lepaterious Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Γι' αυτό το λόγο είπα: Ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι κάτοχος τής απόλυτης γνώσης;... ...και να που είχα δίκιο! Η δική σου πρόταση, δεν είμαι σίγουρος μεν αν είναι πιο ...θεαματική απ' τις δικές μου, αλλά σίγουρα είναι πιο χρήσιμη! Μία διευκρίνιση θέλω να μου κάνεις και, εν συνεχεία, να μού λύσεις μία απορία. Η διευκρίνιση: Παρουσιάζεις δύο ανεξάρτητες μεταξύ τους προτάσεις, ή πρόκειται για συνδυασμό τους; Εννοώ, η μία είναι να τούς χώσουμε σε βαρέλια γεμάτα σκορπιούς και η άλλη είναι να τους στείλουμε κάποια άσχετη στιγμή στην Tijuana, ή να κάνουν το ταξίδι προς τα 'κει μέσα στο βαρέλι με τους σκορπιούς; Η απορία: Υπάρχουν ...drug lords(!) στο Mexico;;; Εισαι σατανικος ταξιδι σε βαρελι γεματο σκορπιους μεχρι το μεξικο υπολογισε κανα 26 ωρες ταξιδι μπααα θα εχει πεθανει η να βαλεις το ειδος του σκορπιου που δεν τσιμπαει να ειναι στην τσιτα σε ολη την διαδρομη... Εγω βασικα το ειπα ξεχωριστα αλλα και ο συνδυασμος δεν με χαλαει Δεν ξερω δεν εχω παρε δωσε με τετοιες δουλειες αλλα φανταζομαι πως ναι υπαρχουν http://topics.nytimes.com/top/news/international/countriesandterritories/mexico/drug_trafficking/index.html?inline=nyt-classifier http://www.boston.com/bigpicture/2013/04/most_dangerous_city_san_pedro.html http://www.boston.com/bigpicture/2011/04/mexicos_drug_war_1.html http://www.boston.com/bigpicture/2009/03/mexicos_drug_war.html
deesnider Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 υπαρχει ενα βιβλιο αμα θες να στο δωσω.το εχω σε pdf. Σίγουρα θα μ' ενδιέφερε! Να σού στείλω με p.m. το email μου να μού το στείλεις, ή είναι μεγάλο για αυτό τον τρόπο; Μπορείς να το ανεβάσεις κάπου και να μού δώσεις link, π.χ.; Oύτε κακόμοιρους θα τους χαρακτήριζα, αλλά δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος! ...πφφφφ! Ψιλολοΐδια! Εμένα αυτά μού φεύγουνε σε μια βδομάδα max, μόνο στις λουλουδούδες...
discoboyminimal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 τρελλλλοοοο τρολαρισμα αλλα κατι τετοια πραγματα το χρειαζονται νομιζω.. andreapaog εχεις πετυχει καναν τετοιο?
andreapaog328 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 προφανως και εχω πετυχει. πηγα και σε παρουσιαση. και προφανως δε γραφτηκα. καλη η πλάκα, αλλα απ τη στιγμή που βγαινουμε στο google πρωτη σελίδα και θαρθει κανας κακομοίρης να διαβασει δω περα, καλο είναι να μη βρισκει οτι ναναι... τζαστ σέιν...
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 μηπως αυτο το θεμα δεν εχει να προσφερει κατι αλλο πλεον? 1
deesnider Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 μηπως αυτο το θεμα δεν εχει να προσφερει κατι αλλο πλεον? Συμφωνώ...
angmar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Γεγονός αυτό, τα χουμε πει και τα χουμε ξαναπει όλα σ αυτές τις 90 σελίδες. Το μόνο μειον του να κλείσει είναι ότι θα πέσει απ την 1η σελίδα στο google και μπορεί να μη μας δει κανένας κακομοίρης. 2
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 οκ ανοιγει παλι το θεμα.βεβαια το θεμα εχει φτασει 89 σελιδες με τα περισσοτερα να ειναι off topic but ....anyway. 2
djcat Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 οκ ανοιγει παλι το θεμα.βεβαια το θεμα εχει φτασει 89 σελιδες με τα περισσοτερα να ειναι off topic but ....anyway. Είναι από τα θέματα που σώζουν κόσμο! 3
militarist Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλά εμένα δεν με σκεφτήκατε ....;;;; Γιατί να το κλείσετε Καλά εμένα δεν με σκεφτήκατε ....;;;; Γιατί να το κλείσετε
kostas_dr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Είναι από τα θέματα που σώζουν κόσμο! Πραγματικά το ελπίζω.
djcat Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Πραγματικά το ελπίζω. Και εγώ Τουλάχιστον θυμάμαι καποιοι που το αναφέρανε και ζητούσαν βοήθεια για το πως θα ξεγραφτούν. Άρα κάτι έχουμε κάνει! Όπως, επίσης, έχουν καιρό να φανούν στη σελίδα απατεώνες για να βρουν κορόιδα - δεν τα βγάζουν πέρα φαίνεται...
militarist Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τουλάχιστον θυμάμαι καποιοι που το αναφέρανε και ζητούσαν βοήθεια για το πως θα ξεγραφτούν. Άρα κάτι έχουμε κάνει! Όπως, επίσης, έχουν καιρό να φανούν στη σελίδα απατεώνες για να βρουν κορόιδα - δεν τα βγάζουν πέρα φαίνεται... Τώρα είναι διακοπές είχε ευκαιρία ταξίδι στην πέρα παταγωνια σε αντίσκηνα 5 αστερων 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις