tzeniG Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 tzeni, ακόμα να σου απαντήσουν; ναι ακομη δεν εχω λαβει απαντηση. Μονο ενημερωτικα και διαφημιστικα μειλ λαμβανω ενω εχω διαγραφει απ'το συστημα. Το μειλ το εστειλα στισ 20/05 οταν ημουν 3 μερεσ γραμμενη στην εταιρια. Μιλησα με αυτο το ατομο που με εγραψε και ειπε πωσ χρειαζονται περιπου 3 εβδομαδεσ , αλλα κι αυτοσ δεν ηξερε κατι παραπανω απ'οτι ειπε!
Dimitris1948 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 κάποιος που ξέρει είναι 14 μέρες αφού εγγράφηκες που μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω η είναι 14 μέρες που μπορείς να στείλεις την αίτηση για αυτό? γιατί έχει μεγάλη διαφορά
lamogio46 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Τηλέφωνο στο 2111983796 μετα τις 10 το πρωί.....είναι η εξυπηρετηση του (δήθεν) γραφειου της εταιρίας. Λογικά θα πρέπει να σου στείλουν το παρακάτω email Dear ........, Please accept this email as a formal confirmation of your cancellation request for account number 60777060 for the RBS and the DTM/DTL. The cancellation is effective as from today. The requested refund in the amount of $360.91 will show up in your credit card statement in about 3-5 days after approval. If you have further questions and/or concerns regarding this matter or if you choose to reactivate your membership, please do not hesitate to contact [email protected] for assistance throughout the working week. Με εκτίμηση / Kind regards, Nicos Legas International Customer Services Representative Greek Support WorldVentures Marketing, LLC
axaireutoON Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ωραιος...το θεμα τωρα ειναι ποιος Λεγκας ειναι?Γιατι Νικος Λεγκας ηταν και ενας υφυπουργος επι Καραμανλη την εποχη των παιδιων της siemens....χωρια που εμεσα νομιζω εχει μπλεχτει και σε σκανδαλο διαγραφης προστημων αρκετων χιλιαδων η εκατονταδων χιλιαδων (αναλογα με την πηγη) ευρο.... Eκτος και αν προκειται για απλη συνωνυμια....
tzeniG Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μου απαντησαν σημερα ! Οποτε ολα οκ. εχω διαγραφει και τα χρηματα θα μπουν στο λογαριασμο αν δεν εχουν μπει ηδη
deesnider Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 [ Μου απαντησαν σημερα ! Οποτε ολα οκ. εχω διαγραφει και τα χρηματα θα μπουν στο λογαριασμο αν δεν εχουν μπει ηδη Τι «όλα ο.k.», ρε Τζενάκι; Έδιωξες την ευκαιρία τής ζωής σου να ζήσεις μέσα στα αμύθητα πλούτη και λες «όλα ο.k.»;;; Κοίτα 'κει χάμω να στείλεις ένα email μετάνοιας, με έντονα απολογητικό και ταπεινό ύφος και να εξηγήσεις ότι το αίτημα διαγραφής σου ήταν αποτέλεσμα παραπλάνησης από τους κακόπιστους τού insomnia, μπας και σου δώσουν μια τελευταία ευκαιρία... ...«όλα ο.k.» λέει! Ρε, σας χαρίζουν παράδες, ασημένιες μπέμπες και βουτιές στο χρυσάφι κι εσείς το παίζετε δύσκολοι; Τι να πω; Μέρα με τη μέρα χάνω την πίστη μου στην ανθρωπότητα... (Α! Εν τω μεταξύ, αυτόν εδώ μην τον ακούς...από τη ζήλια του επικροτεί την απόφασή σου...γουστάρει να είναι ο μόνος worldventurebillionaire τού insomnia...) 3
newtech Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Και για να δουμε και καποια πραγματα.. Μερικοι λενε το παρακατω.. Μιλάμε για μια εταιρία η οποία έχει βραβευτεί με το βραβείο της καλύτερης ιστοσελίδας τουρισμού του κόσμου (world travel award 2012) μπορείς να το googlareis και να δεις ακριβώς πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ βραβείο είναι αυτό. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ!! http://www.worldtravelawards.com/nominees/2012/world# Που ειναι??? :| 1
andreapaog328 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 αυτο ειναι το σωστο http://www.worldtravelawards.com/winners2012-1 αλλα ουτε εδω υπαρχει προφανως...
newtech Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 αυτο ειναι το σωστο http://www.worldtravelawards.com/winners2012-1 αλλα ουτε εδω υπαρχει προφανως... Ναι εγω εβαλα ακομα και τα nominees αλλα ουτε καν 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Έχει παρατηρηθεί ότι σε εποχές κρίσης όπως στην δική μας. Οι κλέφτες και οι απατεώνες που τάζουν κέρδη εύπορη ζωή, ευημερούν πάνω στην απελπισία ορισμένων ανθρώπων. Άλλη μια απάτη τύπου πυραμίδας όπως και η herbalife. https://www.youtube.com/watch?v=CPdX5fEgroE 1
militarist Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Ε όχι και κλέφτες αυτά τα αγία παιδία που το μόνο που θέλουν είναι να σε κάνουν πλούσιο και να δουν δώσουν και μια ασήμι BMW
Προτεινόμενες αναρτήσεις