Προς το περιεχόμενο

Κατι πολυ περιεργο συμβαινει (worldventures)

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως φαίνεται από τις λεζάντες στις φωτογραφίες, η μάζωξη αυτή πλασαρίστηκε στα θύματα ως "Athens millionaire Bootcamp 2013". Πόσο πιο τραγικό μπορεί να γίνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τα ένσημα κοστίζουν Κώστα λες να είναι χαζοί να πληρώσουν?

Σωστό και αυτό. Σίγουρα η κορυφή της πυραμίδας δεν είναι χαζοί, αφού έχουν βρει τόσους και τόσους ενθουσιασμένους "προβατούχους", κατά το "εκατομμυριούχους"! :-D

Πάντως βλέπω να' χουν μπλέξει τόσα νέα παιδιά και θλίβομαι. Αύριο μεθαύριο που θα' χουν πάθει μια μεγάλη ζημιά, κυρίως οικονομική αλλά και προσωπική καθώς θα' χουν τσακωθεί και αποξενωθεί απο φίλους και συγγενείς, τους βλέπω όλους αυτούς να βγαίνουν στα κανάλια σε εκπομπές "επιπέδου" Παπαδάκη-Στεφανίδου και να βρίζουν το κράτος, την δικαιοσύνη και τις λοιπές υπηρεσίες που δεν τους προστάτευσαν!

Πάντα πρέπει να φταίει κάποιος άλλος και όχι το ξερό τους το κεφάλι, ή η απληστία τους.

Ναι, θα αποζημιωθούν, το μήνα που θα' χει μόνο Κυριακές! :devil:

Μέχρι τότε, τις κοιλιές στον ήλιο. B)

• Like 3

Παιδια καλησπερα, πριν μια εβδομαδα γραφτηκε κρυφα μου (διοτι ξερει την γνωμη μου για αυτες τις πυραμιδοφουσκες) η κοπελα μου στην εν λογω "εταιρεια" μεσω μιας συναδελφου της! εδω και μια εβδομαδα της εχω κανει αρκετες κουβεντες να τα παρατησει τωρα που ειναι νωρις μπας κ παρει κ τα λεφτα της πισω! την εχω παραθεσει στο φορουμ εδω, σε ξενα φορουμ σε αρθρα απο εφημεριδες, απο website κλπ που ολα μιλουν για απατη.. αλλα εκεινγ δεν χαμπαριαζει! τι μπορω να κανω πιο εμπρακτα, κατι να της δειξω καποιο τρανταχτο αρθρο, καποια επισημη ανακοινωση απο καποια νομικη αρχη? Της εχουν κανει πλυση εγκεφαλου! σημερα ηταν σε μια συναντηση/παρουσιαση! μου ηρθε να παω εκει κ να τους βρισω ολους!

δειχτης τα στοιχεια της εταιριας που εχουν ανεβει και δω, που λενε ποσοι βγαζουν κερδος και ποσο. 

δειχτης τα στοιχεια της εταιριας που εχουν ανεβει και δω, που λενε ποσοι βγαζουν κερδος και ποσο. 

Παιδια καλησπερα, πριν μια εβδομαδα γραφτηκε κρυφα μου (διοτι ξερει την γνωμη μου για αυτες τις πυραμιδοφουσκες) η κοπελα μου στην εν λογω "εταιρεια" μεσω μιας συναδελφου της! εδω και μια εβδομαδα της εχω κανει αρκετες κουβεντες να τα παρατησει τωρα που ειναι νωρις μπας κ παρει κ τα λεφτα της πισω! την εχω παραθεσει στο φορουμ εδω, σε ξενα φορουμ σε αρθρα απο εφημεριδες, απο website κλπ που ολα μιλουν για απατη.. αλλα εκεινγ δεν χαμπαριαζει! τι μπορω να κανω πιο εμπρακτα, κατι να της δειξω καποιο τρανταχτο αρθρο, καποια επισημη ανακοινωση απο καποια νομικη αρχη? Της εχουν κανει πλυση εγκεφαλου! σημερα ηταν σε μια συναντηση/παρουσιαση! μου ηρθε να παω εκει κ να τους βρισω ολους!

Από πού θα παίρνει τα χρήματα, αν γίνει καλός απατεώνας, έχει καταλάβει; Για να μην πληρώνει συνδρομή, αν θυμάμαι και καλά, πρέπει να πληρώνουν 4 άτομα που θα έχεις φέρει εσύ στην εταιρεία. Δηλαδή, θα πληρώνει ο πατέρας μου, η θεία μου, ο ξάδερφος μου και ένας φίλος μου, για να μην πληρώνω εγώ το ποσό της συνδρομής. Ωραία πράγματα ε; Και μην πει κανείς πως και αυτοί μπορούν να μην πληρώνουν συνδρομές. Γιατί και ο κάθε ένας από αυτούς θα κλέψει τα χρήματα από τον πατέρα του, την αδερφή του, την ξαδέρφη του, τη φίλη του... Ουστ απατεώνες!

• Like 1

εγω εχω μια αλλη απορια.

οταν αυτα τα ατομα καθονται και διαβαζουν ολα αυτα που λεμε (λενε) περι απατης, συνεχιζουν και υποστιριζουν το δικο τους( οτι δεν ειναι απατη ) φταση η ωρα (αυτη η ωρα) που θα σταματησουν απ ολο αυτο γιατι "δεν εβγαζαν" τι θα γυρισουν να πουν?

θα καταλαβουν οτι ηταν βλακες η θα συνεχισουν οτι απλα δεν εκατσε και θα ψαξουν για κατι αλλο??

θελω πολυ να δω μια αντιδραση τους..

• Like 1

Μόλις βρω τον χρόνο θα σας πω ένα σκηνικό που ήμουν παρόν....

Για πες, για πες :devil:

εγω εχω μια αλλη απορια.

οταν αυτα τα ατομα καθονται και διαβαζουν ολα αυτα που λεμε (λενε) περι απατης, συνεχιζουν και υποστιριζουν το δικο τους( οτι δεν ειναι απατη ) φταση η ωρα (αυτη η ωρα) που θα σταματησουν απ ολο αυτο γιατι "δεν εβγαζαν" τι θα γυρισουν να πουν?

θα καταλαβουν οτι ηταν βλακες

Πολύ δύσκολο.

Πάντα κάποιος άλλος θα φταίει, ίσως και όλοι εμείς που "σαμποτάραμε" την προσπάθειά τους για "μπέμπες" και λοιπές αηδίες.

Αλλά who gives a fuck;

Ας πρόσεχαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχοντας 5 μέρες άδειας είπα να έρθω Ελλάδα για να δώ τους δικούς μου και να κάνω κανένα μπανακι, έτσι πήρα το αεροπλάνο του Ryan και τσουπ να με στο σπίτι μου.
Αφού τα είπα με τους δικούς μου καβαλησα την αμαξαρα μου (ετοιμαζομαι να το πάρω πανω) και βγαίνοντας από το γκαράζ συναντώ τον πατέρα του φίλου μου που με επριζε με την γνωστή μ@λ@κι@.
(Τα ονόματα δεν είναι αληθινά για ευνόητους λόγους)

Εγώ : "Καλημέρα Κυρ. Βασίλη όλα καλά;

Κυρ. Β : "που σε αγόρι μου ποτέ ήρθες ; Τι καλά από το κακό στο χειρότερο πάμε δεν τα βλέπεις; Πως είναι εκεί στα ξένα;

Εγώ: "όλα καλά είναι , σήμερα ήρθα ο Γιώργος τι κάνει;"

Κυρ. Β : "τι να κάνει , άνεργος είναι δεν κοιτάει να βρει καμία δουλειά τρέχει σε κάτι συγκεντρώσεις , μας έχει ζαλίσει όλους να μας γράψει σε μια βλακεία , μα δεν βλέπει πως είναι κορόιδο; Πες του και συ κάτι μιας και σε ακούσει  δεν αντέχω άλλο το μαγαζί πάει καταδιαόλου και αυτός δεν έρχετε να βάλει ένα χεράκι, μόνο λεφτα να του δίνω , όλα εγώ του τα πληρώνω. Σε ζαλίζω και σένα παιδί μου.

Εγώ: " τι κα πώ κυρ. Βασίλη, δεν περίμενα ποτέ να γίνει έτσι ... "

ο υπόλοιπος διάλογος δεν έχει κάτι ενδιαφέρον και δεν σας το γράφω....

και μέτα φτάνοντας παραλία , βρίσκω ξαπλώστρα παραγγέλνω την καφεδάρα μου και βουρ στην θάλασσα για βουτια.

βγαίνοντας από την θάλασσα βλέπω πως 2 ξαπλώστρες πιο κει εχει κάτσει ο Γιώργος με μια κοπέλα και παώ να το χερετήσω.

φτάνοντας κοντά του ακούω που λέει στην κοπέλα: " μην φοβάσε δουλέυει , δεν βλέπεις τι λέφτα βγάζω εγώ ? "

και ακολουθει ο παρακάτω διάλογος.

Εγω: " Τι κάνεις Γιωργάρα όλα καλά,? "

Γ: " Επ Χρήστο πότε ήρθες ?  Τι να κάνω ε΄δω κανένα μπανάκι με την φίλη μου την Εφη.

'Εφη από εδώ ο Χρήστος, καλό φιλαράκι προσπαθώ καιρό να τον κάνω αντιπρόσοπο δικό μου εκεί στο εξωτερικό που είναι να τον βοηθήσω να βγάλει λεφτά"

Εφη: " Άχ τι γλυκός, είδες Χρήστο τι φίλος, εσύ σε ποιά χώρα είσαι? "

Εγω: " Σλοβακία, Γιωργάρα αφού τώρα πιάστηκες και βγάζεις λεφτά τι λές να μου έδινες πίσω εκείνα τα 900 ευρώ που σου έδωσα πριν 1 χρόνο ? 'Α !! βρήκα και τον πατέρα σου , δεν του λες και αυτουνου πως τώρα είσαι πλούσιος γιατί αυτος ακόμα σου πληρώνει τα πάντα και σε χατζιληκώνει μου είπε γιάτι νομίζει πως δεν βγάζεις μια...."

ο Γιωργάρας με κοιτάει με ανοιχτό το στόμα γιατι δεν περίμενε να τον κράξω έτσι.....

Εγώ: " 'Εφη σε παρακαλώ μην κάνεις το λάθος και γραφτείς και εσύ , απατεώνες είναι και το μόνο που θα γίνει είναι να χασεις χρόνο - χρήμα και φίλους"

Εφη: "Τι είναι αυτά που λέει? καλά εγώ την κάνω και σε παρακαλώ μην με ξαναενοχλείσεις"

και φευγει αφήνοντας τον Γιώργο μ@λ@κ@ , και αυτος γυρνάει σε μένα και λέει:

Γ: " αντί να με υποστηρίξεις ...., ωραίος φίλος.."

και η απαντησή μου:

" Γιωργάκι εγώ απατεωνιες σαν αυτές δεν υποστιριζω, συνελθε και τράβα βοήθα τον πατέρα σου γιατί δεν σε βλέπω καλά και άσε τις μαλακίες που κάνεις τώρα."

και αφού είχε πάρει τα πραγματά του φευγωντας μου λέει το παρακάτω κουλο:

" Θα δείς όταν θα γίνω κάποιος μετά θα με παρακαλάς να σε βοηθησω "

χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!! τι να πώ τα σχόλια δικά σας.

Επεξ/σία από militarist
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνεργος ο φίλος σου, ε; Τραγικό.

Ελπίζω η οικογένειά του να κρατήσει χαρακτήρα και να μην υποκύψει στις πιέσεις του γιόκα, γιατί αυτά πρέπει να κόβονται μαχαίρι.

Όσο πιο νωρίς το καταλάβει πως πρόκειται για απάτη και πως δεν βρέχει ευρώ ο ουρανός, τόσο το καλύτερο.

Επεξ/σία από kostas_dr

Το γεγονός πάντως ότι είναι τέρμα ηλίθιοι οι άνθρωποι, φαίνεται από ένα συγκεκριμένο σημείο πριν απ' όλα:

Ρε παιδιά, για όνομα τής μ@λ@κίας που τους δέρνει! Τα διάφορα ....χριστο-φίδια, ανεβάζουν στο youtube οδηγίες για το παπαγάλισμα που πρέπει να κάνεις προκειμένου να πείσεις τον άλλο να γραφτεί, σα να ήταν δεδομένο ότι τα βιντεάκια αυτά, τα βλέπουν μόνο οι δικοί τους. Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν ότι ξεβρακώνονται μπροστά στον οποιονδήποτε τυχαίο τα δει; Θα υπήρχε περίπτωση δηλαδή, κάποιος τυχαίος που έχει δει τα συγκεκριμένα βίντεο, να δεχτεί να γίνει μέλος; 

• Like 1

Παιδιά, βλέπω ότι το thread αυτό είναι μεταξύ των πρώτων αποτελεσμάτων στην αναζήτηση google για world ventures...Ευχάριστο, τουλάχιστον όποιο υποψήφιο θύμα έχει λίγο μυαλό να το ψάξει, ίσως και να ταρακουνηθεί και να το ξανασκεφτεί! Γενικά όσο πιο πολύς κόσμος ενημερώνεται με στοιχεία, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να μην πέσει στην παγίδα των... νομιμοφανών απατεώνων!

Μπορεί κάποιος να βρει σχετικό μήνυμα που έχει γραφτεί εδώ και να συνοψίζει για ποιους λόγους αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα η απάτη του συγκεκριμένου MLM? Έτσι ώστε να υπάρχει ένας μπούσουλας, για την περίπτωση που μάθουμε ότι κάποιος γνωστός/φίλος θα πιαστεί κορόιδο. Αν μπορεί κάποιος να βρει και τα posts από τους πρώην αντιπροσώπους που την "έκαναν", νωρίς ή αργά.

Γνώμη μου είναι ότι, καλό και άγιο μεν να ωρυόμαστε για την απάτη, αλλά μπορεί αυτό να καταλήγει στο αντίθετο αποτέλεσμα όταν γίνεται με επιδεικτικό τρόπο (κραυγές όπως "εγώ απατεωνιες σαν αυτές δεν υποστηριζω" "τι μαλακίες κάνεις τώρα"). Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά φοβάμαι το εξής: εμείς εδώ μέσα μπορεί να είμαστε γνώστες, αλλά ο αντιπρόσωπος της World Ventures έχει υποστεί πολύ γερή πλύση εγκεφάλου. Μια ανελέητη επίθεση θα τον οδηγήσει σίγουρα σε θέση άμυνας, όταν μάλιστα δεν συνοδεύεται από λογικά επιχειρήματα ή (καλύτερα) από συγκεκριμένα παραδείγματα ανθρώπων που: α) είτε διαπίστωσαν την απάτη νωρίς και ξέφυγαν β) είτε καταστράφηκαν οικονομικά/επαγγελματικά και τωρα προσπαθούν να ορθοποδήσουν.

• Like 2

Εχοντας 5 μέρες άδειας είπα να έρθω Ελλάδα για να δώ τους δικούς μου και να κάνω κανένα μπανακι, έτσι πήρα το αεροπλάνο του Ryan και τσουπ να με στο σπίτι μου.

Αφού τα είπα με τους δικούς μου καβαλησα την αμαξαρα μου (ετοιμαζομαι να το πάρω πανω) και βγαίνοντας από το γκαράζ συναντώ τον πατέρα του φίλου μου που με επριζε με την γνωστή μ@λ@κι@.

(Τα ονόματα δεν είναι αληθινά για ευνόητους λόγους)

Εγώ : "Καλημέρα Κυρ. Βασίλη όλα καλά;

Κυρ. Β : "που σε αγόρι μου ποτέ ήρθες ; Τι καλά από το κακό στο χειρότερο πάμε δεν τα βλέπεις; Πως είναι εκεί στα ξένα;

Εγώ: "όλα καλά είναι , σήμερα ήρθα ο Γιώργος τι κάνει;"

Κυρ. Β : "τι να κάνει , άνεργος είναι δεν κοιτάει να βρει καμία δουλειά τρέχει σε κάτι συγκεντρώσεις , μας έχει ζαλίσει όλους να μας γράψει σε μια βλακεία , μα δεν βλέπει πως είναι κορόιδο; Πες του και συ κάτι μιας και σε ακούσει  δεν αντέχω άλλο το μαγαζί πάει καταδιαόλου και αυτός δεν έρχετε να βάλει ένα χεράκι, μόνο λεφτα να του δίνω , όλα εγώ του τα πληρώνω. Σε ζαλίζω και σένα παιδί μου.

Εγώ: " τι κα πώ κυρ. Βασίλη, δεν περίμενα ποτέ να γίνει έτσι ... "

ο υπόλοιπος διάλογος δεν έχει κάτι ενδιαφέρον και δεν σας το γράφω....

και μέτα φτάνοντας παραλία , βρίσκω ξαπλώστρα παραγγέλνω την καφεδάρα μου και βουρ στην θάλασσα για βουτια.

βγαίνοντας από την θάλασσα βλέπω πως 2 ξαπλώστρες πιο κει εχει κάτσει ο Γιώργος με μια κοπέλα και παώ να το χερετήσω.

φτάνοντας κοντά του ακούω που λέει στην κοπέλα: " μην φοβάσε δουλέυει , δεν βλέπεις τι λέφτα βγάζω εγώ ? "

και ακολουθει ο παρακάτω διάλογος.

Εγω: " Τι κάνεις Γιωργάρα όλα καλά,? "

Γ: " Επ Χρήστο πότε ήρθες ?  Τι να κάνω ε΄δω κανένα μπανάκι με την φίλη μου την Εφη.

'Εφη από εδώ ο Χρήστος, καλό φιλαράκι προσπαθώ καιρό να τον κάνω αντιπρόσοπο δικό μου εκεί στο εξωτερικό που είναι να τον βοηθήσω να βγάλει λεφτά"

Εφη: " Άχ τι γλυκός, είδες Χρήστο τι φίλος, εσύ σε ποιά χώρα είσαι? "

Εγω: " Σλοβακία, Γιωργάρα αφού τώρα πιάστηκες και βγάζεις λεφτά τι λές να μου έδινες πίσω εκείνα τα 900 ευρώ που σου έδωσα πριν 1 χρόνο ? 'Α !! βρήκα και τον πατέρα σου , δεν του λες και αυτουνου πως τώρα είσαι πλούσιος γιατί αυτος ακόμα σου πληρώνει τα πάντα και σε χατζιληκώνει μου είπε γιάτι νομίζει πως δεν βγάζεις μια...."

ο Γιωργάρας με κοιτάει με ανοιχτό το στόμα γιατι δεν περίμενε να τον κράξω έτσι.....

Εγώ: " 'Εφη σε παρακαλώ μην κάνεις το λάθος και γραφτείς και εσύ , απατεώνες είναι και το μόνο που θα γίνει είναι να χασεις χρόνο - χρήμα και φίλους"

Εφη: "Τι είναι αυτά που λέει? καλά εγώ την κάνω και σε παρακαλώ μην με ξαναενοχλείσεις"

και φευγει αφήνοντας τον Γιώργο μ@λ@κ@ , και αυτος γυρνάει σε μένα και λέει:

Γ: " αντί να με υποστηρίξεις ...., ωραίος φίλος.."

και η απαντησή μου:

" Γιωργάκι εγώ απατεωνιες σαν αυτές δεν υποστιριζω, συνελθε και τράβα βοήθα τον πατέρα σου γιατί δεν σε βλέπω καλά και άσε τις μαλακίες που κάνεις τώρα."

και αφού είχε πάρει τα πραγματά του φευγωντας μου λέει το παρακάτω κουλο:

" Θα δείς όταν θα γίνω κάποιος μετά θα με παρακαλάς να σε βοηθησω "

χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!! τι να πώ τα σχόλια δικά σας.

Άμα έχει τέτοιους φίλους ο Γιώργος, τί να τους κάνει τους εχθρούς?... :fear:  Βέβαια άμα συγκριθούν με τους φίλους τους άλλους που του μασάνε φράγκα, καλύτερα να έχει τέτοιους φίλους... :-D

Just Hilarious η φάση στη παραλία!!! Καλά του τα'πες και ειδικά μπροστά στο υποφήφιο θύμα. Οι ψευτοευγένιες μας έχουν φέρει εδώ που είμαστε. Απλά την άλλη φορά γράφτο σε βιντεάκι και ανέβασέ το σαν απάντηση σε αυτά της WV  :devil:  :devil:  :devil:

Γνώμη μου είναι ότι, καλό και άγιο μεν να ωρυόμαστε για την απάτη, αλλά μπορεί αυτό να καταλήγει στο αντίθετο αποτέλεσμα όταν γίνεται με επιδεικτικό τρόπο (κραυγές όπως "εγώ απατεωνιες σαν αυτές δεν υποστηριζω" "τι μαλακίες κάνεις τώρα"). Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά φοβάμαι το εξής: εμείς εδώ μέσα μπορεί να είμαστε γνώστες, αλλά ο αντιπρόσωπος της World Ventures έχει υποστεί πολύ γερή πλύση εγκεφάλου. Μια ανελέητη επίθεση θα τον οδηγήσει σίγουρα σε θέση άμυνας, όταν μάλιστα δεν συνοδεύεται από λογικά επιχειρήματα ή (καλύτερα) από συγκεκριμένα παραδείγματα ανθρώπων που: α) είτε διαπίστωσαν την απάτη νωρίς και ξέφυγαν β) είτε καταστράφηκαν οικονομικά/επαγγελματικά και τωρα προσπαθούν να ορθοποδήσουν.

Είχα προσπαθήσει όταν μου μίλησε πρώτη φορα για αυτην την π@π@ρι@ να του κάνω να καταλάβει με λογικά επιχειρήματα , με αθρα στο ιντερνετ ότι είναι απάτη και αυτος την άλλη μέρα με ξαναπήρε τηλεφωνο για να δεί αν τελικά είμαι μέσα!!!! 

Το παιδί δεν σώζετε ποια.....

αν η κοινωνια σου χαριζε χρηματα χωρις να τα δουλεψεις, το αφεντικο μας οταν το παρακαλαμε να μας παει το βδομαδιατικο απο 150 ευρω στα 160 γιατι δε βγαινουμε, θα μας ελεγε χαλαλι μα δε θα πεσω εξω απο απο ενα 10αρικο τη βδομαδα...

Όπως έχω ξαναπεί, η όλη ιστορία πρέπει να αντιμετωπίζεται πλεον, σαν να έχουμε να κάνουμε με κάποια παρα-θρησκευτική σέχτα.

Ότι και να λες σε ορισμένους, όσα επιχειρήματα και να τους αντιπαραθέσεις, όσες μαρτυρίες άλλων θυμάτων να τους βάλεις να δουν, δεν σώζονται. Και η μεγάλη "πλάκα" είναι πως όταν σκάσει η φούσκα (γιατί εννοείται πως το να σκάσει, είναι καθαρά θέμα χρόνου) και τους πάρει και τους σηκώσει, σπανίως καταφέρονται εναντίον της "ηγεσίας" αυτής της απάτης. Μπορεί να κατηγορήσουν όλον τον άλλο κόσμο, γι' αυτούς θα βρουν δικαιολογίες. Κλινική περίπτωση.  

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...