Dimitris1948 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 άμα το χει γράψει ο Kyr εντάξει respect. Εσείς οι έξυπνοι π λέτε-λέτε-λέτε... σας ξέρει κάποιος? γιατί εσένα σε ξέρουν πολλοί ρε γίδι? έχετε σπουδάσει κάτι πάνω σε αυτό τον τομέα? όχι! ούτε καν είχατε κάποια προσωπική εμπειρία τι κανεις εδώ ρε θηρίο ρωτάς και απαντάς μονος βρε σατανακο, αυτός ο μονόλογος του παραλογου γίνετε διασκεδαστικός, ότι πεις εσύ! δεν έχουμε καμια προσωπική εμπειρία αν είχαμε θα το ξερες αφού έχει βάλει μας παρακολουθούν όλους... γιαυτο μην λέτε βλακείες k επηρεάζεται τον κόσμο χωρίς λόγο. επηρεάζουμε τον κόσμο στο να βάλει το μυαλού να σκεφτεί? λάθος μας ο καθένας έχει την δικη τ βούληση k κανέναςδεν του αλλάζει γνώμη k άποψη πριν λίγο είπες ότι επηρεάζουμε τον κόσμο τώρα λες ότι δεν μπορούμε να επηράσουμε κανέναν k εκτος αυτού μας κάνετε διαφήμιση.... εγώ πάντως πρώτη φορα βλέπω γίδι να κλαίει επειδή του διαφημίζουν το μαντρί... επειδή οι περισσότεροι από σας δεν ξέρετε καν τι είναι MLM k τι εστεί παράνομο ξεστραβωθείτε k μάθετε δυο πραματάκια p τα λέει ειδικός k όχι κάθε τυχαίος.... http://www.kouinet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6709%3Aworldventures-makehj&catid=92%3Arest&Itemid=54 ποσο ημιμαθείς είσαι ρε κουτορνίθι ότι και να σου πω είναι λίγο, εσύ είσαι ο γνωστης που βάζεις ένα random link και μας λες ιδού το φως, άνοιξε μια τρυπα μπες μέσα και θαψου και μην ξαναβγείς ποτε από εκεί για το καλό τις ανθρωπότητας ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ πέφτω από τα σύννεφα μου άνοιξες τα ματια εγώ μέχρι τώρα νόμιζα ότι ήξερα ότι δεν ήξερα! πραγματικά ποιος σκέφτηκε αυτή την γαμάτη ατάκα που κτυπάει στο κόκκαλο? πω πω ανατρίχιασα! εκεί στην wv εχτώς από το τρελό παραδάκι και τις ονειρικές διακοπές ξεδιπλώνεται και συμπαντικές αλήθειες από ότι βλέπω ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... sure thing αρνάκι άσπρο και παχύ κανε ένα googlaρισμα "ponzi scheme" και έλα μετά να μιλήσουμε για το ποιος δεν ξέρει τι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Κλασσική απαντηση όταν τσούζει η αληθεια σε όλους τους τομείς να στο πω απλα δεν σε περνει κανείς σοβαρά ότι και να πεις όσο και να μεγαλώσεις τα font ζούμε στην εποχή του internet και μαθαίνουμε τα πάντα χωρίς παρωπίδες επειδή εσύ έχασες τα λεφτά σου και νιώθεις ασχημα δεν πρέπει να πάρεις και άλλους στον λαιμό σου για εγωισμό και μόνο...απο τα 10 site τα 9 λένε απάτη λες να σε πάρουμε στα σοβαρά η τι μήπως μόνο εσύ έχεις δίκιο και όλοι οι αλλοι είναι βλακες και ηλίθιοι?? Εσείς οι έξυπνοι π λέτε-λέτε-λέτε... σας ξέρει κάποιος? έχετε σπουδάσει κάτι πάνω σε αυτό τον τομέα? όχι! ούτε καν είχατε κάποια προσωπική εμπειρία, γιαυτο μην λέτε βλακείες k επηρεάζεται τον κόσμο χωρίς λόγο. ο καθένας έχει την δικη τ βούληση k κανένας δεν του αλλάζει γνώμη k άποψη k εκτος αυτού μας κάνετε διαφήμιση.... επειδή οι περισσότεροι από σας δεν ξέρετε καν τι είναι MLM k τι εστεί παράνομο ξεστραβωθείτε k μάθετε δυο πραματάκια p τα λέει ειδικός k όχι κάθε τυχαίος.... http://www.kouinet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6709%3Aworldventures-makehj&catid=92%3Arest&Itemid=54 k οποιος συνεχίζει να πιστεύει κάτι αρνητικό ας μ γράψει από κάτω το Fb του να τον κάνω add σε 1-2 χρονια να δούμε πόσες φορες θα τον καλέσουν να δει κάτι τέτοιο, πόσες θα έχει πάει, π θα είναι εκείνος π θα είμαι εγώ k περίπου 100.000 Ελληνες.. . Τέλος δεν είμαι "πριχτις" αλλα άμα δη ξέρεις από πρώτο χέρι μην μιλάς k όσον αφορά την WorldVentures... ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εσείς οι έξυπνοι π λέτε-λέτε-λέτε... σας ξέρει κάποιος? έχετε σπουδάσει κάτι ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... Όσο μεγάλα και να τα γράψεις το πολύ πολύ να καταφέρεις να πείσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και όχι κάποιον με στοιχειώδη κριτική σκέψη. Θα τα πούμε σε καμιά παραλία του κόσμου...και αν αναφέρεσαι στις προσφορές της εταιρίας-απάτης worldventures, τότε για να είσαι σωστός πρέπει να αναφέρεις ότι αυτό θα γίνει το καταχείμωνο! Ναι αλλα πχ στο star.gr το καναν ποστ (διαφήμιση επι πληρωμή φανταζομαι) και βγήκαν τα ζωντόβολα και πανηγύριζαν.. αφου το ειναι στο STAR λεει.. δεν ειναι απατη!! AAA και μαλιστα το ΙΔΙΟ το ΣΤΑΡ σβινει τα ποστ που δεν θελει.. οσα φυσικα κανουν αντιπαραθεση Πέντε μηνύματα έγραψα, όλα τους με επιχειρήματα χωρίς να προσβάλω κανέναν και έσβησαν και τα πέντε. Ε δεν θέλει και πολύ εξυπνάδα για να καταλάβει κανείς.... Αν μετά απο όλα αυτά πάνε και γράφονται, ε τότε τι να πω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 τσαμπα απαντατε. την εχει κανει μελαφρα. κλασσικα καμικαζι posts... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pvlissidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλημέρα σε όλους. Έχω κατάστημα που ασχολείται με εκτυπώσεις και έχω και κάποιους πελάτες οι οποίοι τυπώνουν σε εμένα διάφορα από αυτές τις εταιρίες. Ένας από αυτούς είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος ηλικίας 65+ τον οποίο όταν τον πρωτογνώρισα ήταν ήδη στην Herbalife μαζί με την γυναίκα του. Επειδή όλοι αυτοί όποιον γνωρίσουν προσπαθούν να τον εγγράψουν του εξηγήθηκα από την αρχή ότι τέτοιου είδους δουλειές δεν μ'ενδιαφέρουν. Μετά από 1 χρόνο μια μέρα έρχεται και μου λέει ότι τελείωσε με την Herb και ότι έχασε από όλη αυτή την ιστορία 20,000€ !!!!! Μετά από λίγο καιρό έρχεται με ένα ντοσιέ μαύρο- χρυσό. Ρωτώντας τον μου λέει ότι είναι η organo-gold (αυτή με τους καφέδες) και ότι από εκεί θα έβγαζε χρήμα. Προσπαθώντας να τον συνετίσω του υπενθύμισα το πάθημα του με την Herb αλλά τίποτα. Για να καταλάβετε την πώρωση είχε μια επιταγή της Alpha Bank που μου έδειξε και είχε το ποσό το οποίο θα εισέπραττε στο τέλος του 2014 από τις πωλήσεις. 500,000€ !!!!!! Δυστυχώς, για να μην πλατειάζω, μετά από λίγο καιρό ήρθε και με βρήκε και με παρακάλεσε να του βρω μια δουλειά, οποιαδήποτε, γιατί δεν είχε ούτε τα προς το ζειν και την γυναίκα του στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα και μιλάμε για έναν άνθρωπο που επιβεβαιωμένα, είχε τουλάχιστον 1000 άτομα από κάτω του. Μία άλλη περίπτωση ενός φίλου ο οποίος έχει έναν τεράστιο πολυχώρο στον Δήμο που μένουμε (προάστιο στην Αττική) και είναι και Δημοτικός Σύμβουλος!!! Από την στιγμή που ξεκίνησε στην WV η εταιρεία του παραπαίει και έχει χάσει πολλούς πελάτες οι οποίοι αποφεύγουν να πάνε εκεί γιατί τους πρήζει μόλις τους δει. Πριν 2 μήνες περίπου είχε πάει ένα ταξίδι Αμερική το οποίο το πλήρωσε από την τσέπη του. Μέχρι τώρα έχει χασούρα πάνω από 5000€ και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα τα πάρει πίσω πολλαπλάσια. Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται. Δεν προσπαθώ να επηρεάσω κανέναν, απλώς παραθέτω κάποια γεγονότα και οι φίλοι που θέλουν να ασχοληθούν πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Το να χάσεις 300 ή 500€ δεν είναι και τόσο τραγικό, αλλά όταν αρχίζει και κλονίζεται η υγεία σου από την στεναχώρια γιατί αυτό που υποστήριζες με θέρμη, βλέπεις ότι είναι μια τεράστια φούσκα τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Για να καταλάβετε την πώρωση είχε μια επιταγή της Alpha Bank που μου έδειξε και είχε το ποσό το οποίο θα εισέπραττε στο τέλος του 2014 από τις πωλήσεις. 500,000€ !!!!!! Πραγματικά απορώ με την αγαθοσύνη ορισμένων, οι οποίοι την έχουν ήδη πατήσει απο μια παρόμοια απάτη. Κρίμα! Το δις εξαμαρτείν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μια και λετε για τους πυραμιδανθρωπους να σας πω σκηνικο πριν 2 χρονια.Παω σε ενα πελατη για να στησουμε κατι μαζι με καποιον δικο του τεχνικο που θα ηταν εκει.Βλεπω λοιπον ενα 45 τυπο με καπως σοφιστικε στυλ, συνεργαζομαστε ολα οκ και στο τελος μου λεει.Εισαι εξαιρετικος στην δουλεια σου και πολυ ευγενικος και φαινεσαι σαν ατομο που εχει οξυδέρκεια κτλ κτλ.Αμεσως κανω δυο σκεψεις η ειναι π@#στης η κατι θελει να μου πουλησει...Ε τελικα ηταν το δευτερο και αφου μου εκανε εισαγωγη οτι θα βγαζω λεφτα κτλ του λεω πολυ ωραια και ποτε υπογραφουμε συμβολαιο που θα λεει τα ποσοστα που θα παιρνω επι των πωλησεων κτλ....Α μου λεει δεν χρειαζεται εκει δεν αντεξα του λεω φιλε ψαχνεις για μαλακες και τελειωσε το παραμυθι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εσείς οι έξυπνοι π λέτε-λέτε-λέτε... σας ξέρει κάποιος? έχετε σπουδάσει κάτι πάνω σε αυτό τον τομέα? όχι! ... ... ... Πες μας όμως ρε μαγάλε τις δικές σου σπουδές. Μην μας κρατάς σε αγονία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πες μας όμως ρε μαγάλε τις δικές σου σπουδές. Μην μας κρατάς σε αγονία. Κατσε μην βιαζεσε,πρεπει να βρεις τι ωρα ειναι στην Αυστραλια που ειναι σε εξωτικες διακοπες τωρα στην παγωμενη θαλασσα...μπορει να κοιματε ο ανθρωπος..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εσείς οι έξυπνοι π λέτε-λέτε-λέτε... σας ξέρει κάποιος? ....... ....... ....... http://www.youtube.com/watch?v=zwc1Wi-mlCI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αμεσως κανω δυο σκεψεις η ειναι π@#στης η κατι σκάρτο - απάτη θελει να μου πουλησει... fixed Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει σαν κοινωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fantastika287 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ "ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ " ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΞΕΚΟΨΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ!ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ...τις παρακάτω τρίχες και, επειδή τον τρώει ο κ...ς του, είπα να θυσιαστώ και να τον απαλλάξω απ' τη φαγούρα... Εσείς οι έξυπνοι π λέτε-λέτε-λέτε... σας ξέρει κάποιος? Εμένα όχι πολλοί! Εσένα - εκτός απ' αυτούς που σε ψάχνουν να σου ψιθυρίσουν λάγνα δυο φωνήεντα για τα λεφτά που έχασαν - πόσοι σε ξέρουν, αλήθεια; έχετε σπουδάσει κάτι πάνω σε αυτό τον τομέα? όχι! Παραγάδι, καθετή, πυροφάνι...τι ακριβώς αν έχουμε σπουδάσει; ούτε καν είχατε κάποια προσωπική εμπειρία, γιαυτο μην λέτε βλακείες k επηρεάζεται τον κόσμο χωρίς λόγο. ο καθένας έχει την δικη τ βούληση k κανένας δεν του αλλάζει γνώμη k άποψη k εκτος αυτού μας κάνετε διαφήμιση.... 1) Φυσικά και δεν είχαμε προσωπική εμπειρία...είχαμε απ' το άλλο όμως...πώς το λένε να δεις...α, ναι! Στοιχειώδη ικανότητα κριτικής σκέψης! 2) Τσαντίζεσαι που επηρεάζουμε τον κόσμο και λιγοστεύουν τα υποψήφια θύματά σου, ε; Ξυδάκι! 3) Δεν προσπαθούμε ν' αλλάξουμε γνώμη σε όσους την πάτησαν ήδη. Προσπαθούμε να αποτρέψουμε τους υπόλοιπους απ' το ...ν' αποκτήσουν γνώμη, την οποία θα πληρώσουν χρυσή... 4) Αφού σας κάνουμε διαφήμιση, γιατί παραπονιέσαι; Σου ζητήσαμε λεφτά μήπως και δεν το θυμάμαι; επειδή οι περισσότεροι από σας δεν ξέρετε καν τι είναι MLM k τι εστεί παράνομο ξεστραβωθείτε k μάθετε δυο πραματάκια p τα λέει ειδικός k όχι κάθε τυχαίος.... http://www.kouinet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6709%3Aworldventures-makehj&catid=92%3Arest&Itemid=54 Ποιος σού είπε ότι δεν ξέρουμε τι είναι μουλουμού; Να τι είναι: Μια κομπίνα, η οποία σου ζητάει να πληρώσεις για να τής φέρεις καινούργια θύματα, αφού προηγουμένως σ' έχει κάνει τον ίδιο θύμα της. Μια κομπίνα, η οποία λέει ότι πουλάει είτε προϊόντα, είτε υπηρεσίες, αλλά δεν ασχολείται καν με το αν ο κάθε ...«συνεργάτης» της, πουλάει έστω κι ελάχιστα από τα προϊόντα ή τής υπηρεσίες της, από τη στιγμή που γράφει καινούργια θύματα. Παρεμπιπτόντως, ο ...ειδικός τού link σου, ονοματάκι δεν έχει; Όχι για τίποτε άλλο, αλλά ειδικοί κάτω απ' την ανωνυμία ενός nickname, γινόμαστε όλοι... k οποιος συνεχίζει να πιστεύει κάτι αρνητικό ας μ γράψει από κάτω το Fb του να τον κάνω add σε 1-2 χρονια να δούμε πόσες φορες θα τον καλέσουν να δει κάτι τέτοιο, πόσες θα έχει πάει, π θα είναι εκείνος π θα είμαι εγώ k περίπου 100.000 Ελληνες.. Καλά...κι εγώ σε 1-2 χρόνια θα έχω αγοράσει το Manhattan. Μού το σφύριξε η καφετζού μου. Λες να έχουμε την ίδια; Τέλος δεν είμαι "πριχτις" αλλα άμα δη ξέρεις από πρώτο χέρι μην μιλάς Σιγά μην κάτσω πρώτα να μου τον πιάσουνε, πριν ...τολμήσω να μιλήσω! k όσον αφορά την WorldVentures... ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ Βολτέρος; ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... Εγώ...σε παραλία μαζί με άλλους 100.000...να κολυμπάω στα κάτουρά τους...χάθηκαν τα νησάκια μας δηλαδή; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 deesniderαπλα respect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Και btw, κανονικά γράφεται "πρήχτης". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις