Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους, κάτι αρχίζει να κινείται. Καταγγελία από τον σύνδεσμο Ελλήνων ταξιδιωτικών πρακτόρων. Από το τίποτα...

http://www.lifo.gr/now/greece/29859

Παιδιά, ας αρχίσουμε να γράφουμε σχόλια στο άρθρο της lifo.

Και εδώ η επίσημη ανακοίνωση του ΗΑΤΤΑ

http://www.hatta.gr/LinkClick.aspx?fileticket=A66KZLmwuDk%3d&tabid=153&language=en-US

Mεγάλη προσοχή συστήνει στο καταναλωτικό κοινό ο σύνδεσμος των Ελλήνων ταξιδιωτικών πρακτόρων, καθώς, όπως επισημαίνει, υπάρχουν το τελευταίο διάστημα απόπειρες παραπλάνησης του κόσμου, από μεμονωμένα άτομα ή και ομάδες. Συμβουλεύει μάλιστα στο καταναλωτικό κοινό να δίνει μεγάλη προσοχή στην επιλογή της επιχείρησης στην οποία θα αναθέσει τη διοργάνωση των διακοπών του. Στην ανακοίνωση του, ο σύνδεσμος, αναφέρει ότι μεμονωμένα άτομα ή και ομάδες ατόμων διοργανώνουν συγκεντρώσεις τύπου σεμιναρίου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια των οποίων επιδιώκουν να «στρατολογήσουν» συνεργάτες οι οποίοι με την καταβολή πάγιας «συνδρομής» της τάξης των 250 ευρώ συνδέονται σε σύστημα παροχής πακέτων διακοπών σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Σκοπός των ατόμων που συνδέονται στο εν λόγω σύστημα είναι να δελεάσουν περισσότερα άτομα να συνδεθούν ώστε να λαμβάνουν αμοιβή 50 ευρώ ανά νέο μέλος που συνδέουν και ούτω καθ’ εξής. Όπως σημειώνεται, επειδή η ανωτέρω πρακτική προσιδιάζει σε μορφές απάτης που έχουν κατά καιρούς παρουσιαστεί, ο ΗΑΤΤΑ έχει ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές ώστε να ερευνηθεί το θέμα και να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του φαινομένου, η πιθανή εξαπάτηση καταναλωτών και η πιθανότατη φοροδιαφυγή. Πηγή: www.lifo.gr
  • Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άντε, καλώς ήρθα στο insomnia.gr. Δυο λεπτά να αφ'ησω τα συμπράγκαλα, να κλείσω την πόρτα, να μου βάλω ενα ποτό (ωρε διάολε …. Πάει το καχλούα!!!!) και να σας δώσω το ΣΙ-ΒΙ μου. Μετά από 10+ χρόνια μελέτης για θέματα πληροφορικής στα διάφορα threads και στα αξεπέραστα how-to (και στο περιστασιακό stalking met pop-corn σε flame wars και λοιπά διασκεδαστικά thread) αποφάσισα να απαντήσω με το πρώτο μου ποστ στον militarist που τον πάω και πολύ γιατί δεν χαρίζει κάστανα στα world voltures όπου είχα την τύχη να παρεβρεθώ σε ένα από τα λημέρια που με χαρά θα στο κάνω πάσα :

Πύργος των Αθηνών. Ισόγειο. Καφετέρια. Πατάρι. Εκεί βρίσκεται....Η φωλιά των Voltures !!! Σαν ξοφλημένη ταινία για grindhouse ακούγεται... 

ευχαριστώ!!!! καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/550900/proeidopoioun-gia-apates-taxidiotikoi-praktores-/

οντως κάτι πάει να γίνει.....

Δημοσ.

Εμένα μου έτυχε ένας με μουσάκι. Μου αράδιασε τις τιμές των πακέτων και έπαθα ταπηροκρανίαση με τις τιμές που αράδιαζε. Τέτοιες τιμές για διανυκτέρευση ούτε σε κάμπινγκ στον Ασπρόπυργο. Μ'αρέσει μετά που με κοιτούσαν με βλέμα του τύπου "δεν ξες τι χάνεις" ένα πράμα....και ότι να βιαστώ να προλάβω γιατί μετά θα πλακώσουν και άλλοι....Ζομπι εντελώς και η μόνη σωτηρία είναι ......

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και από μένα. Μετα απο περιπου μια εβδομαδα καταφερα να διαβάσω όλα σας τα σχόλια!

Εγω θα καταθεσω τη δικη μου αποψη με λιγα λογια γιατι πιστευω οτι τα περισσοτερα τα εχετε καλυψει! Και εγω εκανα τη μ...κια να γραφτω σε αυτη την εταιρεια αλλα γρηγορα καταλαβα τι παιζει και φροντισα να διαγραφω προτου παρω τον οποιοδηποτε στο λαιμο μου και εντος των 14 ημερων (για την ακριβεια ακριβως την 14η!). Συμφωνα με mail που μου εστειλαν θα παρω πισω τα χρηματα της εγγραφης μου εντος των επομενων ημερων.

Παντως παραμενω ακομα μελος των γκρουπ που με εβαλαν και βλεπω τι γινεται. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτοι που το ξεκινησαν αυτο ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ. Αυτοι που ακολουθουν ειναι, στην πλειοψηφια τους, απλα αφελεις. Δηλαδη δε θεωρω οτι πρεπει να καταστρεφονται φιλιες απο αυτο το πραγμα. Ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του χωρις ομως να προσβαλει τον αλλο.

Για την εταιρεια τωρα:

Ειναι ΦΩΣ-ΦΑΝΑΡΙ οτι ελαχιστοι θα κερδισουν. Το λεει αλλωστε και η ιδια η εταιρεια οπως αναφερθηκε και σε προηγουμενα post. Επισης με απλα μαθηματικα καταλαβαινει κανεις οτι αυτο καποτε θα σκασει και τοτε το 99% οσων ειναι μεσα θα κλαιει τα χρηματα του. Εγω προσωπικα μπηκα για τα ταξιδια και οχι για να γινω πλουσιος και μαλιστα εις βαρος των φιλων μου. Αλλα ποια ταξιδια? Αμα δειτε τις προσφορες θα λυθειτε στα γελια! Χωρια οτι δε συμπεριλαμβανονται καν τα αεροπορικα! Αρα ποιες προσφορες? Εμενα με ενδιαφερει παντα το αεροπορικο, δε με ενδιαφαφερει το 5αστερο και το 4αστερο. Αμα παω σε μια ξενη χωρα το μονο που θελω ειναι να τη γνωρισω και οχι να κανω μπανακια στην πισινα του καθε χλιδατου ξενοδοχειου!!!!

Αλλα το αποκορυφωμα της κοροιδιας ειναι τα ''σεμιναρια''. Ριξτε μια ματια εδω να φριξετε:

http://worldventures.biz/events/event-details/?event_id=872

600 δολαρια δηλαδη 480 Ευρω για τη συμμετοχη στο σεμιναριο!! Που αν καταλαβα καλα δεν περιλαμβανει καν τη διαμονη στο ξενοδοχειο! Αλλωστε το γραφει κιολας οτι καποιοι δινουν μεχρι και 1.400 δολαρια (πανω απο 1.000 Ευρω) για να συμμετασχουν σε τετοια σεμιναρια! Συν τα μεταφορικα ετσι? Και η αποθεωση της γυφτιας: Δεν παρεχεται φαγητο στις παρουσιασεις για αυτο συνίσταται στους συμετεχοντες να εχουν και κανα σαντουιτς μαζι τους αμα πεινασουν!!!!! Ε οχι λοιπον, η κοροιδια εχει τα ορια της! 

Εγω με 1.000 Ευρω συνολικο μπατζετ παω 10 ημερες Αργεντινη (αεροπορικα + διαμονη+ εξοδα εκει). Το εχω κανει αλλωστε. Δεν τα δινω σε απατεωνες. Οπου επαναλαμβανω οτι απατεωνες ειναι αυτοι που το οργανωνουν. Για αυτο και οσοι εχετε φιλους που εχουν μπλεξει με αυτη την ιστορια καλό είναι να μην ειστε επιθετικοι μαζι τους αλλα να προσπαθησετε ηρεμα και με λογικα επιχειρηματα να τους κανετε να καταλαβουν τι ακριβως παιζει με αυτη την εταιρεια.

Αυτα τα λιγα :)

Ας ελπισουμε οτι ολο αυτο το thread θα σωσει κοσμο απο το να χασει τα χρήματά τους αλλα και, ακομα σημαντικοτερο, απο το να χασει τους φιλους του!

Δημοσ.

η μόνη σωτηρία είναι ......

...αυτή.

@NAPOLI_2014 Μιας που είσαι ακόμα μέλος της WV, λύσε μου μια απορία. Τι προσφορές έχει τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι;

Δημοσ.

Έχει και για τη μαγευτική Σομαλία. Κάπου πήρε το μάτι μου και για Συρία, αλλά είναι μόνο για όσους έχουν κοτσίδα σογκούν!

Δημοσ.

Επιτέλους, κάτι αρχίζει να κινείται. Καταγγελία από τον σύνδεσμο Ελλήνων ταξιδιωτικών πρακτόρων. Από το τίποτα...

http://www.lifo.gr/now/greece/29859

Παιδιά, ας αρχίσουμε να γράφουμε σχόλια στο άρθρο της lifo.

Και εδώ η επίσημη ανακοίνωση του ΗΑΤΤΑ

http://www.hatta.gr/LinkClick.aspx?fileticket=A66KZLmwuDk%3d&tabid=153&language=en-US

Mεγάλη προσοχή συστήνει στο καταναλωτικό κοινό ο σύνδεσμος των Ελλήνων ταξιδιωτικών πρακτόρων, καθώς, όπως επισημαίνει, υπάρχουν το τελευταίο διάστημα απόπειρες παραπλάνησης του κόσμου, από μεμονωμένα άτομα ή και ομάδες. Συμβουλεύει μάλιστα στο καταναλωτικό κοινό να δίνει μεγάλη προσοχή στην επιλογή της επιχείρησης στην οποία θα αναθέσει τη διοργάνωση των διακοπών του. Στην ανακοίνωση του, ο σύνδεσμος, αναφέρει ότι μεμονωμένα άτομα ή και ομάδες ατόμων διοργανώνουν συγκεντρώσεις τύπου σεμιναρίου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια των οποίων επιδιώκουν να «στρατολογήσουν» συνεργάτες οι οποίοι με την καταβολή πάγιας «συνδρομής» της τάξης των 250 ευρώ συνδέονται σε σύστημα παροχής πακέτων διακοπών σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Σκοπός των ατόμων που συνδέονται στο εν λόγω σύστημα είναι να δελεάσουν περισσότερα άτομα να συνδεθούν ώστε να λαμβάνουν αμοιβή 50 ευρώ ανά νέο μέλος που συνδέουν και ούτω καθ’ εξής. Όπως σημειώνεται, επειδή η ανωτέρω πρακτική προσιδιάζει σε μορφές απάτης που έχουν κατά καιρούς παρουσιαστεί, ο ΗΑΤΤΑ έχει ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές ώστε να ερευνηθεί το θέμα και να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του φαινομένου, η πιθανή εξαπάτηση καταναλωτών και η πιθανότατη φοροδιαφυγή. Πηγή: www.lifo.gr

Ποσο χαρα πηρα με αυτο που ανεβασες!αντε να αρχισουν  να το ψαχνουν ωστε ολοι οι δηθεν συνεργατες ή  μετοχοι οπως το αποκαλουσε ο "φιλος" μου να καταλαβουν την μ***κια που εκαναν!

Δημοσ.

...αυτή.

@NAPOLI_2014 Μιας που είσαι ακόμα μέλος της WV, λύσε μου μια απορία. Τι προσφορές έχει τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι;

Πλεον δε μπαινω καθολου στο προφιλ μου για να μη γινει καμια στραβη με τη διαγραφή και χάσω τα χρήματά μου. Παντως θυμαμαι οτι ειχε Νοτια Αφρικη (που τωρα ειναι Χειμωνας), Καραιβικη και νομιζω Χιο... Γενικα περα των ''ακυρων'' προορισμων, εκει που χανει το παιχνιδι η WV ειναι οτι δεν καλυπτει αεροπορικα και δεν προσφερει ''γυρους ταξιδιων''. Δε με ενδιαφερει αν 5 βραδιες σε 5αστερο στη Ρωμη στοιχιζουν 400 Ευρω αντι για 1.500. Εγω μπορω να μεινω με 100 και ας μη μεινω σε 5αστερο. Επισης εγω δε θα εμανα ποτε 5 ημερες στην ιδια πολη, εγω σε 5 ημερες θα νοικιαζα αυτοκινητο και θα γυρνουσα ολη την Ιταλια.

Οποτε περαν του ανηθικου τροπου με τον οποιο η WV παραπλανει τα θυματα της και περαν του οτι φερεται στα υποψηφια μελη της σαν να ειναι ιθαγενεις, εχει και το επιπλεον μειονεκατημα οτι αυτο που προσφερει δεν καλυπτει ουτε στο ελαχιστο τις αναγκες ενος μεσου Ελληνα του 2013. Αυτη η εταιρεια θα μπορουσε ισως να ενδιαφερει εκατομυριουχους αλλα οχι βιοπαλαιστες οπως ειμαστε φανταζομαι οι περισσοτεροι εδω μεσα. Δε νοειται να δινω 600 Ευρω το χρονο για Εγγραφη και συνδρομες και επιπλεον αλλα 1.500 Ευρω σε σεμιναρια μεσα σε ενα χρονο, δηλαδη 2.000 Ευρω σε ενα χρονο με την προοπτικη να βγαζω 100-200 Ευρω το μηνα και να εχω και την αγωνια να τα καταφερουν οι φιλοι μου για να βγαλουν τα εξοδα τους. Ειναι υπερβολικα ακριβη η εγγραφη και η μηνιαια συνδρομη.

Τωρα ειδα σε ενα γκρουπακι στο facebook μια παλια αναρτηση (Φεβρουαριος) για διακοπες στη Μυτιληνη 3 βραδιες σε 5αστερο με 159 δολαρια, αρα 53 δολλαρια τη βραδια, ας πουμε 40 Ευρω τη βραδια. Ε ΚΑΙ?? Πως θα παω εκει?? Δε θελω αλλα τοσα? Δε συμφερει με την καμια!

Δημοσ.

Πως θα πας;

Καβαλάς την (στην συγκεκριμένη περίπτωση αμφίβια) ασημί "μπέμπα" και πας. Που είναι το δύσκολο δηλαδή; :-D

Θα σε κάνουν και χάζι οι ντόπιοι!

Δημοσ.

Πως θα πας;

Καβαλάς την (στην συγκεκριμένη περίπτωση αμφίβια) ασημί "μπέμπα" και πας. Που είναι το δύσκολο δηλαδή; :-D

Θα σε κάνουν και χάζι οι ντόπιοι!

Σωστο κι αυτο! :P

Δημοσ.

Αν δεν πας στο σεμινάριο σε διώχνουν ?

Oχι, απλα στα πρηζουν να πας. Αλλα πραγματικα πρεπει να ειναι καποιος πολυ χαζος για να δινει 200-300 Ευρω για ενα σεμιναριο πριν καν εξασφαλισει οτι θα εχει καποια εσοδα. Και ειναι μεγιστη ξεφτιλα που δεν προσφερουν ουτε ενα μπουκαλι νερο. Εγω στις 10 ημερες που ημουν μελος στην εταιρεια εννοειται οτι ΔΕΝ πηγα σε κανενα σεμιναριο. Παντως βλεποντας καποια βιντεακια απο διαφορα σεμιναρια πραγματικα χαιρομαι απιστευτα που δεν πηγα...;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...