deesnider Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πριν από καμιά εικοσαριά χρόνια, περίμενα σε μια παραλία τού Ωρωπού για ταξί, να με πάει σπίτι μετά το μπάνιο. Την έκφραση θλίψης και απογοήτευσης τού οδηγού τής γκρι/ασημί lotus esprit που σταμάτησε μετά το σινιάλο μου, όταν τού είπα πού πηγαίνω και τού ζήτησα ν' ανοίξει το πορτ μπαγκάζ, για να βάλω την τσάντα με τις πετσέτες και, δε θα την ξεχάσω ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 http://on-news.gr/2013/06/03/lagous-me-petrachilia-iposchete-eteria-stin-patra-mazevoun-averta-chrima-meso-piramidas/ και η αρχή έγινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Άλλοι έξυπνοι, σε λίγο θα κλαίνε τα λεφτά τους. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Άλλοι έξυπνοι, σε λίγο θα κλαίνε τα λεφτά τους. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Κοίταξε φίλε, αυτή η κίνηση δεν είναι για όλους! Θέλει να είσαι κορόϊδο! Αν δεν είσαι, δεν κάνει για σένα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 οδηγού τής γκρι/ασημί lotus esprit που σταμάτησε μετά το σινιάλο μου, όταν τού είπα πού πηγαίνω Φανταζομαι ηταν ο γνωστος συλλεκτης που εχει ολοκληρο στολο τετοιων αυτοκινητων στη διπλανη περιοχη ε? Λες να ειναι και αυτος της wv? Εγω για διαμαντια τον ειχα ακουστα Eν τω μεταξυ κι εμενα προ ημερων με θυμηθηκε ενας παλιος γνωστος για αυτο το θεμα. Δεν ειχα πολυ διαθεση ουτε για μπλα μπλα ουτε για πλακα και του το εκλεισα λεγοντας πως "Καλη φαση, αλλα δε θα με ενδιεφερε στην παρουσα". Επειτα ηρθε η ερωτηση "Μα καλα σοβαρα, δε θελεις να βγαλεις ευκολα χρηματα?" "Μπααα ειμαι καλυμενος ετσι οπως ειμαι, να σαι καλα, θα σε παρω εγω τηλ. καποια στιγμη". Ποτέ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Άλλος "παλιός γνωστός" πάλι! Περιμένω με λαχτάρα ένα τηλεφώνημα και γω απο κανένα τέτοιον, για να τον ξεχέσ..., ε στείλω στην ευχή του Θεού ήθελα να πω! Δεν μπορεί, τέτοια ατυχία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Άλλος "παλιός γνωστός" πάλι! Περιμένω με λαχτάρα ένα τηλεφώνημα και γω απο κανένα τέτοιον, για να τον ξεχέσ..., ε στείλω στην ευχή του Θεού ήθελα να πω! Δεν μπορεί, τέτοια ατυχία; Και εγώ αυτό περιμένω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγώ περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να πάω για καφέ να με κεράσουν και να αρχισω να λέω πριν μιλήσει ο αλλος ότι έμπλεξα σε μια απάτη και ότι περνώ ψυχοφάρμακα μετά απο αυτο να δω τι θα μου πει ο φίλος που ξαφνικά θέλει το καλό μου ενώ έχει να με δει απο το δημοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγώ περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να πάω για καφέ να με κεράσουν και να αρχισω να λέω πριν μιλήσει ο αλλος ότι έμπλεξα σε μια απάτη και ότι περνώ ψυχοφάρμακα μετά απο αυτο να δω τι θα μου πει ο φίλος που ξαφνικά θέλει το καλό μου ενώ έχει να με δει απο το δημοτικο μην εχεις ελπιδες. δε κερνανε ποτε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Εγώ περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να πάω για καφέ να με κεράσουν και να αρχισω να λέω πριν μιλήσει ο αλλος ότι έμπλεξα σε μια απάτη και ότι περνώ ψυχοφάρμακα μετά απο αυτο να δω τι θα μου πει ο φίλος που ξαφνικά θέλει το καλό μου ενώ έχει να με δει απο το δημοτικο Και σύ θες και καφέ.... Ξέρεις πόσο έχει παει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 μην εχεις ελπιδες. δε κερνανε ποτε. Δεν έχουν καφετέριες "δικές τους" να τους κάνουν κανα σκόντο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 μην εχεις ελπιδες. δε κερνανε ποτε. Και σύ θες και καφέ.... Ξέρεις πόσο έχει παει; Δεν έχουν καφετέριες "δικές τους" να τους κάνουν κανα σκόντο; όχι πια καφέ, μόνο ασημί BMW!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δεν έχουν καφετέριες "δικές τους" να τους κάνουν κανα σκόντο; Πληρωνουν συνδρομη χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ετσι τα γατακια της worldwentures ξερουν τι περνουν http://www.insomnia.gr/_/articles/apple/apple/bmw-%CF%84%CE%BF-siri-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CF%84-r4933 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ρε συ, καλά που μου το' πες! Τρέχω να γραφτώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις