτι βλεπαμε κ εικονα απ ολο αυτο μεσω ενος προτζεκτορα αρχισε τα γνωστα περι πως θα αλαλξετε την ζωη σας πως αλλαξε κ αυτος την δικη του κ μπλα μπλα μπλα.κ που ηταν πριν κ που ειναι τωρα κ ολα αυτα τα χαριτωμενα! για να δωσει τον λογο στην κεφαλη της παρουσιασης εναν κυριο απο θεσσαλονικη ο οποιος αρχισε το απολυτο brainwash! η συγγενης εν τω μεταξυ δεν ειχε ερθει ακομα.αρχισε να λεει για κερδος απιστευτα λεφτα για ζαφειρια διαμαντια οι κατηγοριες των μελων κ αλλα διαφορα τετοια φυσικα τα χειροκροτηματα απο τους βαλτους εδιναν κ επαιρναν,κ α κ ου κ μπραβο κ χιλια δυο στο καπακι μας παρουσιαζει κ αλλους 3 που ειχαν ανελθει ψηλα στην εταιριεια κ τωρα απολαμβαναν καρπους!κ εκει αρχιζει η παραννοια.φτανει ενας κυριος καθυστερημενος ο οποιος δν χαμπαριαζε κ πολυ.ζηταει ενα καφε να δοκιμασει κ κανεις δεν του πηγαινε του εκαναν νοημα 3 φορες οχι κ με τοσο ευγενη τροπο να μην μιλαει κ διακοπτει τους γκουρου κ μια τεταρτη να κλεισει το κιν του καθως στους υπολοιπους το ειχαν ζητησει εξ αρχης.συνεχιζε ο γκουρου την πλυση ωσπου πετιεται ο ανησυχος κυριος κ του λεει ρε φιλαρακι ποσο παει? 25 ευρω του λεει το πακετο,ακριβος εισαι μαγκα μου του λεει εγω απτα 25 ευρω ποσα θα βαλω στην τσεπη μου? υπεκφυγη δεν μπορουσε να δωσει απαντηση παρα αρχισε να λεει για πακετα κ ποσο εκαναν κ μπλα μπλα μπλα,το φτηνοτερο ειχε 250 ευρω με 9(!) κουτια καφεδες κ προοριζοταν για προσωπικη χρηση ως επι το πλειστον ενο αν ηθελες να βγαλεις χοντρο χρημα θα επρεπε να παρεις το πακετο των 1,500 ευρω!!!! κ φυσικα να γραψεις ως μελη κατω απο σενα 2 κ αυτοι αλλους 2 κ 2 μεχρι οι 2 να γινουν κ εγω δεν ξερω ποσοι.ο κυριουλης λοιπον επει βαρεθηκε σηκωθηκε κ εφυγε δεν εβρικσε νοημα μια αλλη τσιμπησε κ προσπαθουσε να την πεισει σωνει κ ντε να βρει 1,500 ευρω να την κανει μελος κ να παρει το μεγαλο πακετο με τους καφεδες.αφηνε δε υποννοουμενα οτι αν δεν εχουμε τα χρηματα μπορουμε να δανειστουμε απο φιλους.σε ολες τις ερωτησεις δεν απαντουσε κανεις εκαναν απλα οτι δνε ακουγαν κ ελεγαν τ παραμυθι τους.καποια στιγμη λοιπον το μαρτυριο μας τελειωσε.ειχα τσατιστει που εχασα σε μια φουσκα το απογευμα μου ηπια ενα νεροπλυμμα κ η συγγενης αφαντη.βγαινω εξω να κανω ενα τσιγαρο κ ειχαν στησει τον κυριο που ρωτουσε κ εκανε λιγη φασαρια ενα μελος την κλικας κ ο πρωην δημαρχος σε μια γωνια κ του εκαναν παρατηρησεις γιατι προσβαλλες λεει τον γκουρου! τον επεπλητταν σαν να ηταν παιδακι!κ ο ανθρωπος προσβληθηκε κ πρεπει να πας να ζητησεις συγνωμη κ αλλα τετοια δεν πιστευα στα αυτια μου!!!!!!!!! εν πασει περιπτωση αηδιασα κ εφυγα αλλα μετα απο λιγο με παιρνει τηλεφωνο η συγγενης μου κ μου λεει οτι κατι της ετυχε κτλ κ αρχισε μια δευτερη πλυση εγκεφαλου για το πως μου φανηκε κ το ποσο μεγαλη ευκαιρια ειναι κ μπλα μπλα μπλα! κ φερνοντας μαλιστα ως παραδειγμα μια αλλη κοπελα η οποια δουλευε οπου κ εγω κ ασχολιοταν συστηματικα με την ''εταιρια'',εφτασε δε στο σημειο να μου πει οτι η ιδια (η συγγενης) οτι απο τοτε που αρχισε βγαζει ενα σωτο λεφτα χωρις να τρεχει κ πολυ η ιδια που 2 μερες πριν ελεγε οτι δεν εχει να πληρωνει το ενοικιο του παιδιου της κ δεν της φτανουν καν! η ιδια που δουλευε ως σερβιτορα εγινε ξαφνικα bussines woman! την απεφυγα λεγωντας της οτι δεν εχω χρονο κτλ.συγνωμμη που σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο αλλα καλυτερα αυτα να βγαινουν προς τα εξω.μπας κ σωθει κανεις.ηταν αποφασισμενοι να φανε λεφτα με τον καθε τροπο.δυστυχως την κακομοιρα που την ενδιαφερε πρεπει να την τυλιξαν.κ το κουλο της υποθεσης?? μετα το τελος την παρουσιασης με πλησιασε ο πρωτος γκουρου με ρωτησε πως μου φανηκε κτλ κ ειχε το θρασσος να μου την πεσει κ απο πανω ο λιγδιαρης! υποθετω οτι κ αυτο θα ηταν μεσα στο κολπο! σορρυ παιδια ξανα αλλα φυλαχτειτε μην ΜΠΛΕΚΕΤΕ δεν εχουν ορια οι τυποι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pant13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ρε συ, δεν δουλευει το εντερ στο pc σου? Βαλε μια παραγραφο μας εβγαλες τα ματια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ρε συ, δεν δουλευει το εντερ στο pc σου? Βαλε μια παραγραφο μας εβγαλες τα ματια Ναι ρε συ.. οσο και να θελω να το διαβασω δεν γινεται.. Κανε ενα EDIT και φτιαχτο λιγο ρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ρε συ, δεν δουλευει το εντερ στο pc σου? Βαλε μια παραγραφο μας εβγαλες τα ματια Ναι ρε συ.. οσο και να θελω να το διαβασω δεν γινεται.. Κανε ενα EDIT και φτιαχτο λιγο ρε συ. Πάντως σε περιεχόμενο είναι καλό. Περιγραφικός ο φίλος! Όντως, όμως σου βγαίνουν τα μάτια να το διαβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πάντως σε περιεχόμενο είναι καλό. Περιγραφικός ο φίλος! Όντως, όμως σου βγαίνουν τα μάτια να το διαβάσεις. Νομιζω ειναι φιλη εκτος και αν ο γκουρου ειναι π**στης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pant13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Πάντως σε περιεχόμενο είναι καλό. Περιγραφικός ο φίλος! Όντως, όμως σου βγαίνουν τα μάτια να το διαβάσεις. Γιαυτο το εγραψα γιατι με εψησε να το διαβασω, αλλα δεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Organo gold άλλη μια μ@λ@κι@ που μπορεί να θεραπευση ακόμα και την φαλακρα !!!!!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Organo gold άλλη μια μ@λ@κι@ που μπορεί να θεραπευση ακόμα και την φαλακρα !!!!!!!!!! Είχες και στο χωριό σου γκαϊφέ με γαμώγανόδερμα και ειρωνεύεσαι; Γκαράβλαχοι όλοι σας εδώ μέσα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Oκ, ποσοι απο δω το ψηνετε να παμε σε μια παρουσιαση στας Αθηνας under cover και να διασκορπιστουμε στο χωρο και να κανουμε αθωες ηλιθιες ερωτησεις στους ομιλητες? Διοτι πραγματικα διαβασα το κειμενο της κοπελας και πραγματικα με επεισε να παω (σε μια αυτοκαταστροφικα αντιστροφη ψυχολογια) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 να κανουμε αθωες ηλιθιες ερωτησεις στους ομιλητες Πες μια τυχαία ερώτηση που έχεις στο μυαλό σου, για να σού πω αν αξίζει τον κόπο. Το πιθανότερο είναι ότι ούτε καν θα το διασκεδάσεις πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Πες μια τυχαία ερώτηση που έχεις στο μυαλό σου, για να σού πω αν αξίζει τον κόπο. Το πιθανότερο είναι ότι ούτε καν θα το διασκεδάσεις πάντως... Την BMW μπορώ να την πάρω με αέριο ή μόνο βενζίνη βγαίνει; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Πες μια τυχαία ερώτηση που έχεις στο μυαλό σου, για να σού πω αν αξίζει τον κόπο. Το πιθανότερο είναι ότι ούτε καν θα το διασκεδάσεις πάντως... Δεν εχω φιιιιλουυυυς και γενικαααα ο κυυυυκλος μου ειναι τριαααα ατοοοομα. Μπορωωωω να κερδισωωωω χρηματααα? Ο καφες σε καποιον που δεν του αρεσουν τα ροφηματα πως θα εχει περαση? Μηπως θα μπορουσατε να γινει εξαιρεση για την τιμη της εγγραφης κλπ επειδη δεν εχω χρηματα και να υπογραψω πως σας δινω διπλα τα πρωτα εσοδα? Μπορειτε να μου δανεισετε? Προχειρα τωρα μετα απο σχεδον ηλιαση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Την BMW μπορώ να την πάρω με αέριο ή μόνο βενζίνη βγαίνει; Απάντηση ομιλητή: «Βεβαίως! Με αέριο, με υδρογόνο, με πυρηνική ενέργεια, με ό,τι τραβάει η ψυχή σου...την πιστωτική σου μπορώ να έχω; » Δεν εχω φιιιιλουυυυς και γενικαααα ο κυυυυκλος μου ειναι τριαααα ατοοοομα. Μπορωωωω να κερδισωωωω χρηματααα? Απάντηση ομιλητή: «Δεν έχει σημασία το ότι ο κύκλος σου είναι μικρός. Αρκεί των - λίγων έστω - φίλων σου να είναι μεγαλύτερος. Αυτοί θα γράφουν κόσμο κι εσύ θα είσαι αραχτός και θα 'κονομάς...την πιστωτική σου μπορώ να έχω; » Ο καφες σε καποιον που δεν του αρεσουν τα ροφηματα πως θα εχει περαση? Απάντηση ομιλητή: «Ο καλός πωλητής, δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει οποιοδήποτε προϊόν, ακόμα κι αν αυτό δεν αρέσει στον πελάτη. Δεν έχεις παρά να παρουσιάσεις τις ευεργετικές ιδιότητες τού γαμωγανοδέρματος. Σα σιροπάκι για το βήχα θα αρχίσει να τον κατεβάζει μετά...την πιστωτική σου μπορώ να έχω; » Μηπως θα μπορουσατε να γινει εξαιρεση για την τιμη της εγγραφης κλπ επειδη δεν εχω χρηματα και να υπογραψω πως σας δινω διπλα τα πρωτα εσοδα? Μπορειτε να μου δανεισετε? Απάντηση ομιλητή: «Η ερώτησή σου με προσβάλλει! Φυσικά και μπορώ να σού δανείσω, καθ' ότι, χάρη στη ...H.A.W.O (HerbalifeAmwayWorldventurewOrganogold), είμαι πλέον δισεκατομμυριούχος. Δε θα το κάνω όμως, ώστε να σού δώσω κίνητρο να ενεργοποιήσεις το ταλέντο σου από την αρχή. Αντιθέτως, θα σού προτείνω να δανειστείς από κάποιο φίλο σου και, με την ευκαιρία, να γράψεις μέλος κι αυτόν...την πιστωτική σου μπορώ να έχω; » 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δυστυχως παρολο που ειμαι καλος πωλητης, δεν πιστευω πραγματικα στο εμπορευμα. Δεν καταφερε να με πεισει, ουτε και η ομιλια σας με καθε σεβασμο. Αντιλαμβανεστε λοιπον πως ειναι δυσκολο να προωθεις ενα προιον το οποιο ο ιδιος απορριπτει. Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? Δυστυχως δεν εχω πιστωτικη αλλα ουτε και μετρητα... Τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση? Εν τω μεταξυ εχω τρελανει με μεγαλη επιτυχια recruiters της σαηνετολογοτετοιας, σε σημειο να κρυβονται οταν περνουσα απο τη σφηκοφωλια τους, πραγματικα αυτοι που συζηταμε μου φαινονται zero challenge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Είχες και στο χωριό σου γκαϊφέ με γαμώγανόδερμα και ειρωνεύεσαι; Γκαράβλαχοι όλοι σας εδώ μέσα! Ναι είχαμε που το ξέρεις; Το δίναμε στα πρόβατα..... Μπεεεεεε!!!! Εσύ τον δοκίμασε; Φανταστικος ε; Τι σου γιατρεψε;; Την φαλακρα σου;; Ασε κατάλαβα την στυση που δεν ειχες ε;; Και τώρα βαρας ανέφερα χοντρές ε;;; Σου προτείνω να γράφεις και στην WV να πάρεις και μια BMW ( εσύ να την ζητήσεις με καφετέρια στον εξοπλισμό για να απολαμβάνεις αυτό το θείο ρόφημα) και θα πας ταξίδια συνέχεια τσάμπα και θα πίνεις καφέ για ενέργεια (γιατί θα χτυπάς και πολλά γκομενακια....τώρα επειδή θα ειναι χοντρές και τυφλες μην σε νοιάζει βουρ εσυ..) και στο τέλος θα γίνεις εκατομμύριουχος και από τα δυο άρα δισεκατομμύριουχος δλδ. Και ασε εμάς εδώ στα πρόβατα ... Μπεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις