kostas_dr Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μα να σου πω Είναι τώρα χρώμα το ασημί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JasonChart Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εξαιρετικό Thread!Οι εταιρείες MLM και συγκεκριμμένα η WV, χρήζουν μελέτης απο κοινωνιολόγους!Τόσος πολύς κόσμος, να το χάφτει τόσο πολύ... Κάπως έτσι πρέπει να ξεκίνησαν οι θρησκείες. "Ιωάννη τέκνον μου, για να πας στον παράδεισο πρέπει να μου φέρεις τουλάχιστον 6 πιστούς!" και ούτω καθεξής.Για ενοχλητικούς: -Έλα ρε, γραμμένος είμαι ήδη! Αύριο έχω ραντεβού να γράψω άλλους δύο! Αδερφέ, συνεργάτη, σύντροφε! Για φίλους: -Κάποια κοροίδα, έπιασαν εσένα κοροίδο, για να πιάσεις εσύ άλλα κορόιδα. Είναι απάτη, με απόδειξη και βούλα. Αυτή τη στιγμή, -λογικά- υπάρχει αύξηση στα "ενεργά" μέλη. Δλδ αυτούς που τα σκάνε κάθε μήνα. Όταν αρχίσει να ξεφουσκώνει το πράμα, δλδ όταν αρχίσουν να μειώνονται αισθητά τα ενεργά μέλη, (ή και πριν αυτού) τότε τα κεφάλια θα σηκώσουν όλο το χρήμα και μη τους είδατε. Νησιά Cayman και βάλε.Να δω τα μούτρα τους τότε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Σιγουρα αυτοι που σχολιαζουν εδω http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=153635&artTitle=worldventures_kante_fthines_diakopes_se_polyteli_xenodocheia ειναι λοβοτημενοι δεν εξηγητε αλλιως.. Έχω γράψει απο χθές στα σχόλια απο κάτω απο το άρθρο τέσσερα μηνύματα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και έσβησαν και τα τέσσερα!! Και όλα ήταν μηνύματα με επιχειρήματα χωρίς να αντιβαίνουν σε κάποιο κανονισμό. Απο αυτό και μόνο καταλαβαίνεις αφενός μεν τα συμφέροντα του αρθρογράφου, αφετέρου την έλλειψη επιχειρημάτων απο την πλευρά ενός κουτοπόνηρου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Έχω γράψει απο χθές στα σχόλια απο κάτω απο το άρθρο τέσσερα μηνύματα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και έσβησαν και τα τέσσερα!! Και όλα ήταν μηνύματα με επιχειρήματα χωρίς να αντιβαίνουν σε κάποιο κανονισμό. Απο αυτό και μόνο καταλαβαίνεις αφενός μεν τα συμφέροντα του αρθρογράφου, αφετέρου την έλλειψη επιχειρημάτων απο την πλευρά ενός κουτοπόνηρου..... Τι ψαχνεις.. ο ενας χαιδευει τον αλλο .. και οταν 2-3 πανε να ρωτισουν.. επιδει το λεει η ιδεολογια τους δεν του απαντανε αλλα του/της λενε να ρωτισει τον/την φιλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Όποιος βλέπει, ή ακόμα χειρότερα, "ενημερώνεται" απ' το star , είναι άξιος της μοίρας του. Να μην κλαίγεται μετά όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzeniG Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ ΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ. ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ή μέσω mail ή γράψε 30 φίλους σου να πάρεις τα λεφτά σου πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ξαναστείλε, ξανά και ξανά μέχρι να σου απαντήσουν. Πίεσέ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) ή μέσω mail ή γράψε 30 φίλους σου να πάρεις τα λεφτά σου πίσω :D TROLL Επεξ/σία 28 Μαΐου 2013 από newtech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Έχω γράψει απο χθές στα σχόλια απο κάτω απο το άρθρο τέσσερα μηνύματα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και έσβησαν και τα τέσσερα!! Και όλα ήταν μηνύματα με επιχειρήματα χωρίς να αντιβαίνουν σε κάποιο κανονισμό. Απο αυτό και μόνο καταλαβαίνεις αφενός μεν τα συμφέροντα του αρθρογράφου, αφετέρου την έλλειψη επιχειρημάτων απο την πλευρά ενός κουτοπόνηρου..... Απο καπου πρεπει να φανε και αυτοι οποτε τα μηνυματα σου δεν ειναι πρεπον αναρχικο στοιχειο που εχεις το θρασος να λες την αληθεια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 XΑχαχααχαααα σαν δεν ντρέπεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrakiotis4 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ ΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ. ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ στο e-mail που εστειλες ανεφερες οτι θελεις τα λεφτα σου πισω γιατι εισαι γραμμενη μεσα στο οριο των 14 ημερων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axaireutoON Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημερες και απο εμενα Ο μονος λογος που μπαινω στην διαδικασια να ασχοληθω με ολη αυτην την ιωση που λεγεται worldventures(αυτη την εποχη) ειναι επειδη ενα αγαπημενο προσωπο ηρθε σε δυσκολη θεση απο "κολλητο" του και ζητησε την βοηθεια μου για να του κοψει λιγο τον βηχα....(αν και για εμενα μετα την παρουσιαση και την απιστευτα μειωτικη και εκβιαστικη σταση, ενα γερο χερι ξυλο χρειαζοτανε και τιποτε αλλο...και για την ιατροφαρμακευτικη περ.ας τα ζητουσε απο την εταιρια ).Δεν μπορω να καταλαβω πως θελουν να ασχοληθουνε με δικτυακο εμποριο ενω δεν μπορουνε να κανουνε μια απλη ερευνα στο τοσο απλο πλεον διαδικτυο.....δεν μου πηρε πανω απο 10 λεπτα και 1-1,5 ωρα για να βρω και να διαβασω σχεδον τα παντα για την συγκεκριμενη "εταιρια" θα σας δωσω την αρχη που ειχα και εγω και οσο θελετε τραβηξτε το http://www.ripoffreport.com/r/worldventures/plano-texas-75024/worldventures-wayne-nugent-falsely-promotes-people-to-ranks-not-actually-achieved-as-a-way-860419 Για τα καραγκιοζακια τωρα της εταιριας ας κανουν εναν κοπο να δουνε λιγο το http://www.worldtravelawards.com/winners2012-1 που και καλα πηρε η εταιρια ....γιατι εγω δεν την ειδα πουθενα το 2012 εκτος και αν για λογους ανταγωνισμου αλλες εταιριες πληρωσανε για να την βγαλουν για να μην χαλαει την πιατσα.... και επειδη ξερω οτι οι υπερασπιστες της μαλ...κιας αυτης δεν θα καταλαβουν τιποτα απο το πρωτο link που εδωσα να σας εξηγησω οτι αν ακολουθησετε τα βηματα που εχει το δημοσιευμα θα διαβαζετε μια δικη εις βαρος πρωην συνεργατη- συνιδρυτη της εν λογο εταιριας αν κανετε τον κοπο και διαβασετε τα πρακτικα θα καταλαβετε οτι η εταιρια απο τοτε που ιδρυθηκε εως και τωρα εχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ εισοδημα και διατηρει το δικαιωμα βαση της νομοθεσιας της πολιτειας που εχει ως εδρα να μην πληρωσει τιποτα και σε κανεναν γιατι ουσιαστηκα ειναι εδω και 8 χρονια σχεδον ενα βημα απο την χρεωκοπια ,χωρις να αναφερουμε βεβαια και το γεγονος οτι οι βαθμηδες και τα κερδη που εχουν τα στελεχη της ειναι φουμαρα....οσο για τα λεφτα που περνουν και καλα ορισμενοι......ΠΑΝΤΑ σε μια ΚΑΛΗ ΑΠΑΤΗ χρειαζονται ΚΡΑΧΤΕΣ.....δεν ειναι τιποτα να βρουνε εναν χαζο να του δωσουνε 6-7 χιλιαρικα να παιζει για να βγαλουν μερικες εκατονταδες χιλιαδες γιουργια....και οσο και για τις BMW γιατι στα συνεδρια δεν βλεπουμε 5-6-7 εξω απο το εκαστοτε ξενοδοχειο η συνεδριακο χωρο????? Με μαρτυριες απο το συγκεκριμενο αξιολυπητο πλασμα που ηρθε να κανει την παρουσιαση δεν ειχε δει σε κανενα συνεδριο πανω απο μια και αυτη δεν ηταν και 100% σιγουρος οτι δεν ηταν νοικιασμενη....και για οσους ακομα θελουν να πανε λιγο παραπερα, ετσι για τον χαβαλε ας ψαξουν για αγωγες των ΗΠΑ απεναντι στους ιδρυτες για φοροδιαφυγη-χρεη κτλ κτλ κτλ....με λιγη υπομονη θα πεσετε πανω σε ωραια πραμματα........ Επεξ/σία 29 Μαΐου 2013 από axaireutoON Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Πολύ καλό αχαιρευτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzeniG Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 στο e-mail που εστειλες ανεφερες οτι θελεις τα λεφτα σου πισω γιατι εισαι γραμμενη μεσα στο οριο των 14 ημερων? ναι το ανεφερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις