newtech Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αυτούς εννοείς; :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 αγια παιδιά σου λέω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Φαντάσου στην ΓΑΔΑ (με το καλό) τι ωραίες φωτο θα τους βγάλουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αληθεια η bmw εχει κανα καλο ηχοσυστημα?καποιος πλουσιος να μας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αληθεια η bmw εχει κανα καλο ηχοσυστημα?καποιος πλουσιος να μας πει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 απο το ΄08 και μετα βγαινουν ολες με στανταρ cd-mp3-usb-aux στα 4χ60rms.ενας φιλος μου εβγαλε αρκετα χρηματα απο αυτο και μου δανισε λιγα για να παρω κανα μεταχειρησμενο αυτοκινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 απο το ΄08 και μετα βγαινουν ολες με στανταρ cd-mp3-usb-aux στα 4χ60rms.ενας φιλος μου εβγαλε αρκετα χρηματα απο αυτο και μου δανισε λιγα για να παρω κανα μεταχειρησμενο αυτοκινητο Αν δεν εχει Blu-ray (Εστω DVD) ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εντάξει το σύστημα είναι τελευταία τεχνολογία να φανταστώ έχει κρυφή οθόνη led,touchscreen και βαζεις και ένα xbox αμα θες....που κάνω εγγραφή???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Να φανταστείς, η οθόνη είναι τόσο κρυφή, που οι κάτοχοι ψάχνουν να την βρουν και δεν την βρίσκουν! Ας ψάξουν λίγο καλύτερα, μασημένη τροφή δηλαδή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τι να την κάνουμε την bmw μωρέ japan only Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ασημί Γιαπωνέζο θες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ασημί Γιαπωνέζο θες; Αν ειναι το skyline r34 και σε ροζ δεν με χαλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Να φανταστείς, η οθόνη είναι τόσο κρυφή, που οι κάτοχοι ψάχνουν να την βρουν και δεν την βρίσκουν! Ας ψάξουν λίγο καλύτερα, μασημένη τροφή δηλαδή; H οθονη δεν ειναι για ΟΛΟΥΣ φιλε μου. Αλλος μπορει να την δει αλλος ΟΧΙ.. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! αν δεν μπορεις δεν σου φταιει κανεις.. Κακο δικο σου. Εγω την βλεπω μια χαρα... Αϊ εμ ολ ίν ουορλντβεντουρςςςς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 H οθονη δεν ειναι για ΟΛΟΥΣ φιλε μου. Αλλος μπορει να την δει αλλος ΟΧΙ.. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! αν δεν μπορεις δεν σου φταιει κανεις.. Κακο δικο σου. Εγω την βλεπω μια χαρα... Αϊ εμ ολ ίν ουορλντβεντουρςςςς Για να βγει η οθονη πρεπει να πληρωσεις συνδρομη χοχοχοχοοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις