Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
επειδή οι περισσότεροι από σας δεν ξέρετε καν τι είναι MLM k τι εστεί παράνομο ξεστραβωθείτε k μάθετε δυο πραματάκια p τα λέει ειδικός k όχι κάθε τυχαίος....

http://www.kouinet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6709%3Aworldventures-makehj&catid=92%3Arest&Itemid=54

Η εταιρία επιστρέφει το 65% των κερδών της στα μέλη της για αυτόν ακριβώς τον λόγω, για να την συστήσουν στους φίλους τους.

Prove it or your argument is invalid.

Ερώτηση: ποιο το όνομα του "ειδικού" και ποια η ειδικότητά του;

• Like 1
Δημοσ.

Prove it or your argument is invalid.

Ερώτηση: ποιο το όνομα του "ειδικού" και ποια η ειδικότητά του;

ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!

Αιντε με τον καθε τυχαιο..

ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ!

Συντάκτης: Κυριάκος Κ.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια  διαβασα  αρκετα  πραματα και  να πω και  εγω την εμπειρια  μου.

Πριν  κανα  δυο μηνες  με πηρε  ενας  φιλος,ο οποιος  εχει  πωρωθει με  το συγκεκριμενο  θεμα,να   παμε  σε μια  εκδηλωση   στο  βελλιδιο  στη Θεσσαλονικη.Ειχε  παρα  πολυ  κοσμο  κυριως  παιδια  20-25 .Περα  απο  τα ολα  οσα   ειπωθηκαν,οτι  δηλαδη  ηταν  σαν  μια   εκδηλωση  προσηλυτισμου,εντυπωση  μου  εκανε  οτι  ο  ομιλητης,ενας  acceta,ειπε  στα  αγγλικα  ¨our  aim  is  to  take  from everyone  his  nice money!:.Ο  σκοπος  μας  δηλαδη  ειναι  να παρουμε απο  τον καθενα  τα   ωραια   του λεφτα!!Νομιζω  αυτο τα λεει ολα

Και κατι ακομα.Εφτασα στο σημειο  να αποφευγω  τον συγκεκριμενο  φιλο  μου,ενω  ειναι  ενα  πραγματικα  χρυσο παιδι,γιατι  μου μιλαει  διαρκως  γι αυτο το θεμα

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ???

Μόνο με σωστή ενημέρωση, μήπως και αποφύγει αυτήν την απάτη άλλος κόσμος (αν και δυστυχώς μ' αυτά που ακούω, δεν το βλέπω).

δηλαδη  ηταν  σαν  μια   εκδηλωση  προσηλυτισμου,εντυπωση  μου  εκανε  οτι  ο  ομιλητης,ενας  acceta,ειπε  στα  αγγλικα  ¨our  aim  is  to  take  from everyone  his  nice money!:.Ο  σκοπος  μας  δηλαδη  ειναι  να παρουμε απο  τον καθενα  τα   ωραια   του λεφτα!!Νομιζω  αυτο τα λεει ολα

Και κατι ακομα.Εφτασα στο σημειο  να αποφευγω  τον συγκεκριμενο  φιλο  μου,ενω  ειναι  ενα  πραγματικα  χρυσο παιδι,γιατι  μου μιλαει  διαρκως  γι αυτο το θεμα

Στα αγγλικά το είπε, ίσως για τις κάμερες που τράβαγαν για τα εξωχώρια "αφεντικά".

Μου έκανε πάντως εντύπωση που το είπε έτσι ωμά! Δεν φοβούνται πλέον τίποτα. :huh:

Όταν λες για "χρυσό παιδί", βάλε και ένα "πρώην", γιατί το να θέλει ντε και καλά να σε χώσει στην απάτη για να σου πάρει τα ωραία σου λεφτά, ειδικά την δύσκολη περίοδο που ζούμε... :unsure:  

Δημοσ.

Μόνο με σωστή ενημέρωση, μήπως και αποφύγει αυτήν την απάτη άλλος κόσμος (αν και δυστυχώς μ' αυτά που ακούω, δεν το βλέπω).

Στα αγγλικά το είπε, ίσως για τις κάμερες που τράβαγαν για τα εξωχώρια "αφεντικά".

Μου έκανε πάντως εντύπωση που το είπε έτσι ωμά! Δεν φοβούνται πλέον τίποτα. :huh:

Όταν λες για "χρυσό παιδί", βάλε και ένα "πρώην", γιατί το να θέλει ντε και καλά να σε χώσει στην απάτη για να σου πάρει τα ωραία σου λεφτά, ειδικά την δύσκολη περίοδο που ζούμε... :unsure:  

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ  ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ...

Δημοσ.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ  ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ...

Φιλε δεν εχει να κανεις κατι.. Το BRAINWASH δεν ειναι παρανομο. Απο την στιγμη που ο φιλος σου ειναι ανω τον 18 και δεν ειναι καποια κλινική περίπτωση , ειναι εκει με την βούληση του.

ΥΓ. Βγαλε το Caps Lock , ειναι σαν να φωνάζεις.

Δημοσ.

Φιλε δεν εχει να κανεις κατι.. Το BRAINWASH δεν ειναι παρανομο. Απο την στιγμη που ο φιλος σου ειναι ανω τον 18 και δεν ειναι καποια κλινική περίπτωση , ειναι εκει με την βούληση του.

ΥΓ. Βγαλε το Caps Lock , ειναι σαν να φωνάζεις.

χαχα ενταξει το εβγαλα  :P  ασε φιλε τι να πω παρα πολυ πεφτει και νομιζει θα εχει μπεμπα βιλλες κτλπ...οτι να ναι στα χαμενα ειναι πλεον!τελικα βγηκα εγω ο μαλακας που ηθελα να τον βοηθησω!

Δημοσ.

Ειλικρινά σου μιλάω, μην ασχολείσαι άλλο με τον συγκεκριμένο "φίλο", γιατί θα βγεις ο κακός της υπόθεσης!

Του το' πες μια, του το' πες δυο, αν δεν βάζει μυαλό και περιμένει "μπέμπες" και βίλες (άλλο φρούτο αυτό πάλι; :-D), άσε να κάνει η όλη ιστορία τον (θλιβερό) κύκλο της.

Κράτα τις αποστάσεις σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινά σου μιλάω, μην ασχολείσαι άλλο με τον συγκεκριμένο "φίλο", γιατί θα βγεις ο κακός της υπόθεσης!

Του το' πες μια, του το' πες δυο, αν δεν βάζει μυαλό και περιμένει "μπέμπες" και βίλες (άλλο φρούτο αυτό πάλι; :-D), άσε να κάνει η όλη ιστορία τον (θλιβερό) κύκλο της.

Κράτα τις αποστάσεις σου.

εννοειται φιλε κωστα δεν με νοιαζει αλλο...ας κανει οτι θελει και να τελιωσει αυτος ο κυκλος δεν θα ξαναμιλησουμε...και μου λεει θα σε εβαζα ποτε σε κατι παρανομο??ααα και εμενα μου ειπαν οτι πλεον η μπεμπα θα αλλαξει και θα ειναι φερραρι ετσι ευκολα τις δινουν αντε ας παρουμε ολοι απο μια!!

Δημοσ.

εκαι μου λεει θα σε εβαζα ποτε σε κατι παρανομο??

τα ιδια λενε σε ολους. εδω ο αλλος μου λεει σε ξέρω απ το δημοτικο δε με εμπιστευεσαι?  -_-

Δημοσ.

τα ιδια λενε σε ολους. εδω ο αλλος μου λεει σε ξέρω απ το δημοτικο δε με εμπιστευεσαι?  -_-

ασε ρε συ τι να πω μακαρι να τελιωσει η ιστορια..βεβαια ολοι αυτοι θα κλαινε τα λεφτακια τους αλλα καλα να παθουν οταν δεν μας ακουνε...και εμενα μου ελεγαν τα καταφερε ενας παππους και δεν μπορουμε εμεις???και μεχρι τωρα ο συγκεκριμενος μ "φιλος" εχει φαει απο ολους ακυρο!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...