~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Είχα ξαναγράψει πριν κάτι μήνες για μια φίλη μου. Ψάχνει τώρα χρήματα γιατί ήταν δανεικα αυτα που είχε δώσει. Εξέθεσε και τον εαυτον της σε άλλα άτομα. Κρίμα, πολύ κρίμα. 1
geomos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Προ λίγων ημερών γνωστός μου με παίρνει τηλέφωνο στα ξαφνικά (μιλάμε για άνθρωπο που επικοινωνουμε 2 με 3 φορές τον χρόνο) και με ρωτάει αν θα μπορούσα να βρεθούμε το απόγευμα της Δευτέρας στο Γκάζι. Ανυποψίαστο για το τι θα ακούσω τον ρωτάω, τι παίζει ρε καμιά γκομενοκατασταση? Όχι σε θέλω για δουλειά! Ρωτάω ο αφελής (άνεργος γαρ), τι δουλειά βρε φίλε? Δεν μπορώ να σου πω θα τα πούμε από κοντά. Επιμένω, βρε καλέ μου μην μου ανάβεις φωτιές πες μου περίπου τι παίζει. Δεν μπορώ μόνο από κοντά. Είναι μεγάλη ευκαιρία. Τον αφήνουν μια ασαφή απάντηση ότι βλέπουμε. Το θολό τοπίο και η αποδεδειγμενα χαμηλή νοημοσύνη του γνωστού μου με βάζει σε σκέψεις... Βρε λες να με θέλει για καμιά πυραμιδουλα? Έκλεισε ραντεβού με εργοδότη πριν με ρωτήσει? Ευγενικά του είπα τελικά ότι δεν θα μπορέσω, σήμερα στο προφίλ του στο facebook, wish you were here και το κακό συναπάντημα. Κρίμα ελπίζω να μην τον φεσωσουν, εγώ δεν ασχολούμαι μάνα πατέρα έχει, ας τον συνετισουν. 3
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγει χαμένος (του φάνε λεφτά, τσακωθεί με συγγενείς και φίλους) και το σίγουρο είναι πως οι γονείς του θα πληρώσουν (στην κυριολεξία) τα σπασμένα.
kalogeros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Είχα ξαναγράψει πριν κάτι μήνες για μια φίλη μου. Ψάχνει τώρα χρήματα γιατί ήταν δανεικα αυτα που είχε δώσει. Εξέθεσε και τον εαυτον της σε άλλα άτομα. Κρίμα, πολύ κρίμα. Τουλάχιστον ξεμπέρδεψε ή ακόμα ασχολείται;
lepaterious Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Λες να έχω φτάσει σε τέτοια κατάσταση; Ναι θες απεγνωσμενα την δοση σου...Γμτ δεν μπορω να βρω το βιντεο που δειχνει πως παιρνεις τηλ να στο εδινα να επερνες μια τζουρα..
newtech Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Έλα, μάθετε μπαλίτσα Ε αμα ειναι στο YOUTUBE .. και τι μας διχνει δλδ το VIDEO?
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Τουλάχιστον ξεμπέρδεψε ή ακόμα ασχολείται; Νομίζω πως κατάλαβε πως δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει τα λεφτα που την παραμύθιασαν. Είναι αργα όμως. Είχε πληρώσει και άλλα για σεμινάρια που κάνουν.
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλά, αυτό που γίνεται με τα σεμινάρια είναι αισχρό, όπως η όλη φάση βέβαια, αλλά αυτό παραπάει. Σου παίρνουν λεφτά απο 2 μεριές δηλαδή. 1
djcat Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Νομίζω πως κατάλαβε πως δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει τα λεφτα που την παραμύθιασαν. Είναι αργα όμως. Είχε πληρώσει και άλλα για σεμινάρια που κάνουν. Και λεφτά να βγάλεις, πρέπει να καταλάβεις πως αυτά τα λεφτά τα κλέβεις από τον αδερφό σου, τον πατέρα σου, την ξαδέρφη σου, τη θεία σου, τον κολλητό σου, το φίλο σου, το γείτονα σου. Με δύο λέξεις είσαι ΘΥΜΑ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Και λεφτά να βγάλεις, πρέπει να καταλάβεις πως αυτά τα λεφτά τα κλέβεις από τον αδερφό σου, τον πατέρα σου, την ξαδέρφη σου, τη θεία σου, τον κολλητό σου, το φίλο σου, το γείτονα σου. Με δύο λέξεις είσαι ΘΥΜΑ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! Δυστυχώς η συγκεκριμένη περισσότερο στο ΘΥΜΑ κολλάει. Πίστεψε σ'αυτην την απάτη. Δεν είχε ασχοληθει ξανα με κάτι τέτοιο. Γι'αυτο λέω κρίμα. 1
djcat Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δυστυχώς η συγκεκριμένη περισσότερο στο ΘΥΜΑ κολλάει. Πίστεψε σ'αυτην την απάτη. Δεν είχε ασχοληθει ξανα με κάτι τέτοιο. Γι'αυτο λέω κρίμα. Κρίμα για αυτήν που εξαπατήθηκε, αλλά και κρίμα για τα θύματα της.
militarist Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αυτό είναι το κακό μετά άντε να εξηγήσεις σε φίλους και συγγενείς που έβαλες πόσο κορόιδο ήσουν και αυτοί που σε πίστεψαν και ότι πλήρωναν σαν κορόιδα για το τιποτα 1
NAPOLI_2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Για να καταλάβετε πως σκέφτονται ορισμένοι..... ''ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΤΖΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ Η ΒΕΝΖΙΝΕΣ-ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΑ ΤΕΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΣΑΚΗ ΣΑΡΑΝΤΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ -ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΡΟΥΦΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ'' Ταξίδι στη Θεσ/νικη μέσα στο πορτ μπαγκαζ???? Πανε καλά???????????????????? Για να δει την εκπαίδευση???? Έλα, μάθετε μπαλίτσα ''Ειμαστε μαζί μεVIP προσωπικότητες. Δεν είναι αυτή τη στιγμή μαζί μας γιατί αισθάνθηκαν κάποια αδιαθεσία''. Χαχα...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις