lak10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 με την organo gold τι παιζει πινεις καφε και σε πληρωνουν? αν ειναι ετσι να παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 με την organo gold τι παιζει πινεις καφε και σε πληρωνουν? αν ειναι ετσι να παω Ακριβώς όπως και στην worldventures που πας ταξίδια και σε πληρώνουν κιόλας!!! Καλό; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ενα πραγμα θα πω και εγω.να ψοφισουν αργα και βασανηστικα.εμ δεν αντεξα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ενα πραγμα θα πω και εγω.να ψοφισουν αργα και βασανηστικα.εμ δεν αντεξα Που να πας και σε καμιά απο τις παρουσιάσεις τους. Θα αφηνιάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ενα πραγμα θα πω και εγω.να ψοφισουν αργα και βασανηστικα.εμ δεν αντεξα Ψοφος ναι.. Poulinos μια ερωτηση Μπορει αραγε καποιος μια εταιρια πχ που χλεβαζουμε κτλ κτλ να μας μηνυσει?Εννοω μεσα εδω να ζητησει στοιχεια θα βρει τον στοχο της? Και μια δευτερη Γιατι δεν αλλαζει το junior member που γραφει στο προφιλ μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Που να πας και σε καμιά απο τις παρουσιάσεις τους. Θα αφηνιάσεις! δεν παει κανεις εκει να τους τα κανεις μην πω πως. Ψοφος ναι.. Poulinos μια ερωτηση Μπορει αραγε καποιος μια εταιρια πχ που χλεβαζουμε κτλ κτλ να μας μηνυσει?Εννοω μεσα εδω να ζητησει στοιχεια θα βρει τον στοχο της? Και μια δευτερη Γιατι δεν αλλαζει το junior member που γραφει στο προφιλ μου? θεωρητικα ναι θα μπορουσε καποιος να κανει μυνηση.τωρα να κανουν μυνηση που κοροιδευουν τον κοσμο ε ενταξει ειναι too much αλλα ναι μπορουν.εφοσον ειναι θεωρητικα νομιμοι αυτοι ναι δεν θα ειχαν θεμα να κανουν μυνηση.εκτος αν δεν ειναι νομιμοι. β.καποια στιγμη ανανεωνονται τα stats και θα στο αλλαξει λογικα.αν για χ υ λογο δεν γινει καποια στιγμη αυτοματα τοτε γινεται manual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 δεν παει κανεις εκει να τους τα κανεις μην πω πως. θεωρητικα ναι θα μπορουσε καποιος να κανει μυνηση.τωρα να κανουν μυνηση που κοροιδευουν τον κοσμο ε ενταξει ειναι too much αλλα ναι μπορουν.εφοσον ειναι θεωρητικα νομιμοι αυτοι ναι δεν θα ειχαν θεμα να κανουν μυνηση.εκτος αν δεν ειναι νομιμοι. β.καποια στιγμη ανανεωνονται τα stats και θα στο αλλαξει λογικα.αν για χ υ λογο δεν γινει καποια στιγμη αυτοματα τοτε γινεται manual Πιστευω νομιμοι ειναι σχεδον αλλα οντως ειναι too much,καθαρα εγκυκλοπεδικα το ρωτησα... Manual προσπαθησα να το βρω αλλα δεν το βρηκα,φωτισε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ενα πραγμα θα πω και εγω.να ψοφισουν αργα και βασανηστικα.εμ δεν αντεξα Εγώ δέχομαι και το να ψοφήσουν ...γρήγορα και θεαματικά, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δε μπορεί να γίνει το δικό σου... ...π.χ.: 1) Να τους αναγκάσουν να καταπιούν απασφαλισμένη χειροβομβίδα και να τους ρίξουν από μεγάλο ύψος στο κενό, ώστε το μπαμ να γίνει κάπου στη μέση τής διαδρομής. 2) Να τους ρουφήξει κινητήρας jumbo jet. 3) ...Ε! Πείτε κι εσείς τίποτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Υπάρχει και αυτό, που είναι πιο χρήσιμο στο κοινωνικό σύνολο! Όχι φρου φρου και αρώματα dee. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εγώ δέχομαι και το να ψοφήσουν ...γρήγορα και θεαματικά, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δε μπορεί να γίνει το δικό σου... ...π.χ.: 1) Να τους αναγκάσουν να καταπιούν απασφαλισμένη χειροβομβίδα και να τους ρίξουν από μεγάλο ύψος στο κενό, ώστε το μπαμ να γίνει κάπου στη μέση τής διαδρομής. 2) Να τους ρουφήξει κινητήρας jumbo jet. 3) ...Ε! Πείτε κι εσείς τίποτα! Σε ενα βαρελι γεματο σκορπιους Ταξιδακι στο μεξικο στην τιχουανα εκει που ειναι οι drug lords Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Γι' αυτό το λόγο είπα: ...Ε! Πείτε κι εσείς τίποτα! Ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι κάτοχος τής απόλυτης γνώσης;... Υπάρχει και αυτό, που είναι πιο χρήσιμο στο κοινωνικό σύνολο! Όχι φρου φρου και αρώματα dee. ...και να που είχα δίκιο! Η δική σου πρόταση, δεν είμαι σίγουρος μεν αν είναι πιο ...θεαματική απ' τις δικές μου, αλλά σίγουρα είναι πιο χρήσιμη! Σε ενα βαρελι γεματο σκορπιους Ταξιδακι στο μεξικο στην τιχουανα εκει που ειναι οι drug lords Μία διευκρίνιση θέλω να μου κάνεις και, εν συνεχεία, να μού λύσεις μία απορία. Η διευκρίνιση: Παρουσιάζεις δύο ανεξάρτητες μεταξύ τους προτάσεις, ή πρόκειται για συνδυασμό τους; Εννοώ, η μία είναι να τούς χώσουμε σε βαρέλια γεμάτα σκορπιούς και η άλλη είναι να τους στείλουμε κάποια άσχετη στιγμή στην Tijuana, ή να κάνουν το ταξίδι προς τα 'κει μέσα στο βαρέλι με τους σκορπιούς; Η απορία: Υπάρχουν ...drug lords(!) στο Mexico;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
betfighter Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ο καθένας κάνει τις επιλογές του..Π'αντως έχω ακούσει καλά λόγια για τη συγκεκριμένη εταιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πιστευω νομιμοι ειναι σχεδον αλλα οντως ειναι too much,καθαρα εγκυκλοπεδικα το ρωτησα... Manual προσπαθησα να το βρω αλλα δεν το βρηκα,φωτισε με manual δεν το κανεις εσυ αλλα ο admin toy site. Εγώ δέχομαι και το να ψοφήσουν ...γρήγορα και θεαματικά, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δε μπορεί να γίνει το δικό σου... ...π.χ.: 1) Να τους αναγκάσουν να καταπιούν απασφαλισμένη χειροβομβίδα και να τους ρίξουν από μεγάλο ύψος στο κενό, ώστε το μπαμ να γίνει κάπου στη μέση τής διαδρομής. 2) Να τους ρουφήξει κινητήρας jumbo jet. 3) ...Ε! Πείτε κι εσείς τίποτα! υπαρχει ενα βιβλιο αμα θες να στο δωσω.το εχω σε pdf.λεγεται βασανηστηρια και εξουσια.εκει θα δεις απειρους ωραιους τροπους να σκοτωσεις καποιον ειτε γρηγορα ειτε αργα.επισης μπορεις να παρεις ιδεες αμα δεις στο youtube τα machines of malice Υπάρχει και αυτό, που είναι πιο χρήσιμο στο κοινωνικό σύνολο! Όχι φρου φρου και αρώματα dee. xaxa.τελειο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του..Π'αντως έχω ακούσει καλά λόγια για τη συγκεκριμένη εταιρία μαλλον θα ηταν απο ατομα που δουλευουν μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ο καθένας κάνει τις επιλογές του..Π'αντως έχω ακούσει καλά λόγια για τη συγκεκριμένη εταιρία Ο καθένας κάνει τις επιλογές του..Π'αντως έχω ακούσει καλά λόγια για τη συγκεκριμένη εταιρία Πες μου είσαι μέλος και εσύ με τρελό εισόδημα BMW και τζετ; Η αυτός που σου το είπε έχει βγάλει τα τρέλα λεφτά και θέλει να κάνει καλό στην ανθρωπότητα ;;;;; Κανένα ταξιδάκι στην τιχουανα θελουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Έχει το Μεξικό drug lords; Ναι, και έχουν και γούστο κιόλας, όχι σαν κάτι αρκουδόγυφτους σε κάποιες άλλες χώρες! Oύτε κακόμοιρους θα τους χαρακτήριζα, αλλά δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις