Προς το περιεχόμενο

Κατι πολυ περιεργο συμβαινει (worldventures)

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ο αντιπρόσωπος της World Ventures έχει υποστεί πολύ γερή πλύση εγκεφάλου.

Το έχω γράψει ξανά στο συγκεκριμένο thread: Πλύση εγκεφάλου υφίστανται μόνο στην αρχή, τη στιγμή που πείθονται να εγγραφούν οι ίδιοι. Στο επόμενο στάδιο, όταν δηλαδή προσπαθούν να εγγράψουν άλλους, δεν τους οδηγεί η πλύση εγκεφάλου. Αυτή πλέον έχει παρέλθει, έχουν καταλάβει τη λούμπα στην οποία έπεσαν. Αυτό που τους οδηγεί πλέον, είναι η απόγνωση και η κουτοπονηριά, προκειμένου να πείσουν κάνα φουκαρά να γραφτεί, με την ελπίδα να πάρουν - εις βάρος του - πίσω, έστω κι ένα μικρό μέρος από τα δικά τους σπασμένα.

Με απλά λόγια: Μην τους αντιμετωπίζετε ως θύματα, διότι δε λειτουργούν ως τέτοια. Μην τους λυπάστε ούτε στο ελάχιστο. Απατεώνες είναι, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια πρεπει να φτιαξουμε καποιο αντι-world ventures group στο fb η γενικα στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Να ενημερωνουμε τον κοσμο. Και πιο πολυ τους δικους μας ανθρωπους. Ειδικα σε τετοιες εποχες που αισθανονται πιο ανασφαλεις, απελπισμενοι και ψαχνουν απο καπου να πιαστουν..

Την πατησε η κοπελα μου. Εδω και μια εβδομαδα μαχομαι να της βαλω μυαλο κ δεν καταλαβαινει. Η πλυση εγκεφαλου ειναι τεραστια.

Τουλαχιστον της ειπα, κοιτα οταν ειναι να κανεις καποια παρουσιαση σε δικο μας κυριως ατομο θα ερθω και γω θα πεις εσυ τα δικα σου και μετα θα πω και γω τα δικα μου. Συμφωνοι? και δεχτηκε..

Militarist καλα του ειπες!!!

Αυριο εχει συγκεντρωση η δικια μου με εναν "Leader" (αποτυχημενο στην ζωη του) και με ολα τα νεα θυματα που γραφτηκαν να τους κανει ενα training. Της κανω καλα κυριακατικα πρωι, μεστην ζεστη, μεστο τριημερο και αντι να παμε κανα μπανακι εσυ θα τρεχεις στις παρουσιαεις? Αυτο ειναι το Make a living...living???

Τελος παντων σκεφτομαι να παω κ γω εκει να το παιξω και καλα πως ενδιαφερομαι (αν οχι αυριο σιγουρα σε καποια απτις πολλες συγκεντρωσεις που κανουν). κ αν μου κανουν εκει καμια παρουσιαση στο τελος της παρουσιασης που θα μου ζητησουν τη γωμη μου κ αν θελω να γραφτω θα πω: "κοιταχτε ειναι πολυ ομορφα ολα οσα ειπατε, πιστευω οτι οι ευκαιριες κ οι προοπτικες ειναι τεραστιες, φαινεται κατι πολυ ενδιαφερον και ειμαι σιγουρος οτι με σκληρη δουλεια θα πετυχαινα μαζι με τη βοηθεια ολων σας που αποτι βλεπω εισετε πολυ δεμενοι και αγαπημενοι μεταξυ σας.. Το θεμα ομως ειναι οτι δεν εχω τα 280 ευρω. Σας παρακαλω δανειστε τα μου και ειμαι βεβαιος πως θα σας τα δωσω πισω διπλα!"

Φυσικα κανεις δεν θα προθυμοποιηθει..Οποτε και γω θα το ληξω με την εξης ερωτηση. Οκ παιδια θα προσπαθησω να δανειστω απο αλλου. Μονο μια ερωτηση..στην μαμα πατριδα ποτε θα γινει κανα ταξιδακι, αυτο με ενδιαφερει κυριως? θα μου πουν τι εννοεις? Στην Αιγυπτο ντε..να δουμε κανα φαραω καμια πυραμιδα..

Αν απτην αλλη ΑΝ (αδυνατον) μου δανεισουν οι ιδιοι και με εγγραψουν με δικα τους εξοδα.., ακομα καλυτερα. Την αλλη μερα τηλ στο Texas και claim να γινει Refund. Οποτε +280 ευρουλακια στο λογαριασμο μου. Δυσκολο? :P

u4pn.jpg

Επεξ/σία από Warlord1981

Παιδια πρεπει να φτιαξουμε καποιο αντι-world ventures group στο fb η γενικα στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Να ενημερωνουμε τον κοσμο. Και πιο πολυ τους δικους μας ανθρωπους. Ειδικα σε τετοιες εποχες που αισθανονται πιο ανασφαλεις, απελπισμενοι και ψαχνουν απο καπου να πιαστουν..

Την πατησε η κοπελα μου. Εδω και μια εβδομαδα μαχομαι να της βαλω μυαλο κ δεν καταλαβαινει. Η πλυση εγκεφαλου ειναι τεραστια.

Τουλαχιστον της ειπα, κοιτα οταν ειναι να κανεις καποια παρουσιαση σε δικο μας κυριως ατομο θα ερθω και γω θα πεις εσυ τα δικα σου και μετα θα πω και γω τα δικα μου. Συμφωνοι? και δεχτηκε..

Militarist καλα του ειπες!!!

Αυριο εχει συγκεντρωση η δικια μου με εναν "Leader" (αποτυχημενο στην ζωη του) και με ολα τα νεα θυματα που γραφτηκαν να τους κανει ενα training. Της κανω καλα κυριακατικα πρωι, μεστην ζεστη, μεστο τριημερο και αντι να παμε κανα μπανακι εσυ θα τρεχεις στις παρουσιαεις? Αυτο ειναι το Make a living...living???

Τελος παντων σκεφτομαι να παω κ γω εκει να το παιξω και καλα πως ενδιαφερομαι (αν οχι αυριο σιγουρα σε καποια απτις πολλες συγκεντρωσεις που κανουν). κ αν μου κανουν εκει καμια παρουσιαση στο τελος της παρουσιασης που θα μου ζητησουν τη γωμη μου κ αν θελω να γραφτω θα πω: "κοιταχτε ειναι πολυ ομορφα ολα οσα ειπατε, πιστευω οτι οι ευκαιριες κ οι προοπτικες ειναι τεραστιες, φαινεται κατι πολυ ενδιαφερον και ειμαι σιγουρος οτι με σκληρη δουλεια θα πετυχαινα μαζι με τη βοηθεια ολων σας που αποτι βλεπω εισετε πολυ δεμενοι και αγαπημενοι μεταξυ σας.. Το θεμα ομως ειναι οτι δεν εχω τα 280 ευρω. Σας παρακαλω δανειστε τα μου και ειμαι βεβαιος πως θα σας τα δωσω πισω διπλα!"

Φυσικα κανεις δεν θα προθυμοποιηθει..Οποτε και γω θα το ληξω με την εξης ερωτηση. Οκ παιδια θα προσπαθησω να δανειστω απο αλλου. Μονο μια ερωτηση..στην μαμα πατριδα ποτε θα γινει κανα ταξιδακι, αυτο με ενδιαφερει κυριως? θα μου πουν τι εννοεις? Στην Αιγυπτο ντε..να δουμε κανα φαραω καμια πυραμιδα..

Αν απτην αλλη ΑΝ (αδυνατον) μου δανεισουν οι ιδιοι και με εγγραψουν με δικα τους εξοδα.., ακομα καλυτερα. Την αλλη μερα τηλ στο Texas και claim να γινει Refund. Οποτε +280 ευρουλακια στο λογαριασμο μου. Δυσκολο? :P

u4pn.jpg

https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%97-Worldventures/389187537836356?hc_location=stream

• Like 1

Βαριέμαι που βαρίεμαι αυτό τον καιρό, μπας και γνωρίζει κανείς πως μπορω να πάω σε καμία συγκέντρωση που κάνουν για τα υποψήφια θύματα;

Καθαρά για χαβαλέ και την εμπειρία να δω την τέχνη της απάτης και του brainwash.  :-D  Λέω "τέχνη" μιας και δε μπορώ να πιστέψω πόσοι χάψανε το παραμύθι, τόσης χαμηλής νοημοσύνης κόσμος υπάρχει ρε παιδιά;

Βαριέμαι που βαρίεμαι αυτό τον καιρό, μπας και γνωρίζει κανείς πως μπορω να πάω σε καμία συγκέντρωση που κάνουν για τα υποψήφια θύματα;

Καθαρά για χαβαλέ και την εμπειρία να δω την τέχνη της απάτης και του brainwash. :-D Λέω "τέχνη" μιας και δε μπορώ να πιστέψω πόσοι χάψανε το παραμύθι, τόσης χαμηλής νοημοσύνης κόσμος υπάρχει ρε παιδιά;

Χαχαχαχαχαχ!!!!!! Αυτό θα ήθελα και εγώ να το κάνω.

Εγώ πιστεύω πως στην αρχή Οκ μπορεί να παρασυρθηκαν αλλά μετά όταν κατάλαβαν τι παίζει προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα .... Τόσο απατεώνες

...

Ωριστε τι γραφει μελος...

Antioxos Pachis πες τα στράτο πες τα...να γιάσει το στόμα σου... τι σε νοίζει ρε Γιάννη απο που τα βγάζουμε τα λεφτα;;; μόνοι τους έρχονται και γράφονται για να κάνουν και αυτοί το ίδιο, που το μεμτό; αν πας σε τράπεζα δε θα σε κλέψει; αν πας σε περίπτερο και πάρεις αναψυκτικό 2,20€ που η πραγματική του αξία είναι 0,25€ δε σε κλέβει; όλοι κλέβουν αγόρι μου... απλά εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να το κάνεις έχωντας φερετζέ τη worldventures... άμα είσαι μάγκας βρε μας άλλο τρόπο να βγ'άζουμε λεφτα χωρίς να κάνουμε τπτ... εγω δεν έχω βρει...

...

Ωριστε τι γραφει μελος...

Antioxos Pachis πες τα στράτο πες τα...να γιάσει το στόμα σου... τι σε νοίζει ρε Γιάννη απο που τα βγάζουμε τα λεφτα;;; μόνοι τους έρχονται και γράφονται για να κάνουν και αυτοί το ίδιο, που το μεμτό; αν πας σε τράπεζα δε θα σε κλέψει; αν πας σε περίπτερο και πάρεις αναψυκτικό 2,20€ που η πραγματική του αξία είναι 0,25€ δε σε κλέβει; όλοι κλέβουν αγόρι μου... απλά εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να το κάνεις έχωντας φερετζέ τη worldventures... άμα είσαι μάγκας βρε μας άλλο τρόπο να βγ'άζουμε λεφτα χωρίς να κάνουμε τπτ... εγω δεν έχω βρει...

καλά αυτός είναι τρολ, αν δείς και τα αλλα του ποστ θα καταλάβεις

• Like 1

Ο Antioxos Leptos τι λέει για όλα αυτά; :huh:

Για να μην μιλήσω για τον Αντίοχο Ευπάτωρ! http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82_%CE%95%CE%84_%CE%95%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%81

Τρέμω και μόνο στην σκέψη, όταν το μάθει τι έχει να γίνει!

massacreoftheinnocents_peterpaulrubens.j

στην Αθήνα που εχει καμιά καφετέρια με αυτουσ τους άχρηστους?? τον Σεπτεμβριο θα είμαι εκεί για κάποιες μέρεσ και σκέφτομαι να πάω καμιά βόλτα.... :devil:

UPDATE :)

Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

1013777_10201465121208608_1263188626_n.j

To clue ειναι τα VIDEO και τα COMMENTS στις φωτο!!!

1st Picture comments

Tryfonas Whoooooooo is????
June 15 at 11:22am via mobile · Like · 1
Tolis Άντε γεια λεμεεεεεεεε
June 15 at 12:18pm · Like · 3
Dimitris Πανικοςςςςςςςςς!!!!!!
June 15 at 12:42pm via mobile · Like · 1
Christina Karasoulou Yeaaaahhhhh!!!
June 15 at 12:50pm via mobile · Like · 2
Philippos ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ.....!!!!!
June 15 at via mobile · Like · 2
Stavros Serghides TELIA!!!
June 15 at 1:20pm via mobile · Like · 1
Themoulla ekplixtika oxi telia
June 15 at 2:56pm · Like · 1
Giwrgos Kalinyxtaaaaaa!!!
June 15 at 6:26pm · Like · 1
Konstantinos kalimeraaaaaaaaaaaaaa
June 15 at 6:57pm · Like
Evelyn Έτσιιιιιιι.....!!!!!
June 15 at 8:53pm via mobile · Like
Rebecca To VIP LIFESTYLE TRAVEL CLUB που ανοικουμε ολο και εξαπλωνεται παγκοσμιως.
June 15 at 9:31pm · Edited · Like · 5
Evelyn Ρεβέκκααααααα..... !!!!!!! Power ..... !!!!!!
June 15 at 9:33pm via mobile · Like
Georgia TI EIPE RE PAIDIA?!...... axaxaxaxax N E X T ! ! !
June 16 at 10:47pm · Like · 1
Afroditi Wooooooooooooo
Monday at 9:38am · Like

2nd pic comments

Electra Χαμοοοοοοοος!!!!!!!
Monday at 8:34pm · Like · 6
Ippokratis Άντε γεια...!!!!
Monday at 8:38pm via mobile · Like · 4
Philippos Ομαδαρα.....!!!!!
Monday at 8:43pm via mobile · Like · 5
Γιάννης Πόλεμος ! ! !
Monday at 10:05pm · Like · 2
Ron YOU GUYS ARE AWESOME!
Monday at 10:51pm · Like · 2
Anestis ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.....!!!!!!
Monday at 11:48pm · Like · 10
Foivos YOU SOULD BE HERE !!!!
Monday at 11:55pm · Like · 4
Alexis Aξεχαστες στιγμές!!!!!
Tuesday at 9:35am · Like · 4
Eva H MEGALYTERH OMADA EVER!!! ISTORIA GRAFOUME REEEEEEEEEEEEEE to phrate xabari!!???
Tuesday at 9:37am · Like · 5
Write a comment...

Τα βιντεο δεν μπορω να τα ανεβασω..

Εχει ενα τυπο

https://www.facebook.com/theologis.kampouris

δεν ξερω αν φενεται αν δεν εχετε κοινο φιλο..

Δηλαδη αν εισαι στην WV πρεπει σε ΚΑΘΕ ΦΩΤΟ ΣΟΥ να κρατας αυτο το .. χαζοπανο?

:D

Με την καρτα μπορεις να βγαλεις απο παντου φιλε μου.. αλλα αυτο δεν λεει κατι.

Με ολες τις καρτες μπορεις. Εγω εχω Skrill πχ και ανεξοδα τραβαω.. 

Το θεμα ειναι οτι το ολο θεμα ειναι φουσκα... και οταν θα σκασει θα ειναι αργα...

Να δω μετα απο 2-3 χρόνια που θα πανε αυτοι τις WV.... θα εχουν χασει χρημα φιλους ενεργια υγεια (το βασικοτερο)...

Aυτός ο βλακέντιος που είναι μπροστά δεξιά με την κοτσίδα πάνω και το σκισμένο jean πρέπει να ήταν σε μια παρουσίαση που πήγα στην Θεσ/νίκη στον Ρήγα.

Φίλιππας νομίζω λεγόταν.

Τιτανομέγιστος βλάκας μόνο για μπάτσες! :confused:

Δίνει και το ρυθμό στα υπόλοιπα πρόβατ, εε μέλη ήθελα να πω, οπότε μάλλον πρέπει να θεωρείται απ' τα μεγάλα γκεσέμια της σπείρ, εε της ομάδας. :devil:

Όποιος έχει μάτια και 2 δράμια μυαλό καταλαβαίνει με την 1η ματιά που πάει να μπλέξει.

Οι υπόλοιποι...

• Like 1

Εχοντας 5 μέρες άδειας είπα να έρθω Ελλάδα για να δώ τους δικούς μου και να κάνω κανένα μπανακι, έτσι πήρα το αεροπλάνο του Ryan και τσουπ να με στο σπίτι μου.

Αφού τα είπα με τους δικούς μου καβαλησα την αμαξαρα μου (ετοιμαζομαι να το πάρω πανω) και βγαίνοντας από το γκαράζ συναντώ τον πατέρα του φίλου μου που με επριζε με την γνωστή μ@λ@κι@.

(Τα ονόματα δεν είναι αληθινά για ευνόητους λόγους)

Εγώ : "Καλημέρα Κυρ. Βασίλη όλα καλά;

Κυρ. Β : "που σε αγόρι μου ποτέ ήρθες ; Τι καλά από το κακό στο χειρότερο πάμε δεν τα βλέπεις; Πως είναι εκεί στα ξένα;

Εγώ: "όλα καλά είναι , σήμερα ήρθα ο Γιώργος τι κάνει;"

Κυρ. Β : "τι να κάνει , άνεργος είναι δεν κοιτάει να βρει καμία δουλειά τρέχει σε κάτι συγκεντρώσεις , μας έχει ζαλίσει όλους να μας γράψει σε μια βλακεία , μα δεν βλέπει πως είναι κορόιδο; Πες του και συ κάτι μιας και σε ακούσει  δεν αντέχω άλλο το μαγαζί πάει καταδιαόλου και αυτός δεν έρχετε να βάλει ένα χεράκι, μόνο λεφτα να του δίνω , όλα εγώ του τα πληρώνω. Σε ζαλίζω και σένα παιδί μου.

Εγώ: " τι κα πώ κυρ. Βασίλη, δεν περίμενα ποτέ να γίνει έτσι ... "

ο υπόλοιπος διάλογος δεν έχει κάτι ενδιαφέρον και δεν σας το γράφω....

και μέτα φτάνοντας παραλία , βρίσκω ξαπλώστρα παραγγέλνω την καφεδάρα μου και βουρ στην θάλασσα για βουτια.

βγαίνοντας από την θάλασσα βλέπω πως 2 ξαπλώστρες πιο κει εχει κάτσει ο Γιώργος με μια κοπέλα και παώ να το χερετήσω.

φτάνοντας κοντά του ακούω που λέει στην κοπέλα: " μην φοβάσε δουλέυει , δεν βλέπεις τι λέφτα βγάζω εγώ ? "

και ακολουθει ο παρακάτω διάλογος.

Εγω: " Τι κάνεις Γιωργάρα όλα καλά,? "

Γ: " Επ Χρήστο πότε ήρθες ?  Τι να κάνω ε΄δω κανένα μπανάκι με την φίλη μου την Εφη.

'Εφη από εδώ ο Χρήστος, καλό φιλαράκι προσπαθώ καιρό να τον κάνω αντιπρόσοπο δικό μου εκεί στο εξωτερικό που είναι να τον βοηθήσω να βγάλει λεφτά"

Εφη: " Άχ τι γλυκός, είδες Χρήστο τι φίλος, εσύ σε ποιά χώρα είσαι? "

Εγω: " Σλοβακία, Γιωργάρα αφού τώρα πιάστηκες και βγάζεις λεφτά τι λές να μου έδινες πίσω εκείνα τα 900 ευρώ που σου έδωσα πριν 1 χρόνο ? 'Α !! βρήκα και τον πατέρα σου , δεν του λες και αυτουνου πως τώρα είσαι πλούσιος γιατί αυτος ακόμα σου πληρώνει τα πάντα και σε χατζιληκώνει μου είπε γιάτι νομίζει πως δεν βγάζεις μια...."

ο Γιωργάρας με κοιτάει με ανοιχτό το στόμα γιατι δεν περίμενε να τον κράξω έτσι.....

Εγώ: " 'Εφη σε παρακαλώ μην κάνεις το λάθος και γραφτείς και εσύ , απατεώνες είναι και το μόνο που θα γίνει είναι να χασεις χρόνο - χρήμα και φίλους"

Εφη: "Τι είναι αυτά που λέει? καλά εγώ την κάνω και σε παρακαλώ μην με ξαναενοχλείσεις"

και φευγει αφήνοντας τον Γιώργο μ@λ@κ@ , και αυτος γυρνάει σε μένα και λέει:

Γ: " αντί να με υποστηρίξεις ...., ωραίος φίλος.."

και η απαντησή μου:

" Γιωργάκι εγώ απατεωνιες σαν αυτές δεν υποστιριζω, συνελθε και τράβα βοήθα τον πατέρα σου γιατί δεν σε βλέπω καλά και άσε τις μαλακίες που κάνεις τώρα."

και αφού είχε πάρει τα πραγματά του φευγωντας μου λέει το παρακάτω κουλο:

" Θα δείς όταν θα γίνω κάποιος μετά θα με παρακαλάς να σε βοηθησω "

χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!! τι να πώ τα σχόλια δικά σας.

Είσαι ο Ήρωας μου!  :devil:

Παιδιά, βλέπω ότι το thread αυτό είναι μεταξύ των πρώτων αποτελεσμάτων στην αναζήτηση google για world ventures...Ευχάριστο, τουλάχιστον όποιο υποψήφιο θύμα έχει λίγο μυαλό να το ψάξει, ίσως και να ταρακουνηθεί και να το ξανασκεφτεί! Γενικά όσο πιο πολύς κόσμος ενημερώνεται με στοιχεία, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να μην πέσει στην παγίδα των... νομιμοφανών απατεώνων!

Μπορεί κάποιος να βρει σχετικό μήνυμα που έχει γραφτεί εδώ και να συνοψίζει για ποιους λόγους αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα η απάτη του συγκεκριμένου MLM? Έτσι ώστε να υπάρχει ένας μπούσουλας, για την περίπτωση που μάθουμε ότι κάποιος γνωστός/φίλος θα πιαστεί κορόιδο. Αν μπορεί κάποιος να βρει και τα posts από τους πρώην αντιπροσώπους που την "έκαναν", νωρίς ή αργά.

Γνώμη μου είναι ότι, καλό και άγιο μεν να ωρυόμαστε για την απάτη, αλλά μπορεί αυτό να καταλήγει στο αντίθετο αποτέλεσμα όταν γίνεται με επιδεικτικό τρόπο (κραυγές όπως "εγώ απατεωνιες σαν αυτές δεν υποστηριζω" "τι μαλακίες κάνεις τώρα"). Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά φοβάμαι το εξής: εμείς εδώ μέσα μπορεί να είμαστε γνώστες, αλλά ο αντιπρόσωπος της World Ventures έχει υποστεί πολύ γερή πλύση εγκεφάλου. Μια ανελέητη επίθεση θα τον οδηγήσει σίγουρα σε θέση άμυνας, όταν μάλιστα δεν συνοδεύεται από λογικά επιχειρήματα ή (καλύτερα) από συγκεκριμένα παραδείγματα ανθρώπων που: α) είτε διαπίστωσαν την απάτη νωρίς και ξέφυγαν β) είτε καταστράφηκαν οικονομικά/επαγγελματικά και τωρα προσπαθούν να ορθοποδήσουν.

Καλή ιδέα, ένα sticky με τις ιστορίες αυτών που καταστράφηκαν ή ξέφυγαν είναι must. (Άντε πες εμείς τρελλοί είμαστε δε πείθουμε κανένα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...